Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10981 - 11000 Napsat příspěvek
soft je k nicemu, designove je lepsi metrosexualni verze a proto me prekvapuje ze je tezsi ac vypada ta druha robustnejc.
528607
soft je k nicemu, designove je lepsi metrosexualni verze a proto me prekvapuje ze je tezsi ac vypada ta druha robustnejc.
0 0
reagovat

mihhi

na tu tabulku jsem taky koukal, ale furt jsem nechtěl pobrat, že to pětikilo je jen az ten soft, kterej je asi stejně k ničemu
imf: vypadá to tak :D
528606
na tu tabulku jsem taky koukal, ale furt jsem nechtěl pobrat, že to pětikilo je jen az ten soft, kterej je asi stejně k ničemu imf: vypadá to tak *:D*
mihhi
0 0
reagovat
no ta passport edice je imho takovej designovej pocket disk, udelaji to kulaty a nechaj metrosexualy, at si priplatej. :D
528604
no ta passport edice je imho takovej designovej pocket disk, udelaji to kulaty a nechaj metrosexualy, at si priplatej. *:D*
0 0
reagovat
Podle tabulky link má sync a encryption software ...
528603
Podle tabulky http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=9&language=en má sync a encryption software ...
0 0
reagovat
eee...takže nic, co by ovlivnilo výkon, sem se tedy špatně vyjádřil, nechápů, proč je disk od WD se stejnou kapacitou o tolik levnější... design je buřt, rozměry jsou stejné a je pouze o padesát gramů težší...
528602
eee...takže nic, co by ovlivnilo výkon, sem se tedy špatně vyjádřil, nechápů, proč je disk od WD se stejnou kapacitou o tolik levnější... design je buřt, rozměry jsou stejné a je pouze o padesát gramů težší...
0 0
reagovat
Eee... jmeno, design, hmotnost, rozmery?
528599
Eee... jmeno, design, hmotnost, rozmery?
0 0
reagovat
Může mi někdo vysvětlit, pls, jakej je rozdíl mezi tímhle link a tímhle link tedy, kromě ceny? dík
528597
Může mi někdo vysvětlit, pls, jakej je rozdíl mezi tímhle http://www.alza.cz/western-digital-elements-portable-320gb-cerny-d115812.htm a tímhle http://www.alza.cz/externi-pevny-disk-western-digital-2-5-my-passport-essential-320gb-d88559.htm tedy, kromě ceny? dík
0 0
reagovat

Samsung

Tak do obchodu dorazili B450, B550, B650 a B7000 a musím říct, že B450 a B550 je akorát A456 a A556 v bledě modrým, ale pětka má teď podstavec k sežrání, skoro jako všeci nový samsungy krom B450. Zato B650 a B7000 jsou naprosto masakrózní, jak obrazem, tak funkcema:+
Hlavně B7000 je neuvěřitelně tenká, slováci si fakt dali záležet a připojování konektorů je nové peklo:)
B650 je opravdu A656 na steroidech (i mechanický zpracování mi přijde kvalitnější). Dvě USB, možnost připojení HDD, LANka na internetTV a přehrávání videa a obraz vážně pěknej. + všechny mají DVB-T a C s podporou MPEG4. Nové menu je už poměrně diskutabilní, mě se líbilo víc u minulých sérií. Ovladače vypadají v podstatě stejně, jen mají trochu více moderní hrany.
Co už nepotěší je, že Samsung zmenšil krabice, takže si člověk už musí stojany montovat a je to chvílema vážně peklo:D
Další peklo je vyřešení příruček pomocí Flash disku do TV, už si nemůžete v klídku listovat na záchodě obsáhlým manuálem.

No a největší vtip nakonec je, že Samsung se rozhodl pro nové označení kontrastu. Good by XX000:1, nyní jen High Contrast, Ultra Contrast, Mega Contrast:D
528523
Tak do obchodu dorazili B450, B550, B650 a B7000 a musím říct, že B450 a B550 je akorát A456 a A556 v bledě modrým, ale pětka má teď podstavec k sežrání, skoro jako všeci nový samsungy krom B450. Zato B650 a B7000 jsou naprosto masakrózní, jak obrazem, tak funkcema*:+* Hlavně B7000 je neuvěřitelně tenká, slováci si fakt dali záležet a připojování konektorů je nové peklo:) B650 je opravdu A656 na steroidech (i mechanický zpracování mi přijde kvalitnější). Dvě USB, možnost připojení HDD, LANka na internetTV a přehrávání videa a obraz vážně pěknej. + všechny mají DVB-T a C s podporou MPEG4. Nové menu je už poměrně diskutabilní, mě se líbilo víc u minulých sérií. Ovladače vypadají v podstatě stejně, jen mají trochu více moderní hrany. Co už nepotěší je, že Samsung zmenšil krabice, takže si člověk už musí stojany montovat a je to chvílema vážně peklo*:D* Další peklo je vyřešení příruček pomocí Flash disku do TV, už si nemůžete v klídku listovat na záchodě obsáhlým manuálem. No a největší vtip nakonec je, že Samsung se rozhodl pro nové označení kontrastu. Good by XX000:1, nyní jen High Contrast, Ultra Contrast, Mega Contrast*:D*
Samsung
0 0
reagovat

