|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 19401 - 19420
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 970
- 971
- 972
- .
- 3337
- 3338
Too Hot To Handle
Letošní řada dokoukaná a opět jsem se krásně bavil. Je to povrchní až běda, ale občas člověk potřebuje vypnout. Guilty pleasure? Já se za to nestydím.
|
reagují:
verbst
|
reagovat
|
Witcher
Jsem jediný, koho ty meče z herního Witchera nasraly? Nemluvě o tom, že v Kaer Morhen je minimálně sedm zaklínačů?
|
reagovat
|
Rick and Morty 5x04
Handjob Solo
Ale pořád jsem doufal, že to celé Rick naraficil, aby donutil Mortyho se přiznat.

Ale pořád jsem doufal, že to celé Rick naraficil, aby donutil Mortyho se přiznat.
|
reagují:
Godlike
|
reagovat
|
"Be curious, not judgmental."
Jedna z těch moudrostí Teda.
10 days to go!
Jedna z těch moudrostí Teda.
10 days to go!
|
reagovat
|
Baptiste S02
Z čista jasna pár dní stárá ukázka link na druhou sérii spin-offu The Missing.
Premiéra ani ne za týden.
Nečekal jsem další sérii, ale tahle dle ukázky už by měla být poslední. Tchéky Karyo má stále skvělé charisma.
Premiéra ani ne za týden.
Nečekal jsem další sérii, ale tahle dle ukázky už by měla být poslední. Tchéky Karyo má stále skvělé charisma.
|
reagovat
|
Rick & Morty s05e04
To je námět !!! 
Ale líbí se mi jak to pojalo jednu problematiku a vytreli si to zadek s legendárním filmem.

Ale líbí se mi jak to pojalo jednu problematiku a vytreli si to zadek s legendárním filmem.
|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Jo, přesně tu
Ta „oblíbenost“ se stupňovala, až ke konci dosáhla maxima, jak mu tam dělá ty scény, že jako moc Ti ten konkurs přeji, ALE - já jsem blablabla lepší, nevyprávěj mi o tom. Tedy takhle, srala mě už jak se mu vlastně vysmála, jak chudák přišel v první řadě s tím novym ntb a pak se tu třídu jako i snažila postavit proti němu.
Co jsem četl, tak to mínus, že jim pandemie zbrzdila přípravu třetí řady, způsobila to, že Hader mezitím napsal scénář i ke čtvrtý
A třetí už snad po odkladech mají natočenou.
Ta „oblíbenost“ se stupňovala, až ke konci dosáhla maxima, jak mu tam dělá ty scény, že jako moc Ti ten konkurs přeji, ALE - já jsem blablabla lepší, nevyprávěj mi o tom. Tedy takhle, srala mě už jak se mu vlastně vysmála, jak chudák přišel v první řadě s tím novym ntb a pak se tu třídu jako i snažila postavit proti němu.Co jsem četl, tak to mínus, že jim pandemie zbrzdila přípravu třetí řady, způsobila to, že Hader mezitím napsal scénář i ke čtvrtý

A třetí už snad po odkladech mají natočenou.|
reagovat
|
TOP Diskuze
30První reakce: Spielbergovo sci-fi Den odhalení je fenomenální záležitost 29Mysteriózní horor Backrooms šokuje tržbami, youtubeři zahanbili Mandaloriana 24Dojde na čtvrtého Kmotra? 17Backrooms: Recenze 11VÝPRODEJ! Mikiny MovieZone nyní na Blu-shop.cz se slevou 40 % 11Víkendový výplach #874 o Kill Billovi a Call of Duty 11Přísahám, že za to nemůžu: Recenze 11Den odhalení: Final Trailer 10Posedlost: Recenze 10Enola Holmesová 3: Teaser