Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Jsem fanda komiksu, na změny postav jsem nadával, hlavně u Smrti, která je goth bledá holka. Ale během sledovani seriálu mě to prekvapive nijak nerušilo a jsou zahráni velmi dobře. 
Což je teda fakt výjimka, potvrzující pravidlo. 
U Preachera jsem typově úplně jinou Ruth doteď nějak nerozdychal.
Kor když Cassidy měl geniální casting.
902071
Jsem fanda komiksu, na změny postav jsem nadával, hlavně u Smrti, která je goth bledá holka. Ale během sledovani seriálu mě to prekvapive nijak nerušilo a jsou zahráni velmi dobře.  Což je teda fakt výjimka, potvrzující pravidlo.  U Preachera jsem typově úplně jinou Ruth doteď nějak nerozdychal. Kor když Cassidy měl geniální casting.
902070
6 0
reagují: Godlike
reagovat

Sandman

Nejsem fanda komiksu, neznám ho. Jo a budu za rasistu, i když to myslím úplně naopak...

Jenom jsem si teď dohledal vzhled jednotlivých charakterů a tohle je asi nejdebilnější random nigga generátor v dějinách seriálů. Tady se prostě nikdo ani nesnažil o charakterní casting. Prostě tohle bude černoška, tohle taky a támhle taky. Jaký mají mít outfit a masky? Uh, to je jedno, asi jak přijdou z ulice... A nebude to blbý, ti ostatní masky mají?
902070
Nejsem fanda komiksu, neznám ho. Jo a budu za rasistu, i když to myslím úplně naopak... Jenom jsem si teď dohledal vzhled jednotlivých charakterů a tohle je asi nejdebilnější random nigga generátor v dějinách seriálů. Tady se prostě nikdo ani nesnažil o charakterní casting. Prostě tohle bude černoška, tohle taky a támhle taky. Jaký mají mít outfit a masky? Uh, to je jedno, asi jak přijdou z ulice... A nebude to blbý, ti ostatní masky mají?
Sandman
6 -9
reagují: DarkSith, (=LIFTY=)
reagovat

Shogun jako celek

Tím vyzněním, atmosférou, krásou i šílenosti Japonske kultury, se smyslem pro dokonalé budování scén, silných dialogu a jedním z nejlepších serialovych castingu, kdy byl každý herec vybrán typově naprosto přesně do charakteru své postavy, to ve mě rezonuje mnohem víc, než kdyby se na konci odehrál nějaký šílený hodinový masakr. Ti nejlepší generálové dokáží totiž vyhrát bez bitvy. 
Jak už psala kolegyně pode mnou - ten rozhovor na konci patří k nejlepším serialovym scénam vubec, i protože proběhne mezi dvěma nejlepšími mužskými postavami celého seriálu. To mě tak trochu přivádí k jedinému mínusu a to postavě Andžina. Ne, že by mi herec vadil, jen mi ta postava tak nějak vyzněla do prázdna a jeho osud mi byl lhostejný. Chodil tam jak pomatene jojo, ale jak bylo řečeno, nebyl to jeho příběh. 
Nedokážu si vybavit, kdy mě naposledy serial tak pohltil, že jsem během každého dílu zapomněl úplně na všechno a těšil se každý tyden, že se do toho světa vrátím. 
Příští týden budu mít malou depresi.
BTW můj oblíbený insta umělec k tomu vytvořil pěknou sérii. 
902065
Tím vyzněním, atmosférou, krásou i šílenosti Japonske kultury, se smyslem pro dokonalé budování scén, silných dialogu a jedním z nejlepších serialovych castingu, kdy byl každý herec vybrán typově naprosto přesně do charakteru své postavy, to ve mě rezonuje mnohem víc, než [spoiler]kdyby se na konci odehrál nějaký šílený hodinový masakr. Ti nejlepší generálové dokáží totiž vyhrát bez bitvy. [/spoiler] Jak už psala kolegyně pode mnou - ten rozhovor na konci patří k nejlepším serialovym scénam vubec, i protože proběhne mezi dvěma nejlepšími mužskými postavami celého seriálu. To mě tak trochu přivádí k jedinému mínusu a to postavě Andžina. Ne, že by mi herec vadil, jen mi ta postava tak nějak vyzněla do prázdna a jeho osud mi byl lhostejný. Chodil tam jak pomatene jojo, ale jak bylo řečeno, [spoiler]nebyl to jeho příběh. [/spoiler] Nedokážu si vybavit, kdy mě naposledy serial tak pohltil, že jsem během každého dílu zapomněl úplně na všechno a těšil se každý tyden, že se do toho světa vrátím.  Příští týden budu mít malou depresi. BTW můj oblíbený insta umělec k tomu vytvořil [url=https://www.instagram.com/p/C6JmH7vx85z/?igsh=bWVwZHF0bWJkbXc0]pěknou[/url] sérii. 
Shogun jako celek
5 0
reagovat

Zaklínač - Potkani

Možná už jste na to zapomněli (jako třeba já), ale Zaklínač měl mít spin-off o Potkanech. Ten je podle všeho (naštěstí) zrušen a použitý materiál se vecpe do 4. řady klasického Zaklínače.
902058
Možná už jste na to zapomněli (jako třeba já), ale Zaklínač měl mít spin-off o Potkanech. Ten je podle všeho (naštěstí) zrušen a použitý materiál se vecpe do 4. řady klasického Zaklínače.
Zaklínač - Potkani
3 0
reagovat
reaguje na: Muf
Všude čtu že jo. 

