Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9801 - 9820 Napsat příspěvek
Je to tak... Např. Sranglehold se měl objevit (nebo objevil) u filmu Hard Boiled :)
532226
Je to tak... Např. Sranglehold se měl objevit (nebo objevil) u filmu Hard Boiled *:)*
0 0
reagovat
Zajimave, demo God of War 3 bude na americkem vydani blucka District 9! link Vedeni Sony nedavno neco prohlasovalo na konferenci, ze k filmum budou na blucku obcas hry, atd, pokud me pamet neklame, ze?!
532230
Zajimave, demo God of War 3 bude na americkem vydani blucka District 9! http://www.blu-ray.com/news/search.php?action=search&keywordtext=District%209 Vedeni Sony nedavno neco prohlasovalo na konferenci, ze k filmum budou na blucku obcas hry, atd, pokud me pamet neklame, ze?!
0 0
reagovat
:D No, cekal jsem ale trosku vice, oni vydaji casem ´ultimate limited great super collection edici´ 8)
532366
*:D* No, cekal jsem ale trosku vice, oni vydaji casem ´ultimate limited great super collection edici´ *8)*
0 0
reagovat
KARLOS::D
532569
KARLOS:*:D*
0 0
reagovat
Karlos: :D:+
532921
Karlos: *:D**:+*
0 0
reagovat
Moon odhodí bundičku, Sam zapíchne šroubovák a budeme mít vymodlený Rkový rating - to jste přece chtěli ne???? A žádné dvojsmysly vy čuňata ;)...
532981
Moon odhodí bundičku, Sam zapíchne šroubovák a budeme mít vymodlený Rkový rating - to jste přece chtěli ne???? A žádné dvojsmysly vy čuňata ;)...
0 0
reagovat
To sa im oplati vydavat?
532988
To sa im oplati vydavat?
0 0
reagovat
Je jo to k smichu... 8)
532989
Je jo to k smichu... *8)*
0 0
reagovat
us bd link
533056
us bd http://img338.imageshack.us/img338/1672/tsdc.png
0 0
reagovat
Vsak to...to sa ani neoplati pozerat..len tie vystrihnute sceny..pochybujem ze to obohati dej film ako to bolo u T2
533072
Vsak to...to sa ani neoplati pozerat..len tie vystrihnute sceny..pochybujem ze to obohati dej film ako to bolo u T2
0 0
reagovat
Mě uvízla v paměti snad ještě delší vystřižená stopáž, než je 20 min. :- 3 minuty jsou k smíchu... ?)
533111
Mě uvízla v paměti snad ještě delší vystřižená stopáž, než je 20 min. *:-* 3 minuty jsou k smíchu... *?)*
0 0
reagovat
To je smola...ja som cital ze 20 ale to bolo este pocas premiery
533121
To je smola...ja som cital ze 20 ale to bolo este pocas premiery
0 0
reagovat
Jo, pokud nelzou, tak to jsou fakt jen 3 minutky 8)
533122
Jo, pokud nelzou, tak to jsou fakt jen 3 minutky *8)*
0 0
reagovat
Správně by to mělo být na IMDB, ne?
533124
Správně by to mělo být na IMDB, ne?
0 0
reagovat
Nevite nekdo, jak to bude s T4 s tim director´s cutem?! Nekde pisi, ze to maji byt ubohe 3minuty navic, nekde 20 a jak mi tady nekdo rikal, je to na vsech verzich blucka v UK, jestli jsem to spravne pobral... Tady delku napr. nepisi link
533165
Nevite nekdo, jak to bude s T4 s tim director´s cutem?! Nekde pisi, ze to maji byt ubohe 3minuty navic, nekde 20 a jak mi tady nekdo rikal, je to na vsech verzich blucka v UK, jestli jsem to spravne pobral... Tady delku napr. nepisi http://dvdtimes.co.uk/content/id/71073/terminator-salvation-r2uk-bd-in-november-artwork-added.html#at
0 0
reagovat
:D Kdyz to bude obcas, OK, ale pokazde by me to asi nebavilo 8)
533202
*:D* Kdyz to bude obcas, OK, ale pokazde by me to asi nebavilo *8)*
0 0
reagovat
Lenoši, cvičení a hraní v jednom :))
533201
Lenoši, cvičení a hraní v jednom *:))*
0 0
reagovat
Jo, s tim by se dalo souhlasit! Nebo da se souhlasit s obema nazory, ano motion bude super, ale ne vzdy budu chtit behat pred TV jak blazen :D Kort u strilecek, to bych asi neudejchal, nebo treba u NHL :D
533200
Jo, s tim by se dalo souhlasit! Nebo da se souhlasit s obema nazory, ano motion bude super, ale ne vzdy budu chtit behat pred TV jak blazen *:D* Kort u strilecek, to bych asi neudejchal, nebo treba u NHL *:D*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

U 3D akce se ti těžko osvědčí8) nebo budeš celou hru běhat před gaučem a mávat rukama, aby se postava otočila kam chceš?:)
533199
U 3D akce se ti těžko osvědčí*8)* nebo budeš celou hru běhat před gaučem a mávat rukama, aby se postava otočila kam chceš?:)
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Já si raději počkám na motion controller. Jestli se osvědčí, zážitek z her by mohl být zase o něco lepší, než hraní pomocí myši... :)
533204
Já si raději počkám na motion controller. Jestli se osvědčí, zážitek z her by mohl být zase o něco lepší, než hraní pomocí myši... *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se