Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8241 - 8260 Napsat příspěvek
Jen by sem upozornil, že třeba Sněhurka je do vyprodání zásob, pak ji Disney nebude dovylisovávat. Klasická strategie studia, takhle třeba dlouho nebyly k sehnání spousty dvdček. Takže pro zájemce doporučuju kupovat za včasu - u nás se právě i klasicky animované Disneyovky dostaly do levnějších vod pod pět stovek ;), takže není proč otálet :)...
554580
Jen by sem upozornil, že třeba Sněhurka je do vyprodání zásob, pak ji Disney nebude dovylisovávat. Klasická strategie studia, takhle třeba dlouho nebyly k sehnání spousty dvdček. Takže pro zájemce doporučuju kupovat za včasu - u nás se právě i klasicky animované Disneyovky dostaly do levnějších vod pod pět stovek ;), takže není proč otálet :)...
0 0
reagovat
Vlí král vychází myslím příští rok, na trhu je z devadesátek Kráska a Zvíře. Zbytek jsou většinou klasiky s padesátiletými (a více) výročími - Sněhurka, šípková Růženka, Pinokio, Dumbo...
554579
Vlí král vychází myslím příští rok, na trhu je z devadesátek Kráska a Zvíře. Zbytek jsou většinou klasiky s padesátiletými (a více) výročími - Sněhurka, šípková Růženka, Pinokio, Dumbo...
0 0
reagovat
Mám dotaz. Vyšly nějaký klasicky kreslený disneyovky na blurayi? Mám zájem hlavně o ty z devadesátek a dál (chci si zavzpomínat na dětství) např. Lví král, Aladin, Tarzan, Zvoník, Planeta pokladů, Hercules a spol.
554577
Mám dotaz. Vyšly nějaký klasicky kreslený disneyovky na blurayi? Mám zájem hlavně o ty z devadesátek a dál (chci si zavzpomínat na dětství) např. Lví král, Aladin, Tarzan, Zvoník, Planeta pokladů, Hercules a spol.
0 0
reagovat
Gonzi: Bere se to pořád negativně. Sdílíš, i když jen částečně ;)...
554561
Gonzi: Bere se to pořád negativně. Sdílíš, i když jen částečně ;)...
0 0
reagovat

Když už jste to nahodili...

Tak jak říká KARLOS, že se obsah nenabízí dál - jak tohle funguje? Chápu, že to dál poskytnout nemůžu, ale zajímá mě, jak se to bere, když tahám přes torrent a poměr DOWN/UP pak mám při nejlepším 0.25 tzn jsem někomu nabídl 1/4 toho díla
554559
Tak jak říká KARLOS, že se obsah nenabízí dál - jak tohle funguje? Chápu, že to dál poskytnout nemůžu, ale zajímá mě, jak se to bere, když tahám přes torrent a poměr DOWN/UP pak mám při nejlepším 0.25 tzn jsem někomu nabídl 1/4 toho díla
Když už jste to nahodili...
0 0
reagovat
ale zase HDTV rip je rip z TV... jak ti někdo prokáže, že sis to nenahrál sám ;) a nevypálil (něco jako VHS / DVD)
554542
ale zase HDTV rip je rip z TV... jak ti někdo prokáže, že sis to nenahrál sám *;)* a nevypálil (něco jako VHS / DVD)
0 0
reagovat
Je to záloha...
Za a) když chytáš hdtv (jakkoli) a nemáš ani dvd, pořád tvoříš záložní kopii pro svou vlastní potřebu. To samé platí i u verze stažené z netu. Pokud je to HDTV rip a stáhneš ho službou, která ho nenabízí dál, je to naprosto v pořádku. Vlastnictví nějaké originální původní kopie je v tomhle případě jen morálním zadostiučiněním. Ale pořád jen v případě, že obsah nenabízíš dál (a to ani při downloadu).
To, že záložní kopie je kvalitnější, jak originální nosič nic nemění. Proto by se to dalo vztáhnout i na ten BDrip...
Takže ano, za určitých podmínek, v určitých státech...
554540
Je to záloha... Za a) když chytáš hdtv (jakkoli) a nemáš ani dvd, pořád tvoříš záložní kopii pro svou vlastní potřebu. To samé platí i u verze stažené z netu. Pokud je to HDTV rip a stáhneš ho službou, která ho nenabízí dál, je to naprosto v pořádku. Vlastnictví nějaké originální původní kopie je v tomhle případě jen morálním zadostiučiněním. Ale pořád jen v případě, že obsah nenabízíš dál (a to ani při downloadu). To, že záložní kopie je kvalitnější, jak originální nosič nic nemění. Proto by se to dalo vztáhnout i na ten BDrip... Takže ano, za určitých podmínek, v určitých státech...
0 0
reagovat
Já bych to ještě trochu přeformuloval, legální záloha to není, ale legální to je :)
554537
Já bych to ještě trochu přeformuloval, legální záloha to není, ale legální to je *:)*
0 0
reagovat
Jo blbě jsem to napsal. Nicméně Karbous má podle mě pravdu.
554536
Jo blbě jsem to napsal. Nicméně Karbous má podle mě pravdu.
0 0
reagovat
samozrejme 8). I´m just curious ;)
554535
samozrejme *8)*. I´m just curious ;)
0 0
reagovat

