Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 581 - 600 Napsat příspěvek
Fajn článek link
864336
Fajn článek https://avmania.zive.cz/jak-vybrat-soundbar#part=1
2 -1
reagují: esmo
reagovat
Ten set je vyborny, sam ho mam, ale imo bazarovka bude dost nizko. Imo.
862446
Ten set je vyborny, sam ho mam, ale imo bazarovka bude dost nizko. Imo.
5 0
reagovat
A Hasta má jako na potvoru ban.
862445
A Hasta má jako na potvoru ban.
4 0
reagovat

Nacenění - Onkyo HTX-22HD + SKS-11

Dovolil bych si využít sílu zdejší diskutérské komunity a chtěl bych se zeptat, jaká je dnes podle vás bazarová cena setu Onkyo HTX-22HD + SKS-11: link

Sestavu jsem kupoval v podstatě hned po uvedení, někdy na přelomu let 2008/2009 za celkovou cenu cca 13.000,-. Za těch 15 let jsem ji používal stylem, že jsem večer přijel z práce a k večeři si na TV pustil nějaký film nebo seriál.

V nové domácnosti pro set už nemám využití, tak přemýšlím, jestli by ještě někomu mohl posloužit. Je to sice už postarší kousek a neumí nejnovější AV standardy, na straně druhé je to pořád funkční sestava s digitálními vstupy a vícekanálovým ozvučením.

Dnes už podobné sestavy (kompaktní, bez samostatného receiveru) snad nikdo nevyrábí, takže nemám moc s čím srovnat a trochu tápu s cenou.

Takže otázka - jakou si myslíte, že by tento set mohl mít dnes bazarovou hodnotu?

Díky.
862442
Dovolil bych si využít sílu zdejší diskutérské komunity a chtěl bych se zeptat, jaká je dnes podle vás bazarová cena setu Onkyo HTX-22HD + SKS-11: https://avmania.zive.cz/onkyo-htx-22hd-test-sady-pro-domaci-kino Sestavu jsem kupoval v podstatě hned po uvedení, někdy na přelomu let 2008/2009 za celkovou cenu cca 13.000,-. Za těch 15 let jsem ji používal stylem, že jsem večer přijel z práce a k večeři si na TV pustil nějaký film nebo seriál. V nové domácnosti pro set už nemám využití, tak přemýšlím, jestli by ještě někomu mohl posloužit. Je to sice už postarší kousek a neumí nejnovější AV standardy, na straně druhé je to pořád funkční sestava s digitálními vstupy a vícekanálovým ozvučením. Dnes už podobné sestavy (kompaktní, bez samostatného receiveru) snad nikdo nevyrábí, takže nemám moc s čím srovnat a trochu tápu s cenou. Takže otázka - jakou si myslíte, že by tento set mohl mít dnes bazarovou hodnotu? Díky.
Nacenění - Onkyo HTX-22HD + SKS-11
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Za mě v pohodě. 
Spíš mě sere, jak podělali to "pro vás"... Ukazujou se mi tam lidi, co nesleduju a v životě sledovat nechci... :(
861577
Za mě v pohodě.  Spíš mě sere, jak podělali to "pro vás"... Ukazujou se mi tam lidi, co nesleduju a v životě sledovat nechci... *:(*
861572
4 0
reagovat
Muzete se prihlasit na twitter? Mne to porad haze chybu.
861572
Muzete se prihlasit na twitter? Mne to porad haze chybu.
4 0
reagují: verbst
reagovat
Díky za reakce všem. :+
860589
Díky za reakce všem. *:+*
2 0
reagovat
reaguje na: Clavius
Chápu, díky.:+
860461
Chápu, díky.*:+*
860456
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Ad EDIT2: Nope, ty aktuální modely už mají tzv.: Magic Keyboard, takže ten neduh s butterfly klávesy je pryč.

ad EDIT3: Jen ten M1 Air nemá obnovený Magsafe konektor, který prostě k MacBookům vždy patřil a mezigenerační rozdíl mezi M1 a M2 je vysoký. Taky to byl jeden z důvodů, proč jsem nakonec sáhnul po nižší konfiguraci letošního 16inch Pro s M2 Pro a nevzal starší s M1 Max.
860456
Ad EDIT2: Nope, ty aktuální modely už mají tzv.: Magic Keyboard, takže ten neduh s butterfly klávesy je pryč. ad EDIT3: Jen ten M1 Air nemá obnovený Magsafe konektor, který prostě k MacBookům vždy patřil a mezigenerační rozdíl mezi M1 a M2 je vysoký. Taky to byl jeden z důvodů, proč jsem nakonec sáhnul po nižší konfiguraci letošního 16inch Pro s M2 Pro a nevzal starší s M1 Max.
860450
2 0
reagují: Godlike
reagovat
Lehúčky tenúčky Air má o "jen" 200 g méně než to Pročko co postoval, který má ale lepší grafickou jednotku a hlavně lepší baterii. Jasně, když nedělá s grafikou, tak to třeba nepozná, ale tu baterii už pocítí úplně každej. A já bych ty gramy za baterku obětoval. Záleží na preferenci.

Touchbar je regulérní gimmick, úplně k hovnu. Buď si na něj zvykneš a celkem si to užíváš nebo na něj nikdy nesáhneš. 

Takže je to vlastně o tom, jestli se ti víc líbí ten novější modernější celkovej design Airu, thin bezzel design displeje, kterej je ale jinak bohužel taky úplně stejnej a o něco lehčí váha. Jinak je Pročko prostě lepší počítač, co dýl vydrží a výkon se nikdy neztratí.

EDIT: A pokud se rozhodneš pro Air s M2, tak určitě 512 GB. Ta disková jednotka je rychlejší než s 256 GB. Asi to zase nepostřehne, ale mě by to sralo.:D

EDIT2: Jediný co, tak aby to Pročko nemělo ty butterfly klávesy, ale to pokud vím tahle verze už nemá nebo? 

EDIT3: Kdybych doporučoval já, tak M1 Air. Kor jestli stojí, kolik si myslím, že stojí.
860450
Lehúčky tenúčky Air má o "jen" 200 g méně než to Pročko co postoval, který má ale lepší grafickou jednotku a hlavně lepší baterii. Jasně, když nedělá s grafikou, tak to třeba nepozná, ale tu baterii už pocítí úplně každej. A já bych ty gramy za baterku obětoval. Záleží na preferenci. Touchbar je regulérní gimmick, úplně k hovnu. Buď si na něj zvykneš a celkem si to užíváš nebo na něj nikdy nesáhneš.  Takže je to vlastně o tom, jestli se ti víc líbí ten novější modernější celkovej design Airu, thin bezzel design displeje, kterej je ale jinak bohužel taky úplně stejnej a o něco lehčí váha. Jinak je Pročko prostě lepší počítač, co dýl vydrží a výkon se nikdy neztratí. EDIT: A pokud se rozhodneš pro Air s M2, tak určitě 512 GB. Ta disková jednotka je rychlejší než s 256 GB. Asi to zase nepostřehne, ale mě by to sralo.*:D* EDIT2: Jediný co, tak aby to Pročko nemělo ty butterfly klávesy, ale to pokud vím tahle verze už nemá nebo?  EDIT3: Kdybych doporučoval já, tak M1 Air. Kor jestli stojí, kolik si myslím, že stojí.
2 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ved prave, preto som na to zvedavy, pretoze papierovo to nedava zmysel, ale Apple (vacsinou:) vie co robi.
860444
Ved prave, preto som na to zvedavy, pretoze papierovo to nedava zmysel, ale Apple (vacsinou:) vie co robi.
860441
2 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ad ten poslední odstavec. Ten procesor má primárně výhodu v nízkém provozu. Ne ve výkonu. Stolní počítač jej roznese na kopytech. Rád se k tomu vrátím, až Mac Pro vyjde.
860441
Ad ten poslední odstavec. Ten procesor má primárně výhodu v nízkém provozu. Ne ve výkonu. Stolní počítač jej roznese na kopytech. Rád se k tomu vrátím, až Mac Pro vyjde.
860433
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Touch Bar je ten dotykový displej namísto F kláves. Per aplikace se to dynamicky mění, takže otevřeš webový prohlížeč a objeví se tam funkční klávesy pro oblíbené, otevřené taby apod.
Nebo otevřeš editor fotografií a zobrazí se posuvníky pro změnu jasu, kontrastu apod.

Nicméně se to nijak nechytlo a má to právě jen dobíhající 13inch varianta MacBooku Pro a zbytek má opět klasickou klávesnici s řadou F kláves.

ISIC je mezinárodní studentská karta, takže určitě mít bude. Lze jej snadno použit skrze ofic. Apple stránky - viz zde

Osobně bych ji vzal nový Air s M2. Připlatil bych za 512 GB SSD a bude spokojená. Nicméně určitě nebrat ty tmavé odstíny šasi - je na tom vše vidět.

P.S.: Tvoje sestra má prima bráchu :+
860435
Touch Bar je ten dotykový displej namísto F kláves. Per aplikace se to dynamicky mění, takže otevřeš webový prohlížeč a objeví se tam funkční klávesy pro oblíbené, otevřené taby apod. Nebo otevřeš editor fotografií a zobrazí se posuvníky pro změnu jasu, kontrastu apod. Nicméně se to nijak nechytlo a má to právě jen dobíhající 13inch varianta MacBooku Pro a zbytek má opět klasickou klávesnici s řadou F kláves. ISIC je mezinárodní studentská karta, takže určitě mít bude. Lze jej snadno použit skrze ofic. Apple stránky - viz [url=https://www.apple.com/cz-edu/store]zde [/url]Osobně bych ji vzal nový Air s M2. Připlatil bych za 512 GB SSD a bude spokojená. Nicméně určitě nebrat ty tmavé odstíny šasi - je na tom vše vidět. P.S.: Tvoje sestra má prima bráchu *:+*
860426
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
To je naozaj chvalyhodne a urcite ti to neberiem ani sa z toho nevysmievam, ale takych „critical thinkerov“ je plny internet, ktori sa doslova trasu na to, aby Apple nachytali na nejakom klamstve. A presne preto si na to Apple dava sakramentsky pozor, lebo by z toho hned bola dalsia „...gate“.

