Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 8461 - 8480 Napsat příspěvek
Ve třetím díle je Johnny Cage. To musí být zákonitě dobré.
820733
Ve třetím díle je Johnny Cage. To musí být zákonitě dobré.
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Zrovna od tý povedený trojky jsem jim vždycky skočil na to, čím lákali na další díl. Třeba tenhle poslední záběr mi dával naději, že možná to bude příště blbý, ale zábavný. No a pak mě zas napálili, dokud ta série neskončila úplně.
820725
Zrovna od tý povedený trojky jsem jim vždycky skočil na to, čím lákali na další díl. Třeba tenhle [url=https://youtu.be/Jk9ukbeGems?t=222]poslední záběr[/url] mi dával naději, že možná to bude příště blbý, ale zábavný. No a pak mě zas napálili, dokud ta série neskončila úplně.
820718
3 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Já viděl relativně ok jedničku a trojku. Právě trojka mi přišla překvapivě hodně fajn. Ale pak sem četl reakce na další díly a řekl si, že neexistuje důvod na ně koukat. Předpokládám, že tebe donutila profese, ne masochismus :D
820718
Já viděl relativně ok jedničku a trojku. Právě trojka mi přišla překvapivě hodně fajn. Ale pak sem četl reakce na další díly a řekl si, že neexistuje důvod na ně koukat. Předpokládám, že tebe donutila profese, ne masochismus :D
820715
4 -1
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Rimsy chodí na český srágory a má vlastní hashtag a lidi ho plácají po ramenech. A já dávám všechny ty Resident Evily a trpím tiše ve stínu jeho slávy... :)
820715
Rimsy chodí na český srágory a má vlastní hashtag a lidi ho plácají po ramenech. A já dávám všechny ty Resident Evily a trpím tiše ve stínu jeho slávy... :)
820714
23 0
reagují: duro, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
To jsem nevedel, omlouvam se za svoje omezene znalosti dulezite fransizy
820714
To jsem nevedel, omlouvam se za svoje omezene znalosti dulezite fransizy
820712
2 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Sorry, v Rusku už se jeden díl odehrává. Ale zase ten úplně nejblbější :)
820712
Sorry, v Rusku už se jeden díl odehrává. Ale zase ten úplně nejblbější :)
820702
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Napadl mě možný sequel Resident Evil, který by se mohl odehrávat v Rusku.
Jasný je název - President Devil.
820702
Napadl mě možný sequel Resident Evil, který by se mohl odehrávat v Rusku. Jasný je název - President Devil.
8 -2
reagují: Mr. Hlad
reagovat

Batman

Když jdeš na novýho Batmana a v kině ti hranou OST z TDK . To chceš 8):+
WP cinema city
820685
Když jdeš na novýho Batmana a v kině ti hranou OST z TDK . To chceš *8)**:+* WP cinema city
Batman
4 -1
reagovat
je trapny jak polovina iranskych filmu je o trestu smrti. nastesti tam sou i taci kteri toci o zajimavejsich vecech. jeden pouziva sebevrazdu jako vysvobozeni z tohodle bezcennyho sveta a druhej zas natoci film o cloveku terymu bys ten trest smrti pral. ma tu drzost nazyvat se hrdinou prestoze je to bezpaterni ubozak kterej se nestiti niceho. konec kde ten libtardskej narcis de sepisovat mein kampf je trochu overkill ale tenhle reziser ma rad absurditu tak co :))
820666
je trapny jak polovina iranskych filmu je o trestu smrti. nastesti tam sou i taci kteri toci o zajimavejsich vecech. jeden pouziva sebevrazdu jako vysvobozeni z tohodle bezcennyho sveta a druhej zas natoci film o cloveku terymu bys ten trest smrti pral. ma tu drzost nazyvat se hrdinou prestoze je to bezpaterni ubozak kterej se nestiti niceho. konec kde ten libtardskej narcis de sepisovat mein kampf je trochu overkill ale tenhle reziser ma rad absurditu tak co *:))*
3 -1
reagovat
reaguje na: duro
Nedávno jsem si zopakoval i předchozí díly a takhle zpětně mi „Scary movie“ vlastně „zničilo“ brát to vážně - při různých scénách se mi vybavovaly i ty, kterými to ve SM zparodovali. A pak, k pátému dílu, mám asi problém s vyobrazením filmových fanoušků ve filmech. Já to těm lidem prostě nevěřim :D A takový to „uvědomujeme si, že jsme postavy z filmu, případně uděláme něco, co okomentujeme, že je jako ve filmu“ - to mi přišlo úmorný už od dvojky („Temná legenda 2“ není dokonalá, ale s tím hororem na filmové škole, kde se zároveň točí studentské horory apod. pracuje líp, než „Vřískot 2“).

Po tom Scream maratonu za poslední měsíc mi přijde, že Dewey ve „Scary Movie“ je schopnější, než Dewey v originále. Ten se celou dobu tváří jako by byl ze „Scary Movie“ :D

A co se týče tady rozuzlení - asi mě už štve, jak si všechny tyhle „nové verze“ musí více či méně vypomáhat/parazitovat nad originálem, napříč žánry. Tady je tedy „ten samej dům jako v jedničce, super, i kuchyn쐓. Jack Quaid je fajn v „Bandě“, ale tady to přepnutí z přítele na vraha ... to bylo spíš úsměvný. Možná kdyby pětka rovnou byla o dceři Billyho, který se zjevuje táta a ona jede do Woodsboro vraždit, bylo by to lepší. Takže to jediný mě překvapilo - zjevující se Billy a fakt, že má Mikey Madison asi ve smlouvě, že její postavy musí skončit stejně. Po „Tenkrát v Hollywoodu" to je druhej uhlík v řadě. 
820597
Nedávno jsem si zopakoval i předchozí díly a takhle zpětně mi „Scary movie“ vlastně „zničilo“ brát to vážně - při různých scénách se mi vybavovaly i ty, kterými to ve SM zparodovali. A pak, k pátému dílu, mám asi problém s vyobrazením filmových fanoušků ve filmech. Já to těm lidem prostě nevěřim *:D* A takový to „uvědomujeme si, že jsme postavy z filmu, případně uděláme něco, co okomentujeme, že je jako ve filmu“ - to mi přišlo úmorný už od dvojky („Temná legenda 2“ není dokonalá, ale s tím hororem na filmové škole, kde se zároveň točí studentské horory apod. pracuje líp, než „Vřískot 2“). Po tom Scream maratonu za poslední měsíc mi přijde, že Dewey ve „Scary Movie“ je schopnější, než Dewey v originále. Ten se celou dobu tváří jako by byl ze „Scary Movie“ *:D* A co se týče tady rozuzlení - [spoiler]asi mě už štve, jak si všechny tyhle „nové verze“ musí více či méně vypomáhat/parazitovat nad originálem, napříč žánry. Tady je tedy „ten samej dům jako v jedničce, super, i kuchyn쐓. Jack Quaid je fajn v „Bandě“, ale tady to přepnutí z přítele na vraha ... to bylo spíš úsměvný. Možná kdyby pětka rovnou byla o dceři Billyho, který se zjevuje táta a ona jede do Woodsboro vraždit, bylo by to lepší. Takže to jediný mě překvapilo - zjevující se Billy a fakt, že má Mikey Madison asi ve smlouvě, že její postavy musí skončit stejně. Po „Tenkrát v Hollywoodu" to je druhej uhlík v řadě. [/spoiler]
820200
2 -1
reagovat

Last Night in Soho

Krásná hudba, nádherný vizuál, půvabná McKenzie, úžasná Anna Taylor-Joy, ale... Cele to bylo tak nějak na ho.no a mělo to být tak o půl hodiny kratší.
Přirovnání k Purpurovemu vrchu je přesné.
820269
Krásná hudba, nádherný vizuál, půvabná McKenzie, úžasná Anna Taylor-Joy, ale... Cele to bylo tak nějak na ho.no a mělo to být tak o půl hodiny kratší. Přirovnání k Purpurovemu vrchu je přesné.
Last Night in Soho
8 -4
reagovat
Díky táto...
820230
Díky táto...
4 0
reagovat

No Exit

Vzhledem k tomu, ze vam chci usetrit cas...
Kvuli lakavemu sneznemu settingu sem se na to podival. Nedelejte to. Uz jsem nekomu psal, vo co tam go. Omluvte gramatické chyby a jak je to mizerne v rychlosti napsany...

Holka je v léčebně. Léčí se ze závislosti na chlastu a drogách. Dozví se, že jí umírá mamka (pozdějí jí umře, je to jedno). Ukradne auto a za vánice přejíždí stát, aby se za ní dostala. V horách (lese) jí zastaví policajt, že dál nemůže, protože jsou tam závěje. Ale pár set metrů daleko je detašované centrum (větší dřevěná chata), kde s pár lidma může přečkat vánici. DOjede tam. Vevnitř je na první pohled divnej úchyl, sympatickej střamák a starší manželskej pár - černoch a nurse. Začnou hrát karty, kecají. Trochu tu teď připomíná Osm hrozných a je to ještě naposledy docela fajn.

Holka jde ven do svého auta. Něco zaslechne z dodávky. Uvnitř uvidí spoutanou holčičku. Jde dovnitř, začne zjišťovat, čí auto je. Pak zjistí, ža auto je toho úchyláka. Spřátelí se se  štramákem. Vše mu řekne, chce jeho pomoc. Ukáže se, že štramák v tom jede s úchylem. Vyhrožují jí, uteče ven, málem jí zabijou, vevnitř to všechno začne bejt divný starému manželskému páru - černoch a nurse. Holka se vrátí z venku, vše těm dvoum řekne, úchyl a štramák jim z venku začnou vyhrožovat, ať jim dají klíčky od auta, nebo je podpálí. Oni mezitím mají vevnitř i tu unesenou holku z auta. Ukáže se, že v tom od začátku jela i nurse - stará sestra, která se starala o nemocnou holku a dala těm dvoum tip, aby holku unesli. Dělala to kvůli prachům - její manžel černoch je bejvalej mariňák, ale nemají prachy. Samozřejmě štramáka a úchyla pustí dovnitř.

Stramak zabije jak nurse, tak černocha. Hřebíkem přibije na zeď holku z léčebny a mladou unesenou holku. Ona (holka z léčebny si dá do nosu z tajných zásob) a stane se z ní supermanka. Zabije úchyla. Zbývá už jenom štrámák. Venku se porvou, příijíždí policajt, kterej jí hnedka na začátku řekl, ať se jede schovat do té chaty. POlicajta zabije štramák. Ona je postřelená, polomrtvá, ale zabije štramáka. Pak konečně přijedou policajti. Film končí zpátky v léčebně, kam za přeživší holkou přijde ségra a poprvé s ní začne mluvit. Protože jí ukázala, že po smrti maminky se její ségra z léčebny změnila. Co na tom, že vlastně všechny zabila - porazila jenom díky tomu, že si dala drogy. The End, nemáš zač.
820228
Vzhledem k tomu, ze vam chci usetrit cas... Kvuli lakavemu sneznemu settingu sem se na to podival. Nedelejte to. Uz jsem nekomu psal, vo co tam go. Omluvte gramatické chyby a jak je to mizerne v rychlosti napsany... [spoiler]Holka je v léčebně. Léčí se ze závislosti na chlastu a drogách. Dozví se, že jí umírá mamka (pozdějí jí umře, je to jedno). Ukradne auto a za vánice přejíždí stát, aby se za ní dostala. V horách (lese) jí zastaví policajt, že dál nemůže, protože jsou tam závěje. Ale pár set metrů daleko je detašované centrum (větší dřevěná chata), kde s pár lidma může přečkat vánici. DOjede tam. Vevnitř je na první pohled divnej úchyl, sympatickej střamák a starší manželskej pár - černoch a nurse. Začnou hrát karty, kecají. Trochu tu teď připomíná Osm hrozných a je to ještě naposledy docela fajn. Holka jde ven do svého auta. Něco zaslechne z dodávky. Uvnitř uvidí spoutanou holčičku. Jde dovnitř, začne zjišťovat, čí auto je. Pak zjistí, ža auto je toho úchyláka. Spřátelí se se  štramákem. Vše mu řekne, chce jeho pomoc. Ukáže se, že štramák v tom jede s úchylem. Vyhrožují jí, uteče ven, málem jí zabijou, vevnitř to všechno začne bejt divný starému manželskému páru - černoch a nurse. Holka se vrátí z venku, vše těm dvoum řekne, úchyl a štramák jim z venku začnou vyhrožovat, ať jim dají klíčky od auta, nebo je podpálí. Oni mezitím mají vevnitř i tu unesenou holku z auta. Ukáže se, že v tom od začátku jela i nurse - stará sestra, která se starala o nemocnou holku a dala těm dvoum tip, aby holku unesli. Dělala to kvůli prachům - její manžel černoch je bejvalej mariňák, ale nemají prachy. Samozřejmě štramáka a úchyla pustí dovnitř. Stramak zabije jak nurse, tak černocha. Hřebíkem přibije na zeď holku z léčebny a mladou unesenou holku. Ona (holka z léčebny si dá do nosu z tajných zásob) a stane se z ní supermanka. Zabije úchyla. Zbývá už jenom štrámák. Venku se porvou, příijíždí policajt, kterej jí hnedka na začátku řekl, ať se jede schovat do té chaty. POlicajta zabije štramák. Ona je postřelená, polomrtvá, ale zabije štramáka. Pak konečně přijedou policajti. Film končí zpátky v léčebně, kam za přeživší holkou přijde ségra a poprvé s ní začne mluvit. Protože jí ukázala, že po smrti maminky se její ségra z léčebny změnila. Co na tom, že vlastně všechny zabila - porazila jenom díky tomu, že si dala drogy. The End, nemáš zač.[/spoiler]
No Exit
6 -1
reagovat

Scream 5

Mne sa to vlastne nepáčilo. Tí mladší herci hrozní, update tých "meta" :D vecí pomerne otravný a nasilu, napínavé to nie je ani trochu, a pri tých chrčaniach do telefónu, ktoré majú byť akože hrozivé, som sa len smial a čakal, kedy tam Carmen Electra prebehne pomedzi záhradné ostrekovače. Finálne rozuzlenie prekvapujúco neprekvapivé. Je tam celkom solídne gore, asi najšťavnatejšie v celej sérii, ale to je asi tak všetko.

