Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8401 - 8420 Napsat příspěvek
Tak jsem pekne nas... Az nyni, kdyz jsem se dival do programu NOVA SPORT jsem zjisitil, ze zmizely prenosy z premier league! Koukam, ze uz se to resilo nejakou dobu, ale i tak to byl pro me celkem sok. Jediny, kdo zapasy nabizi je novy kanal DIGI SPORT, chytate ho nekdo? Pry je kvalita tragicka. Jo a kdyz mam skylink a chtel bych mit i DIGI TV, musel bych asi sehnat dalsi prijimac a parabolu, nestacila by mi jen karta, ze? Diky za info
550760
Tak jsem pekne nas... Az nyni, kdyz jsem se dival do programu NOVA SPORT jsem zjisitil, ze zmizely prenosy z premier league! Koukam, ze uz se to resilo nejakou dobu, ale i tak to byl pro me celkem sok. Jediny, kdo zapasy nabizi je novy kanal DIGI SPORT, chytate ho nekdo? Pry je kvalita tragicka. Jo a kdyz mam skylink a chtel bych mit i DIGI TV, musel bych asi sehnat dalsi prijimac a parabolu, nestacila by mi jen karta, ze? Diky za info
0 0
reagovat
HAL:
Zahraj si STALKERA, grafika sice už není top, ale příbeh je parádní...
550757
HAL: Zahraj si STALKERA, grafika sice už není top, ale příbeh je parádní...
0 0
reagovat
Gonzi: Díky, přesně tohle jsem potřeboval.:+
550673
Gonzi: Díky, přesně tohle jsem potřeboval.*:+*
0 0
reagovat
nejsem si úplně jistý co myslíš instalací typu souboru :D
ale jestli instalací mp3 myslíš např instalaci winampu, tak pdfka čte např link
550672
nejsem si úplně jistý co myslíš instalací typu souboru *:D* ale jestli instalací mp3 myslíš např instalaci winampu, tak pdfka čte např http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/kancelarske_aplikace/ostatni/foxit-reader/download
0 0
reagovat
Nevíte, jak nainstalovat pdfko? Nutně bych o potřeboval. Díky.
550669
Nevíte, jak nainstalovat pdfko? Nutně bych o potřeboval. Díky.
0 0
reagovat

Fluke

Ehm - WTF? :)) Si byl posledních 10 let mimo nebo co? Letiště je jasná narážka na 9/11, útok rusáků zase, útok USA na afgánistán - v čele ruska jsou taky extrémisté (Bush, Cheney nic ? :)))

(samozřejmě nebrat doslova )
550629
Ehm - WTF? *:))* Si byl posledních 10 let mimo nebo co? Letiště je jasná narážka na 9/11, útok rusáků zase, útok USA na afgánistán - v čele ruska jsou taky extrémisté (Bush, Cheney nic ? *:))*) (samozřejmě nebrat doslova )
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Spíš si prostě vymysleli pár "situací", které chtěli použít jako kulisy pro střílení všeho co se pohne a nemluví anglicky, a až posléze se to "nějak" pokusili naroubovat do čehosi vzdáleně připomínající příběh. Což samozřejmě dopadlo jako debilní paskvil který nedává žádný smysl a je sám o sobě nemálo směšný, ale navíc je poměrně těžké se v něm vůbec zorientovat.

A to hlavně díky vcelku úsměvnému faktu, že se oproti prvním dílům CoD přístup autorů k podání děje nejenže nezlepšil, ale naopak ještě osekal až na naprostou dřeň
- stejně jako v prvních CoD je vše shrnuté briefingem během loadingu, po kterém je většinou "hráč" hozený přímo do přestřelky s anonymními nepřáteli. Žádné intro, žádné texty a dialogy vysvětlující geopolitickou situaci - jen rychle kvér do ruky, běž přesně kam ti řeknem a střílej po čem uvidíš. Načež akce skončí a následuje další loading - tohle sice bohatě stačilo v druhoválečném Call of Duty, ale naráží to na tu drobnost že "příběh" druhé světové všichni znají a působí epicky sám o sobě. Fikční příběh nikoli, a to obzvlášť takto špatný příběh... spíš je to jen směšné a zmateně.

