Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11001 - 11020 Napsat příspěvek

andrewz

Popravdě..někde mezi:) Na sto pro by ses mu vyhnul jen s LE40A786, ale je to jiná cenová kategorie.
JInak je běžný, že 32" a 40" verze těch samých TV mají zcela jiné panely, ale častěji bývá větší verze kvalitnější, ale že se netrefíš do verze s cloudingem..jedině při předání vyndat, pustit a zkontrolovat.
528397
Popravdě..někde mezi:) Na sto pro by ses mu vyhnul jen s LE40A786, ale je to jiná cenová kategorie. JInak je běžný, že 32" a 40" verze těch samých TV mají zcela jiné panely, ale častěji bývá větší verze kvalitnější, ale že se netrefíš do verze s cloudingem..jedině při předání vyndat, pustit a zkontrolovat.
andrewz
0 0
reagovat
Sp!der-bite: Názor beru, ale zdejší reakce mi ve většině příjdou irelevantní. Koho sakra zajímá, že mám známýho v Erotic City, kterej mi dovolí zkoušet jeden anální kolík za druhým, dokud nenajdu ten pravej? :D

Psema: Věř mi, že jsem dělal důkladnej průzkum. Na TV jsem se byl aspoň 20x podívat v shopu, zkoumal jsem jí tam co to šlo. Jak jsem psal, kámoš má 32" variantu a při pohledu na ní jsem se rozhodl pro změnu týmu. Clouding tam je NULOVEJ!

Fluke: Tvůj názor taky jako jeden z mála vítám a děkuji ti za něj. Teď jsou ale dvě varianty. Buďto mám já pech, nebo kámoš zatracenou kliku. Kde je pravda? :)
528398
[b]Sp!der-bite:[/b] Názor beru, ale zdejší reakce mi ve většině příjdou irelevantní. Koho sakra zajímá, že mám známýho v Erotic City, kterej mi dovolí zkoušet jeden anální kolík za druhým, dokud nenajdu ten pravej? *:D* [b]Psema:[/b] Věř mi, že jsem dělal důkladnej průzkum. Na TV jsem se byl aspoň 20x podívat v shopu, zkoumal jsem jí tam co to šlo. Jak jsem psal, kámoš má 32" variantu a při pohledu na ní jsem se rozhodl pro změnu týmu. Clouding tam je NULOVEJ! [b]Fluke:[/b] Tvůj názor taky jako jeden z mála vítám a děkuji ti za něj. Teď jsou ale dvě varianty. Buďto mám já pech, nebo kámoš zatracenou kliku. Kde je pravda? *:)*
0 0
reagovat
KARLOS: Vidíš, to mě vůbec nenapadlo, že vícekanálový PCM se týká až HDčka a obstarožní dvd technologie (i s doplněným HDMI) mi to nenabídne :) Dokonce to je napsaný i v manuálu (opět chválím Panasonic za perfektní dokumentaci). Každopádně díky za odpověď. A jak jsi sám poznamenal, nejde tak ani o "problém", spíš mě zajímalo proč to nejde, a teprve dodatečně jsem si uvědomil, že chtít to PCM je vlastně zbytečný. Onkyo si s DD/DTS poradí :)
528390
[b]KARLOS[/b]: Vidíš, to mě vůbec nenapadlo, že vícekanálový PCM se týká až HDčka a obstarožní dvd technologie (i s doplněným HDMI) mi to nenabídne :) Dokonce to je napsaný i v manuálu (opět chválím Panasonic za perfektní dokumentaci). Každopádně díky za odpověď. A jak jsi sám poznamenal, nejde tak ani o "problém", spíš mě zajímalo proč to nejde, a teprve dodatečně jsem si uvědomil, že chtít to PCM je vlastně zbytečný. Onkyo si s DD/DTS poradí :)
0 0
reagovat
Nechci si teda honit triko, ale říkal jsem, že i Sony má problémy s cloudingem:)
528381
Nechci si teda honit triko, ale říkal jsem, že i Sony má problémy s cloudingem:)
0 0
reagovat
andrewz: Ono by možná vážně nebylo naškodu občas vyrazit ven a jít si tu televizi prohlídnout před koupí. Většina lidí to tak dělá... prudit po zapojení v obýváku umí každej. Anebo si kup plasmu... nebo starou teslu. ;)
528380
andrewz: Ono by možná vážně nebylo naškodu občas vyrazit ven a jít si tu televizi prohlídnout před koupí. Většina lidí to tak dělá... prudit po zapojení v obýváku umí každej. Anebo si kup plasmu... nebo starou teslu. ;)
0 0
reagovat

andrewz

Tahle debata se neustale opakuje. Pripustil sis moznost, ze LCD technologie mozna pro tebe neni to pravy orechovy? :)
528379
Tahle debata se neustale opakuje. Pripustil sis moznost, ze LCD technologie mozna pro tebe neni to pravy orechovy? :)
andrewz
0 0
reagovat

