Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9781 - 9800 Napsat příspěvek
Jo koukam na mail, prisel mi nejakej kod k tomu demu! Nevite nekdo, jak tam bude dlouho? Se k tomu dostanu nejdrive az v pondeli vecer totiz...
531429
Jo koukam na mail, prisel mi nejakej kod k tomu demu! Nevite nekdo, jak tam bude dlouho? Se k tomu dostanu nejdrive az v pondeli vecer totiz...
0 0
reagovat
Ho mas nebo co?! 8)
531427
Ho mas nebo co?! *8)*
0 0
reagovat
God Of War III Demo je prostě outstanding :+:+:+
531437
God Of War III Demo je prostě outstanding *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Notebook

Sháním notebook pro svou tetu. Je to starší paní, takže nepředpokládám, že na tom bude pařit Crysis apod. Hlavní požadavky jsou dostatečný displej ( 15" by měl stačit) komfortní klávesnice, kvalitní zpracování a bezproblémový servis + windows v ceně. Na výkonu moc nezáleží, notebook se nebude nikam přenášet a cena něco kolem 12 000,- Díky
531469
Sháním notebook pro svou tetu. Je to starší paní, takže nepředpokládám, že na tom bude pařit Crysis apod. Hlavní požadavky jsou dostatečný displej ( 15" by měl stačit) komfortní klávesnice, kvalitní zpracování a bezproblémový servis + windows v ceně. Na výkonu moc nezáleží, notebook se nebude nikam přenášet a cena něco kolem 12 000,- Díky
Notebook
0 0
reagovat
Mě zaskočil pár změn přímo ve stylech, např. Devil Jin (my best character, since 5 8)) má místo klasickýh mischima kopopanců s otočkou točitý salto s možností různejch zakončení. Zajímavá volba :+
531594
Mě zaskočil pár změn přímo ve stylech, např. Devil Jin (my best character, since 5 *8)*) má místo klasickýh mischima kopopanců s otočkou točitý salto s možností různejch zakončení. Zajímavá volba *:+*
0 0
reagovat
Sp!der-bite: Snad se pres to take prenesu. :) Co se tyce rozpohybovani, tak jako taekwondista musim uznat, ze treba Hwoarang ma krasne ladne techniky kopu, radost se divat. S timhle aspektem celkove uz od zacatku spokojenost.
531619
Sp!der-bite: Snad se pres to take prenesu. :) Co se tyce rozpohybovani, tak jako taekwondista musim uznat, ze treba Hwoarang ma krasne ladne techniky kopu, radost se divat. S timhle aspektem celkove uz od zacatku spokojenost.
0 0
reagovat
Přes počáteční znepokojení už jsem se přenesl (teda kromě Azazela, ten se opravdu Namcu nepovedl - a to už jsem je proklínal u Jinpachiho v 5). Teď musím konstatovat, že co se klasickýho hraní týče, tak rozpohybování perfektní, tuhle svižnost jsem zažil naposledy u 3 (možní díky motion blur, kdo ví). Story mode je jako pokaždý v sérii spíš jen tak naoko. Jakmile se ale člověk do hry dostane, tak musím konstatovat, že se jedná o nejlepší díl série... A to i když nesplnil všechny moje očekávání. Se Soul Caliburem 4 nejlepší bojovka na konzole... :+
531627
