Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15181 - 15200 Napsat příspěvek
Najlepsiu nedymovu whisky odporucam Balvenie Triple Cask, ak sa mozte plesnut po vrecku tak urcite 16 rocnu verziu, ale aj ta klasicka 12 rocna je cisty nektar bohov.
813025
Najlepsiu nedymovu whisky odporucam Balvenie Triple Cask, ak sa mozte plesnut po vrecku tak urcite 16 rocnu verziu, ale aj ta klasicka 12 rocna je cisty nektar bohov.
2 -1
reagují: verbst
reagovat
Ked dymovu whisky (za mna jedine), tak jednoznacne Lagavulin a ano, tiez som bol fanusikom este pred Swansonom.:D
Nechcem nikoho urazit, je to osvedcena kvalita, ale Laphroaig aj Ardbeg su pre zaciatocnikov.?)
813022
Ked dymovu whisky (za mna jedine), tak jednoznacne [url=https://youtu.be/5HgTPs2_ut8]Lagavulin[/url] a ano, tiez som bol fanusikom este pred Swansonom.*:D* Nechcem nikoho urazit, je to osvedcena kvalita, ale Laphroaig aj Ardbeg su pre zaciatocnikov.*?)*
3 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Já nebyl znalec před tím, začal jsem s tím kvůli Ronovi. 
Jednou jsem byl na jednání s takovýma kokůtkama co machrovali kde co pili, jak k tomu přišli a správná odpověď asi nebyla Parks & Recreations. :D
813006
Já nebyl znalec před tím, začal jsem s tím kvůli Ronovi.  Jednou jsem byl na jednání s takovýma kokůtkama co machrovali kde co pili, jak k tomu přišli a správná odpověď asi nebyla Parks & Recreations. *:D*
812996
3 -2
reagují: Ne__Ty
reagovat
Lagac je fajn, ale víc bych doporučil přístupnější Talisker.
Já když chci uzeninu, tak si dávám raději Mezcal.
813002
Lagac je fajn, ale víc bych doporučil přístupnější Talisker. Já když chci uzeninu, tak si dávám raději Mezcal.
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja tie dymové whisky nejako extra nevyhľadávam (ale chutia mi), tu som do toho šiel kvôli celkovému vizuálu. :)
813001
Ja tie dymové whisky nejako extra nevyhľadávam (ale chutia mi), tu som do toho šiel kvôli celkovému vizuálu. :)
812984
3 -1
reagovat
Z těch kouřovejch Skotskejch doporučuju Lagašulin. To je prostě zážitek na celej život.
A ano, znal jsem to ještě před Swansonem ;)
812996
Z těch kouřovejch Skotskejch doporučuju Lagašulin. To je prostě zážitek na celej život. A ano, znal jsem to ještě před Swansonem *;)*
7 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Pro mne smoky prototyp whisky byl vždy Laphroag 10 Year, ale vidím, že na tomto grafu jsou v podstatě vedle sebe s Ardbeg 10 Year  link

Akorát tento typ whisky mi nikdy moc nešel, ale já jsem spíše rumový typ.
812986
Pro mne smoky prototyp whisky byl vždy Laphroag 10 Year, ale vidím, že na tomto grafu jsou v podstatě vedle sebe s Ardbeg 10 Year  [url=https://www.google.com/search?sxsrf=AOaemvLMI5OTvutAD4k5J-yK3DT36OIxFQ:1640090379502&source=univ&tbm=isch&q=laphroaig+smoky+chart&client=firefox-b-d&fir=lJ_9E5SrkMNs5M%252CYyQWp9iZXEzwVM%252C_%253BezceC4ErMvHX5M%252CZ5cGLAYvwJSmAM%252C_%253B1I-Svfszd6LLoM%252C7R5e71hdjwtlpM%252C_%253BUEKOY2znseYCIM%252CHgFj3cqb07Rl8M%252C_%253BqMevG--IYWOINM%252CYyQWp9iZXEzwVM%252C_%253BA074mIFHP2JE8M%252CoVbSn4WF1NUjmM%252C_%253BKhfM7nDQJTqyEM%252Cz7YhAe4nY5piCM%252C_%253B145UE0oOqrNiIM%252CDSiR21Avtgl71M%252C_%253BZR1YxSFOKUw02M%252CC16EhKpkA-0nUM%252C_%253B_cnjmj78b6hOBM%252CRUn0lDbKJYmjnM%252C_&usg=AI4_-kTnImn4yRP1PBfRmwdrEJaHI-AvFg&sa=X&ved=2ahUKEwiMveDj9PT0AhXSg_0HHVXmBI8Q420oAHoECAcQQQ]https://whiskywonderr.files.wordpress.com/2017/06/whisky-map.jpg Akorát tento typ whisky mi nikdy moc nešel, ale já jsem spíše rumový typ. [/url]
812984
5 -1
reagovat
reaguje na: duro
To vypadá moc dobře. Asi si přikoupím. Já nejsem znalec, ten desetiletý Ardbeg jsem našel přes google v článku "Whiskies as smoky as a campfire"  :D
812984
To vypadá moc dobře. Asi si přikoupím. Já nejsem znalec, ten desetiletý Ardbeg jsem našel přes google v článku "Whiskies as smoky as a campfire"  *:D*
812974
3 -2
reagují: duro, okkac
reagovat
Tak super. Ne že bych se na Yellowstone už pár let nechystal ale tohle dostane přednost protože western 8)
812979
Tak super. Ne že bych se na Yellowstone už pár let nechystal ale tohle dostane přednost protože western *8)*
812973
5 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Aby ještě ne, měli na to tentokrát dostatek času, při produkci nebyly takové komplikace jako minule a epizod bude jenom 12. Ani tato část sezony tak nicméně příběh nedokončí, podle věrohodných leaků bude končit někde na konci kapitoly 130 nebo 131. Zbytek (8 nebo 9 kapitol) by měl být pravděpodobně zadaptován do celovečerního filmu. Je to samozřejmě mrzuté, že si tím pádem počkáme na zakončení ještě kdo ví jak dlouho, ale má to logické opodstatnění. 
812977
Aby ještě ne, měli na to tentokrát dostatek času, při produkci nebyly takové komplikace jako minule a epizod bude jenom 12. Ani tato část sezony tak nicméně příběh nedokončí, podle věrohodných leaků bude končit někde na konci kapitoly 130 nebo 131. Zbytek (8 nebo 9 kapitol) by měl být pravděpodobně zadaptován do celovečerního filmu. Je to samozřejmě mrzuté, že si tím pádem počkáme na zakončení ještě kdo ví jak dlouho, ale má to logické opodstatnění. 
812967
2 -1
reagovat

The Witcher s02 1/10

Když to budu hodnotit z hlediska adaptace, tak je to špatný. A to hodně špatný mix mezi edgy fanfikcí alá Twilight sága  a létání ve vesmíru na motorce ve Fast and Furious. První epizoda hned na úvod je tím úplně nejhorším, protože je jasně vidět, že je seriál tím největším odpadem v tom momentě, kdy se snaží převést na obrazovku monitoru povídky, tady ještě k tomu finálním twistem kráčející proti celé pointě příběhu .

Dál je to sice pořád úplně stejně debilní, ale paradoxně se to stáva když už né chytrým, tak alespoň zábavným v těch okamžicích, kdy jde kniha úplně stranou a snaží se to kráčet svojí vlastní cestu. Bohužel i tento malý záchvěv nakonec vyzní do ztracena, takže ani jako možnou variantu na Co by kdyby to nelze brát. Taktéž mne převelice fascinovalo to obrovské množství násilí a hrozně edgy momentů umístěných nefunkčně do děje jen pro to, aby to diváka jako šokovalo. Hádám tak, že se za rok dočkáme toho, jak se Geralt probojuje zmutovanými kojenci, Triss učiní Ciri neplodnou a Vesemirovi uříznou kole. Časem poté zcela jistě přibude i nějaké to brutální znásilnění, abychom diváka za každou cenu udrželi u obrazovky, protože příběh předlohy je moc složitý a nudný pro většinově hloupé americké publikum. Navzdory vší té negativitě a minimálnímu hodnocení se však s dosti vysokou pravděpodobností budu dívat i nadále, protože pozorovat tuto katastrofu takříkajíc naživo je fascinující a neúmyslně zábavné. A to si to pokrytec Sapkowski ještě pochvaluje. Jo, mám ho jako spisovatele rád, ale jako člověk mě s..e. A také jsem si po dokoukání první série a celé druhé jedno důležité ujasnil. Lauren Hissrich se svojí prapodivné verze příběhu nikdy nevzdá, protože kvůli čtenářům předlohy korporace Netflix s druhou řadou vymyslela takovou prasárnu, že ještě se slzami v očích budeme vzpomínat na osmou řadu GoT :-
812976
Když to budu hodnotit z hlediska adaptace, tak je to špatný. A to hodně špatný mix mezi edgy fanfikcí alá Twilight sága  a létání ve vesmíru na motorce ve Fast and Furious. První epizoda hned na úvod je tím úplně nejhorším, protože je jasně vidět, že je seriál tím největším odpadem v tom momentě, kdy se snaží převést na obrazovku monitoru povídky, tady ještě k tomu finálním twistem kráčející proti celé pointě příběhu . Dál je to sice pořád úplně stejně debilní, ale paradoxně se to stáva když už né chytrým, tak alespoň zábavným v těch okamžicích, kdy jde kniha úplně stranou a snaží se to kráčet svojí vlastní cestu. Bohužel i tento malý záchvěv nakonec vyzní do ztracena, takže ani jako možnou variantu na Co by kdyby to nelze brát. Taktéž mne převelice fascinovalo to obrovské množství násilí a hrozně edgy momentů umístěných nefunkčně do děje jen pro to, aby to diváka jako šokovalo. Hádám tak, že se za rok dočkáme toho, jak se Geralt probojuje zmutovanými kojenci, Triss učiní Ciri neplodnou a Vesemirovi uříznou kole. Časem poté zcela jistě přibude i nějaké to brutální znásilnění, abychom diváka za každou cenu udrželi u obrazovky, protože příběh předlohy je moc složitý a nudný pro většinově hloupé americké publikum. Navzdory vší té negativitě a minimálnímu hodnocení se však s dosti vysokou pravděpodobností budu dívat i nadále, protože pozorovat tuto katastrofu takříkajíc naživo je fascinující a neúmyslně zábavné. A to si to pokrytec Sapkowski ještě pochvaluje. Jo, mám ho jako spisovatele rád, ale jako člověk mě s..e. A také jsem si po dokoukání první série a celé druhé jedno důležité ujasnil. Lauren Hissrich se svojí prapodivné verze příběhu nikdy nevzdá, protože kvůli čtenářům předlohy korporace Netflix s druhou řadou vymyslela takovou prasárnu, že ještě se slzami v očích budeme vzpomínat na osmou řadu GoT *:-*
The Witcher s02 1/10
6 -8
reagovat
Ja som si u ženy objednal toto: link
812974
Ja som si u ženy objednal toto: https://www.svetnapojov.sk/the-whistler-the-good-the-bad-and-the-smoky-p12172?gclid=Cj0KCQiAk4aOBhCTARIsAFWFP9Fp9wPu5b4XbYll0HP1mWOHk-8CUBckA-c_ny2DR-SHV5Iq2N7Ivo0aAkaeEALw_wcB
812966
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: pytlik
Úplne v pohode, toto je proste prequel, v Yellowstone nie je nič, čo by si potreboval vedieť pre to, aby si mohol sledovať príbeh o kolóne osadníkov na Oregon Trail.
812973
Úplne v pohode, toto je proste prequel, v Yellowstone nie je nič, čo by si potreboval vedieť pre to, aby si mohol sledovať príbeh o kolóne osadníkov na Oregon Trail.
812972
7 -1
reagují: pytlik
reagovat
Má smysl rozjíždět 1883 když nekoukám na Yellowstone? 
812972
Má smysl rozjíždět 1883 když nekoukám na Yellowstone? 
812964
3 0
reagují: duro
reagovat
Attack on Titan Final Season Part 2 Final Trailer

Mappa jede, animace je ještě lepší, než v první části.:+
812967
[url=https://youtu.be/lyWYFd7TTMs]Attack on Titan Final Season Part 2 Final Trailer [/url] Mappa jede, animace je ještě lepší, než v první části.*:+*
4 -1
reagují: connor
reagovat
1883 a nový Yellowstone si nechávám po Štědrém dnu, až si k tomu pod stromečkem rozbalím Ardbeg 10yo, který jsem si koupil a zabalil sám. 
812966
1883 a nový Yellowstone si nechávám po Štědrém dnu, až si k tomu pod stromečkem rozbalím Ardbeg 10yo, který jsem si koupil a zabalil sám. 
812964
5 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Mne to proste celé pripadá ako lazy writing. V prvej sérii to úspešne maskovali tým, že aspoň vyrabovali Sapkowského, jeho klasické hlášky a zvraty. Tu sa vysrali aj na to. Napr. v GoT boli v každej časti nejaké repliky, ktoré stáli za zapamätanie a citovanie, šikovne vypointované dialógy. Tu bol náznak niečoho takého v prvej časti, lebo tam ešte čerpali zo Sapkáča. Zvyšok série sú jalové žvásty, z ktorých si nepamätám absolútne nič (a to teraz nechľastám :D).

