Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9861 - 9880 Napsat příspěvek
Btw. pokud chcete použít redeem code ze speciální edice, musíte se regnout na UK PSN ;) Náš CZ (EU) to jaksi nechce pobrat... :)
540482
Btw. pokud chcete použít redeem code ze speciální edice, musíte se regnout na UK PSN *;)* Náš CZ (EU) to jaksi nechce pobrat... *:)*
0 0
reagovat
Uncharted 2 pokořeno, byla to pořádně pekelná jízda 8). Jestli si nějaká hra zaslouží ultimátní hodnocení, je to tahle. :+:+:+
540476
Uncharted 2 pokořeno, byla to pořádně pekelná jízda *8)*. Jestli si nějaká hra zaslouží ultimátní hodnocení, je to tahle. *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
ot: šlo by psát bez pole pro ikonu, ten můj xchit jen zabírá místo:D
540463
ot: šlo by psát bez pole pro ikonu, ten můj xchit jen zabírá místo*:D*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

nic neodkládej, není důvod:
1 - zesilovač, L+P přední
2 - centr, L+P zadní
3 - subwoofer
540464
nic neodkládej, není důvod: 1 - zesilovač, L+P přední 2 - centr, L+P zadní 3 - subwoofer
Sp!der-bite
0 0
reagovat
TrDLo: Asi do toho nacpu víc peněz, ale tím pádem musím koupi odložit ;)
540461
TrDLo: Asi do toho nacpu víc peněz, ale tím pádem musím koupi odložit *;)*
0 0
reagovat
540462
[link="http://www.gametrailers.com/video/pump-fake-r-u-s-e/57723"]R.U.S.E.[/link]
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Tu sestavu od Onkya mám (viz profil). Řekl bych, že poměr cena/výkon je super. Teda pokud ti stejně jako mně jde hlavně o 5.1 filmovej zvuk s HDMI konektivitou. S hudbou je to horší, ale za 15k prostě 5.1 ve sloupech poskládat nejde.

Klidně se ptej, pokud tě něco zajímá.
540460
Tu sestavu od Onkya mám (viz profil). Řekl bych, že poměr cena/výkon je super. Teda pokud ti stejně jako mně jde hlavně o 5.1 filmovej zvuk s HDMI konektivitou. S hudbou je to horší, ale za 15k prostě 5.1 ve sloupech poskládat nejde. Klidně se ptej, pokud tě něco zajímá.
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Možná se bude muset použít na UK storu, kdo ví... Jinak jsem ve 4. kapitole a je to über-cool nářez. Btw. ten kdo u týhle hry udělá platinovou trofej, tak je machr, co jsem to tak projížděj, bude dobrej oříšek :)
540450
Možná se bude muset použít na UK storu, kdo ví... Jinak jsem ve 4. kapitole a je to über-cool nářez. Btw. ten kdo u týhle hry udělá platinovou trofej, tak je machr, co jsem to tak projížděj, bude dobrej oříšek *:)*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Zatím jsem nezkoušel
540443
Zatím jsem nezkoušel
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Btw. funguje někomu (kdo obdržel special edici) ten redeem code?
540441
Btw. funguje někomu (kdo obdržel special edici) ten redeem code?
0 0
reagovat
Tak Uncharted už je taky doma. Let's Rock 8)
540438
Tak Uncharted už je taky doma. Let's Rock *8)*
0 0
reagovat
cain> řady 50x a 60x určitě hrají vzhledem na cenu hodně slušně, nižší řady neznám a moc bych od nich nečekal.
(Řadu 50x teď nahrazuje 55x a už i včetně subwooferu. Subwoofery měly dřív vlastní řadu 20A-38A, ale ta už se doprodává a zanikne).
540416
cain> řady 50x a 60x určitě hrají vzhledem na cenu hodně slušně, nižší řady neznám a moc bych od nich nečekal. (Řadu 50x teď nahrazuje 55x a už i včetně subwooferu. Subwoofery měly dřív vlastní řadu 20A-38A, ale ta už se doprodává a zanikne).
0 0
reagovat
Uncharted doma.....yeah8)
540412
Uncharted doma.....yeah*8)*
0 0
reagovat
JJ, tes se na ni ;) :D
540410
JJ, tes se na ni *;)* *:D*
0 0
reagovat

terminator007

Už aby přišla zítřejší pošta 8):+
540409
Už aby přišla zítřejší pošta *8)**:+*
terminator007
0 0
reagovat
Bohuzel musim odlozit Uncharted 2 a jit do prace... Vypada to skvele, hejbe se to paradne a nejaka dlouhosahla instalace a caste loady?! Ani nahodou!!!
540406
Bohuzel musim odlozit Uncharted 2 a jit do prace... Vypada to skvele, hejbe se to paradne a nejaka dlouhosahla instalace a caste loady?! Ani nahodou!!!
0 0
reagovat

mihhi

Magnat jsou dobrý bedýnky? Jsem je nikdy neslyšel...
540403
Magnat jsou dobrý bedýnky? Jsem je nikdy neslyšel...
mihhi
0 0
reagovat
tak jdu instalovat Uncharted 2 ;)
540401
tak jdu instalovat Uncharted 2 *;)*
0 0
reagovat
JJ, taky bych na to rozhodně šel po jednotlivých komponenetech, vyplatí se to. Navíc teď když už je HDMI repeater + dekodéry i v Onkií 50x řadě (vlastně o 2 řady níž, než v minulé generaci, kde byl až v 606), vyjde to ještě o dost míň, než loni.
Šel jsem na to stejně a i když jsem pořád jenom na 3.1 setu (Onkyo 606 + Magnat 603, 613, betasub 30A) tak zvukově je to nádhera. Do místnosti kolem 20 m2 nemusí být ani sloupy, stačí (a jsou i lepší) i 4 regálovky.
540400
JJ, taky bych na to rozhodně šel po jednotlivých komponenetech, vyplatí se to. Navíc teď když už je HDMI repeater + dekodéry i v Onkií 50x řadě (vlastně o 2 řady níž, než v minulé generaci, kde byl až v 606), vyjde to ještě o dost míň, než loni. Šel jsem na to stejně a i když jsem pořád jenom na 3.1 setu (Onkyo 606 + Magnat 603, 613, betasub 30A) tak zvukově je to nádhera. Do místnosti kolem 20 m2 nemusí být ani sloupy, stačí (a jsou i lepší) i 4 regálovky.
0 0
reagovat

stčko

No já nevim, 50W pro subwoofer mi rozhodně nepřijde moc, sám mám 40W, takže bych si zase moc nepřilepšil...
540398
No já nevim, 50W pro subwoofer mi rozhodně nepřijde moc, sám mám 40W, takže bych si zase moc nepřilepšil...
stčko
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se