Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 2061 - 2080 Napsat příspěvek
reaguje na: Vardant
Task existuje něco jako pravděpodobnost a statistika, že ;-)
825071
Task existuje něco jako pravděpodobnost a statistika, že ;-)
825066
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale 95% lidí se ho na nic neptalo :D
825066
Ale 95% lidí se ho na nic neptalo *:D*
825062
7 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já ale nereagoval na kubalikovou, ani jsem jí apriori neradil, protože netuším jak na tom je s technickými znalostmi fotografie. Reagoval jsem na downvoting Goreckeho, protože je jeho point naprosto validní u 95 % lidí. 
825062
Já ale nereagoval na kubalikovou, ani jsem jí apriori neradil, protože netuším jak na tom je s technickými znalostmi fotografie. Reagoval jsem na downvoting Goreckeho, protože je jeho point naprosto validní u 95 % lidí. 
825058
2 -4
reagují: Vardant
reagovat
Mám Note 20 (a zrcadlovku, a kompakt) a nesouhlasím. Ta kvalita je naprosto super na "momentky", ale jako jediný foťák na dovolené by mi to nestačilo. Mkubalikova to evidentně vnímá podobně, když
a) má zrcadlovku
b) píše že jí mobil nestačí
Takže nechápu Goreckiho iphone ani tvou obhajobu mobilů v reakci na člověka, který jen chce tipy na kompakty.

mkubalikova: máme už hodně starý Sony RX100 (myslím II) a kdysi byl hodně fajn. Aktuální stav trhu ale neznám, začal bych budgetem a šel po recenzích, stejně tak bych měl tendenci kupovat novější foťáky (lepší processing).
825058
Mám Note 20 (a zrcadlovku, a kompakt) a nesouhlasím. Ta kvalita je naprosto super na "momentky", ale jako jediný foťák na dovolené by mi to nestačilo. Mkubalikova to evidentně vnímá podobně, když a) má zrcadlovku b) píše že jí mobil nestačí Takže nechápu Goreckiho iphone ani tvou obhajobu mobilů v reakci na člověka, který jen chce tipy na kompakty. [b]mkubalikova: [/b]máme už hodně starý Sony RX100 (myslím II) a kdysi byl hodně fajn. Aktuální stav trhu ale neznám, začal bych budgetem a šel po recenzích, stejně tak bych měl tendenci kupovat novější foťáky (lepší processing).
825051
4 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova

Ricoh GRIII

Samozrejme omezeni jen na 28mm objektiv muze byt z pocatku trochu desive, ale jinak je tohle ten nejlepsi kompaktni fotak.
825054
Samozrejme omezeni jen na 28mm objektiv muze byt z pocatku trochu desive, ale jinak je tohle ten nejlepsi kompaktni fotak.
Ricoh GRIII
825035
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Přesně proto doslova a výhradně píšu o iPhonech a skových Samsung. A rozhodně to nemusí být nejdražší 13 Pro. I S10 od Samsungu je v tomhle fantastická. 
825051
Přesně proto doslova a výhradně píšu o iPhonech a skových Samsung. A rozhodně to nemusí být nejdražší 13 Pro. I S10 od Samsungu je v tomhle fantastická. 
825050
1 -2
reagují: Gonzi
reagovat
U nějakého levného mobilu možná, ale ten nebude zas tak hezky fotit, u toho co zmiňuje Gorecki ani náhodou - mobil za 10k a kompakt za stejnou cenu budou pořád mnohem levnější než ten Apple, a odvedou práci mnohem lepší.

Osobně bych tedy šel raději do mirrorlesu, ale tak to už záleží jak velké jsou požadavky na kompaktnost - ty těla těch foťáků jsou maličké, ale objektivy mají díky většímu senzoru přecejen větší.
825050
U nějakého levného mobilu možná, ale ten nebude zas tak hezky fotit, u toho co zmiňuje Gorecki ani náhodou - mobil za 10k a kompakt za stejnou cenu budou pořád mnohem levnější než ten Apple, a odvedou práci mnohem lepší. Osobně bych tedy šel raději do mirrorlesu, ale tak to už záleží jak velké jsou požadavky na kompaktnost - ty těla těch foťáků jsou maličké, ale objektivy mají díky většímu senzoru přecejen větší.
825049
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
No můj point je, že lidí, který se vyplatí kompakt oproti iPhonu nebo Samsungu S je hrozné minimum. A kompakt může fotit lépe, ale chce to péči, která mi nepřijde uplně cost benefit. 
825049
No můj point je, že lidí, který se vyplatí kompakt oproti iPhonu nebo Samsungu S je hrozné minimum. A kompakt může fotit lépe, ale chce to péči, která mi nepřijde uplně cost benefit. 
825044
2 -1
reagují: HAL
reagovat
Mínusy jsou za to že takhle pitomou odpověď odepsal na "mobil mi nestačí" ;)

