Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 6741 - 6760 Napsat příspěvek
No, tim padem mi zbyde dvd verze... Nemel by nekdo zajem ?
590982
No, tim padem mi zbyde dvd verze... Nemel by nekdo zajem ?
0 0
reagovat

Perry-

Neváhej, na to DVD se nedá koukat, když máš vedle to HD, zkoušel jsem to v neděli a musím říct, že mě to dost štve, páč jsem tehdy samozřejmě koupil všechny tři díly v těch super trupr 4DVD kolekcích a teď se na to nedá koukat :-(
590973
Neváhej, na to DVD se nedá koukat, když máš vedle to HD, zkoušel jsem to v neděli a musím říct, že mě to dost štve, páč jsem tehdy samozřejmě koupil všechny tři díly v těch super trupr 4DVD kolekcích a teď se na to nedá koukat :-(
Perry-
0 0
reagovat
asi jo. navic nikdy nevis, kdy pujdes do fullhd s vetsi uhloprickou
590965
asi jo. navic nikdy nevis, kdy pujdes do fullhd s vetsi uhloprickou
0 0
reagovat
Na FullHDčku to vypadá parádně i na malé ploše... A jednička má novej master... Osobně si myslím, že jo.
590936
Na FullHDčku to vypadá parádně i na malé ploše... A jednička má novej master... Osobně si myslím, že jo.
0 0
reagovat
Má cenu updatovat na BD rozšířené verze Pána prstenů z DVD, když mám jen 720p TV (a FullHD monitor k PC) ? Repro soustavu mám na druhou stranu celkem slušnou.
590933
Má cenu updatovat na BD rozšířené verze Pána prstenů z DVD, když mám jen 720p TV (a FullHD monitor k PC) ? Repro soustavu mám na druhou stranu celkem slušnou.
0 0
reagovat

popik

tím myslíš, že ta 10ková verze Captain?
590919
tím myslíš, že ta 10ková verze Captain?
popik
0 0
reagovat
Captain vyjde až někdy během prvního čtvrtletí.
590918
Captain vyjde až někdy během prvního čtvrtletí.
0 0
reagovat
link koukněte tady na to...měl by to být model Ainol NOVO 10 Captain, ale v záložce Additional Information uvádějí jako model Ainol NOVO 7 Captain. Nechápu...
590917
http://www.uplaytablet.com/ainol-novo-10-captain-10-1-inch-android-4-1jelly-bean-tablet-pc-1920%C3%971200-ips-hd-screen-1gb-ram-arm-cortex-a9-1-5ghz-quad-core-cpu-built-in-gps-full-hd-0-3mp-front-camera-2-0mp-rear-camera-hdmi/ koukněte tady na to...měl by to být model Ainol NOVO 10 Captain, ale v záložce Additional Information uvádějí jako model Ainol NOVO 7 Captain. Nechápu...
0 0
reagovat
Čeština je tam normálně od výroby. A na GPS se dá v nejhorším použít externí modul nebo tethering s mobilem.
590901
Čeština je tam normálně od výroby. A na GPS se dá v nejhorším použít externí modul nebo tethering s mobilem.
0 0
reagovat

popik

Diky, ale ty 3 z těch návrhů tady, o který bych měl zájem...Hero 2(bral bych i Hero "1" jenže ta jak na sviňu nemá GPSku),fullHD Captain a Nexus 10 nejsou ještě dostupné na našem trhu, tudíž nemají českou lokalizaci, tudíž to je v pr*eli.
590895
Diky, ale ty 3 z těch návrhů tady, o který bych měl zájem...Hero 2(bral bych i Hero "1" jenže ta jak na sviňu nemá GPSku),fullHD Captain a Nexus 10 nejsou ještě dostupné na našem trhu, tudíž nemají českou lokalizaci, tudíž to je v pr*eli.
popik
0 0
reagovat
Já jsem tu taky nedávno psal, že jsem kupoval Ainol Elf 2 a jsem za ty peníze naprosto spokojený. Nový přímo z Číny mě vyšel na 2.5k přes DHL. Podpora komunity je vážně super, na Jelly Beanu ve verzi 4.2 se pracuje a už i první verze vypadají slibně.

7" je na čtení úplně v pohodě, na seriály a filmy na cesty je taky plně dostačující. Díky HDMI pak není problém používat tablet jako přenosný přehrávač a místa je díky slotu na SD dost i na HD materiál.

