Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9901 - 9920 Napsat příspěvek
Neboj, kdyz uz, tak beru sporty na PSko ;) Proto mozna uz prestali s NHL a treba budou dalsi nasledovat 8)
540325
Neboj, kdyz uz, tak beru sporty na PSko *;)* Proto mozna uz prestali s NHL a treba budou dalsi nasledovat *8)*
0 0
reagovat

terminator007

To jsem byl já, mezitím jsem to objevil tam kde ty, tak jsem to smazal ;) Ale i tak díky... Btw. jak je to s tou daní z UK amazonu? Prý je tam nějakej háček či co, mě to právě na konci s balnym i poštovnym taky ukázalo těch 27 liber, ale mám obavy, aby mi k tomu ještě nenapálili nějakou jinou položku...
540324
To jsem byl já, mezitím jsem to objevil tam kde ty, tak jsem to smazal *;)* Ale i tak díky... Btw. jak je to s tou daní z UK amazonu? Prý je tam nějakej háček či co, mě to právě na konci s balnym i poštovnym taky ukázalo těch 27 liber, ale mám obavy, aby mi k tomu ještě nenapálili nějakou jinou položku...
terminator007
0 0
reagovat
Nikdo si nikdy nekupujte FIFU na PC. :(
540323
Nikdo si nikdy nekupujte FIFU na PC. *:(*
0 0
reagovat

Phil

No ten Batman me trosicku take zklamal, zadnej prebal, obal vetsi nez obvykle, denik obyc, ale vedel jsem to a vyslo me to o cca 80kc drazs nez klasicka verze, tak zase proc ne a navic ja si to nechavam do sbirky ;)
540322
No ten Batman me trosicku take zklamal, zadnej prebal, obal vetsi nez obvykle, denik obyc, ale vedel jsem to a vyslo me to o cca 80kc drazs nez klasicka verze, tak zase proc ne a navic ja si to nechavam do sbirky *;)*
Phil
0 0
reagovat
Neptal se tady nahodou nekdo na toho Devil May Cry 4? Nebo mam vidiny?! :D Tady kdyztak je, s postovnym necelych 27 liber ;) link
540321
Neptal se tady nahodou nekdo na toho Devil May Cry 4? Nebo mam vidiny?! *:D* Tady kdyztak je, s postovnym necelych 27 liber *;)* http://www.amazon.co.uk/Devil-May-Cry-Limited-PS3/dp/B000YXSU82/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=videogames&qid=1255470368&sr=8-9
0 0
reagovat

Psema

Ehm, no ano. :) Tak demo jsem hrál a nijak mě to neoslovilo, takže pochybuju, že bych byl z plné verze nadšený. Ale tak časem to asi zkusím.
540316
Ehm, no ano. *:)* Tak demo jsem hrál a nijak mě to neoslovilo, takže pochybuju, že bych byl z plné verze nadšený. Ale tak časem to asi zkusím.
Psema
0 0
reagovat
Tak steelbook k Uncharted vypadá povedeně, navíc cena byla v jednu dobu stejná, takže ten kdo to vychytal (a při všem štěstí neměl problémy s platbou :))), se může jen radovat... Klasická verze ale taky není k zahození... :)
540309
Tak steelbook k Uncharted vypadá povedeně, navíc cena byla v jednu dobu stejná, takže ten kdo to vychytal (a při všem štěstí neměl problémy s platbou *:))*), se může jen radovat... Klasická verze ale taky není k zahození... *:)*
0 0
reagovat
Tak me dnes take Uncharted 2 v pohode poslali special edici. A to jsem ji predobjednaval za 50, pak ji slevnili na 40, pote hodili na 45, tak jsem cekal, ze mi ji poslou za tuto cenu, kdyz jsem si ji nerezervoval za 40, no a oni mi ji nakonec poslali za tu nejnizsi ;) Nemuzu se toho narezu dockat! Jo a jinak, pokud se nekdo tesi na Modern Warfare 2 a ma zalusk na luxusni edici, zrejme ji bude mit surtep! link A to za fajn cenu, kdyz vemu, ze v USA bude za 149dolacu a v UK za 119 liber a to bez postovneho! Asi jdu do ni ;)
540312
Tak me dnes take Uncharted 2 v pohode poslali special edici. A to jsem ji predobjednaval za 50, pak ji slevnili na 40, pote hodili na 45, tak jsem cekal, ze mi ji poslou za tuto cenu, kdyz jsem si ji nerezervoval za 40, no a oni mi ji nakonec poslali za tu nejnizsi *;)* Nemuzu se toho narezu dockat! Jo a jinak, pokud se nekdo tesi na Modern Warfare 2 a ma zalusk na luxusni edici, zrejme ji bude mit surtep! http://playstation-3.surtep.cz/hry/call-of-duty-modern-warfare-2-prestige-edition/ A to za fajn cenu, kdyz vemu, ze v USA bude za 149dolacu a v UK za 119 liber a to bez postovneho! Asi jdu do ni *;)*
0 0
reagovat

