Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10101 - 10120 Napsat příspěvek

hondza

Třeba toto: link
538209
Třeba toto: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/aviaddxsubs/
hondza
0 0
reagovat
Zdravím...potřeboval bych poradit s vkládáním titulků přímo do filmu (avi,divx...)tak aby byly přímo součástí filmu a nemusely se tam pak během spouštění filmu dávat...je na to nějakej program nebo jenom nějakej jednoduchej trik:+...děkuji za každou radu!
538206
Zdravím...potřeboval bych poradit s vkládáním titulků přímo do filmu (avi,divx...)tak aby byly přímo součástí filmu a nemusely se tam pak během spouštění filmu dávat...je na to nějakej program nebo jenom nějakej jednoduchej trik*:+*...děkuji za každou radu!
0 0
reagovat
Ha, tak ted se mi povedla zajimava vec... Minule jsem zkousel pres americkej store platit kartou a porad mi to neslo, dneska se mrknu a je tam 5 dolaru a jde v pohode pridavat, takze super ;) Ale, druha vec je horsi, kdyz chci pridat penize (add to wallet), vzdy se me to zepta, jestli chci to vzit z karty .... ale ja ji chci zmenit a nikde nevidim, jak na to. Vi to nekdo? Minule jsem to zkousel z karty bratranka, takze ho porad nechci okradat :D Kdyz dam ano, jde to z jeho karty, kdyz ne, vrati se mi to zpet. Diky za rady
538205
Ha, tak ted se mi povedla zajimava vec... Minule jsem zkousel pres americkej store platit kartou a porad mi to neslo, dneska se mrknu a je tam 5 dolaru a jde v pohode pridavat, takze super *;)* Ale, druha vec je horsi, kdyz chci pridat penize (add to wallet), vzdy se me to zepta, jestli chci to vzit z karty .... ale ja ji chci zmenit a nikde nevidim, jak na to. Vi to nekdo? Minule jsem to zkousel z karty bratranka, takze ho porad nechci okradat *:D* Kdyz dam ano, jde to z jeho karty, kdyz ne, vrati se mi to zpet. Diky za rady
0 0
reagovat
Uz jsem to nasel: link ;)
538202
Uz jsem to nasel: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=playstation+network+card&_sacat=See-All-Categories *;)*
0 0
reagovat
Jo, já se na to taky vyptával, na americkej PS store potřebuješ koupit jejich body na eBay, jakej mají název nevím.
538201
Jo, já se na to taky vyptával, na americkej PS store potřebuješ koupit jejich body na eBay, jakej mají název nevím.
0 0
reagovat
Dotaz, hlavne na majitele PS3. Kdyz chci neco kupovat naevropskem storu, muzu platit kartou a na americkem musim mit ty jejich body, ze? Ja myslim, ze mi to ghostrider kdysi psal, ale nejak jsem zapomnel. A kupoval jste je nekdo nekde? A jak se kdyztak konkretne jmenuji? Diky
538200
Dotaz, hlavne na majitele PS3. Kdyz chci neco kupovat naevropskem storu, muzu platit kartou a na americkem musim mit ty jejich body, ze? Ja myslim, ze mi to ghostrider kdysi psal, ale nejak jsem zapomnel. A kupoval jste je nekdo nekde? A jak se kdyztak konkretne jmenuji? Diky
0 0
reagovat
link Bionic commando na PS3 je tenhle víkend jen za 350,- i s poštovným;)
538085
http://www.thehut.com/hut/9996911.product Bionic commando na PS3 je tenhle víkend jen za 350,- i s poštovným;)
0 0
reagovat

Karbous

JJ ta je super. Já jsem nejprve chtěl kameru do 15 tisíc, ale prostě ten Canon stál za příplatek. Tahle verze S100 je už fakt pro mě mimo možnosti, ale doufám, že mi ta moje poslouží dobře.
538057
JJ ta je super. Já jsem nejprve chtěl kameru do 15 tisíc, ale prostě ten Canon stál za příplatek. Tahle verze S100 je už fakt pro mě mimo možnosti, ale doufám, že mi ta moje poslouží dobře.
Karbous
0 0
reagovat

Ravenhorn

Já asi nakonec půjdu do HF S100, kterou teď velmi výrazně zlevnili a dá se sehnat za 22.000 (dříve kolem 30.000).
538054
Já asi nakonec půjdu do HF S100, kterou teď velmi výrazně zlevnili a dá se sehnat za 22.000 (dříve kolem 30.000).
Ravenhorn
0 0
reagovat
Tak už mám doma tu kameru. Zatím vypadá supe. :+
538040
Tak už mám doma tu kameru. Zatím vypadá supe. *:+*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Dík, ale potřebuju něco v Praze, kam si osobně pak zajdu. A možná je lepší vzít tu verzi, kde je pouzdro atd. Stojí o pár stovek víc a mít originál pouzdro je good.

Kartu si koupim 16GB a stativ až na Zélandu.
537966
Dík, ale potřebuju něco v Praze, kam si osobně pak zajdu. A možná je lepší vzít tu verzi, kde je pouzdro atd. Stojí o pár stovek víc a mít originál pouzdro je good. Kartu si koupim 16GB a stativ až na Zélandu.
Ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

Lepší cenu asi nenajdeš: link
Nezapomeň, že ke kameře si ještě pravděpodobně budeš kupovat hromadu příslušentví (paměťová karta, náhradní baterka, stativ, brašna,...), takže finální cena půjde určitě o několik ticíc výš.
537962
Lepší cenu asi nenajdeš: http://www.megafoto.cz/canon-hf200.html Nezapomeň, že ke kameře si ještě pravděpodobně budeš kupovat hromadu příslušentví (paměťová karta, náhradní baterka, stativ, brašna,...), takže finální cena půjde určitě o několik ticíc výš.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Tak kdo viděl někde nejlevněji kameru Canon HF 200?
537952
Tak kdo viděl někde nejlevněji kameru Canon HF 200?
0 0
reagovat

Karbous

Great, thx!
537940
Great, thx!
Karbous
0 0
reagovat

Aion

Pokud je tu někdo taky do MMO, tak na Eurogameru rozdávají klíče do open bety - link
537834
Pokud je tu někdo taky do MMO, tak na Eurogameru rozdávají klíče do open bety - http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=86949
Aion
0 0
reagovat

andrewz

Jo, přes HDMI, AV i optiku. Akorát pouze jeden výstup může být vícekanálový, ostatní jsou stereo.
537807
Jo, přes HDMI, AV i optiku. Akorát pouze jeden výstup může být vícekanálový, ostatní jsou stereo.
andrewz
0 0
reagovat

Karbous

...to znamená, že lze pouštět zvuk najednou (v jeden moment) přes HDMI i AV výstup? :+
537803
...to znamená, že lze pouštět zvuk najednou (v jeden moment) přes HDMI i AV výstup? *:+*
Karbous
0 0
reagovat

Sp!der-bite

No jo, jsem si říkal, že když je to takové kulaté číslo, že budou nějaké velké novinky. :)
537792
No jo, jsem si říkal, že když je to takové kulaté číslo, že budou nějaké velké novinky. *:)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Tak já ani víc nečekal, žádná zásadní novinka se nekoná, ale nový defaultní theme je hezká záležitost...
537791
Tak já ani víc nečekal, žádná zásadní novinka se nekoná, ale nový defaultní theme je hezká záležitost...
0 0
reagovat

Sp!der-bite

No čekal jsem víc. Ale zajímavý je alespoň "multi audio output".
537790
No čekal jsem víc. Ale zajímavý je alespoň "multi audio output".
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se