Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7181 - 7200 Napsat příspěvek
Diky ;)
577464
Diky *;)*
0 0
reagovat

terminator007

Možná se ti bude hodit tahle pěkná infografika. ;)
577384
Možná se ti bude hodit tahle [link="http://hdmag.cz/files/images/hdmi-overpriced.jpg"]pěkná infografika[/link]. *;)*
terminator007
0 0
reagovat
Diky ;) Ja si jen rikal, zda nema nekdo zkusenost s nejakym kabelem, je mi jasne, ze pokud bude za kilo nebo za dvojku, ze rozdil bude :)) A co se tyce u toho prevodu za 2D do 3D tam muzu mit jakkykoliv?
577383
Diky *;)* Ja si jen rikal, zda nema nekdo zkusenost s nejakym kabelem, je mi jasne, ze pokud bude za kilo nebo za dvojku, ze rozdil bude *:))* A co se tyce u toho prevodu za 2D do 3D tam muzu mit jakkykoliv?
0 0
reagovat
Na 3D je potřeba 1.4 a jinak je to stejně jako u optiky úplně jedno.
577355
Na 3D je potřeba 1.4 a jinak je to stejně jako u optiky úplně jedno.
0 0
reagovat
Dotaz na mistni znalce :)) Poridil jsem si 3D TV od LG, mam PS3 a chci se zeptat, jakej HDMI kabel byste mi doporucili na sledovani 3D? Vim, ze to musi byt aspon 1.3, jestli se nepletu, nyni mam nejaky starsi a u neceho mi to nepripada ono, nejakou takovou zlatou stredni cestu, tzn. nechci kabel za kilo, ale nemusi byt za litr ;) Potrebuji cca 2m. A k tomu se vaze jeste jeden dotaz, kdyz budu zkouset prevod 2D o 3D z multimedialniho centra ci satelitniho prijimace (nejaky ten sport), tam mi staci obyc HDMI co mam nebo musi byt take novejsi 1.3, 1.4? Diky vsem
577353
Dotaz na mistni znalce *:))* Poridil jsem si 3D TV od LG, mam PS3 a chci se zeptat, jakej HDMI kabel byste mi doporucili na sledovani 3D? Vim, ze to musi byt aspon 1.3, jestli se nepletu, nyni mam nejaky starsi a u neceho mi to nepripada ono, nejakou takovou zlatou stredni cestu, tzn. nechci kabel za kilo, ale nemusi byt za litr *;)* Potrebuji cca 2m. A k tomu se vaze jeste jeden dotaz, kdyz budu zkouset prevod 2D o 3D z multimedialniho centra ci satelitniho prijimace (nejaky ten sport), tam mi staci obyc HDMI co mam nebo musi byt take novejsi 1.3, 1.4? Diky vsem
0 0
reagovat
Dobry za 1800 to slo z domu, konecne ;)
577320
Dobry za 1800 to slo z domu, konecne *;)*
0 0
reagovat
a nebo to nechce kvuli tomu shitovymu dabingu :)
577302
a nebo to nechce kvuli tomu shitovymu dabingu :)
0 0
reagovat
A kdo nemá , tak určitě nebude kupovat použite za 2000 ,to si raději přida 200 a má uplně nove .:D
577301
A kdo nemá , tak určitě nebude kupovat použite za 2000 ,to si raději přida 200 a má uplně nove .*:D*
0 0
reagovat
Heh, všichni to už maj ;)...
577299
Heh, všichni to už maj ;)...
0 0
reagovat
porad prodavam SW Blu-ray. Nikdo? :D
577287
porad prodavam SW Blu-ray. Nikdo? *:D*
0 0
reagovat
Jojo..je to CRTčko. Tam se nedá nic dělat, peníze z brigády asi už nestihnu zmnožit. Takže malinko doufáme, že rozbijeme kruh. Je to stejný jako, že na gramec jsme doma nedostali příspěvek dokud jsme si nenakoupili haldu vynilů. Teď to vidím stejně, když pořídím PS3ku nebo B-R, tak by třeba v létě mohli přijít ty 2-3k jako příspěvek a já dokoupím telku:)
577281
Jojo..je to CRTčko. Tam se nedá nic dělat, peníze z brigády asi už nestihnu zmnožit. Takže malinko doufáme, že rozbijeme kruh. Je to stejný jako, že na gramec jsme doma nedostali příspěvek dokud jsme si nenakoupili haldu vynilů. Teď to vidím stejně, když pořídím PS3ku nebo B-R, tak by třeba v létě mohli přijít ty 2-3k jako příspěvek a já dokoupím telku*:)*
0 0
reagovat
Co znamená starší televizi? Na CRT je B-R a PS3 škoda.

