Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 721 - 740 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
"10 let zpět jsem slyšel tesco soundbar za 123,- a hrál strašně" za 5... 4... 3... 2... :D
855117
[i]"10 let zpět jsem slyšel tesco soundbar za 123,- a hrál strašně"[/i] za 5... 4... 3... 2... *:D*
855116
3 -1
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Jakou máš zkušenost se soundbarem? 
855116
Jakou máš zkušenost se soundbarem? 
855113
2 -1
reagují: Codename.Onyx, Gonzi
reagovat
Problém některých tady je, že jsou hrozní teoretici a nemají osobní zkušenosti s těma věcma a už vůbec ne přímé srovnání, pak to podle toho vypadá ta diskuze.
855113
Problém některých tady je, že jsou hrozní teoretici a nemají osobní zkušenosti s těma věcma a už vůbec ne přímé srovnání, pak to podle toho vypadá ta diskuze.
2 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: dreamy
Já už píšu čistě o tom autě, ano ohledně monitoru jsem udělal kašpara já, svou neznalostí :)
855111
Já už píšu čistě o tom autě, ano ohledně monitoru jsem udělal kašpara já, svou neznalostí *:)*
855098
3 -1
reagovat
reaguje na: esmo
hele fakt bych nekomu nepsal že dela kaspara, kdyz tys napsal jak si WTF dovoluje ti doporucit monitor jako zvukovej vystup:D:D:D

Onyx to nepise spatne ale ta forma..'jamampravdubeztedohajzlu' je problem
855098
hele fakt bych nekomu nepsal že dela kaspara, kdyz tys napsal jak si WTF dovoluje ti doporucit monitor jako zvukovej vystup*:D**:D**:D* Onyx to nepise spatne ale ta forma..'jamampravdubeztedohajzlu' je problem
855066
7 -1
reagují: esmo
reagovat
Když se tu řeší audio... není tu nějaký blázen, který si pořídil HT-A9 od Sony?

KPI se blíží :D:D:D
855077
Když se tu řeší audio... není tu nějaký blázen, který si pořídil [url=https://www.sony.cz/electronics/soundbary/ht-a9]HT-A9[/url] od Sony? KPI se blíží *:D**:D**:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mně povídej, tátovi jsem se snažil před lety nainstalovat Onkyo receiver, s Jamo bednama, do toho gramofon, BD přehrávač .... no musel jsem na toho pozvat specialistu, nedal jsem to :D
855075
Mně povídej, tátovi jsem se snažil před lety nainstalovat Onkyo receiver, s Jamo bednama, do toho gramofon, BD přehrávač .... no musel jsem na toho pozvat specialistu, nedal jsem to *:D*
855074
3 -1
reagovat
reaguje na: TrDLo
To jsem se snažil z Hasty vytáhnout dole, jak by 2.0 propojil s Android boxem : ) 

Od určité částky bude break even point, kdy se vyplatí sestava nad soundbarem. Bude to IMHO tak 20 tisíc. Pokud tedy někdo není limitovaný místem nebo leností při instalaci. 
Soundbar se fakt vytáhne z krabice, připojí přes HDMI k TV, do zásuvky a fertig do 15 minut. Když je problém, tak nastavit na boxu i TV passthrought. 

Táta když si splnil klukovský sen a koupil domů drahou sestavu, tak jsme to 2 inženýři instalovali a nastavovali tak 2 dny. :D
855074
To jsem se snažil z Hasty vytáhnout dole, jak by 2.0 propojil s Android boxem : )  Od určité částky bude break even point, kdy se vyplatí sestava nad soundbarem. Bude to IMHO tak 20 tisíc. Pokud tedy někdo není limitovaný místem nebo leností při instalaci.  Soundbar se fakt vytáhne z krabice, připojí přes HDMI k TV, do zásuvky a fertig do 15 minut. Když je problém, tak nastavit na boxu i TV passthrought.  Táta když si splnil klukovský sen a koupil domů drahou sestavu, tak jsme to 2 inženýři instalovali a nastavovali tak 2 dny. *:D*
855072
1 -1
reagují: esmo
reagovat
A zohledňuje tu někdo i takové věci, jak se daný systém propojí se zbytkem AV řetězce?

Ona sestava stereo reproduktorů nebo studiových monitorů sice objektivně má lepší reprodukci zvuku, ale člověk vzápětí musí řešit, jak ten digitální signál z TV/MMC/PS/... do těch obvykle analogových reproduktorů dostane.

Zde soundbary s nativní podporou digitálních vstupů a HDMI-CEC kvůli jednotnému ovládání sbírají plusové body. Zkrátka plug-and-play - uživatel zapojí a nic neřeší, už jen používá. Byť za cenu o trochu horšího zvuku.

A to říkám jako majitel sestavy klasického Hi-Fi stereo zesilovače s 2.0 reproduktory, které jsem zbytek AV řetězce přizpůsobil. Ale právě proto, že vím co to obnáší, bych takové řešení rozhodně nedoporučil běžnému uživateli v cenové kategorii do 10k.
855072
A zohledňuje tu někdo i takové věci, jak se daný systém propojí se zbytkem AV řetězce? Ona sestava stereo reproduktorů nebo studiových monitorů sice objektivně má lepší reprodukci zvuku, ale člověk vzápětí musí řešit, jak ten digitální signál z TV/MMC/PS/... do těch obvykle analogových reproduktorů dostane. Zde soundbary s nativní podporou digitálních vstupů a HDMI-CEC kvůli jednotnému ovládání sbírají plusové body. Zkrátka plug-and-play - uživatel zapojí a nic neřeší, už jen používá. Byť za cenu o trochu horšího zvuku. A to říkám jako majitel sestavy klasického Hi-Fi stereo zesilovače s 2.0 reproduktory, které jsem zbytek AV řetězce přizpůsobil. Ale právě proto, že vím co to obnáší, bych takové řešení rozhodně nedoporučil běžnému uživateli v cenové kategorii do 10k.
6 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Prius + GT86 = i30N (nejlepší z obou světů)
Když to potřebuješ napsat polopaticky jako dítě :)
Ale to je offtopic, kašpara ze sebe ohledně tohoto můžeš dělat někde na autofóru ;)
855066
Prius + GT86 = i30N (nejlepší z obou světů) Když to potřebuješ napsat polopaticky jako dítě *:)* Ale to je offtopic, kašpara ze sebe ohledně tohoto můžeš dělat někde na autofóru *;)*
855045
2 -1
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: Snipsley
Děkuji za osvětu :)
855064
Děkuji za osvětu *:)*
855052
1 -1
reagovat
reaguje na: esmo
Studiove monitory jsou repraky, kde je alespon na papire cilem co nejrovnejsi ekvalizacni krivka
855052
Studiove monitory jsou repraky, kde je alespon na papire cilem co nejrovnejsi ekvalizacni krivka
855044
5 0
reagují: esmo
reagovat

team soundbar

Cca před půlrokem jsem si pořídil Sonos Beam 2 a za mě velmi povedená "zvuková krabička". Věděl jsem, že nechci stereo bedny, ani surround systém, protože na něj v obýváku není místo. Tím pádem vyhrál soundbar. 
Prohlížel jsem mnoho testů a různých videí na YT a nakonec vyhrál Beam 2. Šel jsem si jej koupil do kamenného obchodu, kde mají i jednotlivé bedny a soundbary k poslechu. Samozřejmě, že se mi prodavač snažil vnutit Arc, který je 2x dražší, ale říkal jsem mu, ať ho ani nepouští, protože by mě to začalo hlodat :-D
Důvod proč jsem si taky vybral Sonos je jeho ekosystém. Teď mám Beam 2 a třeba někdy si k němu dokoupím Sub Mini nebo repráky pro zadní kanál. Navíc se mi líbí, že tyto "periferie" se připojují bezdrátově, jen k nim dotáhnout napájení.
Za mě tedy velmi povedená koupě, zvuk oproti TV repro je znatelně jinde a jsem spokojen.
855051
Cca před půlrokem jsem si pořídil Sonos Beam 2 a za mě velmi povedená "zvuková krabička". Věděl jsem, že nechci stereo bedny, ani surround systém, protože na něj v obýváku není místo. Tím pádem vyhrál soundbar.  Prohlížel jsem mnoho testů a různých videí na YT a nakonec vyhrál Beam 2. Šel jsem si jej koupil do kamenného obchodu, kde mají i jednotlivé bedny a soundbary k poslechu. Samozřejmě, že se mi prodavač snažil vnutit Arc, který je 2x dražší, ale říkal jsem mu, ať ho ani nepouští, protože by mě to začalo hlodat :-D Důvod proč jsem si taky vybral Sonos je jeho ekosystém. Teď mám Beam 2 a třeba někdy si k němu dokoupím Sub Mini nebo repráky pro zadní kanál. Navíc se mi líbí, že tyto "periferie" se připojují bezdrátově, jen k nim dotáhnout napájení. Za mě tedy velmi povedená koupě, zvuk oproti TV repro je znatelně jinde a jsem spokojen.
team soundbar
5 -1
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Dokážeš mi vysvětlit, v čem jsou ty Logitechy kvalitní a soundbar ne? 

Technicky tomu nic nenasvědčuje. 

Sranda je, že máš v lecčems pravdu, ale hrozně si do toho lítáš s rozběhem jak do zdi. 

Kvalitní stereo vs. nekvalitní prostor. Beze srandy, co posloucháš nebo na co se díváš, kde nepotřebuješ basák, vážnou hudbu? No ty určitě. Hlavně víš doufám, že k připojení sterea k TV nebo boxu ještě ideálně něco potřebuješ? 

