Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92621 - 92640 Napsat příspěvek
jestli je neskutecny, tak si ho nemuzem precist
522258
jestli je neskutecny, tak si ho nemuzem precist
0 0
reagovat
Jentak mimo.Četli jste rozhovor s Terezou Voříškovou v časopise Instinkt? V tom posledním co vyšel ve čtvrtek. Ten rozhovor je teda neskutečný. :D
522257
Jentak mimo.Četli jste rozhovor s Terezou Voříškovou v časopise Instinkt? V tom posledním co vyšel ve čtvrtek. Ten rozhovor je teda neskutečný. *:D*
0 0
reagovat
Pustil jsem si tedy, zrovna při jídle, tv a on řekl: ,,Vítej na temné straně síly". :)
Na to se snad dá použít leda to klišé: ,,Přátelé, tohle jsem opravdu nečekal".

A když si vezmu, že se tu píše, kterak dnešní díl byl jedním z těch slabších, nedokážu tipovat, co mě dále čeká. Kdybych se dlouho neozval, jsem v archivu.
Já se vrátím.
Snad.
522248
Pustil jsem si tedy, zrovna při jídle, tv a on řekl: ,,Vítej na temné straně síly". *:)* Na to se snad dá použít leda to klišé: ,,Přátelé, tohle jsem opravdu nečekal". A když si vezmu, že se tu píše, kterak dnešní díl byl jedním z těch slabších, nedokážu tipovat, co mě dále čeká. Kdybych se dlouho neozval, jsem v archivu. Já se vrátím. Snad.
0 0
reagovat
oujééé vyproštováek se bude hodit:D
522244
oujééé vyproštováek se bude hodit*:D*
0 0
reagovat
Jezis to je typek:D. Uz se na to nikdy nepodivam,pac nevarim a nehodlam cumenim na to ztracet cas,ale aspon jsem v obraze8).
522242
Jezis to je typek*:D*. Uz se na to nikdy nepodivam,pac nevarim a nehodlam cumenim na to ztracet cas,ale aspon jsem v obraze*8)*.
0 0
reagovat
link

Komu připadá, že teda všichni přeháníme:)
522237
http://archiv.nova.cz/multimedia/zkuste-babicuv-vyprostovak.html Komu připadá, že teda všichni přeháníme:)
0 0
reagovat
Je to neuveritelne, ale jsem hotov (ja byl taky :). Ale na archiv to nema. Snad to neznamena, ze si Jirka vzal ty internetove ohlasy k srdci. Na jeho koncetinove vetroplachy ale nic nema. "Mame ve studiu pani Jarmilo. Jarus, moc mi chutnaly tvoje stehna. Ale my jsme tady i na prsa...". :)
522236
Je to neuveritelne, ale jsem hotov (ja byl taky :). Ale na archiv to nema. Snad to neznamena, ze si Jirka vzal ty internetove ohlasy k srdci. Na jeho koncetinove vetroplachy ale nic nema. "Mame ve studiu pani Jarmilo. Jarus, moc mi chutnaly tvoje stehna. Ale my jsme tady i na prsa...". :)
0 0
reagovat
Neviděl jsem ani jeden díl a jsem v pohodě. Ještě pořád odolávám. Temná strana mě nedostane!
522235
Neviděl jsem ani jeden díl a jsem v pohodě. Ještě pořád odolávám. Temná strana mě nedostane!
0 0
reagovat
no jestli exotickou ingrediencí myslí eidam, kterej teď nacpal na špagety, tak teda potěš koště. :)
522234
no jestli exotickou ingrediencí myslí eidam, kterej teď nacpal na špagety, tak teda potěš koště. :)
0 0
reagovat
Dneska to byla nuda, ale ty nudle nakonec byly boží. :)
522233
Dneska to byla nuda, ale ty nudle nakonec byly boží. :)
0 0
reagovat

Babica bio

Přeli jsme se teď s drahou polovičkou, jestli je vůbec vyučenej kuchař...

Jiří Babica se narodil 1. května 1961 v Praze. Na kuchaře se vyučil v pražských hotelech Palace a Ambassador. Po vojně nastoupil do hotelu Alcron v Praze a vařil tu devět let. V roce 1989 se oženil do Německa, kde začal pracovat ve vyhlášené restauraci Zlatá Praha v Kolíně nad Rýnem. Jiří je od dětství aktivní sportovec a s basketbalovým týmem měl první cestovatelské zážitky, které se staly jeho největší mimopracovní láskou. I když ne tak docela mimopracovní. „Cestování mě vždycky hodně bavilo. Ve všech koutech světa jsem se zajímal hlavně o to, jak žijí a co jedí obyčejní lidé. Většinu vydělaných peněz jsem vždycky dával do cestování a s ruksakem objel pomalu celý svět,“ vypráví sympatický kuchař.

Jiří čerpal inspiraci na všech kontinentech, kromě Antarktidy. Učil se v Japonsku, Karibiku, Malajsii, jižní Africe, na Havaji, v Austrálii a na Novém Zélandu, v Indonésii… „Začal jsem přemýšlet, jak nové poznatky využít, a nakonec jsem se přihlásil do konkurzu na šéfkuchaře v prestižní restauraci Petersberger Hof a vyhrál jsem. Byla to skvělá práce. Měl jsem možnost uplatnit své poznatky z cest v plném rozsahu, protože jsem si mohl dělat, co chtěl, sám si nakupovat a dvakrát denně psát nový jídelníček. Zkoušel jsem mnoho nových jídel a různé kombinace. Přitom jsem dál cestoval,“ popisuje vrchol své kariéry Jiří. I dál nachází Jiří na cestách rozdíly mezi naší a místními kuchyněmi a velké potěšení přitom má z hledání nápadů, jak exotické prvky přenést domů tak, aby si je mohli uvařit obyčejní lidé bez přístupu k exklusivním ingrediencím. Mezi svými přáteli je v tomto smyslu pokládán za učiněného kouzelníka.