Přes počáteční znepokojení už jsem se přenesl (teda kromě Azazela, ten se opravdu Namcu nepovedl - a to už jsem je proklínal u Jinpachiho v 5). Teď musím konstatovat, že co se klasickýho hraní týče, tak rozpohybování perfektní, tuhle svižnost jsem zažil naposledy u 3 (možní díky motion blur, kdo ví). Story mode je jako pokaždý v sérii spíš jen tak naoko. Jakmile se ale člověk do hry dostane, tak musím konstatovat, že se jedná o nejlepší díl série... A to i když nesplnil všechny moje očekávání. Se Soul Caliburem 4 nejlepší bojovka na konzole... *:+*
0 0
reagovat
Sp!der-bite: Azazel je prehnany a ten bonusovy obri robot s rotacaky jeste vic. Tomu se mi jeste nepodarilo ubrat vic nez polovinu zdravi... A pry jsou v boji k dispozici zbrane. No nevim, nevim...
imf: Predchoziho Tekkena jsem vubec nehral. Ted jsem si novy dil koupil vicemene z nostalgie a abych mel nejakou party bojovku pro dva, kdyz jsem ctvrty Calibur pred pul rokem strelil do bazaru... Z bojovek jsem nejvic smazil druhy Calibur. Hlavne Story rezim byl super zrout casu. Porad mam doma GameCube, tak dvojku asi jeste zkusim nekde sehnat (bonusova postava Zelda). :)
531662
Sp!der-bite: Azazel je prehnany a ten bonusovy obri robot s rotacaky jeste vic. Tomu se mi jeste nepodarilo ubrat vic nez polovinu zdravi... A pry jsou v boji k dispozici zbrane. No nevim, nevim... imf: Predchoziho Tekkena jsem vubec nehral. Ted jsem si novy dil koupil vicemene z nostalgie a abych mel nejakou party bojovku pro dva, kdyz jsem ctvrty Calibur pred pul rokem strelil do bazaru... Z bojovek jsem nejvic smazil druhy Calibur. Hlavne Story rezim byl super zrout casu. Porad mam doma GameCube, tak dvojku asi jeste zkusim nekde sehnat (bonusova postava Zelda). :)
0 0
reagovat
Tekken 6 se mi teda moc nelibi, prijde mi, kdyz byl nove na PS2, ze to byla fakt pecka, a to i po graficke strance, ted mi to pripada nic moc... 8)
532039
Tekken 6 se mi teda moc nelibi, prijde mi, kdyz byl nove na PS2, ze to byla fakt pecka, a to i po graficke strance, ted mi to pripada nic moc... *8)*
0 0
reagovat
Tak už jsem se tam prokousal... Azazel je vážně ugly motherf*cker!
532038
Tak už jsem se tam prokousal... Azazel je vážně ugly motherf*cker!
0 0
reagovat
Hwoarang byl vzdycky hodne silna postava, takze tam bych se nedivil. :) Osobne me ta hra nechava chladnym. Nikdy se mi nelibil system boje a animace, ale to je samozrejme subjektivni. Mnohem spis mi pripada, ze uz to par let stoji na miste a jenom pridava mimoradne bizarni postavicky. Od fanouska Soul Calibur se ale asi podobna revnivost ceka. :)
532077
Hwoarang byl vzdycky hodne silna postava, takze tam bych se nedivil. :) Osobne me ta hra nechava chladnym. Nikdy se mi nelibil system boje a animace, ale to je samozrejme subjektivni. Mnohem spis mi pripada, ze uz to par let stoji na miste a jenom pridava mimoradne bizarni postavicky. Od fanouska Soul Calibur se ale asi podobna revnivost ceka. :)
0 0
reagovat

