Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8221 - 8240 Napsat příspěvek
musis pripocist VAT a celkem velky postovny ... si to dej do kosiku a projdi az na checkout a uvidis
555699
musis pripocist VAT a celkem velky postovny ... si to dej do kosiku a projdi az na checkout a uvidis
0 0
reagovat
Nemyslím si, že by měl být problém s dovozem, akorát si ohlídej limit na kartě ;)
555698
Nemyslím si, že by měl být problém s dovozem, akorát si ohlídej limit na kartě *;)*
0 0
reagovat

amazon uk

když bych chtěl tohle: link bude problém z dovozem, nebo dá se to za alespoň částečně srovnatelnou cenu sehnat u nás? protože třeba na thehut.com to maj dražší celkem citelně
555696
když bych chtěl tohle: http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-Console-Turismo-Collectors/dp/B0041O51LO bude problém z dovozem, nebo dá se to za alespoň částečně srovnatelnou cenu sehnat u nás? protože třeba na thehut.com to maj dražší celkem citelně
amazon uk
0 0
reagovat
trpělivost :-)
555492
trpělivost :-)
0 0
reagovat
JJ, prave, ze ho nikdo nema, nechci byt spatnym prorokem, ale aby to nedopadlo tak, ze nedorazi vubec...
555489
JJ, prave, ze ho nikdo nema, nechci byt spatnym prorokem, ale aby to nedopadlo tak, ze nedorazi vubec...
0 0
reagovat
Jj,můžu potvrdit ,že filmcity ho také nemají ,prý až v pátek:-
555488
Jj,můžu potvrdit ,že filmcity ho také nemají ,prý až v pátek*:-*
0 0
reagovat
terminator007: Co vím, tak zdržení je na straně Bontonu... Zatím prej nedorazilo ani k filmcity, či filmopolis ;)...
555486
terminator007: Co vím, tak zdržení je na straně Bontonu... Zatím prej nedorazilo ani k filmcity, či filmopolis ;)...
0 0
reagovat
Tak zacinam mit podezreni, ze vejce Aliena nedorazi... Mam predobjednavku na filmarene, vejce melo dorazit ve tri, volal jsem jim, ze pry bude v pet a nyni mi prisla sms: Dobry den, oznamuje hromadne vsem predobjednavatelum edice Vetrelec s vajickem, ze dodavatel odmitl k dnesnimu dni vydat edici do prodeje. Moc se vsem omlouvame za zdrzeni, ihned po naskladneni budete informovani. 8) Zlata Anglie a USA, ze ja se rozhodl neco zase objednat v CR :-
555485
Tak zacinam mit podezreni, ze vejce Aliena nedorazi... Mam predobjednavku na filmarene, vejce melo dorazit ve tri, volal jsem jim, ze pry bude v pet a nyni mi prisla sms: Dobry den, oznamuje hromadne vsem predobjednavatelum edice Vetrelec s vajickem, ze dodavatel odmitl k dnesnimu dni vydat edici do prodeje. Moc se vsem omlouvame za zdrzeni, ihned po naskladneni budete informovani. *8)* Zlata Anglie a USA, ze ja se rozhodl neco zase objednat v CR *:-*
0 0
reagovat
IMHO obyč Avatar locknutej nebyl, tak collector's verze by neměla bejt taky...
555463
IMHO obyč Avatar locknutej nebyl, tak collector's verze by neměla bejt taky...
0 0
reagovat
Důležitá otázka, myslíte, že bude Avatar Extended z US locked? Normální verze není, ne? Jak to teď Fox dělá? Poslední tituly podle všeho nebývají locked, hmm?
555462
Důležitá otázka, myslíte, že bude Avatar Extended z US locked? Normální verze není, ne? Jak to teď Fox dělá? Poslední tituly podle všeho nebývají locked, hmm?
0 0
reagovat
Prdlajs, film dobrej a cena taky, objednáno... :)
555337
Prdlajs, film dobrej a cena taky, objednáno... *:)*
0 0
reagovat
Fluke: I 10 je v tomhle případě hodně. :D
555333
Fluke: I 10 je v tomhle případě hodně. :D
0 0
reagovat
link objednáno z Hutu za 10 liber!:+
555327
http://www.amazon.co.uk/gp/customer-media/product-gallery/B0030EHA2O/ref=cm_ciu_pdp_images_0?ie=UTF8&index=0 objednáno z Hutu za 10 liber!*:+*
0 0
reagovat

xxendxx

Díky moc. Ufoun vypadá jako přesně to, co jsem hledal 8)
555317
Díky moc. Ufoun vypadá jako přesně to, co jsem hledal *8)*
xxendxx
0 0
reagovat
vsude je hromada wifi hotspotu, a kdyz nahodou nebude, tak to ufoun jisti
555316
vsude je hromada wifi hotspotu, a kdyz nahodou nebude, tak to ufoun jisti
0 0
reagovat

KarelR

Najdi nejbilžší stanici UPC, polož pár kilometrů kabelu od ní až k sobě pod zem, objednej si UPC internet a zapoj do notebooku.

Anebo zkus toho ufouna;)
555310
Najdi nejbilžší stanici UPC, polož pár kilometrů kabelu od ní až k sobě pod zem, objednej si UPC internet a zapoj do notebooku. Anebo zkus toho ufouna*;)*
KarelR
0 0
reagovat
ufoun ma za 29,- na den mobilní net s fupem giga denne
555303
ufoun ma za 29,- na den mobilní net s fupem giga denne
0 0
reagovat
Vážení informovaní, potřeboval bych radu ohledně přenosnýho netu. Hledám něco, kde není měsíční datovej limit 250 mega na měsíc, protože s tím bych mimo domov moc trailerů nenapsal (takže je to vlastně ve vašem zájmu :D ). Je něco slušnýho přes mobil (mám T-Mobile), nebo mám jít do nějakýho toho USBčka, co prostě vrazím do noťasu a jedu? Díky.
555300
Vážení informovaní, potřeboval bych radu ohledně přenosnýho netu. Hledám něco, kde není měsíční datovej limit 250 mega na měsíc, protože s tím bych mimo domov moc trailerů nenapsal (takže je to vlastně ve vašem zájmu *:D* ). Je něco slušnýho přes mobil (mám T-Mobile), nebo mám jít do nějakýho toho USBčka, co prostě vrazím do noťasu a jedu? Díky.
0 0
reagovat
imo to bude stejně jako 1+2 ze zdrojáků DVDček. Rád bych se nechal překvapit, ale kdyby to studio restaurovalo, bylo by kolem toho mnohem větší halo
555291
imo to bude stejně jako 1+2 ze zdrojáků DVDček. Rád bych se nechal překvapit, ale kdyby to studio restaurovalo, bylo by kolem toho mnohem větší halo
0 0
reagovat
No a co díly 3 + 4.. ty zatím žádný transfer neměly, ne ? Tam je možná naděje
555290
No a co díly 3 + 4.. ty zatím žádný transfer neměly, ne ? Tam je možná naděje
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se