Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11801 - 11820 Napsat příspěvek
Dle jednoho nejmenovaného fóra se cenová akce v Datartu vztahuje i na film Muž bez stínu.
520629
Dle jednoho nejmenovaného fóra se cenová akce v Datartu vztahuje i na film Muž bez stínu.
0 0
reagovat

TrDLo

Ale jo, příklad za všechny - Transformers. :)
520620
Ale jo, příklad za všechny - Transformers. *:)*
TrDLo
0 0
reagovat

st39.6

Pořád stejně výborné. :D
520619
Pořád stejně výborné. *:D*
st39.6
0 0
reagovat

TrDLo

No já ne :) Na efekt si koupím něco, co se mi líbí celkově. Nekupuji si filmy jenom proto, že se na to hezky kouká, ale jinak je to o ničem :D;)
520616
No já ne *:)* Na efekt si koupím něco, co se mi líbí celkově. Nekupuji si filmy jenom proto, že se na to hezky kouká, ale jinak je to o ničem *:D**;)*
TrDLo
0 0
reagovat
Nesnažte se mě přesvědčit, že nikdo nemáte žádnej film jenom tak na efekt :)
520614
Nesnažte se mě přesvědčit, že nikdo nemáte žádnej film jenom tak na efekt :)
0 0
reagovat
to mozna, ale o ho_ne je to porad stejne:))
520601
to mozna, ale o ho_ne je to porad stejne*:))*
0 0
reagovat
Na blůčku FF vypadá jako by ji programovali včera:+
520596
Na blůčku FF vypadá jako by ji programovali včera*:+*
0 0
reagovat
Final Fantasy? Moje nejoblíbenější guilty pleasure? První divX, první dvd ... že bych i první blu-ray? :)

Škoda že to nemám na čem přehrát.
520595
Final Fantasy? Moje nejoblíbenější guilty pleasure? První divX, první dvd ... že bych i první blu-ray? :) Škoda že to nemám na čem přehrát.
0 0
reagovat

Ravenhorn

Damn! Final Fantasy jsem zapomněl. Fuck! :-
520587
Damn! Final Fantasy jsem zapomněl. Fuck! *:-*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Jo a Final Fantasy:Esence života. Jo nemít to doma,tak bych to FF bral. :D
520586
Jo a Final Fantasy:Esence života. Jo nemít to doma,tak bych to FF bral. *:D*
0 0
reagovat
Jako i já přemýšlel u Superbad nebo SWAT, ale nakonec jsem si ani jedno nekoupil. No a ještě tam bylo The Covenant nebo jak se to jmenuje, 13 Duchů.
520585
Jako i já přemýšlel u Superbad nebo SWAT, ale nakonec jsem si ani jedno nekoupil. No a ještě tam bylo The Covenant nebo jak se to jmenuje, 13 Duchů.
0 0
reagovat

andrewz

Jo na ofiko stránky jsem koukal.. ale tam právě není to, co mě zajímá nejvíc :)
520576
Jo na ofiko stránky jsem koukal.. ale tam právě není to, co mě zajímá nejvíc *:)*
andrewz
0 0
reagovat
Perry-
Seznam výprodejového zboži je zde, ale hry ani filmy tam nenajdeš. Pokud jde o LCD televize, ty jsou i po slevě výrazně dražší než z e-shopů. 8)

st39.6
Z těch "větších" je to zřejmě všechno, jak píšu níže, týká se to i některých filmů druhé jakostní kategorie, ale ty jsem si nezapamatoval. Celkově jich bylo asi 10-15.
520575
[b]Perry-[/b] Seznam výprodejového zboži je [link="http://www.datart.cz/katalog/vyprodej.html"]zde[/link], ale hry ani filmy tam nenajdeš. Pokud jde o LCD televize, ty jsou i po slevě výrazně dražší než z e-shopů. *8)* [b]st39.6[/b] Z těch "větších" je to zřejmě všechno, jak píšu níže, týká se to i některých filmů druhé jakostní kategorie, ale ty jsem si nezapamatoval. Celkově jich bylo asi 10-15.
0 0
reagovat
Není někde seznam toho, co mají "zlevněno" ? Jde mi hlavně o filmy / hry :)
520574
Není někde seznam toho, co mají "zlevněno" ? Jde mi hlavně o filmy / hry *:)*
0 0
reagovat
Datartu dneska zacaly velke vyprodeje, takze je to asi v ramci akce. Kdo zavaha...
520573
Datartu dneska zacaly velke vyprodeje, takze je to asi v ramci akce. Kdo zavaha...
0 0
reagovat
a to je vsechno, nebo jeste nejaky filmy? ..k azdopadne lepsi nez nic : )
520572
a to je vsechno, nebo jeste nejaky filmy? ..k azdopadne lepsi nez nic : )
0 0
reagovat
jj, jde o dvojku. Cena ujde, ale jak řekl Karbous, výběr nic moc:)
520570
jj, jde o dvojku. Cena ujde, ale jak řekl Karbous, výběr nic moc:)
0 0
reagovat

Karbous

Z mého pohledu by určitě stály za koupi Na pokraji slávy a Superbad (dvoudisk!), ale každý máme jiný vkus. Ještě se poopravím ohledně Zorra, jde spíš o Legendu o Zorrovi - Tajemná tvář asi s českou podporou není, že?
520569
Z mého pohledu by určitě stály za koupi Na pokraji slávy a Superbad (dvoudisk!), ale každý máme jiný vkus. Ještě se poopravím ohledně Zorra, jde spíš o Legendu o Zorrovi - Tajemná tvář asi s českou podporou není, že?
Karbous
0 0
reagovat

andrewz

cena:+ výběr:-
520568
cena*:+* výběr*:-*
andrewz
0 0
reagovat

Blu-ray výprodej

Datart výrazně snížil cenu některých Blu-ray filmů, a to na velmi příjemnou částku 399,-. Z takto přeceněných titulů, které jsem zahlédl dnes v Letňanech, mohu jmenovat Na pokraji slávy, S.W.A.T.: Jednotka rychlého nasazení, Gympl, Hostel, Superbad, Zorro: Tajemná tvář (snad jsem to nepopletl), pak jsem si všiml několika béček, které neznám. Běžte se podívat! Já mít player, kupuju jak zběsilý.:o
520567
Datart výrazně snížil cenu některých Blu-ray filmů, a to na velmi příjemnou částku 399,-. Z takto přeceněných titulů, které jsem zahlédl dnes v Letňanech, mohu jmenovat Na pokraji slávy, S.W.A.T.: Jednotka rychlého nasazení, Gympl, Hostel, Superbad, Zorro: Tajemná tvář (snad jsem to nepopletl), pak jsem si všiml několika béček, které neznám. Běžte se podívat! Já mít player, kupuju jak zběsilý.*:o*
Blu-ray výprodej
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se