Som dosť veľký uctievač pôvodného filmu, aj dvojka a trojka sa dali, a štvorku si už príliš nepamätám, ale mám dojem, že som z nej mal lepší pocit ako z tejto zbytočnej brečky.
820200
Mne sa to vlastne nepáčilo. Tí mladší herci hrozní, update tých "meta" *:D* vecí pomerne otravný a nasilu, napínavé to nie je ani trochu, a pri tých chrčaniach do telefónu, ktoré majú byť akože hrozivé, som sa len smial a čakal, kedy tam Carmen Electra prebehne pomedzi záhradné ostrekovače. Finálne rozuzlenie prekvapujúco neprekvapivé. Je tam celkom solídne gore, asi najšťavnatejšie v celej sérii, ale to je asi tak všetko. Som dosť veľký uctievač pôvodného filmu, aj dvojka a trojka sa dali, a štvorku si už príliš nepamätám, ale mám dojem, že som z nej mal lepší pocit ako z tejto zbytočnej brečky.
Scream 5
8 -3
reagují: Ash_Black
reagovat
The First Romantic Comedy Written Entirely By Bots - YouTube Aspoň něco mě rozesmálo v tomhle debilním týdnu.
820151
[url=https://www.youtube.com/watch?v=0p6wQnWUJJA&t=255s&ab_channel=NetflixIsAJoke]The First Romantic Comedy Written Entirely By Bots - YouTube[/url] Aspoň něco mě rozesmálo v tomhle debilním týdnu.
2 -1
reagovat
První kraťoulinký teaser na Bullet Train Vizuálně se mi to líbí a vzbuzuje určitou zvědavost, aspoň na trailer :+:+
820143
První kraťoulinký teaser na [url=https://www.youtube.com/watch?v=tUkj_7b99JM&feature=emb_title]Bullet Train[/url] Vizuálně se mi to líbí a vzbuzuje určitou zvědavost, aspoň na trailer *:+**:+*
1 0
reagovat

Nejhorší člověk na světě (2021)

Je to vážně skvělej film. Když se na nás Linklater, Ethan a Julie vyprdli s dalším dílem Before..., tohle je náplast, která od toho svědění odpomůže. Realistický (jedna moje bejvalka byla přesně taková, akorát míň hezká ?)), lehce meditativní, zručně a svěže natočený rom-kom-drámo, který nikoho moc nesoudí. Jeden bod přidávám za perfektní scénu v rozhlasovým studiu, která mi zcela nepřekvapivě mluvila naprosto z duše :+
[9/10]

P.S.: jo a strašně skvěle zahraný! Renate i Anders excelentní.
820113
Je to vážně skvělej film. Když se na nás Linklater, Ethan a Julie vyprdli s dalším dílem Before..., tohle je náplast, která od toho svědění odpomůže. Realistický (jedna moje bejvalka byla přesně taková, akorát míň hezká *?)*), lehce meditativní, zručně a svěže natočený rom-kom-drámo, který nikoho moc nesoudí. Jeden bod přidávám za perfektní scénu v rozhlasovým studiu, která mi zcela nepřekvapivě mluvila naprosto z duše *:+* [b][9/10] [/b]P.S.: jo a strašně skvěle zahraný! Renate i Anders excelentní.
Nejhorší člověk na světě (2021)
4 -1
reagovat
Sean Penn odletěl na Ukrajinu natáčet dokument o invazi.

Ten dokument začal natáčet už v listopadu, tehdy ještě "jen" o Ruské agresi v regionu.
820070
[url=https://variety.com/2022/film/news/sean-penn-ukraine-documentary-russia-invasion-1235189570/]Sean Penn odletěl na Ukrajinu natáčet dokument o invazi.[/url] Ten dokument začal natáčet už v listopadu, tehdy ještě "jen" o Ruské agresi v regionu.
10 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Asi :D Ale ten film jsem nikdy celý neviděl, takže volba dnes jasná. ;)
819913
Asi *:D* Ale ten film jsem nikdy celý neviděl, takže volba dnes jasná. *;)*
819898
1 -1
reagovat

Huda's Salon

Šťavnatý trailer na špionážní novinku renomovaného Hany Abu- Assada, jednoho z nejlepších současných Palestinských režisérů. :+:+:+
819901
Šťavnatý [url=https://www.youtube.com/watch?v=3xsJRrlqGKA&feature=emb_title]trailer[/url] na špionážní novinku renomovaného Hany Abu- Assada, jednoho z nejlepších současných Palestinských režisérů. *:+**:+**:+*[b] [/b]
Huda's Salon
1 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se