Ten salespeak nie je urceny pre teba, pre takych ako si ty su urcene tie fineprinty alebo odborne recenzie. Je to urcene pre ludi, ktorym su ukradnute specifikacie, oni potrebuju vediet (a mentalne uchopit), ze je to x-krat rychlejsie, lahsie, jasnejsie ako predchadzajuca generacia. S tou to porovnavaju v 99% pripadov, inac to priamo specifikuju, ked sa potrebuju pochvalit nejakym velkym narastom. 

Ja som velmi zvedavy, co predvedu s M-kovym Macom Pro, kedze pri tom odpadne hlavna vyhoda M-ka, ktorou je nenarocnost na spotrebu energie. To moze byt celkom pekny tektonicky shift celej paradigmy stolnych pocitacov.:+
860433
To je naozaj chvalyhodne a urcite ti to neberiem ani sa z toho nevysmievam, ale takych „critical thinkerov“ je plny internet, ktori sa doslova trasu na to, aby Apple nachytali na nejakom klamstve. A presne preto si na to Apple dava sakramentsky pozor, lebo by z toho hned bola dalsia „...gate“. Ten salespeak nie je urceny pre teba, pre takych ako si ty su urcene tie fineprinty alebo odborne recenzie. Je to urcene pre ludi, ktorym su ukradnute specifikacie, oni potrebuju vediet (a mentalne uchopit), ze je to x-krat rychlejsie, lahsie, jasnejsie ako predchadzajuca generacia. S tou to porovnavaju v 99% pripadov, inac to priamo specifikuju, ked sa potrebuju pochvalit nejakym velkym narastom.  Ja som velmi zvedavy, co predvedu s M-kovym Macom Pro, kedze pri tom odpadne hlavna vyhoda M-ka, ktorou je nenarocnost na spotrebu energie. To moze byt celkom pekny tektonicky shift celej paradigmy stolnych pocitacov.*:+*
860375
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Clavius
Studuje. Grafiku ani videa nedělá, běžné kancelářské práce. ISIC je dobrý point, to zkusím zjistit jestli má když studuje v zahraničí. 

S touch barem to přiznám se nechápu, v čem to vězí? Díky. 
860426
Studuje. Grafiku ani videa nedělá, běžné kancelářské práce. ISIC je dobrý point, to zkusím zjistit jestli má když studuje v zahraničí.  S touch barem to přiznám se nechápu, v čem to vězí? Díky. 
860422
2 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Studuje? Případně neopomenout ISIC slevu, která tu cenu trošku srazí.
Nicméně by bylo potřeba vyspecifikovat, co na tom chce dělat.

A úplně bych se vyprdnul na model, který má Touch Bar.
860422
Studuje? Případně neopomenout ISIC slevu, která tu cenu trošku srazí. Nicméně by bylo potřeba vyspecifikovat, co na tom chce dělat. A úplně bych se vyprdnul na model, který má Touch Bar.
860289
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gorecki
Říká se tomu critical thinking ;).
A proč mu nevěřím:
Poslal jsi jinou stránku (tedy hádám že na té původní to není).
Každopádně že je "15x Faster video editing performance M2 čipu" oproti... MacBook Air with 1.6GHz dual‑core Intel Core i5 zas tak působivě nezní, že 8)

Přičemž jak říkám, to CPU samotné je fakt nabušené, i když to nesrovnávám s něčím, co měla moje babička v kalkulačce. Tedy, ne že by neexistovaly výkonnější notebooky, ale jakou u toho má Apple spotřebu je působivé.
860375
Říká se tomu critical thinking *;)*. A proč mu nevěřím: Poslal jsi jinou stránku (tedy hádám že na té původní to není). Každopádně že je [i]"15x Faster video editing performance M2 čipu"[/i] oproti... [i]MacBook Air with [b]1.6GHz dual‑core Intel Core i5[/b][/i] zas tak působivě nezní, že *8)* Přičemž jak říkám, to CPU samotné je fakt nabušené, i když to nesrovnávám s něčím, co měla moje babička v kalkulačce. Tedy, ne že by neexistovaly výkonnější notebooky, ale jakou u toho má Apple spotřebu je působivé.
860371
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nikto tam nescrolluje. To je pre ludi ako Gonzi, ktori nedoveruju applackemu salesspeaku.:))
860371
Nikto tam nescrolluje. To je pre ludi ako Gonzi, ktori nedoveruju applackemu salesspeaku.*:))*
860369
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Pak nam rekni, jake to tam dole je. Budes tam prvni :D
860369
Pak nam rekni, jake to tam dole je. Budes tam prvni *:D*
860367
7 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
860368
[url=https://www.apple.com/macbook-air-m2/]Zascrolluj si uplne dolu.[/url]
860367
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se