Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9721 - 9740 Napsat příspěvek

Ravenhorn

Ceny to jsou zajímavý, mají tam i eshopy?
523440
Ceny to jsou zajímavý, mají tam i eshopy?
Ravenhorn
0 0
reagovat
ok
523442
ok
0 0
reagovat
steelbook. ne box
523612
steelbook. ne box
0 0
reagovat

st39.6

Nějak teď co tu jsem v Blenheimu, tak neviděl.

Když uvidím nějaké zajímavé, dám vědět. Ale řekl bych, že to tu dávají hlavně v těch normálních krabičkách v obchodech a steelboxy spíš po netu.

Já jinak spíš chtěl říci, že je to krása kupovat tak levně ty Blu-ray přímo v kameném obchodě.
523632
Nějak teď co tu jsem v Blenheimu, tak neviděl. Když uvidím nějaké zajímavé, dám vědět. Ale řekl bych, že to tu dávají hlavně v těch normálních krabičkách v obchodech a steelboxy spíš po netu. Já jinak spíš chtěl říci, že je to krása kupovat tak levně ty Blu-ray přímo v kameném obchodě.
st39.6
0 0
reagovat
imo tim v tyhle diskuzi oslnis malokoho. vis, my umime nakupovat pres internet.

radsi mi rekni, jestli ses kouknul po tech steelboocich
523706
imo tim v tyhle diskuzi oslnis malokoho. vis, my umime nakupovat pres internet. radsi mi rekni, jestli ses kouknul po tech steelboocich
0 0
reagovat
Tak dnes jsem koupil ve Warehouse 3 kousky Blu-ray :D

Indiana Jones 4 2disková verze - za 18,96 NZD
The Chronicles of Narnia 1 2disková verze - za 19,99 NZD
Enchanted - za 19,98 NZD

Takové ceny bych chtěl mít doma takhle v normálním obchodě.

1 NZD = 12-12,5 Kč (ty co to nevědí)

Jo a dívka tu mají za 9,99 NZD takovou spoustu všeho možného, to by koukal takovej Karel, že tu mají i spoustu starých filmů, myslím, že by si určitě něco vybral. ;)
523715
Tak dnes jsem koupil ve Warehouse 3 kousky Blu-ray *:D* Indiana Jones 4 2disková verze - za 18,96 NZD The Chronicles of Narnia 1 2disková verze - za 19,99 NZD Enchanted - za 19,98 NZD Takové ceny bych chtěl mít doma takhle v normálním obchodě. 1 NZD = 12-12,5 Kč (ty co to nevědí) Jo a dívka tu mají za 9,99 NZD takovou spoustu všeho možného, to by koukal takovej Karel, že tu mají i spoustu starých filmů, myslím, že by si určitě něco vybral. *;)*
0 0
reagovat

t007

Že ke hraní musíš povinně nainstalovat Steam.
524847
Že ke hraní musíš povinně nainstalovat Steam.
t007
0 0
reagovat

Fluke

JJ, tam to ted maji za ctyri litry a to uz se mi moc nechce... Kazdopadne diky za ifno, ja to chtel stejne pouzit tak maximalne na vystavu do policky :D A co myslis tim povinnym Steamem? Jsem ted trochu mimo ;)
524896
JJ, tam to ted maji za ctyri litry a to uz se mi moc nechce... Kazdopadne diky za ifno, ja to chtel stejne pouzit tak maximalne na vystavu do policky *:D* A co myslis tim povinnym Steamem? Jsem ted trochu mimo *;)*
Fluke
0 0
reagovat

t007

Máš to brát přes Xzone;), ale na druhou stranu, zas tak tě to mrzet nemusí, to noční vidění je dobrý tak do deseti metrů a je výrobně shodný s jedním dětským modelem. Kvalitním!, ale na pobíhání po bytě maximálně.
Taky mě to fascinovalo, dokud jsem to nezjistil. A s tím multiplayerem ala konzole a povinným Steamem mě přešla koupě zcela.
524907
Máš to brát přes Xzone*;)*, ale na druhou stranu, zas tak tě to mrzet nemusí, to noční vidění je dobrý tak do deseti metrů a je výrobně shodný s jedním dětským modelem. Kvalitním!, ale na pobíhání po bytě maximálně. Taky mě to fascinovalo, dokud jsem to nezjistil. A s tím multiplayerem ala konzole a povinným Steamem mě přešla koupě zcela.
t007
0 0
reagovat
Tak jsem se zase jednou vratil do reality, ze ziji v CR. Na surtepu jsem si preobjednal prestige edici Modern Warfare na PS3 za necele 3tisice, pote byla za 7, nyni za 5 a rikal jsem si, jak to tedy bude. Co myslite? Samozrejme, u nas neplati puvodni cena, napsali mi, ze to byl omyl, ze se distributor rozhodl to u nas nevydavat, takze se to asi dovazi a cenu budu mit za 5! To samozrejme nechci, jelikoz to stoji 150 dolaru, respektive 120liber, jenze tam uz to neni, vse vyprodano, takze budu mit ho... Jaka to krasa, kdyz si predobjednavam na game a cena se mi maximalne snizuje... Ale abych nehanil jsen surtep, stalo se to temer ve vsech shopech u nas, kteri to nabizeli! 8)
524934
Tak jsem se zase jednou vratil do reality, ze ziji v CR. Na surtepu jsem si preobjednal prestige edici Modern Warfare na PS3 za necele 3tisice, pote byla za 7, nyni za 5 a rikal jsem si, jak to tedy bude. Co myslite? Samozrejme, u nas neplati puvodni cena, napsali mi, ze to byl omyl, ze se distributor rozhodl to u nas nevydavat, takze se to asi dovazi a cenu budu mit za 5! To samozrejme nechci, jelikoz to stoji 150 dolaru, respektive 120liber, jenze tam uz to neni, vse vyprodano, takze budu mit ho... Jaka to krasa, kdyz si predobjednavam na game a cena se mi maximalne snizuje... Ale abych nehanil jsen surtep, stalo se to temer ve vsech shopech u nas, kteri to nabizeli! *8)*
0 0
reagovat

