Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10141 - 10160 Napsat příspěvek
Tak kdo viděl někde nejlevněji kameru Canon HF 200?
537952
Tak kdo viděl někde nejlevněji kameru Canon HF 200?
0 0
reagovat

Karbous

Great, thx!
537940
Great, thx!
Karbous
0 0
reagovat

Aion

Pokud je tu někdo taky do MMO, tak na Eurogameru rozdávají klíče do open bety - link
537834
Pokud je tu někdo taky do MMO, tak na Eurogameru rozdávají klíče do open bety - http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=86949
Aion
0 0
reagovat

andrewz

Jo, přes HDMI, AV i optiku. Akorát pouze jeden výstup může být vícekanálový, ostatní jsou stereo.
537807
Jo, přes HDMI, AV i optiku. Akorát pouze jeden výstup může být vícekanálový, ostatní jsou stereo.
andrewz
0 0
reagovat

Karbous

...to znamená, že lze pouštět zvuk najednou (v jeden moment) přes HDMI i AV výstup? :+
537803
...to znamená, že lze pouštět zvuk najednou (v jeden moment) přes HDMI i AV výstup? *:+*
Karbous
0 0
reagovat

Sp!der-bite

No jo, jsem si říkal, že když je to takové kulaté číslo, že budou nějaké velké novinky. :)
537792
No jo, jsem si říkal, že když je to takové kulaté číslo, že budou nějaké velké novinky. *:)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Tak já ani víc nečekal, žádná zásadní novinka se nekoná, ale nový defaultní theme je hezká záležitost...
537791
Tak já ani víc nečekal, žádná zásadní novinka se nekoná, ale nový defaultní theme je hezká záležitost...
0 0
reagovat

Sp!der-bite

No čekal jsem víc. Ale zajímavý je alespoň "multi audio output".
537790
No čekal jsem víc. Ale zajímavý je alespoň "multi audio output".
Sp!der-bite
0 0
reagovat
A titulky pořád nikde :D :-
537785
A titulky pořád nikde :D *:-*
0 0
reagovat
Tak novej firmware u PS3 nainstalován, vypadá to dobře. Dosadili nový logo, what's new funguje... Jde se zkoumat... :+
537784
Tak novej firmware u PS3 nainstalován, vypadá to dobře. Dosadili nový logo, what's new funguje... Jde se zkoumat... *:+*
0 0
reagovat
najs!
537772
najs!
0 0
reagovat
Podle HDD i RFM je trojka free link link , čtyřka bude taky, Warneři jsou jasný, myslím že nemají jediný locked...
537725
Podle HDD i RFM je trojka free http://bluray.highdefdigest.com/1678/supernatural_s3.html http://regionfreemovies.com/ , čtyřka bude taky, Warneři jsou jasný, myslím že nemají jediný locked...
0 0
reagovat
nevi nekdo, jestli je treti a ctvrta sezona Supernaturalu na Blucku zamknuta?
537723
nevi nekdo, jestli je treti a ctvrta sezona Supernaturalu na Blucku zamknuta?
0 0
reagovat

Fluke

Ja ji jeste na vlastni oci nevidel, ale dojem jaky pises, s tim bych mohl jedine souhlasit!
537717
Ja ji jeste na vlastni oci nevidel, ale dojem jaky pises, s tim bych mohl jedine souhlasit!
Fluke
0 0
reagovat

