Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10941 - 10960 Napsat příspěvek

GOG.com

Už jsem registrovanej od vánoc, ale teprve teď jsem si koupil první hru a zrovna Fallouta. Krabička se sice v\jímá na poličce, ale s logem win98, takže 120,- korun za plně Vista kompatibilní verzí s primitivní rychlou instalací je naprosto super a ani ta grafika po letech není tak hrozná.
Good old games jsou opravdu "from gamers for gamers", jako kdysi býval Interplay. CD projekt nemám obecně rád, ale za tohle si mě získal. Steam jen může tiše závidět...aspoň u starých her:)
528864
Už jsem registrovanej od vánoc, ale teprve teď jsem si koupil první hru a zrovna Fallouta. Krabička se sice v\jímá na poličce, ale s logem win98, takže 120,- korun za plně Vista kompatibilní verzí s primitivní rychlou instalací je naprosto super a ani ta grafika po letech není tak hrozná. Good old games jsou opravdu "from gamers for gamers", jako kdysi býval Interplay. CD projekt nemám obecně rád, ale za tohle si mě získal. Steam jen může tiše závidět...aspoň u starých her*:)*
GOG.com
0 0
reagovat
deiwi: jj, kdyby v něm bylo "jiné zboží", na poličce by se mi vyjímalo náramě... Ale já se zařekl, že si koupim až supr nadupanou edici BD LOTRa a Hobita v rozšířených verzích, celkově pohromadě ;):D
528859
deiwi: jj, kdyby v něm bylo "jiné zboží", na poličce by se mi vyjímalo náramě... Ale já se zařekl, že si koupim až supr nadupanou edici BD LOTRa a Hobita v rozšířených verzích, celkově pohromadě ;):D
0 0
reagovat
Ne že bych byl fanda LOTRa ale ten box je hrozně sexy :))
528856
Ne že bych byl fanda LOTRa ale ten box je hrozně sexy *:))*
0 0
reagovat
mihhi: To poslední dvvd vydání to umožňovalo ;).... Jinak ne, že by byla kino verze nějaká špatná, víceméně předkládá to nejlepší, ale jediný díl, za který by jsem byl ochoten utrácet, je jednička... A ne proto, že je nejlepší, ale proto, protože rozšířená jen dopomáhá ke genialitě, ale nijak zásadně. Prakticky jsou to bonusové scény, které nemaj na výsledek moc velký vliv.
Trojka je v rozšířený fajn, přidává mnoho nového, ale je to takové neslané nemastné... Přesto raději EE.
Zato dvojku už opravdu ve zkrácené nechci vidět... EE dopomohla k tomu, že se mi líbí nejvíc ze série, i když vím, že kvalitnější je jednička ;):)
528832
mihhi: To poslední dvvd vydání to umožňovalo ;).... Jinak ne, že by byla kino verze nějaká špatná, víceméně předkládá to nejlepší, ale jediný díl, za který by jsem byl ochoten utrácet, je jednička... A ne proto, že je nejlepší, ale proto, protože rozšířená jen dopomáhá ke genialitě, ale nijak zásadně. Prakticky jsou to bonusové scény, které nemaj na výsledek moc velký vliv. Trojka je v rozšířený fajn, přidává mnoho nového, ale je to takové neslané nemastné... Přesto raději EE. Zato dvojku už opravdu ve zkrácené nechci vidět... EE dopomohla k tomu, že se mi líbí nejvíc ze série, i když vím, že kvalitnější je jednička ;):)
0 0
reagovat
Jenom, sem se to celkem hodí... teď jsem přijel z Nohavicovo koncertu v Lucerně a jak to tak vypadá, tak záznam z těchhle tří dnů/koncertů, bude první záznam českého koncertu na Blučku... 8) :+
528808
Jenom, sem se to celkem hodí... teď jsem přijel z Nohavicovo koncertu v Lucerně a jak to tak vypadá, tak záznam z těchhle tří dnů/koncertů, bude první záznam českého koncertu na Blučku... *8)* *:+*
0 0
reagovat

st39.6

Já vim, ty chceš tu mega kolekci včetně theatrical verze, aby byla "krabička" navíc ;):))
528789
Já vim, ty chceš tu mega kolekci včetně theatrical verze, aby byla "krabička" navíc *;)**:))*
st39.6
0 0
reagovat
stčko to rozsekl :D

Jasný, rozšířená je rozšířená a většina (ale ne všechny) těch scén tomu prospívá. Ale to přece neznamená že se na theatrical nepodívám NIKDY, jako kdyby to byl nějakej zmetek :)