st39.6

Ovšem že to trápí zrovna tebe, jak tě znám, tak v momentě, kdyby vyšlo BD, tak bys HDTV rip zahodil a BD si koupil. :)
554534
Ovšem že to trápí zrovna tebe, jak tě znám, tak v momentě, kdyby vyšlo BD, tak bys HDTV rip zahodil a BD si koupil. *:)*
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Myslím, že vůbec nezáleží na tom, zda BD existuje či neexistuje, HDTVrip prostě není kopií DVD, takže nejpíš/asi/pravděpodobně/možná/těžko říct to legální nebude. :)
554533
Myslím, že vůbec nezáleží na tom, zda BD existuje či neexistuje, HDTVrip prostě není kopií DVD, takže nejpíš/asi/pravděpodobně/možná/těžko říct to legální nebude. *:)*
st39.6
0 0
reagovat
no ale o DVD vs BD nemluvim :), mluvim o DVD vs HDTVripu (v pripade, ze BD neexistuje), nebo o BD vs. BD 1:1 kopii
554532
no ale o DVD vs BD nemluvim :), mluvim o DVD vs HDTVripu (v pripade, ze BD neexistuje), nebo o BD vs. BD 1:1 kopii
0 0
reagovat

st39.6

Podle mě když máš DVD a stáhneš si BDrip, tak to není záložní kopie, protože se defacto jedná o úplně jiný produkt.
554531
Podle mě když máš DVD a stáhneš si BDrip, tak to není záložní kopie, protože se defacto jedná o úplně jiný produkt.
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Odborník nejsem, ale pokud máš koupený BD a stáhneš si jeho kopii, tak by to mělo být OK, páč ti těžko někdo dokáže, že ta kopie není dělaná z tvého BD. U toho HDTV ripu k DVD to bude možná složitější, ale fakt těžko říct, jestli kopie ve vyšším rozlišení je pořád ještě záložní kopie. Na druhou stranu, pokud bys měl DVD a stáhnul jsi si BD rip, tak to už by bylo asi nelegální.
554528
Odborník nejsem, ale pokud máš koupený BD a stáhneš si jeho kopii, tak by to mělo být OK, páč ti těžko někdo dokáže, že ta kopie není dělaná z tvého BD. U toho HDTV ripu k DVD to bude možná složitější, ale fakt těžko říct, jestli kopie ve vyšším rozlišení je pořád ještě záložní kopie. Na druhou stranu, pokud bys měl DVD a stáhnul jsi si BD rip, tak to už by bylo asi nelegální.
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

No v tomhle se taky vůbec nevyznám, nicméně bych při takovýhle úvahách vycházel z toho, že kopie by měla být do posledního bitu stejná jako originál aby se to mohlo hrdě nazývat kopií :)
554527
No v tomhle se taky vůbec nevyznám, nicméně bych při takovýhle úvahách vycházel z toho, že kopie by měla být do posledního bitu stejná jako originál aby se to mohlo hrdě nazývat kopií *:)*
st39.6
0 0
reagovat
vite, co by me zajimalo? jak je to s vlastnictvim kopii filmu, ktery jsem si koupil. Dejme tomu, ze mam DVDcko filmu, ktery jeste nevyslo v HD, ale existuje HDTVrip a ja si ho stahnu. Je mi jasny, ze v nasi zemi je to vlastne legalni, ale to ted stranou. Jako majitel DVDcka mam pravo udelat si zalozni kopii, zejo? A da se ten HDTVrip oznacit za zalozni kopii? ... i kdyz to vlastne kopie neni. Ale je to stejnej film, zejo ;). Je to asi dost weird otazka, ale fakt me to zajima, v techhle vecech sem trochu pozadu. A kdyz uz jsem u toho, podobnou otazku bych ve vztahu koupenyho BD a stazeny verze jeho 1:1 kopie....
anyone?
554526
vite, co by me zajimalo? jak je to s vlastnictvim kopii filmu, ktery jsem si koupil. Dejme tomu, ze mam DVDcko filmu, ktery jeste nevyslo v HD, ale existuje HDTVrip a ja si ho stahnu. Je mi jasny, ze v nasi zemi je to vlastne legalni, ale to ted stranou. Jako majitel DVDcka mam pravo udelat si zalozni kopii, zejo? A da se ten HDTVrip oznacit za zalozni kopii? ... i kdyz to vlastne kopie neni. Ale je to stejnej film, zejo ;). Je to asi dost weird otazka, ale fakt me to zajima, v techhle vecech sem trochu pozadu. A kdyz uz jsem u toho, podobnou otazku bych ve vztahu koupenyho BD a stazeny verze jeho 1:1 kopie.... anyone?
0 0
reagovat

Fluke

yummy (řek bych že expendables prostě aspirují na jedny z nejstylovějších obalů vůbec)
554380
yummy (řek bych že expendables prostě aspirují na jedny z nejstylovějších obalů vůbec)
Fluke
0 0
reagovat
link kupuju!:+
554372
http://www.amazon.co.uk/Expendables-Collectors-Steel-Tin-Blu-ray/dp/B00470MB24/ref=pd_rhf_shvl_4 kupuju!*:+*
0 0
reagovat

Cain

z mého pohledu není zrovna problém předčit halo (pokud neberu MP)
554352
z mého pohledu není zrovna problém předčit halo (pokud neberu MP)
Cain
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se