Ale jinak souhlas že mobily fotí fakt hezky a všem co chtějí low-cost kompakt taky doporučuju vrazit těch pár tisíc radši do lepšího mobilu. Ale když do kompaktu chceš vrazit aspoň 10k, tak se tomu jakýkoli mobil nikdy nevyrovná. 
Nemluvě o ovládání, když chceš udělat fotku někde na ferratě, tak tahat u toho z kapsy velkou placku ovladatelnou jen obouruč je dost o hubu.
825046
Mínusy jsou za to že takhle pitomou odpověď odepsal na "mobil mi nestačí" *;)* Ale jinak souhlas že mobily fotí fakt hezky a všem co chtějí low-cost kompakt taky doporučuju vrazit těch pár tisíc radši do lepšího mobilu. Ale když do kompaktu chceš vrazit aspoň 10k, tak se tomu jakýkoli mobil nikdy nevyrovná.  Nemluvě o ovládání, když chceš udělat fotku někde na ferratě, tak tahat u toho z kapsy velkou placku ovladatelnou jen obouruč je dost o hubu.
825043
5 0
reagovat
your point being? :D
Ne vážně, telefony fotí dostatečně dobře už nějakou dobu a co předvádí poslední iphony je fakt žrádlo, ale foťák je někde jinde. Zmiňuješ 2 profi kamarády... takže abych se vrátil k původnímu dotazu - když tito kamarádi jedou "na dovolenou do Thajska", tak si berou jen ten iPhone?
825044
your point being? *:D* Ne vážně, telefony fotí dostatečně dobře už nějakou dobu a co předvádí poslední iphony je fakt žrádlo, ale foťák je někde jinde. Zmiňuješ 2 profi kamarády... takže abych se vrátil k původnímu dotazu - když tito kamarádi jedou "na dovolenou do Thajska", tak si berou jen ten iPhone?
825043
4 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Nechápu mínusy, já mám 2 kamarády, co fotí profi a v osobním životě s sebou mají iPhone, 13 fotí fantasticky. Viděl jsem z iPhonu i skvělý produktový fotky. Pokud není člověk profík a nechce se mu crcat s posprodukcí a nastavováním, tak je iPhone nebo s-kový Samsung jasná volba. 
825043
Nechápu mínusy, já mám 2 kamarády, co fotí profi a v osobním životě s sebou mají iPhone, 13 fotí fantasticky. Viděl jsem z iPhonu i skvělý produktový fotky. Pokud není člověk profík a nechce se mu crcat s posprodukcí a nastavováním, tak je iPhone nebo s-kový Samsung jasná volba. 
825037
5 -1
reagují: HAL, Gonzi
reagovat
Taky se přikláním k Canon Powershot G7X mark II. Používám pár let a právě v tom poměru „je to malinkej kompakt vs. co s nim jde dělat za fotky, video" na něj nedám dopustit.
825040
Taky se přikláním k Canon Powershot G7X mark II. Používám pár let a právě v tom poměru „je to malinkej kompakt vs. co s nim jde dělat za fotky, video" na něj nedám dopustit.
825035
3 0
reagovat
Pokud Sony, tak RX100, ušetřit se dá koupí starší generace.
825039
Pokud Sony, tak [url=https://www.fotoskoda.cz/sony-cybershot-dsc-rx100-vii/]RX100[/url], ušetřit se dá koupí starší generace.
825035
5 0
reagovat
Zkus projet nabídku Canon Powershotů. Ja mam G7X mark II, je to ok, pokud mas teda denni svetlo a upravis si rawcko v Lightroomu. Taky potreba nahradni baterka.
825038
Zkus projet nabídku Canon Powershotů. Ja mam G7X mark II, je to ok, pokud mas teda denni svetlo a upravis si rawcko v Lightroomu. Taky potreba nahradni baterka.
825035
2 0
reagovat
iPhone 13 Pro Max8)
825037
iPhone 13 Pro Max*8)*
825035
4 -10
reagovat
Četl jsem feťák. Člověk by neměl po ránu číst z počítače. :D
825036
Četl jsem feťák. Člověk by neměl po ránu číst z počítače. *:D*
825035
4 -2
reagovat

Foťák kompakt

Prosím, poraďte mi nějaký kvalitní kompakt, abych se na dovolenou nemusela táhnout se zrcadlovkou. Tedy jestli nějaký existuje. Já si z cest dělám fotoknihy, tak ty fotky musí být kvalitní, mobil mi nestačí. Dík!
825035
Prosím, poraďte mi nějaký kvalitní kompakt, abych se na dovolenou nemusela táhnout se zrcadlovkou. Tedy jestli nějaký existuje. Já si z cest dělám fotoknihy, tak ty fotky musí být kvalitní, mobil mi nestačí. Dík!
Foťák kompakt
2 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Díky moc za nasměrování a pro mě objevení značky q acoustics  :+:+
824954
Díky moc za nasměrování a pro mě objevení značky q acoustics  *:+**:+*
824814
3 0
reagovat
reaguje na: Vincent
My jsme na to vzali stěhováky (spolu se zbytkem domácnosti, samozřejmě) a bylo to jedno z lepších rozhodnutí, co jsem v poslední době udělal. Týpci přijeli, obalili to fólií kvůli škrábancům, v dodávce na to měli nějaký matrace, mezi který to zaklinčovali a bylo. Domácnost dvou lidí přestěhovaná přes celou Plzeň (cca 20 km) za tři hodiny, včetně výnosu do 3.NP bez výtahu a vyšlo nás to asi tak na bůro. 
824834
My jsme na to vzali stěhováky (spolu se zbytkem domácnosti, samozřejmě) a bylo to jedno z lepších rozhodnutí, co jsem v poslední době udělal. Týpci přijeli, obalili to fólií kvůli škrábancům, v dodávce na to měli nějaký matrace, mezi který to zaklinčovali a bylo. Domácnost dvou lidí přestěhovaná přes celou Plzeň (cca 20 km) za tři hodiny, včetně výnosu do 3.NP bez výtahu a vyšlo nás to asi tak na bůro. 
824826
8 0
reagovat
Jinak diky za tipy, jsem z toho stehovani TV uplne posranej :D
824826
Jinak diky za tipy, jsem z toho stehovani TV uplne posranej *:D*
1 0
reagují: Kostěj
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se