Ono je příběh samozřejmě v podobné střílečce vlastně jen detail, ale fascinovalo mě jak moc se to i s takovým přístupem snaží prodat, vzbudit dojem oné epičnosti - ať už samotným "dějem", reklamou hry, hudbou v ní použité, jejím vykrádáním filmů či starších her, intenzivní snahou zahltit smysly hráče rychlostí, měřítkem a množstvím všeho okolo... a přitom je evidentní jak moc je to všechno zoufale laciné.

Jako arkádová střílečka je to pak průměr, snad podprůměr - stylem se nejvíc blíží zombie řeži Left 4 Death, ale i ta je mnohem zábavnější. A to i díky paradoxně mnohem volnějšímu stylu hraní - v MW2 je hráč tak svázaný skripty a věčným posloucháním rozkazů vedoucích ho po vymezené cestě co nejrychleji je to možné, že to spíš připomíná nepříliš interaktivní film... nebo možná ještě víc automatové střílečky Virtua Cop, čemuž tedy odpovídá i délka hry a pocit který z ní pak člověk má.

Každopádně je to tedy ještě mnohem horší než (už tak dost špatný) CoD: Modern Warfare 1
550576
Spíš si prostě vymysleli pár "situací", které chtěli použít jako kulisy pro střílení všeho co se pohne a nemluví anglicky, a až posléze se to "nějak" pokusili naroubovat do čehosi vzdáleně připomínající příběh. Což samozřejmě dopadlo jako debilní paskvil který nedává žádný smysl a je sám o sobě nemálo směšný, ale navíc je poměrně těžké se v něm vůbec zorientovat. A to hlavně díky vcelku úsměvnému faktu, že se oproti prvním dílům CoD přístup autorů k podání děje nejenže nezlepšil, ale naopak ještě osekal až na naprostou dřeň - stejně jako v prvních CoD je vše shrnuté briefingem během loadingu, po kterém je většinou "hráč" hozený přímo do přestřelky s anonymními nepřáteli. Žádné intro, žádné texty a dialogy vysvětlující geopolitickou situaci - jen rychle kvér do ruky, běž přesně kam ti řeknem a střílej po čem uvidíš. Načež akce skončí a následuje další loading - tohle sice bohatě stačilo v druhoválečném Call of Duty, ale naráží to na tu drobnost že "příběh" druhé světové všichni znají a působí epicky sám o sobě. Fikční příběh nikoli, a to obzvlášť takto špatný příběh... spíš je to jen směšné a zmateně. Ono je příběh samozřejmě v podobné střílečce vlastně jen detail, ale fascinovalo mě jak moc se to i s takovým přístupem snaží prodat, vzbudit dojem oné epičnosti - ať už samotným "dějem", reklamou hry, hudbou v ní použité, jejím vykrádáním filmů či starších her, intenzivní snahou zahltit smysly hráče rychlostí, měřítkem a množstvím všeho okolo... a přitom je evidentní jak moc je to všechno zoufale laciné. Jako arkádová střílečka je to pak průměr, snad podprůměr - stylem se nejvíc blíží zombie řeži Left 4 Death, ale i ta je mnohem zábavnější. A to i díky paradoxně mnohem volnějšímu stylu hraní - v MW2 je hráč tak svázaný skripty a věčným posloucháním rozkazů vedoucích ho po vymezené cestě co nejrychleji je to možné, že to spíš připomíná nepříliš interaktivní film... nebo možná ještě víc automatové střílečky Virtua Cop, čemuž tedy odpovídá i délka hry a pocit který z ní pak člověk má. Každopádně je to tedy ještě mnohem horší než (už tak dost špatný) CoD: Modern Warfare 1
Fluke
0 0
reagovat
No vtipný už je jen to, že rusové na USA zaútočí, i přestože incident na letišti nebyl proveden armádou, takže se to nedá nijak veřejně ospravedlnit. Jednička aspoň byla uvěřitelná, protože to byly tajné mise mimo dění světa anebo se jednalo přímo o teroristy. Je to jako kdyby měli stávku scénáristů:D
550569
No vtipný už je jen to, že rusové na USA zaútočí, i přestože incident na letišti nebyl proveden armádou, takže se to nedá nijak veřejně ospravedlnit. Jednička aspoň byla uvěřitelná, protože to byly tajné mise mimo dění světa anebo se jednalo přímo o teroristy. Je to jako kdyby měli stávku scénáristů*:D*
0 0
reagovat
Makarov dělá už 5 let teroristické útoky všude možně a ten tajný agent je na něho nasazený. Proč ho rovnou nezastřelí nechápu. Rusové pak kvůli toho agenta věří, že ten útok byl ze strany Američanů a tak na ně zaútočí. Ta invaze se jim ze začátku slušně povede, protože se dostali k tomu systému včasného varování. (v misi ve sněhu pro něho jdeš, aby se to nestalo - hold se to nepovedlo)
Jinak je to prostě proto, aby jsi byl hodně naštvaný na Makarova a aby jsi byl naprosto pohlcený bojištěm v USA - víc v tom taky nehledám. Navíc je ta mise na letišti skvělý marketingový tah - mluvilo se o ní všude, jakože fakt všude.
550515
Makarov dělá už 5 let teroristické útoky všude možně a ten tajný agent je na něho nasazený. Proč ho rovnou nezastřelí nechápu. Rusové pak kvůli toho agenta věří, že ten útok byl ze strany Američanů a tak na ně zaútočí. Ta invaze se jim ze začátku slušně povede, protože se dostali k tomu systému včasného varování. (v misi ve sněhu pro něho jdeš, aby se to nestalo - hold se to nepovedlo) Jinak je to prostě proto, aby jsi byl hodně naštvaný na Makarova a aby jsi byl naprosto pohlcený bojištěm v USA - víc v tom taky nehledám. Navíc je ta mise na letišti skvělý marketingový tah - mluvilo se o ní všude, jakože fakt všude.
0 0
reagovat

