Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10081 - 10100 Napsat příspěvek
Zdá se mi to divný, ale od instalace toho novýho PS3 filrmwareu mi nějak ztichlo chlazení magické černé skříňky. Ne že bych si stěžoval.:D:D
538653
Zdá se mi to divný, ale od instalace toho novýho PS3 filrmwareu mi nějak ztichlo chlazení magické černé skříňky. Ne že bych si stěžoval.*:D**:D*
0 0
reagovat
link tak Sharp už jede s nejlevnějším Blu stolním přehrávačem.
538652
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68747 tak Sharp už jede s nejlevnějším Blu stolním přehrávačem.
0 0
reagovat

Fluke

Potvrzuji! Geniálně originální hra! :+
538566
Potvrzuji! Geniálně originální hra! *:+*
Fluke
0 0
reagovat
Braid je tenhle víkend na steamu za naprosto super cenu link kdo nezkusil nepochopí, je to abolutně návykové, zábavné, hezké a se skvělou hudbou:+
538565
Braid je tenhle víkend na steamu za naprosto super cenu http://store.steampowered.com/app/26800/ kdo nezkusil nepochopí, je to abolutně návykové, zábavné, hezké a se skvělou hudbou*:+*
0 0
reagovat
Je vidět, že jsi neměl Classic v ruce:)
538470
Je vidět, že jsi neměl Classic v ruce:)
0 0
reagovat
Fluke: Je ;) (zkrácenina Application store) OS 3.0 je plnohodnotný OS a v podstatě je to OSX upravený pro Smartphony, má API pomocí kterého můžou lidi vytvářet programy, klasické ipody (až na iPT, což je iphone bez telefonních funkcí) mají podobný OS co "dumb phones" který je uzavřený a všechno je od applu. Jinak hry přes rolovací kolečko? Come on! :));)
538332
Fluke: Je *;)* (zkrácenina Application store) OS 3.0 je plnohodnotný OS a v podstatě je to OSX upravený pro Smartphony, má API pomocí kterého můžou lidi vytvářet programy, klasické ipody (až na iPT, což je iphone bez telefonních funkcí) mají podobný OS co "dumb phones" který je uzavřený a všechno je od applu. Jinak hry přes rolovací kolečko? Come on! *:))**;)*
0 0
reagovat

