Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8121 - 8140 Napsat příspěvek

rcorp

Super stránka...Díkas! :+8)
556868
Super stránka...Díkas! *:+**8)*
rcorp
0 0
reagovat
V UK je teď kompletní Smrtonosná zbraň s CZ.
556867
V UK je teď kompletní Smrtonosná zbraň s CZ.
0 0
reagovat

hondza

556866
http://www.okoun.cz/boards/blu-ray_s_cz_podporou_v_zahranici
hondza
0 0
reagovat
Jop, Sony měla CZ u první Blu-rayů v UK, dneska už se nové Blu v UK s CZ nedělají.
556862
Jop, Sony měla CZ u první Blu-rayů v UK, dneska už se nové Blu v UK s CZ nedělají.
0 0
reagovat
V uk byly ze začátku veškeré soňáče s cz titlema. Dnes už se novinky dělají čistě pro jazykové lokace...
Nicméně je potvrzeno, že z us je cz titlema (a myslím i dab, kdyby náhodou) vybaven původní Souboj Titánů a Apollo 13.
556858
V uk byly ze začátku veškeré soňáče s cz titlema. Dnes už se novinky dělají čistě pro jazykové lokace... Nicméně je potvrzeno, že z us je cz titlema (a myslím i dab, kdyby náhodou) vybaven původní Souboj Titánů a Apollo 13.
0 0
reagovat

terminator007

Tak přesně na této stránce jsme hledal a našel jsem jen ty co jsem si už koupil, ale myslím si že u spousty filmu ten popis není uplnej... Ty objednáváš ze zahraničí!? Máš doma nějakej film o kterém víš, že má cz podporu a není koupenej u nás!? :+
556857
Tak přesně na této stránce jsme hledal a našel jsem jen ty co jsem si už koupil, ale myslím si že u spousty filmu ten popis není uplnej... Ty objednáváš ze zahraničí!? Máš doma nějakej film o kterém víš, že má cz podporu a není koupenej u nás!? *:+*
terminator007
0 0
reagovat
Ja se podival vzdy na nejakem shopu na popis, kdyz jsem na tom trval, ale myslim, ze jich je par s cz podporou... A nebo mrkni sem link a hledej ;)
556849
Ja se podival vzdy na nejakem shopu na popis, kdyz jsem na tom trval, ale myslim, ze jich je par s cz podporou... A nebo mrkni sem http://uk.blu-ray.com/ a hledej *;)*
0 0
reagovat
Zdravím...Chtěl bych si objednat nějaký BR filmy z uk, ale nejsem zas tak zdatný angličtinář, tak bych si chtěl koupit nějaký filmy s cz podporou (stačí titulky), nevíte tedy někdo které filmy z uk eshopu mají cz podporu, popřípadě kde to najdu...:+ Díkas za odpověď
556830
Zdravím...Chtěl bych si objednat nějaký BR filmy z uk, ale nejsem zas tak zdatný angličtinář, tak bych si chtěl koupit nějaký filmy s cz podporou (stačí titulky), nevíte tedy někdo které filmy z uk eshopu mají cz podporu, popřípadě kde to najdu...*:+* Díkas za odpověď
0 0
reagovat

terminator007

Tedy ps3 skynet nic moc, čekal jsem nějakou uroveň prostředí a ne obyčejný zdrátovaný poličky :-)
556762
Tedy ps3 skynet nic moc, čekal jsem nějakou uroveň prostředí a ne obyčejný zdrátovaný poličky :-)
terminator007
0 0
reagovat
To je pocitac :)) link A dle promitaneho filmu asi zrovna vyrabi T-800 :D
556757
To je pocitac *:))* http://kotaku.com/5702879/this-stack-of-ps3s-is-the-33rd-biggest-computer-in-the-world?skyline=true&s=i A dle promitaneho filmu asi zrovna vyrabi T-800 *:D*
0 0
reagovat
Jezis, co to bylo proboha za kachnu?! :D to Fluke: Myslim, ze si spise parkrat postezuje, zda mu za tu drinu stoji :))
556755
Jezis, co to bylo proboha za kachnu?! *:D* to Fluke: Myslim, ze si spise parkrat postezuje, zda mu za tu drinu stoji *:))*
0 0
reagovat
To raději ne ;) Mě stačila kachna ohledně třetí Mumie, kde se měl údajně objevit Indy :D A ani toho v Uncharted nechci :)
556747
To raději ne *;)* Mě stačila kachna ohledně třetí Mumie, kde se měl údajně objevit Indy *:D* A ani toho v Uncharted nechci *:)*
0 0
reagovat
Doufám, že tam budou nějaký narážky na Ricka O'Connella:)
556746
Doufám, že tam budou nějaký narážky na Ricka O'Connella:)
0 0
reagovat
stčko: Nechám ti ho na novej rok. :D
556744
stčko: Nechám ti ho na novej rok. :D
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Jo, mas recht, to by slo. Kazdopadne si myslim, ze oni neco vymysli a me to bude bavit, jedna radost ;)
556743
Jo, mas recht, to by slo. Kazdopadne si myslim, ze oni neco vymysli a me to bude bavit, jedna radost *;)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

terminator007

Zápletka s Anubisem by taky nebyla na škodu ;)
556742
Zápletka s Anubisem by taky nebyla na škodu *;)*
terminator007
0 0
reagovat
to Fluke: To bude pecka! nemuzu se dockat, jestli to tedy oznami, coz predpokladam na 99procent! to Sp!der-bite: Vidis, toto spojeni me ani nenapadlo :)) Kazdopadne, jak pises, nezni to spatne, ba co vic, zni to moc dobre ;)
556738
to Fluke: To bude pecka! nemuzu se dockat, jestli to tedy oznami, coz predpokladam na 99procent! to Sp!der-bite: Vidis, toto spojeni me ani nenapadlo *:))* Kazdopadne, jak pises, nezni to spatne, ba co vic, zni to moc dobre *;)*
0 0
reagovat
naaah, pecu na to. letos uz za blucka nic utracet nebudu. listopad byl bolavej :D
556734
naaah, pecu na to. letos uz za blucka nic utracet nebudu. listopad byl bolavej :D
0 0
reagovat
Hahaha... nope. :D Ale tahle verze je ještě zabalená, takže bys neměl váhat. :D
556733
Hahaha... nope. :D Ale tahle verze je ještě zabalená, takže bys neměl váhat. :D
0 0
reagovat
nedal bys mi slevu? :D
556730
nedal bys mi slevu? :D
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se