Za tu sedmičku se dá koupit 32" TV, což nemusí být špatná volba, pokud by byla větší než ta předchozí. Jinak bych já osobně neupgradoval.

Horší je, že když pak přihodíš už jen 2-3k, tak je to najednou 37"-43" a to už je sakra znát a s tím vědomím se ta 32" za 7k kupuje špatně :)
577280
Co znamená starší televizi? Na CRT je B-R a PS3 škoda. Za tu sedmičku se dá koupit 32" TV, což nemusí být špatná volba, pokud by byla větší než ta předchozí. Jinak bych já osobně neupgradoval. Horší je, že když pak přihodíš už jen 2-3k, tak je to najednou 37"-43" a to už je sakra znát a s tím vědomím se ta 32" za 7k kupuje špatně *:)*
0 0
reagovat

Dotaz

Skládáme se ségrou letos na vylepšení rodinné techniky. Momentálně máme starší televizi a klasickej dvd přehrávač. Disponuju s cca 7mi tisícema a teď mi jde o to, zda je nacpat do nové televize, nebo to v téhle cenové relaci ještě nemá cenu a mám raději koupit Blue Ray přehrávač, popřípadě to nacpat do PS3ky, která BRka stejně přehraje a myslím, že i to hraní by jsme využili dostatečně. Díky za každej tip...a ano, je mi jasný, že si musím ujasnit, co vlastně chci. Takže ujasněno - postupně všechno.
577279
Skládáme se ségrou letos na vylepšení rodinné techniky. Momentálně máme starší televizi a klasickej dvd přehrávač. Disponuju s cca 7mi tisícema a teď mi jde o to, zda je nacpat do nové televize, nebo to v téhle cenové relaci ještě nemá cenu a mám raději koupit Blue Ray přehrávač, popřípadě to nacpat do PS3ky, která BRka stejně přehraje a myslím, že i to hraní by jsme využili dostatečně. Díky za každej tip...a ano, je mi jasný, že si musím ujasnit, co vlastně chci. Takže ujasněno - postupně všechno.
Dotaz
0 0
reagovat
:D a teď jestli to byl záměr anebo chyba.
577257
*:D* a teď jestli to byl záměr anebo chyba.
0 0
reagovat
Foxácké DVDčka s tím měla hojné problémy, ale opravdu komplet celá kolekce... SW, Titanic, X-meni, prostě všechno...
Fígl je v tom, že z dálkáče audio stopu, ani title nenastavíš, ale když disk pouštíš, tak nastavení musíš provést v hned v menu... A pak to veme. Navíc ještě pozor na to, že Foxové mají v titulcích dvoje cz titulky - české (což je komplet překlad) a česká republika (kde jsou přeloženy jen nápisy a podobné věci). Pokud chce člověk změnit nastavení v průběhu přehrávání filmu, musí dát na dálkáči top menu a naject na nastavení. Výhoda je, že když pak člověk dá člověk položku "spustit film (aternativně i "návrat do filmu")", začne se od místa, kde film skončil...
577251
Foxácké DVDčka s tím měla hojné problémy, ale opravdu komplet celá kolekce... SW, Titanic, X-meni, prostě všechno... Fígl je v tom, že z dálkáče audio stopu, ani title nenastavíš, ale když disk pouštíš, tak nastavení musíš provést v hned v menu... A pak to veme. Navíc ještě pozor na to, že Foxové mají v titulcích dvoje cz titulky - české (což je komplet překlad) a česká republika (kde jsou přeloženy jen nápisy a podobné věci). Pokud chce člověk změnit nastavení v průběhu přehrávání filmu, musí dát na dálkáči top menu a naject na nastavení. Výhoda je, že když pak člověk dá člověk položku "spustit film (aternativně i "návrat do filmu")", začne se od místa, kde film skončil...
