Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11881 - 11900 Napsat příspěvek
Kde sou ty časy kdy na RPG byl čas:), nn, dneska už jen opravdu výjimečné RPG jako Mass Effect, či Zaklínač, ne tu běžnou produkci8)
520348
Kde sou ty časy kdy na RPG byl čas:), nn, dneska už jen opravdu výjimečné RPG jako Mass Effect, či Zaklínač, ne tu běžnou produkci*8)*
0 0
reagovat
Tak teď ujíždím na RPG Sacred 2, jsem si byl koupit i Speciální edici pro PC. Super RPG.
520344
Tak teď ujíždím na RPG Sacred 2, jsem si byl koupit i Speciální edici pro PC. Super RPG.
0 0
reagovat
Aha, tak s těmito jsem neměl čest ;) Samozřejmě můžeš použít jakékoli koncovky na cokoli, jen si pak dej bacha na cizí návštěvy, co mají tendence vše přepojovat ;):)
520341
Aha, tak s těmito jsem neměl čest ;) Samozřejmě můžeš použít jakékoli koncovky na cokoli, jen si pak dej bacha na cizí návštěvy, co mají tendence vše přepojovat ;):)
0 0
reagovat
No jsou cinch koncovky, kde se to připájí a fungují k napájení a nejsou vhodný na audio.
Potřebuju totiž na konci kabelu jeden a ne dva cinche a koukám jestli najdu koncovku do který bych nacpal 2.5mm kabel:) (šířku znásob dvěma + další mm plastu takže to vyjde na cca 8-9mm, zatím jsem našel třeba tenhle link )
520339
No jsou cinch koncovky, kde se to připájí a fungují k napájení a nejsou vhodný na audio. Potřebuju totiž na konci kabelu jeden a ne dva cinche a koukám jestli najdu koncovku do který bych nacpal 2.5mm kabel:) (šířku znásob dvěma + další mm plastu takže to vyjde na cca 8-9mm, zatím jsem našel třeba tenhle http://www.studioline.cz/?lang=cz&eshop_menu=category&sec=item_detail&e_cat=1066&id=5320 )
0 0
reagovat
Stahovací? To jako se závitem, či "okem"? Jo ty jsou na audio.... Na napájení se cinche snad nikdy nepoužívaly, ale je možné, že se pletu ;)....
520338
Stahovací? To jako se závitem, či "okem"? Jo ty jsou na audio.... Na napájení se cinche snad nikdy nepoužívaly, ale je možné, že se pletu ;)....
0 0
reagovat
Stahovací Cinch koncovky jsou pro audio, ne napájení?
520336
Stahovací Cinch koncovky jsou pro audio, ne napájení?
0 0
reagovat
Zatraceně... no.. jsou sami proti sobě... snažil jsem se... :D
520301
Zatraceně... no.. jsou sami proti sobě... snažil jsem se... *:D*
0 0
reagovat
link (nezkoušel jsem;) )
520300
http://blog.tkl.cz/files/cc3c0b5d76cd3a8f0ede74e7219962bf-9.html (nezkoušel jsem;) )
0 0
reagovat
Myslím, že to taky nejde, ale někde jsem četl návod jak to obejít... zkusím to najít.
520299
Myslím, že to taky nejde, ale někde jsem četl návod jak to obejít... zkusím to najít.
0 0
reagovat
mihhi: To jsme se nepochopili... ptal jsem se, jestli třeba přes německý Amazon by mi to neprošlo, protože právěže vím, že pro všechny Amazony je stejné konto... 8)
Ale zkusím iTunes... free aplikace a trailery z US Store mi stahovat jdou, tak třeba projde i něco na kartu...
520298
mihhi: To jsme se nepochopili... ptal jsem se, jestli třeba přes německý Amazon by mi to neprošlo, protože právěže vím, že pro všechny Amazony je stejné konto... *8)* Ale zkusím iTunes... free aplikace a trailery z US Store mi stahovat jdou, tak třeba projde i něco na kartu...
0 0
reagovat
Na amazonu platí 1 konto všude - US, UK, DE, ale těžko to bude jinak než pro tu 1 danou zemi...
520296
Na amazonu platí 1 konto všude - US, UK, DE, ale těžko to bude jinak než pro tu 1 danou zemi...
0 0
reagovat
Zapoměl si na torrenty:D..okey, to bylo sprosté8)
520297
Zapoměl si na torrenty*:D*..okey, to bylo sprosté*8)*
0 0
reagovat
Damn it... podmínky se mi prolejzat nechtělo... Díky 8) Ani ne Evropských serverech? Nechce se mi dělat další konto, jsem strašně línej... Jo, počkat... zapomněl jsem na iTunes... :D
520294
Damn it... podmínky se mi prolejzat nechtělo... Díky *8)* Ani ne Evropských serverech? Nechce se mi dělat další konto, jsem strašně línej... Jo, počkat... zapomněl jsem na iTunes... *:D*
0 0
reagovat
Nejde. Mají to někde v podmínkách, jen USA
520295
Nejde. Mají to někde v podmínkách, jen USA
0 0
reagovat
Dají se na Amazonu kupovat a stahovat MP3 z ČR? Nějak mě nejde donutit, aby mi to prošlo... což je mi divný... Blučka mi posílají a tohle ne...?
520293
Dají se na Amazonu kupovat a stahovat MP3 z ČR? Nějak mě nejde donutit, aby mi to prošlo... což je mi divný... Blučka mi posílají a tohle ne...?
0 0
reagovat
Kdybych už neměl originálku a verzi z Levelu:D
520289
Kdybych už neměl originálku a verzi z Levelu*:D*
0 0
reagovat
Pro všechny fandy Beyond Good and Evil - na Steamu je k mání za směšných 5 Euro.
520285
Pro všechny fandy Beyond Good and Evil - na Steamu je k mání za směšných 5 Euro.
0 0
reagovat
Aha, zrada, ten obal vypadal podobně:)
520244
Aha, zrada, ten obal vypadal podobně:)
0 0
reagovat
Je to Universal;), Sony měla jedničku

Ofiko web link můžeš kouknout na podrobnosti v manuálu...
520242
Je to Universal;), Sony měla jedničku Ofiko web http://www.technisat.com/index7b97.html?nav=PC_products,en,76-211 můžeš kouknout na podrobnosti v manuálu...
0 0
reagovat

mihhi

Je to Sony, tak jsem si chtěl právě ověřit jestli je doopravdy nemá;) občas se specifikace míjí s realitou.
520240
Je to Sony, tak jsem si chtěl právě ověřit jestli je doopravdy nemá*;)* občas se specifikace míjí s realitou.
mihhi
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se