andrewz

Kdyby to bylo vyfocené alespoň trochu normálně, tak bych si toho cloudingu možná všim... mě to ani nepřišlo... ta fotka vážně vypadá jako by byl clouding i na logu sony pod obrazovkou :D

jinak smůla no a věřím že nasere...
528450
Kdyby to bylo vyfocené alespoň trochu normálně, tak bych si toho cloudingu možná všim... mě to ani nepřišlo... ta fotka vážně vypadá jako by byl clouding i na logu sony pod obrazovkou *:D* jinak smůla no a věřím že nasere...
andrewz
0 0
reagovat
Zalezi na tom,co natacis.napr sportovni hdtv kanaly vzdy vysilaji prokladane,obraz je plynulejsi. Pokud chces ale fic filmovy look,tak 720p. Vicemene jsou to rovnocfne formaty,oba ti taky zaberou stejne misto.a.vykon zpracovani.
528425
Zalezi na tom,co natacis.napr sportovni hdtv kanaly vzdy vysilaji prokladane,obraz je plynulejsi. Pokud chces ale fic filmovy look,tak 720p. Vicemene jsou to rovnocfne formaty,oba ti taky zaberou stejne misto.a.vykon zpracovani.
0 0
reagovat
Já bych natáčel radši v 720p, protože je progresivní. 1080i mi přijde jako takové 1080p pro chudé:D
528419
Já bych natáčel radši v 720p, protože je progresivní. 1080i mi přijde jako takové 1080p pro chudé*:D*
0 0
reagovat
Co vypadá lépe, když natáčím v 1080i nebo 720p. A hádám správně, že 1080i je interpolovaný video a tak se bude hůře zpracovávat na pc ?
528414
Co vypadá lépe, když natáčím v 1080i nebo 720p. A hádám správně, že 1080i je interpolovaný video a tak se bude hůře zpracovávat na pc ?
0 0
reagovat

rcorp

Moje noční můra! :(

:D
528410
Moje noční můra! *:(* *:D*
rcorp
0 0
reagovat
:D
528409
*:D*
0 0
reagovat
A pak to vypadá nějak takhle: link . ;)
528408
A pak to vypadá nějak takhle: http://www.xoro.cz/products/htl_3215_w/front_cloud.jpg . ;)
0 0
reagovat

andrewz

Musím tě zklamat, nezmírnil ani nezmizel ;) Ba dokonce to bývá i naopak, clouding se ti ještě může zhoršit...
528407
Musím tě zklamat, nezmírnil ani nezmizel *;)* Ba dokonce to bývá i naopak, clouding se ti ještě může zhoršit...
andrewz
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Můžeš být aspoň trochu konstruktivní a sdělit zdejšímu obecenstvu včetně jedný obrovský svině - mě, jestli se ti clouding v průběhu času zmírnil nebo úplně vymizel, jak se dá dočíst na zahraničních fórech? :D
528406
Můžeš být aspoň trochu konstruktivní a sdělit zdejšímu obecenstvu včetně jedný obrovský svině - mě, jestli se ti clouding v průběhu času zmírnil nebo úplně vymizel, jak se dá dočíst na zahraničních fórech? *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

andrewz

Když to říkáš, tak ti to brát nebudu, tvůj názor "respektuji" ;):))
Fluke: IMHO LED technologie ještě bude chtít vychytat nějaké ty mouchy, než se bude hodit pro běžnější použítí, to bych raději i clouding oželel a netrhal si kvůli němu chomáče vlasů, jako kolega níže :D
528405
Když to říkáš, tak ti to brát nebudu, tvůj názor "respektuji" *;)**:))* Fluke: IMHO LED technologie ještě bude chtít vychytat nějaké ty mouchy, než se bude hodit pro běžnější použítí, to bych raději i clouding oželel a netrhal si kvůli němu chomáče vlasů, jako kolega níže *:D*
andrewz
0 0
reagovat
S tou Plazmou je blby, ze 37' nejsou fullHD - tedy ja znam jen ty 37 HD Ready - jsou i FullHD 37ky?... Jinak jsem take spise priznivcem plynů před krystaly.
528400
S tou Plazmou je blby, ze 37' nejsou fullHD - tedy ja znam jen ty 37 HD Ready - jsou i FullHD 37ky?... Jinak jsem take spise priznivcem plynů před krystaly.
0 0
reagovat

Fluke

LED podsvícení pro své účely vylučuji - velký input lag a hraní nejde dohromady. A jak tady imf nakousl plazmu, tam je zase problém v tom, že se vyrábí jen 42" a nahoru, ale u mě je z prostorových důvodů strop právě 40". :-(
528399
LED podsvícení pro své účely vylučuji - velký input lag a hraní nejde dohromady. A jak tady imf nakousl plazmu, tam je zase problém v tom, že se vyrábí jen 42" a nahoru, ale u mě je z prostorových důvodů strop právě 40". :-(
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se