Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8161 - 8180 Napsat příspěvek
556083
http://www.ganymede.tv/images/indepth/rimmerargh2.jpeg
0 0
reagovat
O-M-F-G :o:D ... gotta love Black Friday
link
556078
O-M-F-G *:o**:D* ... gotta love Black Friday http://www.blu-ray.com/deals/?sortby=popularity
0 0
reagovat

Snipsley

tak říct, že konkrétního data něco oznámí a pak k tomu udělat show a představit to rovnou s jakýmsi teaserem, komentáři atd. - proč ne. Alespoň člověk ví, kdy má jít somrovat na gametrailers 8)
556072
tak říct, že konkrétního data něco oznámí a pak k tomu udělat show a představit to rovnou s jakýmsi teaserem, komentáři atd. - proč ne. Alespoň člověk ví, kdy má jít somrovat na gametrailers *8)*
Snipsley
0 0
reagovat
zkuste říct oznámíme víckrát po sobě :D:D
556070
zkuste říct oznámíme víckrát po sobě *:D**:D*
0 0
reagovat
Abychom se nedostali až k "příští týden oznámíme, kdy oznámíme oznámení nejnovější herní pecky.." 8)
556068
Abychom se nedostali až k "příští týden oznámíme, kdy oznámíme oznámení nejnovější herní pecky.." *8)*
0 0
reagovat
To by mohli, kdyz uz jsou i upoutavky na teasery ;)
556058
To by mohli, kdyz uz jsou i upoutavky na teasery *;)*
0 0
reagovat
Já jen čkám na chvíli, až začnou oznamovat oznámení na oznámení. :D
556056
Já jen čkám na chvíli, až začnou oznamovat oznámení na oznámení. *:D*
0 0
reagovat
Me ne a docela se vzdycky tesim, jelikoz to vetsinou stoji za to ;)
556055
Me ne a docela se vzdycky tesim, jelikoz to vetsinou stoji za to *;)*
0 0
reagovat