Určitě neplatí rovnice 

soundbary > klasické repro sestavy

ale neplatí ani 

klasické repro sestavy > soundbary

Fakt je to jak kdyby ses na FB přidal do skupiny Jeep Grand Cherokee CZ/SK a napsal jim tam, LOL kokoti, kupte si ojetý trojkový bávo, je rychlejší!
855047
Dokážeš mi vysvětlit, v čem jsou ty Logitechy kvalitní a soundbar ne?  Technicky tomu nic nenasvědčuje.  Sranda je, že máš v lecčems pravdu, ale hrozně si do toho lítáš s rozběhem jak do zdi.  Kvalitní stereo vs. nekvalitní prostor. Beze srandy, co posloucháš nebo na co se díváš, kde nepotřebuješ basák, vážnou hudbu? No ty určitě. Hlavně víš doufám, že k připojení sterea k TV nebo boxu ještě ideálně něco potřebuješ?  Určitě neplatí rovnice  soundbary > klasické repro sestavy ale neplatí ani  klasické repro sestavy > soundbary Fakt je to jak kdyby ses na FB přidal do skupiny Jeep Grand Cherokee CZ/SK a napsal jim tam, LOL kokoti, kupte si ojetý trojkový bávo, je rychlejší!
855042
5 -1
reagovat
reaguje na: esmo
Ty, ktery tu neco blaboli o monitorech jako zobrazovadlech nekomu rika neco o nechapani, tady se fakt clovek pobavi dycky. Zkus googlit a kdyz v tom budes, tak zkus rozdil mezi sportovnim a zavodnim autem :)
855045
Ty, ktery tu neco blaboli o monitorech jako zobrazovadlech nekomu rika neco o nechapani, tady se fakt clovek pobavi dycky. Zkus googlit a kdyz v tom budes, tak zkus rozdil mezi sportovnim a zavodnim autem :)
855044
3 -3
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Tak mi vysvětli ten pojem monitor, díky.
Zatím ten kdo psaný text nechápe, tak jsi ty - viz úvaha o autě ;) hlavně že v tom máš najeto pár stovek km :)
855044
Tak mi vysvětli ten pojem monitor, díky. Zatím ten kdo psaný text nechápe, tak jsi ty - viz úvaha o autě *;)* hlavně že v tom máš najeto pár stovek km *:)*
855042
2 -3
reagují: Snipsley, Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: HAL
No aspon, ze chapes vyraz monitor. Ono i u toho filmu ti doporucim pustit si kvalitni stereo vs nekvalitni prostor, s prostorovym zvukem ma 2.1 sb spolecny asi tolik jako zminovana i30N se zavodnim autem. A to i30N miluju a mam v ni (bohuzel jeno) par stovek km najeto.
855042
No aspon, ze chapes vyraz monitor. Ono i u toho filmu ti doporucim pustit si kvalitni stereo vs nekvalitni prostor, s prostorovym zvukem ma 2.1 sb spolecny asi tolik jako zminovana i30N se zavodnim autem. A to i30N miluju a mam v ni (bohuzel jeno) par stovek km najeto.
855038
2 -2
reagují: AndyKaufman, esmo
reagovat
U celé téhle diskuze se hodně chytám ta hlavu :D

- 7,5 za bedny vždycky bude tak nějak shit
- na audiofilské užití, tzn poslech hudby, za to rozhodně nekupovat soundbar, ani 2.0, ale jeden sloup z masivu a moc bych se modlil aby mi zbylo na bazarový dvacet let starý zesilovač. To je prostě fyzika. 
- Codename.Onyx je klasicky za blba že nepochopil že je ma filmovém fóru a cílem je prostorový zvuk, a čím víc reproduktorů, tím víc prostor, takže soundbar v tomhle a za tuhle cenu prostě nejde porazit. To je taky prostě fyzika. A ekonomika, soundbary se prodávají nejvíc a to jejich cenu tlačí dolů. 
- monitor fakt neznamená monitor... :D
855038
U celé téhle diskuze se hodně chytám ta hlavu *:D* - 7,5 za bedny vždycky bude tak nějak shit - na audiofilské užití, tzn poslech hudby, za to rozhodně nekupovat soundbar, ani 2.0, ale jeden sloup z masivu a moc bych se modlil aby mi zbylo na bazarový dvacet let starý zesilovač. To je prostě fyzika.  - Codename.Onyx je klasicky za blba že nepochopil že je ma filmovém fóru a cílem je prostorový zvuk, a čím víc reproduktorů, tím víc prostor, takže soundbar v tomhle a za tuhle cenu prostě nejde porazit. To je taky prostě fyzika. A ekonomika, soundbary se prodávají nejvíc a to jejich cenu tlačí dolů.  - monitor fakt neznamená monitor... *:D*
8 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Chápu dobře, že haníš zvuk soundbaru ale doporučuješ zvuk z monitoru?
Nikde nepopírám to, že klasická stereo sestava předčí v určitých aspektech soundbar, ale doporučovat monitor jako výstup pro zvuk? To je silné WTF.
(Mám zkušenost se vším uvedeným).
855036
Chápu dobře, že haníš zvuk soundbaru ale doporučuješ zvuk z monitoru? Nikde nepopírám to, že klasická stereo sestava předčí v určitých aspektech soundbar, ale doporučovat monitor jako výstup pro zvuk? To je silné WTF. (Mám zkušenost se vším uvedeným).
855014
3 -4
reagovat
reaguje na: Gonzi
i30N ve fastbacku. Win win.8)
855035
i30N ve fastbacku. Win win.*8)*
855027
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se