|
reagovat
|
Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO
příspěvky 10041 - 10060
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 502
- 503
- 504
- .
- 909
- 910
Je to tak... Např. Sranglehold se měl objevit (nebo objevil) u filmu Hard Boiled 

|
reagovat
|
Zajimave, demo God of War 3 bude na americkem vydani blucka District 9! link Vedeni Sony nedavno neco prohlasovalo na konferenci, ze k filmum budou na blucku obcas hry, atd, pokud me pamet neklame, ze?!
|
reagovat
|
No, cekal jsem ale trosku vice, oni vydaji casem ´ultimate limited great super collection edici´
|
reagovat
|
Moon odhodí bundičku, Sam zapíchne šroubovák a budeme mít vymodlený Rkový rating - to jste přece chtěli ne???? A žádné dvojsmysly vy čuňata ;)...
|
reagovat
|
Vsak to...to sa ani neoplati pozerat..len tie vystrihnute sceny..pochybujem ze to obohati dej film ako to bolo u T2
|
reagovat
|
Mě uvízla v paměti snad ještě delší vystřižená stopáž, než je 20 min.
3 minuty jsou k smíchu... 
3 minuty jsou k smíchu... 
|
reagovat
|
Nevite nekdo, jak to bude s T4 s tim director´s cutem?! Nekde pisi, ze to maji byt ubohe 3minuty navic, nekde 20 a jak mi tady nekdo rikal, je to na vsech verzich blucka v UK, jestli jsem to spravne pobral... Tady delku napr. nepisi link
|
reagovat
|
TOP Diskuze
20Víkendový výplach #896 o Harrym Potterovi a GTA VI 18Ridley Scott si připisuje další kolosální propadák, Odyssea pošilhává po dvou miliardách! 17Finále Rychle a zběsile možná vsadí na nečekaného režiséra 16Druhé Bouřlivé dny vítají Anne Hathaway 14Street Fighter: Trailer 2 13Star Trek VI: Neobjevená země: V.I.M. 11The Last Photograph: Trailer 8Hope: Trailer 2 7Našeptávač: Recenze 6Ink: Trailer