0 0
reagovat
Myslel jsem si to. Mám podobné zkušenosti s DVD od Foxů (Já, robot + Minority report) u kterých pro změnu nejde při přehrávání měnit zvuková stopa ani volit jazyk titulků. Takže piráti mají veškerý komfort a já jako platící musím snášet zrnka písku mezi zuby ?)
577247
Myslel jsem si to. Mám podobné zkušenosti s DVD od Foxů (Já, robot + Minority report) u kterých pro změnu nejde při přehrávání měnit zvuková stopa ani volit jazyk titulků. Takže piráti mají veškerý komfort a já jako platící musím snášet zrnka písku mezi zuby *?)*
0 0
reagovat
Je to záležitost autorighu... protože co disk, to jiné nastavení... A jako PCčkář, i se stolním přehrávačem můžu říct, že ty rozdíly, jak se disky chovají, jaou i v playerech...
Tam, kde to disk dovoluje, si player pozice zapamatuje... Některé disky (a ano, disky Universalu jsou jedny z nich) jsou natvrdo nastavené, že začnou od začátku...
577246
Je to záležitost autorighu... protože co disk, to jiné nastavení... A jako PCčkář, i se stolním přehrávačem můžu říct, že ty rozdíly, jak se disky chovají, jaou i v playerech... Tam, kde to disk dovoluje, si player pozice zapamatuje... Některé disky (a ano, disky Universalu jsou jedny z nich) jsou natvrdo nastavené, že začnou od začátku...
0 0
reagovat
Když už je o tom řeč, stává se někomu, že si přehrávač nepamatuje poslední pozici na blu-ray disku od Universalu? Rozkoukám film a u dvou filmů, co jsem od nich koupil, to vždycky najede od začátku, jako kdybych to pouštěl poprvé a ne včera odpoledne. S ohledem na ten balast před samotným menu je to dost otravný. Jakou máte zkušenost vy?
577244
Když už je o tom řeč, stává se někomu, že si přehrávač nepamatuje poslední pozici na blu-ray disku od Universalu? Rozkoukám film a u dvou filmů, co jsem od nich koupil, to vždycky najede od začátku, jako kdybych to pouštěl poprvé a ne včera odpoledne. S ohledem na ten balast před samotným menu je to dost otravný. Jakou máte zkušenost vy?
0 0
reagovat
Pravděpodobně bude potřeba akorát updateovat software v přehrávači. Zrovna Warneři a Foxové s tím teď pruděj u každýho disku.;)
577224
Pravděpodobně bude potřeba akorát updateovat software v přehrávači. Zrovna Warneři a Foxové s tím teď pruděj u každýho disku.;)
0 0
reagovat

KARLOS

počkej, tam existuje nějaká ochrana, která je HW náročná, tudíž né všude to vypadá stejně dobře, takže piráti se dívají na křišťálový obraz, ale běžní uživatelé, co zrovna nemaj sonyplayer vidí kostičky? :D:D:D
577220
počkej, tam existuje nějaká ochrana, která je HW náročná, tudíž né všude to vypadá stejně dobře, takže piráti se dívají na křišťálový obraz, ale běžní uživatelé, co zrovna nemaj sonyplayer vidí kostičky? *:D**:D**:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se