|
reagovat
|
Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO
příspěvky 8161 - 8180
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 408
- 409
- 410
- .
- 897
- 898
Snipsley
tak říct, že konkrétního data něco oznámí a pak k tomu udělat show a představit to rovnou s jakýmsi teaserem, komentáři atd. - proč ne. Alespoň člověk ví, kdy má jít somrovat na gametrailers 

|
reagovat
|
Abychom se nedostali až k "příští týden oznámíme, kdy oznámíme oznámení nejnovější herní pecky.." 

|
reagovat
|
terminator007
Mně tyhlety oznámení oznámení přijdou jako strašná šaškárna. 

|
reagovat
|
Co Sony oznami? link Bral bych, kdyby se dalo znovu do pohybu The Getaway nebo Eight Days, ale ani Uncharted 3 by mi nevadilo 

|
reagovat
|
sidda: Nový, ale dvě třetiny osazenstva je tam z původní verze. Alespoň co sem slyšel, když sem ten dab proklikával (ale neviděl sem s ním celý film)...
|
reagovat
|
Letošní Black Friday na amazonu docela o ničem. Loni spousty zajímavejch titulů a letos samý srágory...
|
reagovat
|
Nevíte někdo, jestli blůčko Mumie má původní dabing, nebo jestli už tam je nějaká ta nová hnusota?
|
reagovat
|
Všem soundtrackovým maniakům bych rád doporučil dvoudiskovku War of the Worlds: Complete Score Edit, kterou má na svědomí BrachioInGen. Kromě klasického score obsahuje i komentář tvůrců a nepoužité / alternativní verze některých skladeb a zvukové efekty z filmu. Marně hledám svou čelist
John Williams je génius.
John Williams je génius.|
reagovat
|
Peknej rozbor
Jinak vejce jsem si vyzvedaval uz v patek, pak to tak nejak narychlo projel a muzu rici, ze to vypada fakt pekne 
Jinak vejce jsem si vyzvedaval uz v patek, pak to tak nejak narychlo projel a muzu rici, ze to vypada fakt pekne 
|
reagovat
|
vejce dotazilo, mám za sebou aliení maraton s výsledkem a poznatkem: naprosto špičkovej obraz, i u Aliena z 79, který jen tak na okraj nejméně zestárl a patří k nejlepšímu ze serie, Alieni (2) si drží stále svůj standart, byť přeci jen mírně ztrácí, fincherova deprese i přes hroznej scénař naopak zraje, 4 je bohužel takřka kolosální sračka.
|
reagovat
|
Dotaz
Chtel bych si trosku zlepsit prostorovej zvuk doma a vyhlednul jsem si tento AV: link A ted k veci. Nejradsi bych si poridil jen soundbar (jeden zvukovy panel), napr. link ale ten vetsinou ma jen vystup HDMI do TV a ja bych ho chtel mit pres AV, v kterem budu mit dalsi 3 pristroje a chtel bych aby slo pres soundbar vse. Je nejaka moznost, predpokladam, ze nikoliv, pokud to ma jen jeden HDMI vystup a ne klasicke propojeni repro nebo optiku? Diky
Chtel bych si trosku zlepsit prostorovej zvuk doma a vyhlednul jsem si tento AV: link A ted k veci. Nejradsi bych si poridil jen soundbar (jeden zvukovy panel), napr. link ale ten vetsinou ma jen vystup HDMI do TV a ja bych ho chtel mit pres AV, v kterem budu mit dalsi 3 pristroje a chtel bych aby slo pres soundbar vse. Je nejaka moznost, predpokladam, ze nikoliv, pokud to ma jen jeden HDMI vystup a ne klasicke propojeni repro nebo optiku? Diky|
reagovat
|
KARLOS
Díky, to jestli má češtinu nebo ne je mi celkem jedno, ale ten remastering zní dobře, ted je největší dilema, jestli Tin box nebo ne a jestli Blu-ray, když ho ještě pár měsíců nebudu mít na čem přehrát :)
|
reagovat
|
TOP Diskuze
90Avatar: Oheň a popel: Recenze 60Odyssea: Trailer 26Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 14Avengers: Doomsday: Teaser 13The Sheep Detectives: Trailer 40Den odhalení: Teaser 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 10Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství