Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7201 - 7220 Napsat příspěvek
Kdybys mel zajem, zkusim najit v jakem cisle to bylo, meli tam dost multi.center.
578328
Kdybys mel zajem, zkusim najit v jakem cisle to bylo, meli tam dost multi.center.
0 0
reagovat
Evolve se muzes mrknout do casaku stereo video a uvidis recenzi - vynikajici! A mezi nami play!on je vlastne uplne to same, jak vzhledove, dokonce i stejny ovladac, tak funkcema ;)
578327
Evolve se muzes mrknout do casaku stereo video a uvidis recenzi - vynikajici! A mezi nami play!on je vlastne uplne to same, jak vzhledove, dokonce i stejny ovladac, tak funkcema *;)*
0 0
reagovat
Když už nějaký multi. centrum, tak spíš z tohohle seznamu link

Ale jak říkám, dnešní TV si poradí s HD bez problémů, jediný zádrhel je DTS, ale to jde převést do AC3 během pár minut a na video stopu to vůbec nešahá.
578320
Když už nějaký multi. centrum, tak spíš z tohohle seznamu http://www.tvfreak.cz/art_doc-4A2F0BD2B5B1BD1DC1257967005C8DFD.html Ale jak říkám, dnešní TV si poradí s HD bez problémů, jediný zádrhel je DTS, ale to jde převést do AC3 během pár minut a na video stopu to vůbec nešahá.
0 0
reagovat
Ja si ted porizuji LG, chtel jsem nejake to 3D a od nich me chytlo nejvice, no a jinak mam multimedialni centrum Evolve Blade II, mel jsem i jednicku, tu dostal bracha a spokojenost stoprocentni! Jinak ted maji nove modely: link
578275
Ja si ted porizuji LG, chtel jsem nejake to 3D a od nich me chytlo nejvice, no a jinak mam multimedialni centrum Evolve Blade II, mel jsem i jednicku, tu dostal bracha a spokojenost stoprocentni! Jinak ted maji nove modely: http://www.evolve.cz/c-produkty/evolve/multimedialni-centra/
0 0
reagovat
jestli chces shitovou telku, tak na technetu byl o tomhle pred par dny dobrej porovnavaci
clanek.
578256
jestli chces shitovou telku, tak na technetu byl o tomhle pred par dny dobrej porovnavaci [link="http://technet.idnes.cz/udelejte-si-z-hloupe-televize-chytrou-mediacentra-s-on-line-funkcemi-1ir-/tec_video.aspx?c=A111219_002053_tec_video_nyv"]clanek.[/link]
0 0
reagovat
Stačí koupit dobrou TV.
578242
Stačí koupit dobrou TV.
0 0
reagovat
Kupuju novou TV a přemýšlím, jak vyřešit přehrávání HD filmů. Blu-ray mechaniku kupovat v žádném případě nebudu a budu spoléhat na ripy. Žádný použitelný počítač doma nemáme a tak bych to chtěl vyřešit nejspíš přes multimediální centrum. Teď mě ale kamarád přemlouvá ať jdu do miniPC. Cenově bych se chtěl vlézt do 4 tisíc. Ptám se tedy, jak to máte vyřešený vy a jestli máte s takovými přístroji zkušenost, tak jakou + nějaká doporučení.
578241
Kupuju novou TV a přemýšlím, jak vyřešit přehrávání HD filmů. Blu-ray mechaniku kupovat v žádném případě nebudu a budu spoléhat na ripy. Žádný použitelný počítač doma nemáme a tak bych to chtěl vyřešit nejspíš přes multimediální centrum. Teď mě ale kamarád přemlouvá ať jdu do miniPC. Cenově bych se chtěl vlézt do 4 tisíc. Ptám se tedy, jak to máte vyřešený vy a jestli máte s takovými přístroji zkušenost, tak jakou + nějaká doporučení.
0 0
reagovat

Snipsley

Přesně něco takovýho jsem si na začátku svého questu představoval. A že se toho nainstaloval o odzkoušel... Freemake otevře vše, vše převede do všeho, ovládání pro simpletony, návody pro ještě větší simpletony. Až se mi vůbec nechtělo věřit, že to je zadarmo a že to bude fungovat :D
578156
Přesně něco takovýho jsem si na začátku svého questu představoval. A že se toho nainstaloval o odzkoušel... Freemake otevře vše, vše převede do všeho, ovládání pro simpletony, návody pro ještě větší simpletony. Až se mi vůbec nechtělo věřit, že to je zadarmo a že to bude fungovat *:D*
Snipsley
0 0
reagovat

Luc44

Tak to si budu pamatovat :D Každopádně je to nejlepší video converter se všemi potřebnými funkcemi, navíc free a aktualizovaný... Dlouho mi trvalo, než jsem na něj konečně narazil 8)
578154
Tak to si budu pamatovat *:D* Každopádně je to nejlepší video converter se všemi potřebnými funkcemi, navíc free a aktualizovaný... Dlouho mi trvalo, než jsem na něj konečně narazil *8)*
Luc44
0 0
reagovat

Snipsley

Pro mé účely GENIÁLNÍ! Jsem tvým velkým dlužníkem :+
578150
Pro mé účely GENIÁLNÍ! Jsem tvým velkým dlužníkem *:+*
Snipsley
0 0
reagovat
Hmm D.Vavra neni zadnej troskar link :)) Kazdopadne XBOX 4000 slysim poprve ;)
578114
Hmm D.Vavra neni zadnej troskar http://games.tiscali.cz/byznys/husitske-rpg-dana-vavry-plati-bakala-vyjde-pro-nove-konzole-58030 *:))* Kazdopadne XBOX 4000 slysim poprve *;)*
0 0
reagovat
Na .mkv to chce ještě extra kodeky no.
578104
Na .mkv to chce ještě extra kodeky no.
0 0
reagovat

Luc44

578082
http://www.freemake.com/free_video_converter/
Luc44
0 0
reagovat
nefunguje, mkv to nesežvejká a VirtualDub Mod vyhazuje ňákou chybovou hlášku :(
578074
nefunguje, mkv to nesežvejká a VirtualDub Mod vyhazuje ňákou chybovou hlášku :(
0 0
reagovat
VirtualDub
578064
VirtualDub
0 0
reagovat
Zdar, potřeboval bych radu: Potřebuju střihnout mkv - opravdu jen jednoduché odstřižení deseti minut z konce hodinovýho videa - poraďte nějakej free software, dík
578061
Zdar, potřeboval bych radu: Potřebuju střihnout mkv - opravdu jen jednoduché odstřižení deseti minut z konce hodinovýho videa - poraďte nějakej free software, dík
0 0
reagovat
Však já psal 3GB jako dolní hranici ?).
577916
Však já psal 3GB jako dolní hranici *?)*.
0 0
reagovat
Urcite ma kyller recht, ja osobne, kdyz nekoukam na blucko, tak si posutim 720 ripy, ktere maji neco malo pres ty 4GB, parkrat jsem mrknul i na 1080, ale muzu rici, ze az na vyjimku napr. v tmavych scenach jsem zadnej extra rozdil nevidel, jen v tom, ze to nemelo 4GB ale deset :))
577912
Urcite ma kyller recht, ja osobne, kdyz nekoukam na blucko, tak si posutim 720 ripy, ktere maji neco malo pres ty 4GB, parkrat jsem mrknul i na 1080, ale muzu rici, ze az na vyjimku napr. v tmavych scenach jsem zadnej extra rozdil nevidel, jen v tom, ze to nemelo 4GB ale deset *:))*
0 0
reagovat

kyller

Konečně někdo rozumně promluvil.
577911
Konečně někdo rozumně promluvil.
kyller
0 0
reagovat

kyller

Amen brotha!
577907
Amen brotha!
kyller
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se