Kromě speciálních Tegra only her na tom běží všechno a díky výprodejům za 20Kč nuda vážně nehrozí.
590892
Já jsem tu taky nedávno psal, že jsem kupoval Ainol Elf 2 a jsem za ty peníze naprosto spokojený. Nový přímo z Číny mě vyšel na 2.5k přes DHL. Podpora komunity je vážně super, na Jelly Beanu ve verzi 4.2 se pracuje a už i první verze vypadají slibně. 7" je na čtení úplně v pohodě, na seriály a filmy na cesty je taky plně dostačující. Díky HDMI pak není problém používat tablet jako přenosný přehrávač a místa je díky slotu na SD dost i na HD materiál. Kromě speciálních Tegra only her na tom běží všechno a díky výprodejům za 20Kč nuda vážně nehrozí.
0 0
reagovat
ja koupil za 2,2k z druhe ruky Ainol auroras ips diplayem a nemuzu si stezovat, za ty prachy...
590875
ja koupil za 2,2k z druhe ruky Ainol auroras ips diplayem a nemuzu si stezovat, za ty prachy...
0 0
reagovat
Na čtení knih je 7" s velkým rozlišením celkem v pohodě (ale pak je lepší vzít prostě čtečku), ale třeba na komiksy je to už fakt málo, zato na 10" paráda.
590873
Na čtení knih je 7" s velkým rozlišením celkem v pohodě (ale pak je lepší vzít prostě čtečku), ale třeba na komiksy je to už fakt málo, zato na 10" paráda.
0 0
reagovat
imo je ted jednou z nejlepsich moznejch voleb Nexus 10, vedle nej urcite jakejkoliv Asus Transformer Prime. Pokud to chces hlavne na cteni, do sedmicky byt tebou radeji nejdu, tech deset palcu je naprosto idealnich a lepsi kresba pri vyssich rozlisenich dela divy (nehlede na svitivost tech drazsich displeju)
590865
imo je ted jednou z nejlepsich moznejch voleb Nexus 10, vedle nej urcite jakejkoliv Asus Transformer Prime. Pokud to chces hlavne na cteni, do sedmicky byt tebou radeji nejdu, tech deset palcu je naprosto idealnich a lepsi kresba pri vyssich rozlisenich dela divy (nehlede na svitivost tech drazsich displeju)
0 0
reagovat
"jakej tablet je aktuálně na trhu nejlepší v poměru cena/výkon?"

Číny, už dávno to nejsou nepoužitelné zmetky. Výkonem a vybavením se značkovým strojům silně blíží, občas je překonají, a stojí nepoměrně míň, obzvlášť při přímém dovozu.
Třeba Ainol ču Cube mají dobrou pověst i podporu komunity (Ainol 7 Aurora II jsem u nás kupoval bývalé přítelkyni, funguje velice dobře, z 10" má Ainol Hero, teď vychází čtyřjádrový Hero II a čtyřjádrový fullHD Captain)
590867
"jakej tablet je aktuálně na trhu nejlepší v poměru cena/výkon?" Číny, už dávno to nejsou nepoužitelné zmetky. Výkonem a vybavením se značkovým strojům silně blíží, občas je překonají, a stojí nepoměrně míň, obzvlášť při přímém dovozu. Třeba Ainol ču Cube mají dobrou pověst i podporu komunity (Ainol 7 Aurora II jsem u nás kupoval bývalé přítelkyni, funguje velice dobře, z 10" má Ainol Hero, teď vychází čtyřjádrový Hero II a čtyřjádrový fullHD Captain)
0 0
reagovat

popik

Jsem na vážkách :o má cenu jít do tabletu tzv. střední třídy třeba jako Google Nexus 7 "7", nebo když už tablet, tak iPad 2-4 generace? Nebo jinak, jakej tablet je aktuálně na trhu nejlepší v poměru cena/výkon? Pořád váhám nad tím Nexusem, ale zase nejsem nadšenej z toho 7mi palcovýho displeje.:(
590861
Jsem na vážkách *:o* má cenu jít do tabletu tzv. střední třídy třeba jako Google Nexus 7 "7", nebo když už tablet, tak iPad 2-4 generace? Nebo jinak, jakej tablet je aktuálně na trhu nejlepší v poměru cena/výkon? Pořád váhám nad tím Nexusem, ale zase nejsem nadšenej z toho 7mi palcovýho displeje.*:(*
popik
0 0
reagovat
link

osobně takové zařízení nemám, ale takové obecné pravidlo s i-výrobky: pokud se ptáš, jestli to umí, tak to s největší pravděpodobností neumí.
590812
http://www.google.co.uk/search?hl=&q=ipad+usb+host&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGLL_en-GB___CZ389&ie=UTF-8 osobně takové zařízení nemám, ale takové obecné pravidlo s i-výrobky: pokud se ptáš, jestli to umí, tak to s největší pravděpodobností neumí.
0 0
reagovat

iPad + USB

žádám o pomoc nějakého Jablíčkáře... Bohužel nejsem v této značce kovaný, tak nevím, co všechno nabízí / nenabízí...

Otázkou je jestli je možné k iPadu nějako našroubovat USB disk... Vím, že standartně to nejde, že na to uživatelé hodně nadávali, ale zajímá mě, jestl si "příroda" od doby vydání prvního iPadu nenašla cestičku... Thx
590811
žádám o pomoc nějakého Jablíčkáře... Bohužel nejsem v této značce kovaný, tak nevím, co všechno nabízí / nenabízí... Otázkou je jestli je možné k iPadu nějako našroubovat USB disk... Vím, že standartně to nejde, že na to uživatelé hodně nadávali, ale zajímá mě, jestl si "příroda" od doby vydání prvního iPadu nenašla cestičku... Thx
iPad + USB
0 0
reagovat

st3.96

Good job :D
590618
Good job *:D*
st3.96
0 0
reagovat
Tak bez znalosti tohohle individua bych se býval klidně obešel. No ty vole ?)
590617
Tak bez znalosti tohohle individua bych se býval klidně obešel. No ty vole *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se