KARLOS

:D:D
538333
*:D**:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Budou se prodávat i náhradní bonbóny do té výroční edice Foresta? U mě by to moc dlouho netknuté nevydrželo :D a prázdnou krabičku od bonboněry v polici můžu mít i vlastním přičiněním a nepotřebuji k tomu Amazon... Navíc by bylo veliké riziko, že mi někdo tu krabici vyhodí :D:D:D
538468
Budou se prodávat i náhradní bonbóny do té výroční edice Foresta? U mě by to moc dlouho netknuté nevydrželo :D a prázdnou krabičku od bonboněry v polici můžu mít i vlastním přičiněním a nepotřebuji k tomu Amazon... Navíc by bylo veliké riziko, že mi někdo tu krabici vyhodí :D:D:D
0 0
reagovat
Jeffy: Ehm, ono je tam snad něco jinýho?:)), pokud je jen pro OS3, tak proč sakra Apple nabízí u výrobku možnost stáhování her apod. i do iPod Classicu, a pak je není kde koupit8)
538460
Jeffy: Ehm, ono je tam snad něco jinýho?*:))*, pokud je jen pro OS3, tak proč sakra Apple nabízí u výrobku možnost stáhování her apod. i do iPod Classicu, a pak je není kde koupit*8)*
0 0
reagovat
Fluke: apple store, tím myslíš appstore? ten je jenom na OS 3.
538450
Fluke: apple store, tím myslíš appstore? ten je jenom na OS 3.
0 0
reagovat
Ještě nechápu další věc, v iTunes se mi povedlo všem písničkám správně udělat id3 tagy a přidat obrázky, kvůli Coverflow, ale samotnej iPod to ignoruje a má coverflow rozházený podle sebe:/
538436
Ještě nechápu další věc, v iTunes se mi povedlo všem písničkám správně udělat id3 tagy a přidat obrázky, kvůli Coverflow, ale samotnej iPod to ignoruje a má coverflow rozházený podle sebe:/
0 0
reagovat
Už je nový iTunes jo? a spouští se rychleji po poklepání na ikonu?:) Na Vistách jim to vcelku trvá.
Ten homesharing je k čemu? Mimochodem na apple storu mě jebe, že tam není rozdělení na classic iPod, všechno Touch/iPhone.
538435
Už je nový iTunes jo? a spouští se rychleji po poklepání na ikonu?:) Na Vistách jim to vcelku trvá. Ten homesharing je k čemu? Mimochodem na apple storu mě jebe, že tam není rozdělení na classic iPod, všechno Touch/iPhone.
0 0
reagovat
Nový iTunes 9 je výborný. :+ Dový design, lepší sync, konečně homesharing (vypadá výborně) a hodně dalších věcí - nový iTunes store je skvělý, nové UI ve kterém se dá orientovat mnohem rycheji, rychlost (což byl největší problém storu), lepší vyhledávání a tak dále - s Extras u filmů a LP Cover bych hned si hned pár koupil a půjčil si nějaký filmy kdyby to pro česko nebylo tak složité a to sem klasický wa****:)). Celková rychlost se ve winu taky zlepšíla a pár dalších featur jako Genius z toho dělají jasně nejlepší multimediální program na všech platformách. :+
538423
Nový iTunes 9 je výborný. *:+* Dový design, lepší sync, konečně homesharing (vypadá výborně) a hodně dalších věcí - nový iTunes store je skvělý, nové UI ve kterém se dá orientovat mnohem rycheji, rychlost (což byl největší problém storu), lepší vyhledávání a tak dále - s Extras u filmů a LP Cover bych hned si hned pár koupil a půjčil si nějaký filmy kdyby to pro česko nebylo tak složité a to sem klasický wa*****:))*. Celková rychlost se ve winu taky zlepšíla a pár dalších featur jako Genius z toho dělají jasně nejlepší multimediální program na všech platformách. *:+*
0 0
reagovat

Rage

Windows Movie Maker? :):))
538321
Windows Movie Maker? *:)**:))*
Rage
0 0
reagovat
hele neznate nejakej program kam hodim fotky, pisnicku a ono mi to udela video, cim min prace to da tim lip :D...dik
538317
hele neznate nejakej program kam hodim fotky, pisnicku a ono mi to udela video, cim min prace to da tim lip :D...dik
0 0
reagovat
Díkas...tak už zkouším první film, tak doufám že to bude ok!!!
538215
Díkas...tak už zkouším první film, tak doufám že to bude ok!!!
0 0
reagovat
Super, aspoň nebudu muset všechno rozkódovat:):+
538214
Super, aspoň nebudu muset všechno rozkódovat:)*:+*
0 0
reagovat
Karbousovo řešení funguje na PS3 perfektně. :)
538213
Karbousovo řešení funguje na PS3 perfektně. *:)*
0 0
reagovat

hondza

respektive u PS3 nevím jestli by Karbousovo řešení fungovalo, ať napíše sám jakou má zkušenost.
Avi recomp kompletně vypálí titulky do filmu/seriálu, ten program od Karbouse pouze vytvoří jeden soubor s titulky i filmem/seriálem.
538212
respektive u PS3 nevím jestli by Karbousovo řešení fungovalo, ať napíše sám jakou má zkušenost. Avi recomp kompletně vypálí titulky do filmu/seriálu, ten program od Karbouse pouze vytvoří jeden soubor s titulky i filmem/seriálem.
hondza
0 0
reagovat

hondza

Já používám Avi recomp link průměrně jeden díl třeba seriálu trvá půl hodiny, film snad do hodiny, nezkoušel jsem.
538211
Já používám Avi recomp http://www.avirecomp.com/news.php průměrně jeden díl třeba seriálu trvá půl hodiny, film snad do hodiny, nezkoušel jsem.
hondza
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se