terminator007

Mně tyhlety oznámení oznámení přijdou jako strašná šaškárna. :-
556054
Mně tyhlety oznámení oznámení přijdou jako strašná šaškárna. *:-*
terminator007
0 0
reagovat
Co Sony oznami? link Bral bych, kdyby se dalo znovu do pohybu The Getaway nebo Eight Days, ale ani Uncharted 3 by mi nevadilo :D
556053
Co Sony oznami? http://www.joystiq.com/2010/11/19/sony-revealing-new-ps3-exclusive-dec-12/ Bral bych, kdyby se dalo znovu do pohybu The Getaway nebo Eight Days, ale ani Uncharted 3 by mi nevadilo *:D*
0 0
reagovat
KARLOS: Ok, díky.
555954
KARLOS: Ok, díky.
0 0
reagovat
sidda: Nový, ale dvě třetiny osazenstva je tam z původní verze. Alespoň co sem slyšel, když sem ten dab proklikával (ale neviděl sem s ním celý film)...
555951
sidda: Nový, ale dvě třetiny osazenstva je tam z původní verze. Alespoň co sem slyšel, když sem ten dab proklikával (ale neviděl sem s ním celý film)...
0 0
reagovat
Letošní Black Friday na amazonu docela o ničem. Loni spousty zajímavejch titulů a letos samý srágory...
555950
Letošní Black Friday na amazonu docela o ničem. Loni spousty zajímavejch titulů a letos samý srágory...
0 0
reagovat
Nevíte někdo, jestli blůčko Mumie má původní dabing, nebo jestli už tam je nějaká ta nová hnusota?
555948
Nevíte někdo, jestli blůčko Mumie má původní dabing, nebo jestli už tam je nějaká ta nová hnusota?
0 0
reagovat
Všem soundtrackovým maniakům bych rád doporučil dvoudiskovku War of the Worlds: Complete Score Edit, kterou má na svědomí BrachioInGen. Kromě klasického score obsahuje i komentář tvůrců a nepoužité / alternativní verze některých skladeb a zvukové efekty z filmu. Marně hledám svou čelist :o John Williams je génius.
555869
Všem soundtrackovým maniakům bych rád doporučil dvoudiskovku War of the Worlds: Complete Score Edit, kterou má na svědomí [link="http://www.youtube.com/user/BrachioInGen"]BrachioInGen[/link]. Kromě klasického score obsahuje i komentář tvůrců a nepoužité / alternativní verze některých skladeb a zvukové efekty z filmu. Marně hledám svou čelist *:o* John Williams je génius.
0 0
reagovat
Tak to jsem zvedav, jestli to bude nekdy u nas fachat: link
555866
Tak to jsem zvedav, jestli to bude nekdy u nas fachat: http://www.e15.cz/byznys/technologie-a-media/filmy-od-vudu-putuji-do-konzoli-playstation?utm_source=zive&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=rsshub
0 0
reagovat
Peknej rozbor ;) Jinak vejce jsem si vyzvedaval uz v patek, pak to tak nejak narychlo projel a muzu rici, ze to vypada fakt pekne :))
555862
Peknej rozbor *;)* Jinak vejce jsem si vyzvedaval uz v patek, pak to tak nejak narychlo projel a muzu rici, ze to vypada fakt pekne *:))*
0 0
reagovat
vejce dotazilo, mám za sebou aliení maraton s výsledkem a poznatkem: naprosto špičkovej obraz, i u Aliena z 79, který jen tak na okraj nejméně zestárl a patří k nejlepšímu ze serie, Alieni (2) si drží stále svůj standart, byť přeci jen mírně ztrácí, fincherova deprese i přes hroznej scénař naopak zraje, 4 je bohužel takřka kolosální sračka.
555858
vejce dotazilo, mám za sebou aliení maraton s výsledkem a poznatkem: naprosto špičkovej obraz, i u Aliena z 79, který jen tak na okraj nejméně zestárl a patří k nejlepšímu ze serie, Alieni (2) si drží stále svůj standart, byť přeci jen mírně ztrácí, fincherova deprese i přes hroznej scénař naopak zraje, 4 je bohužel takřka kolosální sračka.
0 0
reagovat
Dotaz ;) Chtel bych si trosku zlepsit prostorovej zvuk doma a vyhlednul jsem si tento AV: link A ted k veci. Nejradsi bych si poridil jen soundbar (jeden zvukovy panel), napr. link ale ten vetsinou ma jen vystup HDMI do TV a ja bych ho chtel mit pres AV, v kterem budu mit dalsi 3 pristroje a chtel bych aby slo pres soundbar vse. Je nejaka moznost, predpokladam, ze nikoliv, pokud to ma jen jeden HDMI vystup a ne klasicke propojeni repro nebo optiku? Diky
555855
Dotaz *;)* Chtel bych si trosku zlepsit prostorovej zvuk doma a vyhlednul jsem si tento AV: http://www.mall.cz/av-prijimace-zesilovace/yamaha-rx-v467-b A ted k veci. Nejradsi bych si poridil jen soundbar (jeden zvukovy panel), napr. http://www.hifishop.cz/domaci-kino-bez-dvd/philips-hts5110 ale ten vetsinou ma jen vystup HDMI do TV a ja bych ho chtel mit pres AV, v kterem budu mit dalsi 3 pristroje a chtel bych aby slo pres soundbar vse. Je nejaka moznost, predpokladam, ze nikoliv, pokud to ma jen jeden HDMI vystup a ne klasicke propojeni repro nebo optiku? Diky
0 0
reagovat

KARLOS

Díky, to jestli má češtinu nebo ne je mi celkem jedno, ale ten remastering zní dobře, ted je největší dilema, jestli Tin box nebo ne a jestli Blu-ray, když ho ještě pár měsíců nebudu mít na čem přehrát :)
555850
Díky, to jestli má češtinu nebo ne je mi celkem jedno, ale ten remastering zní dobře, ted je největší dilema, jestli Tin box nebo ne a jestli Blu-ray, když ho ještě pár měsíců nebudu mít na čem přehrát :)
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se