Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9921 - 9940 Napsat příspěvek
Uncharted only ps3?
540283
Uncharted only ps3?
0 0
reagovat
Ohledně Uncharted mě dneska nepotěšil GAME, když mi od nich přišel mail, že jim banka odmítla poslat peníze.... hahaha... jestli to spíš není tím, že na mně chtěj trhnout těch 7 liber, o který přišli tím, že (asi omylem) special edici zlevnili na úroveň klasický verze. Každopádně f_ck them, radši objednám plasťák (beztak je krabičku koukat nebudu) a za zbylý prachy bude na nějakej film...
540282
Ohledně Uncharted mě dneska nepotěšil GAME, když mi od nich přišel mail, že jim banka odmítla poslat peníze.... hahaha... jestli to spíš není tím, že na mně chtěj trhnout těch 7 liber, o který přišli tím, že (asi omylem) special edici zlevnili na úroveň klasický verze. Každopádně f_ck them, radši objednám plasťák (beztak je krabičku koukat nebudu) a za zbylý prachy bude na nějakej film...
0 0
reagovat
:D jj, už mulťák byl hodně dobrej. Tomb raider se spíš odehrává v opuštěnejch hrobkách, jinej druch zábavy, ale Uncharted je krásně otevřený.
540281
*:D* jj, už mulťák byl hodně dobrej. Tomb raider se spíš odehrává v opuštěnejch hrobkách, jinej druch zábavy, ale Uncharted je krásně otevřený.
0 0
reagovat

imf

A já si myslel, jakej budu machr, když mi to přijde ve steelbooku v den vydání (ne že bych v tom byl sám ;))... God damn you :D
540280
A já si myslel, jakej budu machr, když mi to přijde ve steelbooku v den vydání (ne že bych v tom byl sám *;)*)... God damn you *:D*
imf
0 0
reagovat
Jinak abych se taky pochlubil. Hraju uz dva dny Uncharted 2 (review verze) a ta hra si zaslouzi vsechen hype, co se na ni snesl. Drake nakopava zadek nejen Indymu a Lare, ale pro me osobne i Prototype a mozna... mozna... ne, proste je to stejne dobry jako InFamous, s tim, ze tohle prostredi mi sedi o dost vic... a rozesmiva, ze by z toho nekdo chtel udelat film. Vzdyt by stacilo posadit nekoho s kamerou za cloveka, co to hraje. Kdyz v praci hraju, pravidelne se tam sejde pulka redakce a proste cumi... ono to jinak fakt nejde. :)
540278
Jinak abych se taky pochlubil. Hraju uz dva dny Uncharted 2 (review verze) a ta hra si zaslouzi vsechen hype, co se na ni snesl. Drake nakopava zadek nejen Indymu a Lare, ale pro me osobne i Prototype a mozna... mozna... ne, proste je to stejne dobry jako InFamous, s tim, ze tohle prostredi mi sedi o dost vic... a rozesmiva, ze by z toho nekdo chtel udelat film. Vzdyt by stacilo posadit nekoho s kamerou za cloveka, co to hraje. Kdyz v praci hraju, pravidelne se tam sejde pulka redakce a proste cumi... ono to jinak fakt nejde. :)
0 0
reagovat
Tak Bayoneta vypadá fakt dostá nářezově, akorát pro demo se musíte regnout na japonskej PSN, proklikat se těma symbolama za to ale každopádně stojí... :+
540098
Tak Bayoneta vypadá fakt dostá nářezově, akorát pro demo se musíte regnout na japonskej PSN, proklikat se těma symbolama za to ale každopádně stojí... *:+*
0 0
reagovat

tombac

Už jen proto bych zákázal vůbec vyslovovat slovo set top box, poněvadž je to digitální tuner, a DVB je také digitální tuner. T je pro anténu, C pro kabelovku. Přídomek HD v dnešní době znamená podporu MPEG4 kodeku.

A odpověď na tvoji otázku je ano, pokud do té televize zapojíš anténu nebo kabel od kabelu s dekódovací kartou.
540043
Už jen proto bych zákázal vůbec vyslovovat slovo set top box, poněvadž je to digitální tuner, a DVB je také digitální tuner. T je pro anténu, C pro kabelovku. Přídomek HD v dnešní době znamená podporu MPEG4 kodeku. A odpověď na tvoji otázku je ano, pokud do té televize zapojíš anténu nebo kabel od kabelu s dekódovací kartou.
tombac
0 0
reagovat
Mel bych laickou otazku... Kdyz budu mit v nove LCD televizi HD DVB-T/ DVB-C, tak budu bez problemu v Praze chytat digitalni vysilani (bez set top boxu)?
540040
Mel bych laickou otazku... Kdyz budu mit v nove LCD televizi HD DVB-T/ DVB-C, tak budu bez problemu v Praze chytat digitalni vysilani (bez set top boxu)?
0 0
reagovat

fingolfincz

Mám doma a podepisuju Flukova slova. Je to supr stb, měl jsem smůlu poznat i ostatní a tenhle vážně vede.
540014
Mám doma a podepisuju Flukova slova. Je to supr stb, měl jsem smůlu poznat i ostatní a tenhle vážně vede.
fingolfincz
0 0
reagovat

Fluke

Díky, díky. Vypadá vážně fajn :)
539953
Díky, díky. Vypadá vážně fajn :)
Fluke
0 0
reagovat

fingolfincz

Jednoduchý, spolehlivý a hezký? Pak jedině Philips DTR-220 :)

Mě ty ostatní přijdou jako vyhazování peněz, plus jsou nevzhledný.
539942
Jednoduchý, spolehlivý a hezký? Pak jedině Philips DTR-220 :) Mě ty ostatní přijdou jako vyhazování peněz, plus jsou nevzhledný.
fingolfincz
0 0
reagovat
Jo, pak jsem se to take docetl ;) Nahodou, nevite nekdo, jaky muze byt rozdil mezi temito edicema? Krome poctu disku? link link A hlavne nechapu ty jejich rozdily endoskullu na obrazcich, nekde vypadaji uplne jinak, viz. prvni myslim, nekde temer stejne link 8)
539945
Jo, pak jsem se to take docetl *;)* Nahodou, nevite nekdo, jaky muze byt rozdil mezi temito edicema? Krome poctu disku? http://www.amazon.com/Limited-Complete-Collectors-Endoskull-Blu-ray/dp/B001RIY49C/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1255089363&sr=8-2 http://www.amazon.de/Terminator-2-Skynet-Fan-Blu-ray/dp/B001TCOQEY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1255089402&sr=8-1 A hlavne nechapu ty jejich rozdily endoskullu na obrazcich, nekde vypadaji uplne jinak, viz. prvni myslim, nekde temer stejne http://www.amazon.de/gp/customer-media/product-gallery/B001TCOQEY/ref=cm_ciu_pdp_images_0?ie=UTF8&index=0 *8)*
0 0
reagovat
Na co mám koukat při výběru set-top boxu? Případně jakej byste doporučili? Dík :)
539936
Na co mám koukat při výběru set-top boxu? Případně jakej byste doporučili? Dík :)
0 0
reagovat
uz par mesicu no
539926
uz par mesicu no
0 0
reagovat
Tak jako UPC potesilo. Prijdu domu, kouknu na letak a zjistim, ze Nova a hlavne Nova Sport jede v HD! Mozna to neni nejaka novinka, dlouho jsem se na TV doma nedival, ale kazdopadne potesila ;)
539923
Tak jako UPC potesilo. Prijdu domu, kouknu na letak a zjistim, ze Nova a hlavne Nova Sport jede v HD! Mozna to neni nejaka novinka, dlouho jsem se na TV doma nedival, ale kazdopadne potesila *;)*
0 0
reagovat
Á jé. :D
539901
Á jé. *:D*
0 0
reagovat
Napíšu do vzkazníku;)
539900
Napíšu do vzkazníku;)
0 0
reagovat
Občas, proč? :)
539899
Občas, proč? :)
0 0
reagovat
Má tu někdo paypal a nakupuje na ebayi?
539898
Má tu někdo paypal a nakupuje na ebayi?
0 0
reagovat
Mám je doma v jiný barvě;) spokojenost, ale u nás jsem nic solidního nenašel a koupil je z amazon.co.uk link . Kupoval jsem bílý, tak mi je zasílala německá Avides Media, černý prodává sám Amazon, taky za dobrou cenu. Poštovný je sice větší, ale tady to fakt nebylo kde koupit.
539885
Mám je doma v jiný barvě*;)* spokojenost, ale u nás jsem nic solidního nenašel a koupil je z amazon.co.uk http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=sony+mdr-ex35&x=0&y=0 . Kupoval jsem bílý, tak mi je zasílala německá Avides Media, černý prodává sám Amazon, taky za dobrou cenu. Poštovný je sice větší, ale tady to fakt nebylo kde koupit.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se