Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4461 - 4480 Napsat příspěvek

KARLOS

Nezkoušel, to jde vypnout? Tak třeba to ani eště nemám zaplý :D!
Na pět let starým Samsungu, LEDce, neměl obraz zdaleka takovou ostrost, nebyl tak živej a působil celkově jakoby mdlejším, odfláklejším dojmem, tohle je teď hrozně dynamický mi přijde, i na to, že jsem v podstatě hned přepnul na režim "film" a trochu si ho i pošteloval podle svýho: třeba podsvětlení okamžitě ubráno o víc než 50%. Kdybych to měl popsat v jedný větě tak prostě napíšu, že sem jim schopnej uvěřit, že už nejedu jenom BR kvalitu, ale že jsou ten panel a technologie jednoduše tak šikovný, že tam to UHD fakt vidim... jasně, i když ho nemám přes co jet. Divný, ale nelžu si do kapsy a je to fakt paráda. Máte někdo UHD doma, nebo se pořád řídíte podle toho, že dneska ještě nemá smysl jej kupovat a řeči o upscalingu jsou prostě jenom obchodní kecy?
643060
Nezkoušel, to jde vypnout? Tak třeba to ani eště nemám zaplý *:D*! Na pět let starým Samsungu, LEDce, neměl obraz zdaleka takovou ostrost, nebyl tak živej a působil celkově jakoby mdlejším, odfláklejším dojmem, tohle je teď hrozně dynamický mi přijde, i na to, že jsem v podstatě hned přepnul na režim "film" a trochu si ho i pošteloval podle svýho: třeba podsvětlení okamžitě ubráno o víc než 50%. Kdybych to měl popsat v jedný větě tak prostě napíšu, že sem jim schopnej uvěřit, že už nejedu jenom BR kvalitu, ale že jsou ten panel a technologie jednoduše tak šikovný, že tam to UHD fakt vidim... jasně, i když ho nemám přes co jet. Divný, ale nelžu si do kapsy a je to fakt paráda. Máte někdo UHD doma, nebo se pořád řídíte podle toho, že dneska ještě nemá smysl jej kupovat a řeči o upscalingu jsou prostě jenom obchodní kecy?
KARLOS
0 0
reagovat
Davies182: Vhledem k tomu, že sem to byl já (a ne Hasta), kdo upozorňoval na "kauza upscale", pak se chci jen zeptat - zkoušel si ho vypnout? A co konkrétně bylo jiné oproti předchozí televizi?
Já jen, že to velmi pravděpodobně nebude ani upscalem, ani UHD, ale prostě jiným, novějším a šikovnějším panelem, velmi pravděpodobně i větším ;)...
643057
Davies182: Vhledem k tomu, že sem to byl já (a ne Hasta), kdo upozorňoval na "kauza upscale", pak se chci jen zeptat - zkoušel si ho vypnout? A co konkrétně bylo jiné oproti předchozí televizi? Já jen, že to velmi pravděpodobně nebude ani upscalem, ani UHD, ale prostě jiným, novějším a šikovnějším panelem, velmi pravděpodobně i větším *;)*...
0 0
reagovat

Spazz

:D:D
643055
*:D**:D*
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Tak pardon, jako první sem si ale pustil Fargo S02E07, no :D
643054
Tak pardon, jako první sem si ale pustil Fargo S02E07, no *:D*
Spazz
0 0
reagovat
Takovou televizi si koupis a poustis na tom Bitvu peti armad a Ultrona? Ze te hanba nefackuje! :D
643053
Takovou televizi si koupis a poustis na tom Bitvu peti armad a Ultrona? Ze te hanba nefackuje! *:D*
0 0
reagovat

Upscaling

Zdravim, borci. Tak UHD Samsung 60 palců od pondělka konečně doma, a musim teda z pohledu laika říct, že něco jako upscaling IMO rozhodně existuje :o. Ten obraz a celkově kvalita vykreslení je prostě neskutečná... Ohromná spokojenost, už jsem stihnul 2x prodlouženou Bitvu pěti armád, a dneska Age of Ultron a Days of the Future Past. Pouštěl sem si i konec Avengers jedničky a ten vizuál prostě bere dech, mám pocit, jako bych se koukal na úplně jiný filmy a těšim se na jeden každej další, kterej si na tý krávě velký teď o víkendu přehraju :D. Z každý modrý placky, co doma mám, je najednou referenční BR: nejen z Jurskýho Světa, Já, robota a Bratrstva neohrožených. Takže rozhodně doporučuju, pokud někde narazíte na UHD v akci, nebojte se toho. Jde to znát a nemyslím si už pár dní, že něco jako mírnej převod na vyšší kvalitu obrazu neexistuje...
643052
Zdravim, borci. Tak UHD Samsung 60 palců od pondělka konečně doma, a musim teda z pohledu laika říct, že něco jako upscaling IMO rozhodně existuje *:o*. Ten obraz a celkově kvalita vykreslení je prostě neskutečná... Ohromná spokojenost, už jsem stihnul 2x prodlouženou Bitvu pěti armád, a dneska Age of Ultron a Days of the Future Past. Pouštěl sem si i konec Avengers jedničky a ten vizuál prostě bere dech, mám pocit, jako bych se koukal na úplně jiný filmy a těšim se na jeden každej další, kterej si na tý krávě velký teď o víkendu přehraju *:D*. Z každý modrý placky, co doma mám, je najednou referenční BR: nejen z Jurskýho Světa, Já, robota a Bratrstva neohrožených. Takže rozhodně doporučuju, pokud někde narazíte na UHD v akci, nebojte se toho. Jde to znát a nemyslím si už pár dní, že něco jako mírnej převod na vyšší kvalitu obrazu neexistuje...
Upscaling
0 0
reagovat
Chlapi !!!!! 15 hodin a stale mam 30% baterky. Uhuuuu!!!!! Popici stastie, ze sa mi chce ist zrovna spat a nebudem teda ten mobil pouzivat a mozem ho na cca neuveritelnych 7 hodin pripojit na nabijacku. A to nehovorim o tom, ze mam zrovna nahodne aj tento vecer pristup k elektrike...Akoze nebudem vam klamat nechcel by som byt tak obmedzeny a vyberat si mobil na zaklade vydrze baterky.
642837
Chlapi !!!!! 15 hodin a stale mam 30% baterky. Uhuuuu!!!!! Popici stastie, ze sa mi chce ist zrovna spat a nebudem teda ten mobil pouzivat a mozem ho na cca neuveritelnych 7 hodin pripojit na nabijacku. A to nehovorim o tom, ze mam zrovna nahodne aj tento vecer pristup k elektrike...Akoze nebudem vam klamat nechcel by som byt tak obmedzeny a vyberat si mobil na zaklade vydrze baterky.
0 0
reagovat