Jeffy

Věci se dějí proto, aby se děly. A aby všechno bouchalo, a hráč střílel nalevo a napravo, nedejbože aby ani na chvíli nepřestal, a u toho si říkal jak je to suprově epický a kontroverzní a vůbec hustodémonsky cool ;)
550502
Věci se dějí proto, aby se děly. A aby všechno bouchalo, a hráč střílel nalevo a napravo, nedejbože aby ani na chvíli nepřestal, a u toho si říkal jak je to suprově epický a kontroverzní a vůbec hustodémonsky cool *;)*
Jeffy
0 0
reagovat
MW2 mám rozehraný shodou okolností taky a nevysvětlil by mi někdo ten velký WTF na začátku? SPOILER Jako tajný agent se přidáte k tomu Makarovi (jak, kvůli čemu?) Makarov rozmorduje letiště (kvůli čemu? Proč vaše postava nic neudělá?) a rusáci na USA zautočí jen kvůli tomu agentovi - počkat to neměli na letišti kamery aby věděli, že za tím stojí Makarov? - ta mise má až moc děr - i kdyby se vaší postavě podařilo uprchnout, tak rusové v klidu zjistí přes video identitu vašeho agenta - tak proč ho američané posílali?? Americko-Ruská válka je sice super, ale lepší začátek by vymyslelo i osmiletý dítě :- (nehledě na to, že výsadek a rychlé ovládnutí amerického území není ani v Medvěděvových vlhkých snech)
550496
MW2 mám rozehraný shodou okolností taky a nevysvětlil by mi někdo ten velký WTF na začátku? SPOILER Jako tajný agent se přidáte k tomu Makarovi (jak, kvůli čemu?) Makarov rozmorduje letiště (kvůli čemu? Proč vaše postava nic neudělá?) a rusáci na USA zautočí jen kvůli tomu agentovi - počkat to neměli na letišti kamery aby věděli, že za tím stojí Makarov? - ta mise má až moc děr - i kdyby se vaší postavě podařilo uprchnout, tak rusové v klidu zjistí přes video identitu vašeho agenta - tak proč ho američané posílali?? Americko-Ruská válka je sice super, ale lepší začátek by vymyslelo i osmiletý dítě *:-* (nehledě na to, že výsadek a rychlé ovládnutí amerického území není ani v Medvěděvových vlhkých snech)
0 0
reagovat

HAL

Rozdívaný film Modern Warfare 2 :D:D:D
550487
Rozdívaný film Modern Warfare 2 *:D**:D**:D*
HAL
0 0
reagovat
Mě teda moc krátká nepřišla.Myslim,že to bylo tak akorát. Jde taky o to,jakym stylem to hraješ.;) Kdyby to bylo delší,tak si by to bylo (asi) už na úkor kvality.
550485
Mě teda moc krátká nepřišla.Myslim,že to bylo tak akorát. Jde taky o to,jakym stylem to hraješ.*;)* Kdyby to bylo delší,tak si by to bylo (asi) už na úkor kvality.
0 0
reagovat

Jeffy

Herní doba byla krátká dost, zhruba stejná jako v SC:BW... za jednu rasu ;-)
Ale holt na dnešní dobu to není nejkratší (zrovna mám rozdívaný film Modern Warfare 2, jsem po pár hodinách asi v polovině - humorné).