Psema

Normální plast je někdy lepší než všechny speciální, sběratelský a podobný edice. Když mi přišel domů nejnovější Batman v Collectors Edition neměl jsem daleko k vrhnutí. Obal hry v podobě deníku je na nic a navíc když to budu chtít prodat samostatně a budu si chtít nechat Batarang, tak mi to 90% obchodů nevezme. V americký verzi měli alespoň ten přebal. 8)
540308
Normální plast je někdy lepší než všechny speciální, sběratelský a podobný edice. Když mi přišel domů nejnovější Batman v Collectors Edition neměl jsem daleko k vrhnutí. Obal hry v podobě deníku je na nic a navíc když to budu chtít prodat samostatně a budu si chtít nechat Batarang, tak mi to 90% obchodů nevezme. V americký verzi měli alespoň ten přebal. *8)*
Psema
0 0
reagovat
"Nehrál jsem jedničku"... asi jsme našli důvod toho chladu.;):D
540307
"Nehrál jsem jedničku"... asi jsme našli důvod toho chladu.*;)**:D*
0 0
reagovat
Já tedy zůstávám ohledně Uncharted zcela chladný. Jedničku jsem nehrál (možná tak demo) a dvojka mě nějak neláká - pořád mě ještě nic nepřesvědčilo o tom, že půjde o víc než jen o efektní, ale tuctovou střílečku.
540294
Já tedy zůstávám ohledně Uncharted zcela chladný. Jedničku jsem nehrál (možná tak demo) a dvojka mě nějak neláká - pořád mě ještě nic nepřesvědčilo o tom, že půjde o víc než jen o efektní, ale tuctovou střílečku.
0 0
reagovat

Fluke

540292
[link="http://www.co-optimus.com/article/2771/Co-Op_Release_Alert__Uncharted_2.html"]Link[/link]
Fluke
0 0
reagovat
V tom případě se modleme, aby ten chystanej film nedostal do ruky Uwe Boll (ono se to naštěstí nestane) a neudělal z tý značky něco méně, než zanechávají pejskové na chodníku... :)) A po inFamous a Prototype je Uncharted 2 mojí nejočekávanější hrou roku. Už se nemůžu dočkat pátku... 8)
540291
V tom případě se modleme, aby ten chystanej film nedostal do ruky Uwe Boll (ono se to naštěstí nestane) a neudělal z tý značky něco méně, než zanechávají pejskové na chodníku... *:))* A po inFamous a Prototype je Uncharted 2 mojí nejočekávanější hrou roku. Už se nemůžu dočkat pátku... *8)*
0 0
reagovat
Muzu to zkusit zitra, to snad uz pobezi nejake servery. Zatim jsem zkousel jen singl.
540290
Muzu to zkusit zitra, to snad uz pobezi nejake servery. Zatim jsem zkousel jen singl.
0 0
reagovat

imf

Nevíš, jestli lze hrát tu hlavní příběhovou linii co-op po síti?
540289
Nevíš, jestli lze hrát tu hlavní příběhovou linii co-op po síti?
imf
0 0
reagovat
Jde o pocit ze hry a hlavne "filmovost". Uncharted je hrozne naskriptovany, ale to je asi tak jedina chyba (pokud to nekdo tak bere), kterou bych mu mohl prisoudit. Po osmi hodinach hrani (na medium) jsem odhadem tak ve dvou tretinach, zadny zasek, puzzly spis akrobaticke a prijemne, akce neuveritelne vyvazena a zazitek maximalni. No a predevsim to ma vynikajici tempo, takze na zivani ani odchody od obrazovky neni cas. Zkratka pocity jak za starych casu u nostalgickych klasik, v nejnovejsim grafickem kabatku. Can´t get better than that.
540288
Jde o pocit ze hry a hlavne "filmovost". Uncharted je hrozne naskriptovany, ale to je asi tak jedina chyba (pokud to nekdo tak bere), kterou bych mu mohl prisoudit. Po osmi hodinach hrani (na medium) jsem odhadem tak ve dvou tretinach, zadny zasek, puzzly spis akrobaticke a prijemne, akce neuveritelne vyvazena a zazitek maximalni. No a predevsim to ma vynikajici tempo, takze na zivani ani odchody od obrazovky neni cas. Zkratka pocity jak za starych casu u nostalgickych klasik, v nejnovejsim grafickem kabatku. Can´t get better than that.
0 0
reagovat

imf

inFamous bylo každopádně otevřený až běda, Uncharted by mělo bejt pěvně nalajnovaný... Ale o tom, že je to pecka, člověk může usoudit i z dema. Jasná hra roku :+
540287
inFamous bylo každopádně otevřený až běda, Uncharted by mělo bejt pěvně nalajnovaný... Ale o tom, že je to pecka, člověk může usoudit i z dema. Jasná hra roku *:+*
imf
0 0
reagovat

Fluke

Mluvil jsem o prototypech hrdinu, hra samotna ma bliz prave InFamous a hodne mi pripomnela Wolverinea (ale to berte na lehci vahu, me totiz Wolverine desne bavil :). Kazdopadne graficky to cernou masinku (PS3 exclusive) zdime paradne. Nad texturama a efektama obleceni (zvlast kdyz se namoci) mi zustavala celist stat. :)
540286
Mluvil jsem o prototypech hrdinu, hra samotna ma bliz prave InFamous a hodne mi pripomnela Wolverinea (ale to berte na lehci vahu, me totiz Wolverine desne bavil :). Kazdopadne graficky to cernou masinku (PS3 exclusive) zdime paradne. Nad texturama a efektama obleceni (zvlast kdyz se namoci) mi zustavala celist stat. :)
Fluke
0 0
reagovat
Mě to netankuje, počkám cca měsíc a bude to za 30-35,- liber8)
540285
Mě to netankuje, počkám cca měsíc a bude to za 30-35,- liber*8)*
0 0
reagovat

Psema

Ty krávo, tak to nasere, mě to dneska normálně za těch 39 liber z GAMEu poslali... :o
540284
Ty krávo, tak to nasere, mě to dneska normálně za těch 39 liber z GAMEu poslali... *:o*
Psema
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se