Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15221 - 15240 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Jo je. :+ Hlavně to jak se to celé vyvine mně několikrát rozesmálo. Hned jsem si musel pustit první díl osmé řady.
814653
Jo je. *:+* Hlavně to jak se to celé vyvine mně několikrát rozesmálo. Hned jsem si musel pustit první díl osmé řady.
814652
2 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: hroubek
Best boss I ever had. Na to, že jsem to poprvý viděl při prvním lockdownu se k tomu vracím moc rád a ten konec sedmý řady je emocionální šleha.
814652
Best boss I ever had. Na to, že jsem to poprvý viděl při prvním lockdownu se k tomu vracím moc rád a ten konec sedmý řady je emocionální šleha.
814647
2 -1
reagují: AndyKaufman, hroubek
reagovat

The Office S07

Tahle partička z kanclu mi dost přirostla k srdci. Znovu jsem se usmíval od ucha k uchu a užíval si výborný humor. Navíc mě to opět dokázalo dojmout a jedna konkrétní žádost o ruku je skvěle napsaná a natočená, a zároveň je lehce absurdní. Velmi jsem si užil poslední čtvrtinu řady, kde je jeden geniální moment za druhým a navíc se objeví Will Ferrell a další výborný herci v cameo roličkách. Jsem spokojený. 8,5-9/10
814647
Tahle partička z kanclu mi dost přirostla k srdci. Znovu jsem se usmíval od ucha k uchu a užíval si výborný humor. Navíc mě to opět dokázalo dojmout a jedna konkrétní žádost o ruku je skvěle napsaná a natočená, a zároveň je lehce absurdní. Velmi jsem si užil poslední čtvrtinu řady, kde je jeden geniální moment za druhým a navíc se objeví Will Ferrell a další výborný herci v cameo roličkách. Jsem spokojený. 8,5-9/10
The Office S07
3 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: dreamy
Něco z toho, co píšeš je asi dost legitimní výtka ale jak jsem se nudil začátkem série, tak poslední dva-tři díly pro mě docela fungujou.
814628
Něco z toho, co píšeš je asi dost legitimní výtka ale jak jsem se nudil začátkem série, tak poslední dva-tři díly pro mě docela fungujou.
814623
4 0
reagovat

Dexter S09E09

strašně odfláknuté bez náznaku napětí, přijde mi to honem honem at můžeme točit "new blood"

záporák kterej roky vraždí bez náznaku podezření se začne chovat jak idiot.. takhle si v noci přijede s cisternou před jejich barák a vesele ji začne kropit aniž by čekal že se někdo vzbudí a skočí po něm když má v ruce hadici(:D)
Pak on sice ví, že oni tam někde u něj sou ale stejně nám tam pan pečlivej, pan lovec naběhne splašeně bez špetky ostražitosti..
Čekal sem mezi něma víc tenze, než ta jedná krátká návštěva a to jeho odpravení bez žádné katarze.. vůbec ale vůbec žádná snaha o dramatizaci, mohl syn začít couvat, mohla na povrchu ta cajtka začít slídit, oběť mohla spustit nakou chytrou lež (ptz tak sem tu postavu až do tohodle dílu chápal, že je chytrá ne) ale místo toho se Dexter musel asi 6x zeptat syna jestli nepotřebuje na vzduch..uff
814623
strašně odfláknuté bez náznaku napětí, přijde mi to honem honem at můžeme točit "new blood" záporák kterej roky[spoiler] vraždí bez náznaku podezření se začne chovat jak idiot.. takhle si v noci přijede s cisternou před jejich barák a vesele ji začne kropit aniž by čekal že se někdo vzbudí a skočí po něm když má v ruce hadici(*:D*) Pak on sice ví, že oni tam někde u něj sou ale stejně nám tam pan pečlivej, pan lovec naběhne splašeně bez špetky ostražitosti.. Čekal sem mezi něma víc tenze, než ta jedná krátká návštěva a to jeho odpravení bez žádné katarze.. vůbec ale vůbec žádná snaha o dramatizaci, mohl syn začít couvat, mohla na povrchu ta cajtka začít slídit, oběť mohla spustit nakou chytrou lež (ptz tak sem tu postavu až do tohodle dílu chápal, že je chytrá ne) ale místo toho se Dexter musel asi 6x zeptat syna jestli nepotřebuje na vzduch..uff[/spoiler]
Dexter S09E09
3 -2
reagují: MarvinP
reagovat

All of Us Are Dead

Tohle vypada po Kingdom na dalsi slusnou korejskou zombie reznicinu link
814616
Tohle vypada po Kingdom na dalsi slusnou korejskou zombie reznicinu https://www.youtube.com/watch?v=8Wpyx-HSZRY
All of Us Are Dead
3 0
reagovat

Dexter S09E09

Tohle byla tak luxusní epizoda. A už tento týden finále. Jsem hodně nadšený a z mé strany druhá nejlepší řada. 9,5/10
814613
Tohle byla tak luxusní epizoda. A už tento týden finále. Jsem hodně nadšený a z mé strany druhá nejlepší řada. 9,5/10
Dexter S09E09
5 -4
reagovat
reaguje na: verbst
Od třetí řady, pokaždý když vyšla nová, začínal jsem rewatchem předchozích a teď to rád zopakuju hezky celý. I po x kouknutích neuvěřitelná stylovka. Ať už to tu je!
814601
Od třetí řady, pokaždý když vyšla nová, začínal jsem rewatchem předchozích a teď to rád zopakuju hezky celý. I po x kouknutích neuvěřitelná stylovka. Ať už to tu je!
814371
2 -1
reagovat
Larry David's Rules For Social Interactions link
814598
Larry David's Rules For Social Interactions https://www.youtube.com/watch?v=u1JgzU3AuSY
2 -1
reagovat
Finale Yellowstone S04 za me hodne fajn. Ale treti serie koncila mnohem mnohem vic kulervoucne.
814590
Finale Yellowstone S04 za me hodne fajn. Ale treti serie koncila mnohem mnohem vic kulervoucne.
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jo, velmi podobně: celej Yellowstone, celou Succession, 1883 a finále Kingstownu. Masakr, že tři věci z toho jsou Sheriddan. Furt mě štve, že ten poslední film byl taková blbost.
814589
Jo, velmi podobně: celej Yellowstone, celou Succession, 1883 a finále Kingstownu. Masakr, že tři věci z toho jsou Sheriddan. Furt mě štve, že ten poslední film byl taková blbost.
814584
3 -2
reagovat
Mám před sebou parádní lednové seriálové menu:

Yellowstone 4, 1883, Mayor of Kingston a komplet Succession.

A hned po úvodu s01e04 brouzdám eshopy kde si koupit kvalitní kovbojský klobouk, neskutečná husina.
814584
Mám před sebou parádní lednové seriálové menu: Yellowstone 4, 1883, Mayor of Kingston a komplet Succession. A hned po úvodu s01e04 brouzdám eshopy kde si koupit kvalitní kovbojský klobouk, neskutečná husina.
4 -3
reagují: Godlike
reagovat

Mayor of Kingstown

Devátej díl zrychlil a zpomalil zároveň. To finále asi bude dost krušný. 
814569
Devátej díl zrychlil a zpomalil zároveň. To finále asi bude dost krušný. 
Mayor of Kingstown
2 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Tady a po pravdě kromě démonického Colina harpunáře, jež si to celé svým nezapomenutelným živočišným herectvím krade pro sebe, je zbytek slabej a za moc nestojí. Teď je otázka, zda- li to ve výsledku stačí.
814500
Tady a po pravdě kromě démonického Colina harpunáře, jež si to celé svým nezapomenutelným živočišným herectvím krade pro sebe, je zbytek slabej a za moc nestojí. Teď je otázka, zda- li to ve výsledku stačí.
814441
2 -4
reagovat

Cobra Kai S4

včera do půlnoci... ale dokoukáno a bylo to opět boží! Fakt parádní seriál a poslední 3 díly fakt nakopávají zadek některým dnešním akčním béčkům a i áčkům (zdravím Nea a Morphea).
Takový obrození herecké kariéry co tam zažívají herci z původních 3 dílů je neskutečný :D a fakt bych si v 5. sérii dal camea JCVD a Norrise:D:D:D
814471
včera do půlnoci... ale dokoukáno a bylo to opět boží! Fakt parádní seriál a poslední 3 díly fakt nakopávají zadek některým dnešním akčním béčkům a i áčkům (zdravím Nea a Morphea). Takový obrození herecké kariéry co tam zažívají herci z původních 3 dílů je neskutečný *:D* a fakt bych si v 5. sérii dal camea JCVD a Norrise*:D**:D**:D*
Cobra Kai S4
3 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Áno, videl som už pred časom. Výborné, kým to bolo The Terror 3, potom sa to v posledných dvoch častiach trochu strácalo. Ale určite dobrá vec, ja na svojom FB som ju odporúčal, keď to vyšlo na HBO GO.
814465
Áno, videl som už pred časom. Výborné, kým to bolo The Terror 3, potom sa to v posledných dvoch častiach trochu strácalo. Ale určite dobrá vec, ja na svojom FB som ju odporúčal, keď to vyšlo na HBO GO.
814446
6 -1
reagovat
Mám to v plánu. Možná tento týden si dám menší maratonek. 
814447
Mám to v plánu. Možná tento týden si dám menší maratonek. 
814441
2 0
reagovat
reaguje na: Fanous21
Možná já - tohle jsem psal v září...:

Nová pětidílná série od BBC podle stejnojmenné nedávné knihy se odehrává v roce 1859 převážně na palubě velrybářské lodi The Volunteer, v jejíž posádce pod vedením kapitána Brownleeho, muže neslavné pověsti (Stephen Graham - britský herec, kterého možná neznáte jménem, ale určitě jste ho někde viděli), zaujme především harpunář Drax (famózní Colin Farrell, k nepoznání zarostlý a narostlý), něco mezi člověkem a medvědem. Tuto sebranku doplní nový doktor (Jack O’Connell - jeden flashback dá vzpomenout na jeho průlomovou hlavní roli ve vynikajícím '71), nedávno propuštěný za podezřelých okolností z armády, a záhy (rozuměj během prvního dílu) je zřejmé, že by se rovnalo menšímu zázraku, kdyby se z této výpravy všichni vrátili v pořádku zpátky... 

Pokud chcete něco opravdu nepřikrášleného, drsného, “chlapského”, pak je slušná šance, že tohle budete milovat : hlavní klad vidím v tom, že všechno působí velmi “fyzicky “ - však se taky točilo z velké části v reálu kdesi v Norsku za polárním kruhem - což už se dnes pohříchu moc nenosí a díky tomu je rozdíl ve vizuálu mezi tímto a třeba digizvěrstvem v tématicky spřízněném In The Heart Of The Sea naprosto nebetyčný. Prostě pokud se k tomu někde dostanete, zkuste to (třeba takový Ďuro snad povinně...)! 
814446
Možná já - tohle jsem psal v září...: Nová pětidílná série od BBC podle stejnojmenné nedávné knihy se odehrává v roce 1859 převážně na palubě velrybářské lodi The Volunteer, v jejíž posádce pod vedením kapitána Brownleeho, muže neslavné pověsti (Stephen Graham - britský herec, kterého možná neznáte jménem, ale určitě jste ho někde viděli), zaujme především harpunář Drax (famózní Colin Farrell, k nepoznání zarostlý a narostlý), něco mezi člověkem a medvědem. Tuto sebranku doplní nový doktor (Jack O’Connell - jeden flashback dá vzpomenout na jeho průlomovou hlavní roli ve vynikajícím '71), nedávno propuštěný za podezřelých okolností z armády, a záhy (rozuměj během prvního dílu) je zřejmé, že by se rovnalo menšímu zázraku, kdyby se z této výpravy všichni vrátili v pořádku zpátky...  Pokud chcete něco opravdu nepřikrášleného, drsného, “chlapského”, pak je slušná šance, že tohle budete milovat : hlavní klad vidím v tom, že všechno působí velmi “fyzicky “ - však se taky točilo z velké části v reálu kdesi v Norsku za polárním kruhem - což už se dnes pohříchu moc nenosí a díky tomu je rozdíl ve vizuálu mezi tímto a třeba digizvěrstvem v tématicky spřízněném In The Heart Of The Sea naprosto nebetyčný. Prostě pokud se k tomu někde dostanete, zkuste to (třeba takový Ďuro snad povinně...)! 
814445
2 -1
reagují: duro
reagovat
Myslím, že to tu někdo hypoval v létě, kdy to mělo premiéru ve světě. :+
814445
Myslím, že to tu někdo hypoval v létě, kdy to mělo premiéru ve světě. *:+*
814441
2 0
reagují: SeldomSeen
reagovat