Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9721 - 9740 Napsat příspěvek

Fluke

Wow, neblázni ;) To už si opravdu budeš moci koupit edici s 1:1 lodí :))
522507
Wow, neblázni *;)* To už si opravdu budeš moci koupit edici s 1:1 lodí *:))*
Fluke
0 0
reagovat
Tak počká na výročí 10 let a bude něco lepšího:))
522542
Tak počká na výročí 10 let a bude něco lepšího*:))*
0 0
reagovat
Pozor, je jich jen 5000 8)
522541
Pozor, je jich jen 5000 *8)*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

No ja si rikam, jestli za to stoji... Mno nevim, si me odradil ;) Jinak ten ST jsem dole prave take linkoval, ze o nej mam zajem a ze doufam, ze bude region free, coz bude, kdyz je i klasicka verze z US :))
522553
No ja si rikam, jestli za to stoji... Mno nevim, si me odradil *;)* Jinak ten ST jsem dole prave take linkoval, ze o nej mam zajem a ze doufam, ze bude region free, coz bude, kdyz je i klasicka verze z US *:))*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

KARLOS

My bad. I tak asi počkám, až cena trochu spadne. Do tý doby to vidím na ten play.com steelbook... :)
522587
My bad. I tak asi počkám, až cena trochu spadne. Do tý doby to vidím na ten play.com steelbook... *:)*
KARLOS
0 0
reagovat
Spider: Tu postoval tečko... ;)
522586
Spider: Tu postoval tečko... ;)
0 0
reagovat

terminator007

S stčkem jsme jí měli v ruce a nic moc čéče. Zblízka vypadá dost odflákle. Resp. plasty k sobě pořádně nedržej, linky mezi zubama jsou špatně ručně malovaný a mohl bych pokračovat... :-
522593
S stčkem jsme jí měli v ruce a nic moc čéče. Zblízka vypadá dost odflákle. Resp. plasty k sobě pořádně nedržej, linky mezi zubama jsou špatně ručně malovaný a mohl bych pokračovat... *:-*
terminator007
0 0
reagovat
Nevim jak vy pánové, ale co se ST týče, tak já kupuju tohle 8): Link
522594
Nevim jak vy pánové, ale co se ST týče, tak já kupuju tohle *8)*: [link="http://www.amazon.com/gp/product/B002HWRZH0/ref=s9_simz_gw_s0_p74_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TQYGARX3KGMFCP049ZK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846"]Link[/link]
0 0
reagovat
Me se libi Star Trek ten jak jsem postoval ;) to Sp!derbite: hele, ja nasel na nemeckem amazonu skynet edici i se skull link Takze predpokladam, ze kdyz je toto v Nemecku, je to nas region :))
522603
Me se libi Star Trek ten jak jsem postoval *;)* to Sp!derbite: hele, ja nasel na nemeckem amazonu skynet edici i se skull http://www.amazon.de/Terminator-2-Skynet-Fan-Blu-ray/dp/B001TCOQEY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=dvd&qid=1257717124&sr=8-4 Takze predpokladam, ze kdyz je toto v Nemecku, je to nas region *:))*
0 0
reagovat

Star trek

Já nejsem spokojenej ani s jedním dezénem:) Navíc parchanti na play.com ho zdražili. US vypadá blbě, UK steel z toho jsem rozpačitel a DE je takový podivný:)
522604
Já nejsem spokojenej ani s jedním dezénem:) Navíc parchanti na play.com ho zdražili. US vypadá blbě, UK steel z toho jsem rozpačitel a DE je takový podivný*:)*
Star trek
0 0
reagovat
Aspoň, že Termik řeší takovýhle edice. Já už tři dny přemejšlim, jestli chci víc Star Trek ve steelbooku z Play, kterej se mi moc nelíbí (ne, ani po tom, co jsem ho viděl naživo), v klasický edici, která je úplně humusácká (škoda, že britská s komiksem dost možná nebude), anebo německou, jejíž design mi přijde zdaleka nejvíc cool a navíc bych si ji za dva tejdny koupil osobně, když to stihnu mezi pobíhám mezi obrazama v galeriích.:D
522606
Aspoň, že Termik řeší takovýhle edice. Já už tři dny přemejšlim, jestli chci víc Star Trek ve steelbooku z Play, kterej se mi moc nelíbí (ne, ani po tom, co jsem ho viděl naživo), v klasický edici, která je úplně humusácká (škoda, že britská s komiksem dost možná nebude), anebo německou, jejíž design mi přijde zdaleka nejvíc cool a navíc bych si ji za dva tejdny koupil osobně, když to stihnu mezi pobíhám mezi obrazama v galeriích.*:D*
0 0
reagovat

terminator007

Zkus si někde splašit tuhle verzi T2, co mám já s stčkem ;): T2 Skynet Ed. Steelbook Ta je stopro nekódovaná. Podle všeho se prodává v UK, Německu a Francii... :)
522615
Zkus si někde splašit tuhle verzi T2, co mám já s stčkem *;)*: [link="http://www.amazon.co.uk/Terminator-Judgement-Skynet-Steel-Blu-ray/dp/B0020HRSU6/?tag=bluraycom-21"]T2 Skynet Ed. Steelbook[/link] Ta je stopro nekódovaná. Podle všeho se prodává v UK, Německu a Francii... *:)*
terminator007
0 0
reagovat
Diky za info panove ;) To tecko me pekne se... 8)
522614
Diky za info panove *;)* To tecko me pekne se... *8)*
0 0
reagovat
Star Trek má Paramout, ten kodoval snad jednou a proto bych tý stránce v tomhle věřil... Navíc ji dost často doporučoval buď mihhi, nebo stčko, takže by měla být spolehlivá (a tudíš T2 kodovaný ;)...
522617
Star Trek má Paramout, ten kodoval snad jednou a proto bych tý stránce v tomhle věřil... Navíc ji dost často doporučoval buď mihhi, nebo stčko, takže by měla být spolehlivá (a tudíš T2 kodovaný ;)...
0 0
reagovat
Amazonu nevěř ani virtuální nos mezi očima. Tam si dělaj co chtěj. Tu, co linkuješ, používám a zatím jsem nic nefunkčního neobjednal. Zrovna T2 už jsme kdysi řešili, že je nepochopitelně bloklej, i když předchozí edice byla free.
522632
Amazonu nevěř ani virtuální nos mezi očima. Tam si dělaj co chtěj. Tu, co linkuješ, používám a zatím jsem nic nefunkčního neobjednal. Zrovna T2 už jsme kdysi řešili, že je nepochopitelně bloklej, i když předchozí edice byla free.
0 0
reagovat
Jezis, ja jsem blbej, myslel jsem tuto stranku na ty regiony: link Diky za postreh ;) Jedna se mi treba o to, ze chci ty 3 veci dole, Dark Knight je v poho, ale treba ten Termous obsahuje skynet edici a to tady pisou, ze je locked, na hdmag ale, ze lze u nas prehrat...
522767
Jezis, ja jsem blbej, myslel jsem tuto stranku na ty regiony: http://www.blurayregioncodes.com/ Diky za postreh *;)* Jedna se mi treba o to, ze chci ty 3 veci dole, Dark Knight je v poho, ale treba ten Termous obsahuje skynet edici a to tady pisou, ze je locked, na hdmag ale, ze lze u nas prehrat...
0 0
reagovat
t007: Jako myslíš us amazon??? Či nějaký jiný zázrak??? :D
522766
t007: Jako myslíš us amazon??? Či nějaký jiný zázrak??? :D
0 0
reagovat
Lidi, je tato stranka spolehliva? Myslim tim, jestli tam fakt sedi zda ma film region free ci ne. A myslim, ze mi to uz nekdo psal, ale napr. WB nekoduje, ze? Chci totiz par veci: link link a toto, coz je asi v ..., jelikoz to ma i DVD a ty byly vzdy kodovane a navic to obsahuje skynet edici, ktera je kodovana: link Diky za info
522776
Lidi, je tato stranka spolehliva? Myslim tim, jestli tam fakt sedi zda ma film region free ci ne. A myslim, ze mi to uz nekdo psal, ale napr. WB nekoduje, ze? Chci totiz par veci: http://www.amazon.com/Dark-Knight-Limited-Digital-Blu-ray/dp/B001J53X9U/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=dvd&qid=1257712753&sr=8-5 http://www.amazon.com/Limited-Replica-Three-Disc-Digital-Exclusive/dp/B002HWRZH0/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=dvd&qid=1257713007&sr=1-5 a toto, coz je asi v ..., jelikoz to ma i DVD a ty byly vzdy kodovane a navic to obsahuje skynet edici, ktera je kodovana: http://www.amazon.com/Limited-Complete-Collectors-Endoskull-Blu-ray/dp/B001RIY49C/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=dvd&qid=1257713049&sr=1-9 Diky za info
0 0
reagovat

Gonzi

JJ, mas recht! Ted jsem to chtel take sem hodit. Psal jsem jim mail co a jak tedy, jelikoz mi to uz stornovali a hlavne jsme meli s brachou objednane 2ks a kdyz to zdrazili, koupil si klasickou edici, tak jsem zvedav, jak to ted udelaji, jestli mi poslou jednu nebo se na me uplne vyprdnou... Podam hlaseni ;) :D Pokud to dopadne dobre, tak beru zpet sve slova o ceskejch e-shopech s predobjednavkama 8)
523025
JJ, mas recht! Ted jsem to chtel take sem hodit. Psal jsem jim mail co a jak tedy, jelikoz mi to uz stornovali a hlavne jsme meli s brachou objednane 2ks a kdyz to zdrazili, koupil si klasickou edici, tak jsem zvedav, jak to ted udelaji, jestli mi poslou jednu nebo se na me uplne vyprdnou... Podam hlaseni *;)* *:D* Pokud to dopadne dobre, tak beru zpet sve slova o ceskejch e-shopech s predobjednavkama *8)*
Gonzi
0 0
reagovat

terminator007

Koukam, ze na surtepu maj to modern warfare za tu slibovanou cenu, jsem si to vsiml nalevo na tiscali games a vzpomel jsem si na tvou historku 8)
523035
Koukam, ze na [link="http://recenze.surtep.cz/205-prodej-sberatelskych-edici-call-of-duty-modern-warfare-2/"]surtepu[/link] maj to modern warfare za tu slibovanou cenu, jsem si to vsiml nalevo na tiscali games a vzpomel jsem si na tvou historku *8)*
terminator007
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se