Knihu jsem nečetl, tak nevím jestli i takhle končí kniha. Nebo je šance na nějaké pokračování. 
902035
Všude čtu že jo.  Knihu jsem nečetl, tak nevím jestli i takhle končí kniha. Nebo je šance na nějaké pokračování. 
902032
1 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: hroubek
Jak konec, to má mít jen jednu řadu?
902032
Jak konec, to má mít jen jednu řadu?
902018
0 -1
reagují: hroubek
reagovat

Šógun - finále

Suprová práce, u které nejvíce zamrzí, že je to opravdu konec. Moc hezky odvyprávěný díl. 

Co se týče samotného seriálu, tak jsem na 8,5/10
902018
Suprová práce, u které nejvíce zamrzí, že je to opravdu konec. Moc hezky odvyprávěný díl.  Co se týče samotného seriálu, tak jsem na 8,5/10
Šógun - finále
5 -1
reagují: Muf
reagovat
Finále Shoguna bylo parádní, ale mě jeho pravé vyvrcholení teprve čeká - na ten poslední díl jsem se díval v letadle, a teď se na ten Osaka Castle jdu podívat naživo :) 
902004
Finále Shoguna bylo parádní, ale mě jeho pravé vyvrcholení teprve čeká - na ten poslední díl jsem se díval v letadle, a teď se na ten Osaka Castle jdu podívat naživo :) 
25 -1
reagují: Ravenhorn
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Hlavně v kombinaci s Anri Okitou z pohledu první osoby...
901999
Hlavně v kombinaci s Anri Okitou z pohledu první osoby...
901997
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Gravitace negravitace, je to nádherná přírodní scenérie. Kam se sere Grand Kaňon :D8)
901997
Gravitace negravitace, je to nádherná přírodní scenérie. Kam se sere Grand Kaňon *:D**8)*
901986
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: Demonic8
Jo, já když zjistil, že je nějaký starý seriál, ve kterém hraje mladý Seth Rogen, James Franco, Jason Segel a kupa dalších, tak jsem nechápal, že to ještě nemám dávno nakoukané.
Jen je velká škoda, že to v Česku není na žádném streamu nebo tak
901992
Jo, já když zjistil, že je nějaký starý seriál, ve kterém hraje mladý Seth Rogen, James Franco, Jason Segel a kupa dalších, tak jsem nechápal, že to ještě nemám dávno nakoukané. Jen je velká škoda, že to v Česku není na žádném streamu nebo tak
901987
2 0
reagovat
reaguje na: holub109
Fiha nikdy jsem o tom neslyšel, ale vypadá to lákavě8)
901987
Fiha nikdy jsem o tom neslyšel, ale vypadá to lákavě*8)*
901968
1 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Google prozradil a musim uznat, že máš teda hodně zvlastni choutky na hry s neúprosnou gravitaci :D
901986
Google prozradil a musim uznat, že máš teda hodně zvlastni choutky na hry s neúprosnou gravitaci *:D*
901956
0 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Šógun

Za mě také naprostá spokojenost. Seriálů vidím příliš málo na to, abych to nějak relevantně ohodnotil v rámci ostatní tvorby, ale přišlo mi, že tu tvůrci v zájmu věrnosti předloze šli jen minimálně naproti divákům v tom negativním smyslu, a to je mi rozhodně sympatické. Jak už tu psal i Andy, ta hra s očekáváním a předsudky západního diváka, který celou dobu čeká, kdy jim to tam Blackthorne všechno ukáže, je rozkošná a závěr, který jen podtrhne, že to skutečně nebyl primárně jeho příběh, se rozhodně také vydařil. :+
901984
Za mě také naprostá spokojenost. Seriálů vidím příliš málo na to, abych to nějak relevantně ohodnotil v rámci ostatní tvorby, ale přišlo mi, že tu tvůrci v zájmu věrnosti předloze šli jen minimálně naproti divákům v tom negativním smyslu, a to je mi rozhodně sympatické. Jak už tu psal i Andy, ta hra s očekáváním a předsudky západního diváka, který celou dobu čeká, [spoiler]kdy jim to tam Blackthorne všechno ukáže[/spoiler], je rozkošná a závěr, který jen podtrhne, že [spoiler]to skutečně nebyl primárně jeho příběh[/spoiler], se rozhodně také vydařil. *:+*
Šógun
4 0
reagovat

