Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11721 - 11740 Napsat příspěvek
21:9 obrazovka je parada, protoze 2,35:1 filmy maji mit obraz vetsi nez 1,77:1. Myslim ze je to vcelku jasny kdo kouka na serialy a tv zustane u 16:9 a kdo spis na filmy tak oceni 21:9. Vzdycky to bude na ukor toho druheho, ale moznost volby vitam.
521272
21:9 obrazovka je parada, protoze 2,35:1 filmy maji mit obraz vetsi nez 1,77:1. Myslim ze je to vcelku jasny kdo kouka na serialy a tv zustane u 16:9 a kdo spis na filmy tak oceni 21:9. Vzdycky to bude na ukor toho druheho, ale moznost volby vitam.
0 0
reagovat
Uchytí se to leda na splitscreen na konzoli:D
521270
Uchytí se to leda na splitscreen na konzoli*:D*
0 0
reagovat
No tak to ja nastesti vim, kam lejt penize :D Ale treba se to v budoucnu uchyti... Nejsem sice znalec, ale jak by rekl Bond: ´Nikdy nerikej nikdy´ :D
521269
No tak to ja nastesti vim, kam lejt penize *:D* Ale treba se to v budoucnu uchyti... Nejsem sice znalec, ale jak by rekl Bond: ´Nikdy nerikej nikdy´ *:D*
0 0
reagovat
"Using highly advanced formatting technology, regular 16:9 content from sources such as TV broadcasts and games consoles is also adapted to fill the 21:9 screen." Asi tak jako jsou 4:3 programy uzpusobeny "vyplnit 16:9 televizi. Hezka PR omacka, ale 16:9 bude standardem uz proto, ze je idealne uprostred. Superwide se na nem zobrazi jen s drobnymi pruhy a druha pulka filmu (mnohdy i vic nez pulka) v klasickem 1,85:1 vyuzije celou plochu. Snaha o super sirku neni nova, na projektory uz davno existuji 2,40:1 predsadky, ale je to spis takova blbustka pro lidi, co nevedi kam lejt penize. :)
521268
"Using highly advanced formatting technology, regular 16:9 content from sources such as TV broadcasts and games consoles is also adapted to fill the 21:9 screen." Asi tak jako jsou 4:3 programy uzpusobeny "vyplnit 16:9 televizi. Hezka PR omacka, ale 16:9 bude standardem uz proto, ze je idealne uprostred. Superwide se na nem zobrazi jen s drobnymi pruhy a druha pulka filmu (mnohdy i vic nez pulka) v klasickem 1,85:1 vyuzije celou plochu. Snaha o super sirku neni nova, na projektory uz davno existuji 2,40:1 predsadky, ale je to spis takova blbustka pro lidi, co nevedi kam lejt penize. :)
0 0
reagovat
Za chvili budeme asi opet menit televize :D link
521266
Za chvili budeme asi opet menit televize *:D* http://news.teamxbox.com/xbox/18597/SixteenbyNine-HD-Televisions-Are-So-2008/
0 0
reagovat

tombac

JJ, vim o tom a docela me to depta ;) :D
521263
JJ, vim o tom a docela me to depta *;)* *:D*
tombac
0 0
reagovat

hondza

Mě bavilo hodně. Těším se na plnou hru. A imho nás čeká ještě hodně překvapení, protože lokace a spol drží pod pokličkou..
521228
Mě bavilo hodně. Těším se na plnou hru. A imho nás čeká ještě hodně překvapení, protože lokace a spol drží pod pokličkou..
hondza
0 0
reagovat

tombac

a co jsi na něj říkal!? Já jsem se na něj hrozně těšil a musím říct že to mé očekávání naplnilo a věřím že celá hra bude ještě lepší...nejduležitější, pro me je, aby to mělo tu pravou atmosféru a to podle mě mít bude!:+
521218
a co jsi na něj říkal!? Já jsem se na něj hrozně těšil a musím říct že to mé očekávání naplnilo a věřím že celá hra bude ještě lepší...nejduležitější, pro me je, aby to mělo tu pravou atmosféru a to podle mě mít bude!*:+*
tombac
0 0
reagovat
terminator007: Na X360 si ho uz nejaky ten patek vesele hraju. :D
521211
terminator007: Na X360 si ho uz nejaky ten patek vesele hraju. *:D*
0 0
reagovat
Ja se z toho po... Registruji se na japonskem store, hlavne kvuli demu Residenta 5 a nakonec ho pry dali jen jako bonusovy disk k nove zakoupene konzoli a ja zil v tom, ze tam mel bejt..No nic, jdu radsi spat...
521204
Ja se z toho po... Registruji se na japonskem store, hlavne kvuli demu Residenta 5 a nakonec ho pry dali jen jako bonusovy disk k nove zakoupene konzoli a ja zil v tom, ze tam mel bejt..No nic, jdu radsi spat...
0 0
reagovat
WOW! Jsem tam, diky za rady ;)
521201
WOW! Jsem tam, diky za rady *;)*
0 0
reagovat
Uz jsem se pres to dostal, zkousim dal... Mel jsem malo narocne heslo!
521200
Uz jsem se pres to dostal, zkousim dal... Mel jsem malo narocne heslo!
0 0
reagovat
Podle toho vda musíš dát jiný mail než pro ostatní účty..
521199
Podle toho vda musíš dát jiný mail než pro ostatní účty..
0 0
reagovat
Diky moc, ja zkousel nejake video i z youtube, ale nejak se zasekavam u mailu, bych rekl...
521197
Diky moc, ja zkousel nejake video i z youtube, ale nejak se zasekavam u mailu, bych rekl...
0 0
reagovat
zkus tohle video, ale fakt netuším, jestli ti to pomůže ;) link
521196
zkus tohle video, ale fakt netuším, jestli ti to pomůže ;) http://www.metacafe.com/watch/1139844/japanese_playstation_3_account_creation_tutorial_eg_154/
0 0
reagovat
To je v ... Oni maji vsude navod na puvodni store a ted to vypada trosku jinak a hlavne se nemuzu pres neco dostat... Kurna
521194
To je v ... Oni maji vsude navod na puvodni store a ted to vypada trosku jinak a hlavne se nemuzu pres neco dostat... Kurna
0 0
reagovat
Diky, ja jsem taky vul, jsem vyhledaval pres google.cz, jold genius se pozna ;) Jeste jednou diky
521193
Diky, ja jsem taky vul, jsem vyhledaval pres google.cz, jold genius se pozna *;)* Jeste jednou diky
0 0
reagovat
link ?)

2. link link
521192
http://www.google.cz/search?q=register+japanese+account+playstation+3&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a *?)* 2. link http://blogs.ign.com/xheavenxsentx/2006/12/09/39684/
0 0
reagovat
Diky, to by nozna take slo, ale me se ven nechce :D
521191
Diky, to by nozna take slo, ale me se ven nechce *:D*
0 0
reagovat
Jdi do centra a hledej Japonský turisty:)
521190
Jdi do centra a hledej Japonský turisty:)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se