PS: Tím ale nechci říct, že má smysl kupovat tuhle edici .)
528779
stčko to rozsekl :D Jasný, rozšířená je rozšířená a většina (ale ne všechny) těch scén tomu prospívá. Ale to přece neznamená že se na theatrical nepodívám NIKDY, jako kdyby to byl nějakej zmetek :) PS: Tím ale nechci říct, že má smysl kupovat tuhle edici .)
0 0
reagovat
jezis vy ste tvrdy
528778
jezis vy ste tvrdy
0 0
reagovat
JJ. Já se nikdy nechci koukat na celou trilogii v theatrical verzi. To bych měl jen zkažený zážitek. ;)
528775
JJ. Já se nikdy nechci koukat na celou trilogii v theatrical verzi. To bych měl jen zkažený zážitek. *;)*
0 0
reagovat
Na theatrical verzi jim se*e pes :- To si raději počkám, než se koukat na takový smilstvo... ?)
528773
Na theatrical verzi jim se*e pes *:-* To si raději počkám, než se koukat na takový smilstvo... *?)*
0 0
reagovat
Ale vypadá to na 7-diskový set, takže po jednom tam něco bude chybět... no asi stejně neodolám, jenom 69,90 a ještě by to mohlo do vydání spadnout... jak znám Warnery tak na extended stejně nepůjde zvolit theatrical...?)
528772
Ale vypadá to na 7-diskový set, takže po jednom tam něco bude chybět... no asi stejně neodolám, jenom 69,90 a ještě by to mohlo do vydání spadnout... jak znám Warnery tak na extended stejně nepůjde zvolit theatrical...*?)*
0 0
reagovat
Karbous: V čechách budou samostatně ;)....
528765
Karbous: V čechách budou samostatně ;)....
0 0
reagovat
koukám, že v diskuzi Amazonu je trochu větší bojkot, holt chtějí EE jako my:)
528741
koukám, že v diskuzi Amazonu je trochu větší bojkot, holt chtějí EE jako my:)
0 0
reagovat
Samostatně nějsou zatím oznámené, kódování by nemělo být, warneři nekódují ani new lineovské tituly.
528735
Samostatně nějsou zatím oznámené, kódování by nemělo být, warneři nekódují ani new lineovské tituly.
0 0
reagovat

mihhi

Budou i samostatne? Chtel jsem si koupit jen Spolecenstvo, abych alespon trochu zkratil cekani na EE. A co regionalni kodovani?
528734
Budou i samostatne? Chtel jsem si koupit jen Spolecenstvo, abych alespon trochu zkratil cekani na EE. A co regionalni kodovani?
mihhi
0 0
reagovat
AMZ prijima predobjednavky na LOTRa ;) link
528732
AMZ prijima predobjednavky na LOTRa ;) http://www.amazon.com/dp/B000X9FLKM/
0 0
reagovat

XZONE FAR CRY 2 -50%

XZONE sleva 50% tento vikend FAR CRY 2 - PC/PS3/X360 Pekne...
Jinak mam dojem ye tu debata o tom byla a ja jsem ji nezachytil>
T2 Blu-Ray Skynet edition VI NEKDO JESTLI BUDE REGION FREE - asi jo, dle drivejsich release od studia... Pokud nekdo vi uz ted, please napiste. Dik

528695
[link="http://www.xzone.cz/vikendovasleva.php3"]XZONE sleva 50% tento vikend FAR CRY 2 - PC/PS3/X360[/link] Pekne... Jinak mam dojem ye tu debata o tom byla a ja jsem ji nezachytil> [link="http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B001RIY4WE/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance"]T2 Blu-Ray Skynet edition[/link] VI NEKDO JESTLI BUDE REGION FREE - asi jo, dle drivejsich release od studia... Pokud nekdo vi uz ted, please napiste. Dik
XZONE FAR CRY 2 -50%
0 0
reagovat
:) už to tu taky píšu www.amazo....
528680
*:)* už to tu taky píšu www.amazo....
0 0
reagovat
:)
528673
*:)*
0 0
reagovat
Tak jsem neodolal a tu akci "3 za cenu 2" na Amazonu jsem vyuzil, takze si obohatim sbirku o Terminatora, Starship Troopers a Groundhog Day. Se zapocitanim postovneho by mel jeden disk vyjit na krasnych 350Kc. :)
528672
Tak jsem neodolal a tu akci "3 za cenu 2" na Amazonu jsem vyuzil, takze si obohatim sbirku o Terminatora, Starship Troopers a Groundhog Day. Se zapocitanim postovneho by mel jeden disk vyjit na krasnych 350Kc. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se