Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7321 - 7340 Napsat příspěvek
Pěkné, dnes mi došlo LG Cinema 2011 3D Contents (3D Blu-ray disc). Zkoušel jsem přímo LG support, tam mi řekli, že to není mi možné dát nebo prodat. Většina obchodů na NZ, me odkazovala na LG nebo rovnou, že nemohou. Jen u jednoho to vyšlo a nechal si poslat nové blu-ray a hlavně abych to měl jen pro privátní účely. To jsem jim slíbil a můžu ho vyzkoušet. To je hrozné, jak ty výrobci s tím dělají problémy, sehnat si ty demo disky. :+
572942
Pěkné, dnes mi došlo LG Cinema 2011 3D Contents (3D Blu-ray disc). Zkoušel jsem přímo LG support, tam mi řekli, že to není mi možné dát nebo prodat. Většina obchodů na NZ, me odkazovala na LG nebo rovnou, že nemohou. Jen u jednoho to vyšlo a nechal si poslat nové blu-ray a hlavně abych to měl jen pro privátní účely. To jsem jim slíbil a můžu ho vyzkoušet. To je hrozné, jak ty výrobci s tím dělají problémy, sehnat si ty demo disky. *:+*
0 0
reagovat
to ne, ale mam steelbook z britanie (jeste ten s knizkou a s 3D kartama), pak mam nejakej asijskej steelbook (vlastne taky s knizkou) a hlavne tu zkurvene drahou francouzskou megaedici se soskou, ta vysla jednak hrozne draho sama o sobe, druhak bylo strasne predrazeny postovny (coz maj frantici klasicky, jenze tohle bylo fakt velky baleni)
572939
to ne, ale mam steelbook z britanie (jeste ten s knizkou a s 3D kartama), pak mam nejakej asijskej steelbook (vlastne taky s knizkou) a hlavne tu zkurvene drahou francouzskou megaedici se soskou, ta vysla jednak hrozne draho sama o sobe, druhak bylo strasne predrazeny postovny (coz maj frantici klasicky, jenze tohle bylo fakt velky baleni)
0 0
reagovat

st39.6

???:o
To jsi kupoval někdy v aukci tu 3D verzi, ne?
572896
???*:o* To jsi kupoval někdy v aukci tu 3D verzi, ne?
st39.6
0 0
reagovat
ja za ty tri kopie co mam dohromady tak sedm tisic, tak si nestezujte 8):D
572876
ja za ty tri kopie co mam dohromady tak sedm tisic, tak si nestezujte *8)**:D*
0 0
reagovat
Avatar - hodně slušná cena. Já dával 909kč. :(
572868
Avatar - hodně slušná cena. Já dával 909kč. :(
0 0
reagovat
Za 3 kila ikdybych to mel mit jen vystavene na ukazku a nemel to rad, bych to bral ;) Presne jak pise Karlos :))
572851
Za 3 kila ikdybych to mel mit jen vystavene na ukazku a nemel to rad, bych to bral *;)* Presne jak pise Karlos *:))*
0 0
reagovat
Zajímavé. Můj první BD přehrávač se odpoledne seká, ale ve večerních a nočních hodinách hraje bez problému. Takže buď jsem se zbláznil já nebo ten přístroj...
572812
Zajímavé. Můj první BD přehrávač se odpoledne seká, ale ve večerních a nočních hodinách hraje bez problému. Takže buď jsem se zbláznil já nebo ten přístroj...
0 0
reagovat
Ua tři kila by jsem to bral i jen jako demo materiál. Nehledě na to, že ty bonus placky jsou taky výborné... Já edici bral za stovek osm a půl :D;)...
572809
Ua tři kila by jsem to bral i jen jako demo materiál. Nehledě na to, že ty bonus placky jsou taky výborné... Já edici bral za stovek osm a půl :D;)...
0 0
reagovat
kurna to je dilema, za ty tri kila je to vyborna nabidka, ale kdyz ja to tak nemam rad 8)
572808
kurna to je dilema, za ty tri kila je to vyborna nabidka, ale kdyz ja to tak nemam rad *8)*
0 0
reagovat
dík za tip na Avatara, Perry :D
572807
dík za tip na Avatara, Perry *:D*
0 0
reagovat
Není zač :) Pravděpodobně budou další akce.. teď se tam objevila třeba Ice Age 3, tu jsem tam před tím neviděl :)
572803
Není zač *:)* Pravděpodobně budou další akce.. teď se tam objevila třeba Ice Age 3, tu jsem tam před tím neviděl *:)*
0 0
reagovat
Jj, tez ho mam doma a super! Jeste jednou diky, za ty prachy to bych si nekoupil ty 3 50gb blucka ani prazdna :))
572799
Jj, tez ho mam doma a super! Jeste jednou diky, za ty prachy to bych si nekoupil ty 3 50gb blucka ani prazdna *:))*
0 0
reagovat
Tak tříblůčkovej Avatar za tři kilka je doma. Díky Perrymu za tip :+
572770
Tak tříblůčkovej Avatar za tři kilka je doma. Díky Perrymu za tip *:+*
0 0
reagovat
Úplně zakaž BD live, pro jistotu v nastavení vypni i wifinu, pokud player má...
572707
Úplně zakaž BD live, pro jistotu v nastavení vypni i wifinu, pokud player má...
0 0
reagovat
Tak mi konečně přišel Blu-ray přehrávač. Sice jsem si musel ještě koupit konektory HDMI, ale to je jedno. Štve mě jiná věc. Zpočátku to fungovalo dokonale, ale pak se mi na obrazove objevuje jenom nápis "Vyhledávání signálů". Nevíte prosím, co s tím?
572706
Tak mi konečně přišel Blu-ray přehrávač. Sice jsem si musel ještě koupit konektory HDMI, ale to je jedno. Štve mě jiná věc. Zpočátku to fungovalo dokonale, ale pak se mi na obrazove objevuje jenom nápis "Vyhledávání signálů". Nevíte prosím, co s tím?
0 0
reagovat

Perry

Diky za info! Avatara jsem porad chtel, ale 900Kc jsem nechtel davat, kdyz jsem mel prvni verzi :)
572667
Diky za info! Avatara jsem porad chtel, ale 900Kc jsem nechtel davat, kdyz jsem mel prvni verzi *:)*
Perry
0 0
reagovat
Pěkné. Už jsem si objednal Avatara a Battle. Aspoň vyměním toho anglického Avatara co mám doma za toho s cz podporou. :D (ještě můsím bohužel připočíst poštovné na Nz, co mi to bratr pošle)
572602
Pěkné. Už jsem si objednal Avatara a Battle. Aspoň vyměním toho anglického Avatara co mám doma za toho s cz podporou. *:D* (ještě můsím bohužel připočíst poštovné na Nz, co mi to bratr pošle)
0 0
reagovat
Akce na BD .. nevím, jestli to je tak i jinde, ale některé tituly jsou za pěkné ceny... Avatar za 300,-
572590
[link="http://www.musicrecords.cz/action.php?op=detail&actid=44"]Akce na BD[/link] .. nevím, jestli to je tak i jinde, ale některé tituly jsou za pěkné ceny... Avatar za 300,-
0 0
reagovat
Stahovací plátno (a všechny volné) ti časem zkrabatí a nevypadá to dobře. Proto jsem volil pevné a to už se pohybuješ v trochu jiné cenové relaci. Mimo to levné plátna mají stejné vlastnosti jako bílá stěna, máme jich plnou fakultu 8)
572584
Stahovací plátno (a všechny volné) ti časem zkrabatí a nevypadá to dobře. Proto jsem volil pevné a to už se pohybuješ v trochu jiné cenové relaci. Mimo to levné plátna mají stejné vlastnosti jako bílá stěna, máme jich plnou fakultu *8)*
0 0
reagovat

LDK

Neni lepsi za tu praci a material poridit stahovaci platno za dva litry? 8)
572583
Neni lepsi za tu praci a material poridit stahovaci platno za dva litry? *8)*
LDK
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se