tombac

Zatím jsem si taky utvořil podobnej názor. Stále je to Tekken, ale čekal jsem trochu víc. Btw. jak jsi se dostal k Azazelovi? Přes arcade si jen zvyšuješ ranky a story mode je řešenej jako Tekken Force. Doposud by story řešenej podobně jako arcade, s tím rozdílem, že byl prolog > cca. 10 protivníků s bossem na konci > epilog. Jako tekkeňákovi je mi až hanba se ptát, ale ten přepracovanej systém menu atd. mi moc nepadnul...
532079
Zatím jsem si taky utvořil podobnej názor. Stále je to Tekken, ale čekal jsem trochu víc. Btw. jak jsi se dostal k Azazelovi? Přes arcade si jen zvyšuješ ranky a story mode je řešenej jako Tekken Force. Doposud by story řešenej podobně jako arcade, s tím rozdílem, že byl prolog > cca. 10 protivníků s bossem na konci > epilog. Jako tekkeňákovi je mi až hanba se ptát, ale ten přepracovanej systém menu atd. mi moc nepadnul...
tombac
0 0
reagovat
Tekkena 6 uz parim a zatim jsem trochu v rozpacich... Tekken Force nic extra, v Arcade mam od zacatku k dispozici vsech 40 postav, zadne postupne odemykani... A na Azazela (na Medium) jsem se s nekolika postavami vubec nechytal (a Tekkenu jsem se uz nahral), pak si vyberu Hwoaranga (korejsky taekwondista, jak jinak!) a najednou zadny problem. Asi to nebude moc vyvazene, muj prvotni dojem... Ten zatim je, ze stejne jako Soul Calibur 4 to je az moc casual... Doufam, ze se pletu.
532121
Tekkena 6 uz parim a zatim jsem trochu v rozpacich... Tekken Force nic extra, v Arcade mam od zacatku k dispozici vsech 40 postav, zadne postupne odemykani... A na Azazela (na Medium) jsem se s nekolika postavami vubec nechytal (a Tekkenu jsem se uz nahral), pak si vyberu Hwoaranga (korejsky taekwondista, jak jinak!) a najednou zadny problem. Asi to nebude moc vyvazene, muj prvotni dojem... Ten zatim je, ze stejne jako Soul Calibur 4 to je az moc casual... Doufam, ze se pletu.
0 0
reagovat

Karbous

My bad, ale mě se sám nabídnul až dneska, při instalaci Tekkena 6... Tak z toho jsem usoudil, že ho vypustili až dnes ;)
532167
My bad, ale mě se sám nabídnul až dneska, při instalaci Tekkena 6... Tak z toho jsem usoudil, že ho vypustili až dnes *;)*
Karbous
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Ten už je venku snad od půlky září. ;)
532180
Ten už je venku snad od půlky září. *;)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Tak volitelnej FW (3.01) na PS3 je venku. Má zvyšovat stabilitu a opravovat nějaký drobný problémy s prvním dílem Uncharted...
532195
Tak volitelnej FW (3.01) na PS3 je venku. Má zvyšovat stabilitu a opravovat nějaký drobný problémy s prvním dílem Uncharted...
0 0
reagovat
Tak na Zélandu je to super.

Jsem byl teď v jednom PC-Video-Audio Shopu a neskutečné množství DVD se vším co snad kde vyšlo - různé edice i mega packy, spousta seriálů, ještě prostě víc jak v Německu. No a Blu-ray taky super výběr a slušné ceny.
Novinka 35-40 NZD, starší některé věci kolem 25 NZD. Bych si toho tam koupil. Koukám teď že tu je 2disková edice Blu-ray nového Star Treku za 38.99 NZD. Docela nad ní slintám.

No jinak 1 NZD = 12-12,5 Kč Jo a pár Blu-ray jsem našel i s cz titulky, ale zatím jen ty starší věci co vyšly před 2 roky tak. :+
532209
Tak na Zélandu je to super. Jsem byl teď v jednom PC-Video-Audio Shopu a neskutečné množství DVD se vším co snad kde vyšlo - různé edice i mega packy, spousta seriálů, ještě prostě víc jak v Německu. No a Blu-ray taky super výběr a slušné ceny. Novinka 35-40 NZD, starší některé věci kolem 25 NZD. Bych si toho tam koupil. Koukám teď že tu je 2disková edice Blu-ray nového Star Treku za 38.99 NZD. Docela nad ní slintám. No jinak 1 NZD = 12-12,5 Kč Jo a pár Blu-ray jsem našel i s cz titulky, ale zatím jen ty starší věci co vyšly před 2 roky tak. *:+*
0 0
reagovat
532207
[link="http://www.gametrailers.com/video/limited-edition-battlefield-bad/58344"]Battlefield: Bad Company 2 limited edition unlocks[/link]
0 0
reagovat
Jop, chtěj ukázat možnosti Blu, hra i film zároveň.
532213
Jop, chtěj ukázat možnosti Blu, hra i film zároveň.
0 0
reagovat
tam to bylo obracene. hb se objevilo u sh
532218
tam to bylo obracene. hb se objevilo u sh
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se