Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9741 - 9760 Napsat příspěvek

cain.cz

za 3, čím víc jazyků umíš, tím budeš chytřejší.
525276
za 3, čím víc jazyků umíš, tím budeš chytřejší.
cain.cz
0 0
reagovat

Sp!der-bite

za 1: neumím anglicky
za 2: čeština je vzhledem k ohebnosti mnohem zábavnější
525275
za 1: neumím anglicky za 2: čeština je vzhledem k ohebnosti mnohem zábavnější
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Cain.cz

"Vzhledem k vychytaným dialogům" by byla zásadní chyba (hřích) je překládat do češtiny :))
525281
"Vzhledem k vychytaným dialogům" by byla zásadní chyba (hřích) je překládat do češtiny *:))*
Cain.cz
0 0
reagovat

Sp!der-bite

hmm vzhledem k vychytaným dialogům zásadní chyba...
525282
hmm vzhledem k vychytaným dialogům zásadní chyba...
Sp!der-bite
0 0
reagovat
SHARP LC-40LE700E co na ní říkáte, nemám jít raději do samsungu podobné třídy?
525291
[link="http://www.kasa.cz/televize-audio-video/koupit/967315/sharp/sharp-lc-40le700e/"]SHARP LC-40LE700E[/link] co na ní říkáte, nemám jít raději do samsungu podobné třídy?
+
0 0
reagovat

Cain.cz

Ani jedna CZ lokalizaci nemá ;) Jestli nějaká CZ verze existuje (o čemž silně pochybuji), tak já jí doma jako vlastník obou her nemám ;)
525295
Ani jedna CZ lokalizaci nemá *;)* Jestli nějaká CZ verze existuje (o čemž silně pochybuji), tak já jí doma jako vlastník obou her nemám *;)*
Cain.cz
0 0
reagovat

respektivě:

SONY Playstation 3 - 250GB + Uncharted 2 jestli je tato verze (pokud vůbec) s cz titulky
525299
[link="http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/983906/ps3-prislusenstvi/sony-playstation-3-/"]SONY Playstation 3 - 250GB + Uncharted 2[/link] jestli je tato verze (pokud vůbec) s cz titulky
respektivě:
0 0
reagovat

dotaz

Uncharted 2: Among Thieves + Killzone 2, jak je to s českou lokalizací?
525302
Uncharted 2: Among Thieves + Killzone 2, jak je to s českou lokalizací?
dotaz
0 0
reagovat
Pokání na Blu-rayi, juch! link
525403
Pokání na Blu-rayi, juch! http://www.blu-ray.com/news/?id=3676
0 0
reagovat

2 Karbous & tombac

Díky za tipy, nakonec se trochu změnily vstupní podmínky (cena do 20k, plus uhlopříčka 100cm), co říkáte na tuhle?
link
525410
Díky za tipy, nakonec se trochu změnily vstupní podmínky (cena do 20k, plus uhlopříčka 100cm), co říkáte na tuhle? [link="http://www.alza.cz/samsung-le40b551-d143499.htm"]link[/link]
2 Karbous & tombac
0 0
reagovat

tombac

zkus jestli se dostaneš do biosu, alespoň budeš vědět jestli ti klávesnice jako taková funguje... jinak nevím jak moc je problematické reinstalnout windowsy, ale pokud jde v podstatě jen o tu instalaci, tak je to nejjednodušší.
525892
zkus jestli se dostaneš do biosu, alespoň budeš vědět jestli ti klávesnice jako taková funguje... jinak nevím jak moc je problematické reinstalnout windowsy, ale pokud jde v podstatě jen o tu instalaci, tak je to nejjednodušší.
tombac
0 0
reagovat

Xatrix

Pokud fakt jen na TV, případně na občasné DVD, tak by bohatě stačila tato link
525942
Pokud fakt jen na TV, případně na občasné DVD, tak by bohatě stačila tato http://www.alza.cz/32-lcd-tv-samsung-le32b450-cerna-black-d114623.htm
Xatrix
0 0
reagovat