Šógun

10/10 - z poslední doby si nepamatuju takhle uspokojivé finále. Sanada a Asano vládnou a jejich závěrečné povídání na útesu je naprostá lahůdka. Jaké překvapení, když jsem je teď oba viděla ve 47 róninů. Zítra si pustím nový Mortal Kombat.
901982
10/10 - z poslední doby si nepamatuju takhle uspokojivé finále. Sanada a Asano vládnou a jejich závěrečné povídání na útesu je naprostá lahůdka. Jaké překvapení, když jsem je teď oba viděla ve 47 róninů. Zítra si pustím nový Mortal Kombat.
Šógun
9 -1
reagovat

Nové výšiny

Netušil jsem, že mi může k srdci přirůst seriál o jedné zadlužené švýcarské farmě a rodině, jejíž členové a členky jsou všechno, jenom ne tou rodinou, kde všichni drží pohromadě. Nové výšiny aka Neumatt působí na první pohled jako seriál, který běžně sledujete někdy odpoledne na Primě, ale tady se hraje vyšší liga. Nové výšiny nejedou na první signální a k jednotlivým postavám je velmi těžké vytvořit si bližší vztah, nicméně casting je neskutečně trefný a jednotlivé herecké výkony hodně přesné. Stejně tak i technická stránka se švýcarskou precizností. Proniknout do této farmy není nijak snadné, ale pokud dáte Novým výšinám šanci, můžete se dočkat nevšedního diváckého zážitku. A ten se aspoň v mém případě dostavil. 
901972
Netušil jsem, že mi může k srdci přirůst seriál o jedné zadlužené švýcarské farmě a rodině, jejíž členové a členky jsou všechno, jenom ne tou rodinou, kde všichni drží pohromadě. Nové výšiny aka Neumatt působí na první pohled jako seriál, který běžně sledujete někdy odpoledne na Primě, ale tady se hraje vyšší liga. Nové výšiny nejedou na první signální a k jednotlivým postavám je velmi těžké vytvořit si bližší vztah, nicméně casting je neskutečně trefný a jednotlivé herecké výkony hodně přesné. Stejně tak i technická stránka se švýcarskou precizností. Proniknout do této farmy není nijak snadné, ale pokud dáte Novým výšinám šanci, můžete se dočkat nevšedního diváckého zážitku. A ten se aspoň v mém případě dostavil. 
Nové výšiny
1 -1
reagovat
reaguje na: holub109
V devadesátkách to běželo i u nás na ČT1. Byl jsem tehdy v začínající pubertě a miloval jsem to. Byl jsem z rodiny jediný, kdo na to koukal. Když o tom píšeš, cítím ke svýmu mládí obrovskou nostalgii, kterou jinak nesnáším. 
901969
V devadesátkách to běželo i u nás na ČT1. Byl jsem tehdy v začínající pubertě a miloval jsem to. Byl jsem z rodiny jediný, kdo na to koukal. Když o tom píšeš, cítím ke svýmu mládí obrovskou nostalgii, kterou jinak nesnáším. 
901968
1 -2
reagovat

Freaks and Geeks

Asi nej teen seriál, co jsem měl možnost vidět. Celé to stojí na vynikajícím obsazení plném mých budoucích oblíbenců. Hrozně příjemná záležitost, která dokázala skvěle balancovat humor i vážnější situace. Těch 18 dílů mi přirostlo k srdci daleko víc, než jsem čekal. Moc mě mrzí, že seriál tak rychle skončil a plně chápu, proč je to ve Státech takový kult
901968
Asi nej teen seriál, co jsem měl možnost vidět. Celé to stojí na vynikajícím obsazení plném mých budoucích oblíbenců. Hrozně příjemná záležitost, která dokázala skvěle balancovat humor i vážnější situace. Těch 18 dílů mi přirostlo k srdci daleko víc, než jsem čekal. Moc mě mrzí, že seriál tak rychle skončil a plně chápu, proč je to ve Státech takový kult
Freaks and Geeks
11 0
reagují: Demonic8, PussyLoverXL
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Ohledně Star Wars ... Ty jsou k pláči, nejen Andor, ale Ahsoka, Mando a ty další chystaný budou jen a jen horší... 
link
901960
Ohledně Star Wars ... Ty jsou k pláči, nejen Andor, ale Ahsoka, Mando a ty další chystaný budou jen a jen horší...  https://youtu.be/WmkGkSG1-d0?si=L-CxY5WAQeBTm_dk
901957
2 -7
reagovat
Ja si myslím, že seriál nemôže dostať lepšiu recenziu, ako keď Rain napíše, že je to nudná sračka. Viz Andor... 
901957
Ja si myslím, že seriál nemôže dostať lepšiu recenziu, ako keď Rain napíše, že je to nudná sračka. Viz Andor... 
16 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se