522232
Přeli jsme se teď s drahou polovičkou, jestli je vůbec vyučenej kuchař... Jiří Babica se narodil 1. května 1961 v Praze. Na kuchaře se vyučil v pražských hotelech Palace a Ambassador. Po vojně nastoupil do hotelu Alcron v Praze a vařil tu devět let. V roce 1989 se oženil do Německa, kde začal pracovat ve vyhlášené restauraci Zlatá Praha v Kolíně nad Rýnem. Jiří je od dětství aktivní sportovec a s basketbalovým týmem měl první cestovatelské zážitky, které se staly jeho největší mimopracovní láskou. I když ne tak docela mimopracovní. „Cestování mě vždycky hodně bavilo. Ve všech koutech světa jsem se zajímal hlavně o to, jak žijí a co jedí obyčejní lidé. Většinu vydělaných peněz jsem vždycky dával do cestování a s ruksakem objel pomalu celý svět,“ vypráví sympatický kuchař. Jiří čerpal inspiraci na všech kontinentech, kromě Antarktidy. Učil se v Japonsku, Karibiku, Malajsii, jižní Africe, na Havaji, v Austrálii a na Novém Zélandu, v Indonésii… „Začal jsem přemýšlet, jak nové poznatky využít, a nakonec jsem se přihlásil do konkurzu na šéfkuchaře v prestižní restauraci Petersberger Hof a vyhrál jsem. Byla to skvělá práce. Měl jsem možnost uplatnit své poznatky z cest v plném rozsahu, protože jsem si mohl dělat, co chtěl, sám si nakupovat a dvakrát denně psát nový jídelníček. Zkoušel jsem mnoho nových jídel a různé kombinace. Přitom jsem dál cestoval,“ popisuje vrchol své kariéry Jiří. I dál nachází Jiří na cestách rozdíly mezi naší a místními kuchyněmi a velké potěšení přitom má z hledání nápadů, jak exotické prvky přenést domů tak, aby si je mohli uvařit obyčejní lidé bez přístupu k exklusivním ingrediencím. Mezi svými přáteli je v tomto smyslu pokládán za učiněného kouzelníka.
Babica bio
0 0
reagovat
Dneska je to ještě těžká nuda. Doporučuji archiv, kde třeba vaří knedlík s utěrkou, co barví. :)
522231
Dneska je to ještě těžká nuda. Doporučuji archiv, kde třeba vaří knedlík s utěrkou, co barví. :)
0 0
reagovat
je to borec já du vrátit maturitu z vaření na něj nemám :D:D:D
522230
je to borec já du vrátit maturitu z vaření na něj nemám *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Kurník, to bude nejaké nové miestne guilty pleasure... žeby som sa nechal zlákať temnou stranou sily... ;)
522227
Kurník, to bude nejaké nové miestne guilty pleasure... žeby som sa nechal zlákať temnou stranou sily... *;)*
0 0
reagovat
Mě se líbí ten jeho vývoj od prvních dílů, kdy mu jeho bujné háro bránilo v jakémkoliv koordinovaném pohybu (v podstatě tak podivně bloumal po kuchyni) kdežto teď....to je paráda:+
522226
Mě se líbí ten jeho vývoj od prvních dílů, kdy mu jeho bujné háro bránilo v jakémkoliv koordinovaném pohybu (v podstatě tak podivně bloumal po kuchyni) kdežto teď....to je paráda*:+*
0 0
reagovat
Gestikulace ruleez. Ano, nevydržel jsem. :D
522225
Gestikulace ruleez. Ano, nevydržel jsem. *:D*
0 0
reagovat
Ale až ve svém studiu se Jirka dostává do té správné parády, tohle je jen appetizer. Sledujte gestikulaci rukou:)
522223
Ale až ve svém studiu se Jirka dostává do té správné parády, tohle je jen appetizer. Sledujte gestikulaci rukou:)
0 0
reagovat

Quisp

:D nejvíc mě baví, jak to vždycky nakydá na ten talíř a vypadá to absolutně nechutně :D
Já si budu muset poslechnout ty TV tipy... Jirku vidím asi potřetí... link
522221
*:D* nejvíc mě baví, jak to vždycky nakydá na ten talíř a vypadá to absolutně nechutně *:D* Já si budu muset poslechnout ty TV tipy... Jirku vidím asi potřetí... http://www.super.cz/clanek/29216-kuchtik-babica-dobyl-ceske-kuchyne-sileji-z-nej-sefkuchari-i-damy-vseho-veku-a-vyznani.html
Quisp
0 0
reagovat
ehhh, ne, zrovna jsem u plotny, takže si dám Babicu radši až budu najedenej.:D
522220
ehhh, ne, zrovna jsem u plotny, takže si dám Babicu radši až budu najedenej.*:D*
0 0
reagovat

Luc44

"Pokuď nemáte kachní sádlo, dejte tam vepřový a známejm řikejte že je to kachní" :+
522218
"Pokuď nemáte kachní sádlo, dejte tam vepřový a známejm řikejte že je to kachní" *:+*
Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se