MAJkLSON

Tak si pořiď PS3 a PSP můžeš používat jako gamepad:))
537698
Tak si pořiď PS3 a PSP můžeš používat jako gamepad*:))*
MAJkLSON
0 0
reagovat
Ja mam PSP fat uz asi 2 roky a pouzivam ho snad mene casteji, nez sem pouzival gameboy color. Imho ted uz to jsou vyhozene penize, pokud chce nekdo hrat, staci si poridit konzoli nebo notas, ktery toho zvladne jeste daleko vice a nebo nejaky ten super mobil;)
537697
Ja mam PSP fat uz asi 2 roky a pouzivam ho snad mene casteji, nez sem pouzival gameboy color. Imho ted uz to jsou vyhozene penize, pokud chce nekdo hrat, staci si poridit konzoli nebo notas, ktery toho zvladne jeste daleko vice a nebo nejaky ten super mobil*;)*
0 0
reagovat
Jo, dneska jsem si konečně prohlídl PS3 Slim na vlastní oči, je opravdu menší, kupodivu:)), ale v reálu budí vcelku smíšený pocity. Vypadá stylově, ale ten matnej plast a ! mačkací ! tlačítka dělají dojem, že se díváte na levnou edici herní konzole pro chudáky.
Mít to primárně jako Blu přehrávač, a k matný Bravii, tak bych neváhal, ale v záplavě lesklého plastu u TV, nepůsobí tak pěkně jako klasik verze.
537693
Jo, dneska jsem si konečně prohlídl PS3 Slim na vlastní oči, je opravdu menší, kupodivu*:))*, ale v reálu budí vcelku smíšený pocity. Vypadá stylově, ale ten matnej plast a ! mačkací ! tlačítka dělají dojem, že se díváte na levnou edici herní konzole pro chudáky. Mít to primárně jako Blu přehrávač, a k matný Bravii, tak bych neváhal, ale v záplavě lesklého plastu u TV, nepůsobí tak pěkně jako klasik verze.
0 0
reagovat

imf

Je pozoruhodný, jak rychle člověk změní názor, když má dobrý podklady:) Přemýšlel jsem zbytek dne co jsi napsal, a nakonec nebudu čekat na ION, a pudu do toho Aceru:)

ION bude sice supr čipset, ale ten Atom oproti Core 2 nakonec nemá šanci. A ten Acer bez mrknutí oka utáhne Visty (2.6 index bodu pro Lenovo a 3.2 pro Acer:) a navíc vztahuje se na něj bezplatná možnost vyměnit je za Win7, plus má podporu akcelerace HD videa a Heroes 5 na tom taky půjdou:)
537663
Je pozoruhodný, jak rychle člověk změní názor, když má dobrý podklady:) Přemýšlel jsem zbytek dne co jsi napsal, a nakonec nebudu čekat na ION, a pudu do toho Aceru:) ION bude sice supr čipset, ale ten Atom oproti Core 2 nakonec nemá šanci. A ten Acer bez mrknutí oka utáhne Visty (2.6 index bodu pro Lenovo a 3.2 pro Acer:) a navíc vztahuje se na něj bezplatná možnost vyměnit je za Win7, plus má podporu akcelerace HD videa a Heroes 5 na tom taky půjdou:)
imf
0 0
reagovat

imf

:);) No, minimálně chci tu ION platformu, aby mi na tom bez problémů běhali Win7, takže asi koupím co přijde dřív do Čech, buď Samsung nebo Lenovo...ale jestli budou nějak moc drahý, tak to vyhraje tenhle mini Timeline link
537639
*:)**;)* No, minimálně chci tu ION platformu, aby mi na tom bez problémů běhali Win7, takže asi koupím co přijde dřív do Čech, buď Samsung nebo Lenovo...ale jestli budou nějak moc drahý, tak to vyhraje tenhle mini Timeline http://www.alza.cz/acer-aspire-as1810t-353g25n-d132610.htm
imf
0 0
reagovat
Proto jsem si poridil EEE a smiril jsem se s tim, ze na tom krome casual blbustek ala Worms proste hrat nebudu. Ten 1280x800 displej by to asi sneslo, ale jak rikas, to uz bych si to nekoupil vubec. Takhle to pouzivam v podstate denne, na zadech me to netizi a je to TAKHLE uzitecne. No kidding. Probud v sobe upgrade bug a nakupuj. Neni nic horsiho nez cekatel... tvor na puli cesty mezi gadget pionyrem a mainstream Pepou. :)
537637
Proto jsem si poridil EEE a smiril jsem se s tim, ze na tom krome casual blbustek ala Worms proste hrat nebudu. Ten 1280x800 displej by to asi sneslo, ale jak rikas, to uz bych si to nekoupil vubec. Takhle to pouzivam v podstate denne, na zadech me to netizi a je to TAKHLE uzitecne. No kidding. Probud v sobe upgrade bug a nakupuj. Neni nic horsiho nez cekatel... tvor na puli cesty mezi gadget pionyrem a mainstream Pepou. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se