Hasta

Wi-Fi hotspot a připojení laptopu? Jedno z mnoha využití.

Ad baterie. Z toho svého pádla vytáhnu pár dní, ale proč to dělat, když před spánkem si telefon zpravidla dám na noční stolek, nastavím budík a připojím do el. sítě. Nevidím žádnou logiku v tom, abych to dělal každý 5. nebo kolikátý den.
642835
Wi-Fi hotspot a připojení laptopu? Jedno z mnoha využití. Ad baterie. Z toho svého pádla vytáhnu pár dní, ale proč to dělat, když před spánkem si telefon zpravidla dám na noční stolek, nastavím budík a připojím do el. sítě. Nevidím žádnou logiku v tom, abych to dělal každý 5. nebo kolikátý den.
Hasta
0 0
reagovat
Čísla hezký, ale v telefonu využitelný asi jak M3 na Antarktidě :) Hošani .. asi 5tý den a baterka stále drží, nějakých 32 procent :)):+
642836
Čísla hezký, ale v telefonu využitelný asi jak M3 na Antarktidě :) Hošani .. asi 5tý den a baterka stále drží, nějakých 32 procent *:))**:+*
0 0
reagovat

Clavius

ping 44, ale upload jsem měl překvapivě větší 22 :-) (a stejná app btw).
642832
ping 44, ale upload jsem měl překvapivě větší 22 :-) (a stejná app btw).
Clavius
0 0
reagovat
Tak aby se neřeklo ;), Praha 5
642831
Tak aby se neřeklo ;), [link="http://i.imgur.com/zs0aqxj.jpg"]Praha 5 [/link]
0 0
reagovat
V centru ovy 20Mbit 8)
642830
V centru ovy 20Mbit *8)*
0 0
reagovat
Kolik vůbec ten Vodafone teď má, když zkusíš nějaký speed test?
642829
Kolik vůbec ten Vodafone teď má, když zkusíš nějaký speed test?
0 0
reagovat

Clavius

to bych upřímně čekal (a hádám že si chtějí udělat stres test sítě), ale to nic nemění na tom, že mám 400x více, než normálně a že se to pokusím využít na maximum. 8)
642828
to bych upřímně čekal (a hádám že si chtějí udělat stres test sítě), ale to nic nemění na tom, že mám 400x více, než normálně a že se to pokusím využít na maximum. *8)*
Clavius
0 0
reagovat
Co vím, tak všude píšou, že těch 100 GB dali všem a ne jen Gonzimu ;)
642826
Co vím, tak všude píšou, že těch 100 GB dali všem a ne jen Gonzimu *;)*
0 0
reagovat

Vodafone

Mám u nich 250MB měsíčně (tedy mi chodí emaily do tramvají, které si na mobilu můžu najít a tím končím) a teď mi k vánocům dali ... 100GB :o
Vzhledem k tomu, že skoro celé svátky budu v domě, kde je stálé wifi několikkrát pomalejší, než LTE, tak mám vánoce. Doslova. :D:D:D
TedGeorge
Ne. (a nestraš :D)
642825
Mám u nich 250MB měsíčně (tedy mi chodí emaily do tramvají, které si na mobilu můžu najít a tím končím) a teď mi k vánocům dali ... 100GB *:o* Vzhledem k tomu, že skoro celé svátky budu v domě, kde je stálé wifi několikkrát pomalejší, než LTE, tak mám vánoce. Doslova. *:D**:D**:D* [b]TedGeorge[/b] Ne. (a nestraš *:D*)
Vodafone
0 0
reagovat
Furt málo, když člověk ten mobilní internet potřebuje k práci a u klientů jsou interní zabezpečené sítě, kde se jen tak nepřipojím ;)
642821
Furt málo, když člověk ten mobilní internet potřebuje k práci a u klientů jsou interní zabezpečené sítě, kde se jen tak nepřipojím *;)*
0 0
reagovat
Ja mam 3 GB high-speed dat mesicne a staci mi to bohate. Doma WiFi, v praci WiFi.
642819
Ja mam 3 GB high-speed dat mesicne a staci mi to bohate. Doma WiFi, v praci WiFi.
0 0
reagovat
Jo jo, ještě když člověk má neomezené data 8)
642818
Jo jo, ještě když člověk má neomezené data *8)*
0 0
reagovat
Nekdo si snad mysli, ze LTE je k nicemu? Jestli to nekdo s mobilnim internetem mysli vazne, tak jinak nez minimalne na LTE prece byt nemuze :D
642817
Nekdo si snad mysli, ze LTE je k nicemu? Jestli to nekdo s mobilnim internetem mysli vazne, tak jinak nez minimalne na LTE prece byt nemuze *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se