Tahle sérka mi nějak nesedla. Po tom co každá další řada byla lepší než předchozí, tak pětka byla tak roztříštěná, že bych ji zařadil klidně až za jedničku, která ještě ani nebyla správně "Boschovská". Možná za to částečně může předloha, ale přišlo mi že polovina linek existovala jen proto, aby měly všechny postavy co dělat nebo (asi?) jako setup do další série.
Nejvíc to podle mě zvedalo znovuotevření případu + právníci (se skvělým vyústěním ve scéně u soudu, u který jsem se musel smát nahlas), jinak lékárníci na to jak dlouhej měli setup, tak moc nikam nevedli (ačkoliv přestřelka v bytě byla fajn). Líbil se mi i dopad Harryho případů na jeho vztah s Maddie.
Zbytek taková časová výplň odnikud nikam. Crate & Barrel jsou týpci, ale jejich důchodový lamentace mě vůbec nezajímaly, bodycam zápletka nevedla nikam, zavírání Hollywood division a čachry se statistikama nikam nevedly. J. Edgar celou sérii chodil po LA aby se ukázalo že to bylo jen intro k dalšímu vyšetřování. Rozřezaný tělo co řešil na konci Pierce už ani nevím jestli nějak dopadlo, a to jsem na to koukal včera večer.
No, doufám že šestka zase trochu šlápne na plyn a že dosud nastavený linky budou mít nějakej payoff. Jinak by bylo docela smutný že po tak našlápnutý půlce seriálu by to bylo i dál takhle řídký.
Bosch S5
|
reagují:
(=LIFTY=)
|
reagovat
|

.