Ale jinak mě ten Starcraft 2 vcelku potěšil - po prvních ohlasech jsem se začal bát že z toho bude Warcraft 3 bez hrdinů... a ona je to pravda nakonec jen zčásti.
SC2 sice je víc mikro než první díl a krom Warcraftu brutálně vykrádá i ze všeho dalšího na herním i filmovém poli (byť parafrázování Firefly potěšilo), ale vykrádá naštěstí víceméně tak, aby to prospělo hratelnosti. A kampaň má i překvapivě slušný příběh a na vyšší obtížnosti dost dobré mise, takže na první Starcraft to sice "nečekaně" nemá ani omylem, ale na další díly se těším celkem hodně.
550470
Herní doba byla krátká dost, zhruba stejná jako v SC:BW... za jednu rasu ;-) Ale holt na dnešní dobu to není nejkratší (zrovna mám rozdívaný film Modern Warfare 2, jsem po pár hodinách asi v polovině - humorné). Ale jinak mě ten Starcraft 2 vcelku potěšil - po prvních ohlasech jsem se začal bát že z toho bude Warcraft 3 bez hrdinů... a ona je to pravda nakonec jen zčásti. SC2 sice je víc mikro než první díl a krom Warcraftu brutálně vykrádá i ze všeho dalšího na herním i filmovém poli (byť parafrázování Firefly potěšilo), ale vykrádá naštěstí víceméně tak, aby to prospělo hratelnosti. A kampaň má i překvapivě slušný příběh a na vyšší obtížnosti dost dobré mise, takže na první Starcraft to sice "nečekaně" nemá ani omylem, ale na další díly se těším celkem hodně.
Jeffy
0 0
reagovat
2013? No to jim fandíš :D
550469
2013? No to jim fandíš *:D*
0 0
reagovat
Samotná herní doba nebyla krátka, ale příběh sotva začal , takže to bylo mírné zklamání - já myslel že SPOILER s těmi hybridy skoncuju už v téhle hře, ne až za Protosse v roce 2013 :-
550471
Samotná herní doba nebyla krátka, ale příběh sotva začal , takže to bylo mírné zklamání - já myslel že SPOILER s těmi hybridy skoncuju už v téhle hře, ne až za Protosse v roce 2013 *:-*
0 0
reagovat
Pokud vím, tak se psalo snad o 18 měsících pro zergy a protossové až kdo ví kdy, takže si určitě počkáš :D
550460
Pokud vím, tak se psalo snad o 18 měsících pro zergy a protossové až kdo ví kdy, takže si určitě počkáš *:D*
0 0
reagovat
Tak SC2 konečně dohráno(nehrál jsem na rychlost,ale užíval jsem si to) a musim říci, že to čekání stálo za to(ikdyž bylo sakra dlouhý). Blizzard se zase jednou vytáhnul:+Těšim se na pokračování(a čekání nebude snad tak dlouhý).Teď předemnou stojí cíl zisku všech achievementů a poté multiplayer(kde dostanu naprdel);).En Taro Adun, Blizzard:+
550459
Tak SC2 konečně dohráno(nehrál jsem na rychlost,ale užíval jsem si to) a musim říci, že to čekání stálo za to(ikdyž bylo sakra dlouhý). Blizzard se zase jednou vytáhnul*:+*Těšim se na pokračování(a čekání nebude snad tak dlouhý).Teď předemnou stojí cíl zisku všech achievementů a poté multiplayer(kde dostanu naprdel)*;)*.En Taro Adun, Blizzard*:+*
0 0
reagovat
Stačí na Skylink něco jako Ferguson ARIVA 100 HD nebo bude lepší připlatit za něco lepšího?
550440
Stačí na Skylink něco jako Ferguson ARIVA 100 HD nebo bude lepší připlatit za něco lepšího?
0 0
reagovat
Ano, je to zmiňované Onkyo. Plátno je z laminátu od Wilsonartu (na AVSForu doporučované) a projektor je Hitachi PJTX100 (720p)
550414
Ano, je to zmiňované Onkyo. Plátno je z laminátu od Wilsonartu (na AVSForu doporučované) a projektor je Hitachi PJTX100 (720p)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se