andrewz

Když dráždíš hada bosou nohou ?), btw. koho by jsi tu také čekal, chceš radu a někdo ti postne názor, tak píše obdobné blbosti, jako že si tady někdo honí triko...
528378
Když dráždíš hada bosou nohou *?)*, btw. koho by jsi tu také čekal, chceš radu a někdo ti postne názor, tak píše obdobné blbosti, jako že si tady někdo honí triko...
andrewz
0 0
reagovat
Existuje naděje, že sem člověk slušně napíše příspěvek, aniž by se na jeho záda pověsila banda geeků, který si honěj triko? :-
528377
Existuje naděje, že sem člověk slušně napíše příspěvek, aniž by se na jeho záda pověsila banda geeků, který si honěj triko? *:-*
0 0
reagovat

andrewz

To víš, jsem perfektcionista, ale mám dojem, že nás rozhovor zase končí ;)
528376
To víš, jsem perfektcionista, ale mám dojem, že nás rozhovor zase končí *;)*
andrewz
0 0
reagovat

Psema

Jsi frajer. A co tam máš dál? ;)
528375
Jsi frajer. A co tam máš dál? *;)*
Psema
0 0
reagovat
I když teda zrovna v Sony tě nechaj ozkoušet snad všechno. I kdybys k tomu chtěl připojit všechny možný přehrávače v obchodě.
528374
I když teda zrovna v Sony tě nechaj ozkoušet snad všechno. I kdybys k tomu chtěl připojit všechny možný přehrávače v obchodě.
0 0
reagovat
mihhi: Všimnul jsem si toho pár okamžiků po prvním spuštění a s defaultním nastavením. Hýbání s podsvícením a jasem to trochu potlačuje, ale za cenu nevyhovujících obrazových vlastností po celé obrazovce.

Luc44: Lepší než to zjistit za měsíc, kdy uplyne čtrnáct dnů, do kterých to můžu bez udání důvodu vrátit. 8)
528373
[b]mihhi:[/b] Všimnul jsem si toho pár okamžiků po prvním spuštění a s defaultním nastavením. Hýbání s podsvícením a jasem to trochu potlačuje, ale za cenu nevyhovujících obrazových vlastností po celé obrazovce. [b]Luc44:[/b] Lepší než to zjistit za měsíc, kdy uplyne čtrnáct dnů, do kterých to můžu bez udání důvodu vrátit. *8)*
0 0
reagovat
Sorry, ale známý u Sony maj jenom vyvolený...:)
528372
Sorry, ale známý u Sony maj jenom vyvolený...*:)*
0 0
reagovat
Sp!der-bite: Ty aby ses neozval... :D

imf: A ty bys to přehlíd? Snad nechci až tak moc. S šedivou místo černé se smířím, ale s flekancema jen ztěží.8)

Psema: Rád si nechám poradit, kde mi dovolí TV zapojit a nechat otestovat za různých světelných a jiných podmínek. Jsem jedno ucho. :)
528371
[b]Sp!der-bite:[/b] Ty aby ses neozval... *:D* [b]imf:[/b] A ty bys to přehlíd? Snad nechci až tak moc. S šedivou místo černé se smířím, ale s flekancema jen ztěží.*8)* [b]Psema:[/b] Rád si nechám poradit, kde mi dovolí TV zapojit a nechat otestovat za různých světelných a jiných podmínek. Jsem jedno ucho. *:)*
0 0
reagovat
jj, taky mi přijde zhůvěřilý, hned po nákupu sebemrskačsky zkoumat všechny nedostatky...
528370
jj, taky mi přijde zhůvěřilý, hned po nákupu sebemrskačsky zkoumat všechny nedostatky...
0 0
reagovat
No jako když vytáhnu podsvícení na max, jas na max a v úplné tmě to vidím taky, ale to je úplně mimo normální používání..., ještě chybí fotky ze 170°?)
528368
No jako když vytáhnu podsvícení na max, jas na max a v úplné tmě to vidím taky, ale to je úplně mimo normální používání..., ještě chybí fotky ze 170°*?)*
0 0
reagovat
Obavam se, ze tu spravnou, vyvolenou televizi pro andrewze nema zadny obchod. Blazeni budiz ti, co "nevidi". :)
528369
Obavam se, ze tu spravnou, vyvolenou televizi pro andrewze nema zadny obchod. Blazeni budiz ti, co "nevidi". :)
0 0
reagovat
A nebo mastný fleky na objektivu :D :D :D já si koupil tohle link a zatím spokojenost, trošku mě jen štve to dts...
528367
A nebo mastný fleky na objektivu *:D* *:D* *:D* já si koupil tohle http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=572&language=en a zatím spokojenost, trošku mě jen štve to dts...
0 0
reagovat
Proto má jít člověk do prodejny, nechat si tu kouzelnou bedýnku pustit, prohlídnout si ji a pak pěkně odvézt domů. ?)
528366
Proto má jít člověk do prodejny, nechat si tu kouzelnou bedýnku pustit, prohlídnout si ji a pak pěkně odvézt domů. *?)*
0 0
reagovat

Gonzi

Vadu LCD TV zvanou "clouding" ;)
528365
Vadu LCD TV zvanou "clouding" *;)*
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se