Xatrix

Ja asi pujdu do tohoto Samsungu. Rozmery do nabytkove steny u me jsou tak akorat.
525948
Ja asi pujdu do tohoto [link="http://www.alza.cz/32-lcd-tv-samsung-le32b551-cervena-d134795.htm"]Samsungu[/link]. Rozmery do nabytkove steny u me jsou tak akorat.
Xatrix
0 0
reagovat

Fluke

Stari compu je necelych 5 let bez jakehokoliv upgradu. Klavesnici jsem zapojoval pres USB i ps/2 a proste na te obrazovce nefunguje. Takze se nedostanu nikam.
526000
Stari compu je necelych 5 let bez jakehokoliv upgradu. Klavesnici jsem zapojoval pres USB i ps/2 a proste na te obrazovce nefunguje. Takze se nedostanu nikam.
Fluke
0 0
reagovat

LDK

To by musela být dost stará deska, aby to musel tahat přes ps/2, o stáří nás neinformoval :)
526003
To by musela být dost stará deska, aby to musel tahat přes ps/2, o stáří nás neinformoval :)
LDK
0 0
reagovat

TV low-end

Zdravím, chtěl bych poprosit nějakého tech-znalce, jestli by mi nedoporučil nějakou LCD TV pro příbuzné. Parametry jsou dost obyčejné, vestavěné DVB-T, užití bude primárně na TV kanály právě přes digitální vyslání, občas nějaké DVD. Cena 15k. Předem díky za případné tipy.
526008
Zdravím, chtěl bych poprosit nějakého tech-znalce, jestli by mi nedoporučil nějakou LCD TV pro příbuzné. Parametry jsou dost obyčejné, vestavěné DVB-T, užití bude primárně na TV kanály právě přes digitální vyslání, občas nějaké DVD. Cena 15k. Předem díky za případné tipy.
TV low-end
0 0
reagovat

Fluke

záleží, co má za klávesnici, desku, bios, os a kdoví co ještě. mě usb klávesnice v biosu funguje, ale v tombacově tabulce ne a musím připojovat jinou na ps/2
526065
záleží, co má za klávesnici, desku, bios, os a kdoví co ještě. mě usb klávesnice v biosu funguje, ale v tombacově tabulce ne a musím připojovat jinou na ps/2
Fluke
0 0
reagovat
Znova se obracím na zdejší znalce :) Dosluhuje mi mobil a chci si pořídit novej. Jediný požadavky jsou dotykovej displej a GPS. Cenově by se zřejmě rád vešel do 10k. Co byste doporučili?
526200
Znova se obracím na zdejší znalce :) Dosluhuje mi mobil a chci si pořídit novej. Jediný požadavky jsou dotykovej displej a GPS. Cenově by se zřejmě rád vešel do 10k. Co byste doporučili?
0 0
reagovat
Jestli mu nefunguje klávesnice a nelze se dostat do BIOSu, tak mu oprava Windows nepomůže.

tombac: jestli se lze dostat do BIOSu (Del při logu výrobce desky nebo prostě na začátku), tak nejlepší řešení je vytáhnout DVD s windows a opravit systém.
526222
Jestli mu nefunguje klávesnice a nelze se dostat do BIOSu, tak mu oprava Windows nepomůže. tombac: jestli se lze dostat do BIOSu (Del při logu výrobce desky nebo prostě na začátku), tak nejlepší řešení je vytáhnout DVD s windows a opravit systém.
0 0
reagovat

tombac

Pokud se ti podaří naject Windowsy, zkus použít bod obnovy, situovanej ještě před problémem. Neříkám že to pomůže, ale jistota je jistota... Jinak tě zřejmě čeká reinstall, popř. reklamace nějaké části hardwaru (méně pravděpodobné)... Ještě jako další "zbytečnou" věc můžeš zkusit na základní desce resetovat bios... ;)
526218
Pokud se ti podaří naject Windowsy, zkus použít bod obnovy, situovanej ještě před problémem. Neříkám že to pomůže, ale jistota je jistota... Jinak tě zřejmě čeká reinstall, popř. reklamace nějaké části hardwaru (méně pravděpodobné)... Ještě jako další "zbytečnou" věc můžeš zkusit na základní desce resetovat bios... *;)*
tombac
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se