Gonzi

Na tohle bych ti doporučil najít nějakýho kamaráda s PS3, herny s konzolema jsem ještě neviděl.
525125
Na tohle bych ti doporučil najít nějakýho kamaráda s PS3, herny s konzolema jsem ještě neviděl.
Gonzi
0 0
reagovat
? V internetových kavárnách taky měli v pc 10-15 nejhranějšícvh her...
525157
? V internetových kavárnách taky měli v pc 10-15 nejhranějšícvh her...
0 0
reagovat

Fluke

Mno vtipálek, říkám že jsem takovou hernu zažil a celkově mi to nepřijde jako nerealizovatelné a vkládám do toho víc nadějí, než do bundlu PS3+Uncharted za 8500 :- mám doma xbox, takže bych měl druhou konzoli čistě kvůli několika málo titulům a za to mi to nestojí (zatím :-D )
525159
Mno vtipálek, říkám že jsem takovou hernu zažil a celkově mi to nepřijde jako nerealizovatelné a vkládám do toho víc nadějí, než do bundlu PS3+Uncharted za 8500 *:-* mám doma xbox, takže bych měl druhou konzoli čistě kvůli několika málo titulům a za to mi to nestojí (zatím :-D )
Fluke
0 0
reagovat

Gonzi

Jo celou hru a na PS3:D Ty seš dobrej vtipálek.
525199
Jo celou hru a na PS3*:D* Ty seš dobrej vtipálek.
Gonzi
0 0
reagovat
Když jsem byl na průmce v Havířově, tak tam jedna taková herna byla... asi 8 PS2 a docela halda her plus možnost donést si vlastní... druhá část toho místa byla internetová kavárna... mno a oni to zavřeli :- žádné jiné takové místo jsem zatím nepotkal, přitom jsme tam tehdy semtam zašli s kámošem zatavit tekkena 4 :+
525220
Když jsem byl na průmce v Havířově, tak tam jedna taková herna byla... asi 8 PS2 a docela halda her plus možnost donést si vlastní... druhá část toho místa byla internetová kavárna... mno a oni to zavřeli *:-* žádné jiné takové místo jsem zatím nepotkal, přitom jsme tam tehdy semtam zašli s kámošem zatavit tekkena 4 *:+*
0 0
reagovat
Taky bych podobné místo bral - konzole vůbec neplánuju, ale takový God Of War nebo Halo 3 bych si chtěl projet, abych věděl jestli jsou vůbec tak dobré jak naznačuje hype.
525232
Taky bych podobné místo bral - konzole vůbec neplánuju, ale takový God Of War nebo Halo 3 bych si chtěl projet, abych věděl jestli jsou vůbec tak dobré jak naznačuje hype.
0 0
reagovat

Fluke

On myslel project celou hru ;)
525229
On myslel project celou hru *;)*
Fluke
0 0
reagovat

Gonzi

V cizině si zajdeš normálně do obchodu a vyzkoušíš, ale u nás..zkus se podívat do GAME nebo Xzone jestli nemaj na obchodě předváděcí konzoli a nechali by tě vyzkoušet i Uncharted, pokud můžou.
525233
V cizině si zajdeš normálně do obchodu a vyzkoušíš, ale u nás..zkus se podívat do GAME nebo Xzone jestli nemaj na obchodě předváděcí konzoli a nechali by tě vyzkoušet i Uncharted, pokud můžou.
Gonzi
0 0
reagovat
nevíte někdo o nějaké videoherně v ostravě? vyloženě místo, kde bych mohl přijít, projet si uncharted 2 a odejít... nechce se mi vyhodit 8500 abych měl vedle xboxu ještě playstation kvůli jedné hry (dobře, časem by přibylo Killzone a MGS...)
525279
nevíte někdo o nějaké videoherně v ostravě? vyloženě místo, kde bych mohl přijít, projet si uncharted 2 a odejít... nechce se mi vyhodit 8500 abych měl vedle xboxu ještě playstation kvůli jedné hry (dobře, časem by přibylo Killzone a MGS...)
0 0
reagovat

Fluke

jsem starej a línej :D
525277
jsem starej a línej *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se