Ten príbeh s ježibabou z Mrázika nakoniec mal hlavu a pätu a posledná epizóda mala aspoň súbor s velociraptormi, ale všetko ostatné, hlavne dej v Cintre okolo black magic woman... uffffff.

Ale srať na to, aj tak by ste všetci mali pozerať 1883. :D
812964
Mne to proste celé pripadá ako lazy writing. V prvej sérii to úspešne maskovali tým, že aspoň vyrabovali Sapkowského, jeho klasické hlášky a zvraty. Tu sa vysrali aj na to. Napr. v GoT boli v každej časti nejaké repliky, ktoré stáli za zapamätanie a citovanie, šikovne vypointované dialógy. Tu bol náznak niečoho takého v prvej časti, lebo tam ešte čerpali zo Sapkáča. Zvyšok série sú jalové žvásty, z ktorých si nepamätám absolútne nič (a to teraz nechľastám *:D*). Ten príbeh s ježibabou z Mrázika nakoniec mal hlavu a pätu a posledná epizóda mala aspoň súbor s velociraptormi, ale všetko ostatné, hlavne dej v Cintre okolo black magic woman... uffffff. Ale srať na to, aj tak by ste všetci mali pozerať 1883. *:D*
812922
10 -2
reagují: pytlik, AndyKaufman
reagovat

Witcher S2

Za tři díly jen jedny kozy. Slabota. Navíc ten koncept je vpodstate furt stejnej. Kecy v kleci. Pak na konci akce a konec.
Ale Yennefer je pořád luxusní 8):D:+ hlavně ty šaty co mela v třetím dílu.... 
812955
Za tři díly jen jedny kozy. Slabota. Navíc ten koncept je vpodstate furt stejnej. Kecy v kleci. Pak na konci akce a konec. Ale Yennefer je pořád luxusní *8)**:D**:+* hlavně ty šaty co mela v třetím dílu.... 
Witcher S2
8 -9
reagovat
reaguje na: Papros
Naprosto souhlasím, Brenna je výjimečná :+
812928
Naprosto souhlasím, Brenna je výjimečná *:+*
812921
7 0
reagovat
reaguje na: HAL
Mě ty změny nevadí, mě vadí ta hloupost Je mi jedno že Yen ztratí magii a bude s tím mít celou linku. Spíš mi vadí, že to trochu nabourává "co vlastně znamená být mág" v tom světě jako takovém. Každopádně že je potkal na cestě je prostě blbost (stejně jako walk in brokylon). Pokud vím, tak má být těžké tam dojít po cestě - musíš vědět kde je a i pak je to "strastiplná cesta".
Takže buď to najednou není strastiplná cesta a tím pádem odpadá vše okolo (Kaer Morghen je hluboko v lese, jsme tu skrytí, nedá se v zimě ani přijít ani odejít).
Což by mi řekněme ani nevadilo...
Ale pak bych naopak čekal že tam opravdu budou "běžné návštěvy, sem tam nějaký obchodník apod...
Nemůžeš mít najednou "tajné opuštěné nedostupné ruiny" a "děvky šly kolem, tak jsem je pozval" :D. Konzistence jako když vypráví příběh pětileté dítě toto.
812922
Mě ty změny nevadí, mě vadí ta hloupost [spoiler]Je mi jedno že Yen ztratí magii a bude s tím mít celou linku. Spíš mi vadí, že to trochu nabourává "co vlastně znamená být mág" v tom světě jako takovém.[/spoiler] Každopádně že je potkal na cestě je prostě blbost (stejně jako walk in brokylon). Pokud vím, tak má být těžké tam dojít po cestě - musíš vědět kde je a i pak je to "strastiplná cesta". Takže buď to najednou není strastiplná cesta a tím pádem odpadá vše okolo (Kaer Morghen je hluboko v lese, jsme tu skrytí, nedá se v zimě ani přijít ani odejít). Což by mi řekněme ani nevadilo... Ale pak bych naopak čekal že tam opravdu budou "běžné návštěvy, sem tam nějaký obchodník apod... Nemůžeš mít najednou "tajné opuštěné nedostupné ruiny" a "děvky šly kolem, tak jsem je pozval" *:D*. Konzistence jako když vypráví příběh pětileté dítě toto.
812919
11 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist