Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13761 - 13780 Napsat příspěvek
reaguje na: duro
Jsem jako fanoušek fantasy strašně rád, že se mi zatím líbí HOTD i Rings of Power. Snad si obojí udrží kvalitu až do konce. Uvidíme. :)
839545
Jsem jako fanoušek fantasy strašně rád, že se mi zatím líbí HOTD i Rings of Power. Snad si obojí udrží kvalitu až do konce. Uvidíme. *:)*
839544
13 -3
reagovat

Rings of Powder

Úprimne závidím všetkým, ktorých to nesralo. :D

Ja som videl infantilne napísanú, nudne zrežírovanú zlátaninu so šialene nesympatickou a hlúpo konajúcou bossy bitch v hlavnej úlohe a bezvýraznými hercami prednášajúcimi akože tolkienovsky hlboké, ale napospol nechcene smiešne dialógy. Stálo to pol miliardy, ale stále to vyzerá len ako trochu drahší televízny seriál, pretože 80% času tvoria dialógy dvoch postáv pred zeleným plátnom, vojenské jednotky s dôležitým poslaním tvorí 7 mamľasov a zbroje vyzerajú plastovo...

House of the Dragon je vedľa tejto gebuziny nektár pre bohov. 
839544
Úprimne závidím všetkým, ktorých to nesralo. *:D* Ja som videl infantilne napísanú, nudne zrežírovanú zlátaninu so šialene nesympatickou a hlúpo konajúcou bossy bitch v hlavnej úlohe a bezvýraznými hercami prednášajúcimi akože tolkienovsky hlboké, ale napospol nechcene smiešne dialógy. Stálo to pol miliardy, ale stále to vyzerá len ako trochu drahší televízny seriál, pretože 80% času tvoria dialógy dvoch postáv pred zeleným plátnom, vojenské jednotky s dôležitým poslaním tvorí 7 mamľasov a zbroje vyzerajú plastovo... House of the Dragon je vedľa tejto gebuziny nektár pre bohov. 
Rings of Powder
11 -9
reagují: RainMakeR, connor
reagovat
reaguje na: do_Od
Však tam mne to taky sralo :D Pěkný příklad  whataboutismu od tebe.
839543
Však tam mne to taky sralo :D Pěkný příklad  whataboutismu od tebe.
839539
6 -3
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: okkac
Tvle, viděl jsi co dělal Legolas v Pánovi prstenů?
839539
Tvle, viděl jsi co dělal Legolas v Pánovi prstenů?
839520
8 -5
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: dreamy
Tak to vadilo hodně lidem, ale nikdy neříkali, že je to Gary Stu 
839529
Tak to vadilo hodně lidem, ale nikdy neříkali, že je to Gary Stu 
839528
8 -2
reagovat
reaguje na: warlock_
tak mě fakt trhal oči už legolas po schodech nebo když nasedá na koně:D
839528
tak mě fakt trhal oči už legolas po schodech nebo když nasedá na koně*:D*
839526
4 -1
reagují: warlock_
reagovat
Já myslím, že elf dělající šílené akrobatické kousky už k Pánovi Prstenů patří :D
839526
Já myslím, že elf dělající šílené akrobatické kousky už k Pánovi Prstenů patří *:D*
5 -2
reagují: dreamy
reagovat
nebo si skočí zapalavat uprostřed ocenu:D   No je to přímo definice Mary Sue a přitom to jde udělat trošku ne tak okatě.. třeba mohla po té ledové stěně prostě jen šplhat rychleji, nemusí skákat bez gravitace s nulovým nápřáhem na efekt, může přece sekat s plným nasazením a i tak bude působit jako  silná.. 
839524
nebo si skočí zapalavat uprostřed ocenu:D   No je to přímo definice Mary Sue a přitom to jde udělat trošku ne tak okatě.. třeba mohla po té ledové stěně prostě jen šplhat rychleji, nemusí skákat bez gravitace s nulovým nápřáhem na efekt, může přece sekat s plným nasazením a i tak bude působit jako  silná.. 
839520
6 -3
reagovat
Ale že je v něčem dobrá automaticky neznamená, že je Mary Sue v celém příběhu - už hned v první epizodě se ji nic nedaří, v druhé se málem utopí a musí ji někdo zachraňovat, je pronásledována démony a má těžké trauma. Je to nicméně stále Galadriel. Osoba, která je Tolkienem popsaná jako jeden z nejmocnějších a nejsilnějších elfů, atleticky zdatná, amazonské dispozice. Je z rodu, jehož člen bojoval 1v1 s Morgothem. Přešla Helcaraxe, obrovskou zmrzlou pustinu, což je naprosto monumentální výkon, vedle kterého už ani to plavání přes oceán nepůsobí tak blbě. A navíc ji žene kupředu velmi silná posedlost a touha po pomstě. 
Členové její elfské družiny byli sice válečníci (a pravděpodobně by toho trolla brzy udolali), ale jsou elfové.. a jsou Elfové. Ani jeden z družiny nezemřel a všichni se navíc velmi rychle oklepali, i když dostali slušné rány. 
839521
Ale že je v něčem dobrá automaticky neznamená, že je Mary Sue v celém příběhu - už hned v první epizodě se ji nic nedaří, [spoiler]v druhé se málem utopí a musí ji někdo zachraňovat[/spoiler], je pronásledována démony a má těžké trauma. Je to nicméně stále Galadriel. Osoba, která je Tolkienem popsaná jako jeden z nejmocnějších a nejsilnějších elfů, atleticky zdatná, amazonské dispozice. Je z rodu, jehož člen bojoval 1v1 s Morgothem. Přešla Helcaraxe, obrovskou zmrzlou pustinu, což je naprosto monumentální výkon, vedle kterého už ani to [spoiler]plavání přes oceán[/spoiler] nepůsobí tak blbě. A navíc ji žene kupředu velmi silná posedlost a touha po pomstě.  Členové její elfské družiny byli sice válečníci (a pravděpodobně by toho trolla brzy udolali), ale jsou elfové.. a jsou Elfové. Ani jeden z družiny nezemřel a všichni se navíc velmi rychle oklepali, i když dostali slušné rány. 
839520
9 -4
reagovat
reaguje na: connor
Jako,  že obratně šplhá po ledové stěně pouze s dýkou v ruce, místo dvou cepínů, co mají všichni ostatní? Nebo, že bez kapky potu zabije trolla, který mezitím dává na frak 7 mužům? To není Mary Sue?
839520
Jako,  že obratně šplhá po ledové stěně pouze s dýkou v ruce, místo dvou cepínů, co mají všichni ostatní? Nebo, že bez kapky potu zabije trolla, který mezitím dává na frak 7 mužům? To není Mary Sue?
839516
13 -3
reagují: do_Od, dreamy, connor
reagovat
Přitom Mary Sue není vůbec. Najdi si definici a pak se znovu podívej, co si prožila v prvních dvou epizodách. ;)
839516
Přitom Mary Sue není vůbec. Najdi si definici a pak se znovu podívej, co si prožila v prvních dvou epizodách. *;)*
839515
5 -4
reagovat
reaguje na: studo
Nevadí, že se chová jinak, vadí, že se chová jako Mary Sue říznutá s bossy Karen 8)
839515
Nevadí, že se chová jinak, vadí, že se chová jako Mary Sue říznutá s bossy Karen *8)*
839514
10 -2
reagují: connor
reagovat
ja takpovediac vobec nechapem tu kritiku na Galadriel. Ak to podla vas zle hra, budis, ale ze sa sprava inak ako by sa mala? A nebol by to problem, keby sa od zaciatku sprava tak, ako Galadriel v Lotrovi? Ma 5 serii na to, aby presla nejakym vyvojom a teda, o tom to aj asi bude. Neviem, mne pride jej Johanka uplne v pohode, tesim sa na to, co sa vsetko stane, aby sa z nej stala 'chladnejsia' vykalkulovana Lady Lotholorienu...
839514
ja takpovediac vobec nechapem tu kritiku na Galadriel. Ak to podla vas zle hra, budis, ale ze sa sprava inak ako by sa mala? A nebol by to problem, keby sa od zaciatku sprava tak, ako Galadriel v Lotrovi? Ma 5 serii na to, aby presla nejakym vyvojom a teda, o tom to aj asi bude. Neviem, mne pride jej Johanka uplne v pohode, tesim sa na to, co sa vsetko stane, aby sa z nej stala 'chladnejsia' vykalkulovana Lady Lotholorienu...
11 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
Tak je to SuperGaladriel, no. Příměr k Johance z Arku s tím jejím svatým zápalem pro věc parádně sedí. A je stejně tak nesnesitelný. Body dolů i za Morfydd Clark, ta je hroznej miscast. Kupodivu to ale celé mocně táhne hobití linka, jež baví suverénně nejvíce. Plus Nori je supercute. :+
839513
Tak je to SuperGaladriel, no. Příměr k Johance z Arku s tím jejím svatým zápalem pro věc parádně sedí. A je stejně tak nesnesitelný. Body dolů i za Morfydd Clark, ta je hroznej miscast. Kupodivu to ale celé mocně táhne hobití linka, jež baví suverénně nejvíce. Plus [url=https://www.instagram.com/markella.kavenagh/?hl=cs]Nori[/url] je supercute. *:+*
839455
1 -2
reagovat

Rings of Power

Přes 25 miliónů diváků za první den. Pro Amazon seriál rekordní start. :+
839500
[url=https://deadline.com/2022/09/lord-of-the-rings-viewership-rings-of-power-amazon-jeff-bezos-tolkien-1235107279/]Přes 25 miliónů diváků za první den.[/url] Pro Amazon seriál rekordní start. *:+*
Rings of Power
9 -1
reagovat

Rings of Power

Tak mám ty první dva díly za sebou a kromě toho extrémního WTF s trollem mě to vyloženě baví, jsem hooked a výprava celkově je pohlcující. Ty prachy tam jsou vidět neskutečně.
839492
Tak mám ty první dva díly za sebou a kromě toho extrémního WTF s trollem mě to vyloženě baví, jsem hooked a výprava celkově je pohlcující. Ty prachy tam jsou vidět neskutečně.
Rings of Power
16 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tretia séria je masaker :+ Za mňa jedna z najlepších seriálových superhrdinských komiksoviek.
839486
Tretia séria je masaker *:+* Za mňa jedna z najlepších seriálových superhrdinských komiksoviek.
839477
7 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dej si treti...:D
839481
Dej si treti...*:D*
839477
2 0
reagovat

The Boys S02

Já vám nechci narušovat vášnivou diskuzi, ale nebyly všechny ty zápletky úplně na hovno? Snad kromě zvratu se Stormfront, Limplightera a té budovy s testovacími subjekty, mi tam vlastně bylo všechno jedno. Butcher a manželka mě vyloženě s.ali. Taky jsem se na to podíval až rok poté, protože mě první dva díly ničím dál nenalákaly.
Ale všechno se víceméně uzavřelo a prvni díl třetí řady je lepší, než celá druhá řada dohromady (čekal jsem, že mě už nic nepřekvapí a pak přijde "Ant-Man" na fetu) a je to rozjeté hodně zajímavým směrem.
Plus je tam Dean a Bobby ze Supernatural:+
839477
Já vám nechci narušovat vášnivou diskuzi, ale nebyly všechny ty zápletky úplně na hovno? Snad kromě zvratu se Stormfront, Limplightera a té budovy s testovacími subjekty, mi tam vlastně bylo všechno jedno. Butcher a manželka mě vyloženě s.ali. Taky jsem se na to podíval až rok poté, protože mě první dva díly ničím dál nenalákaly. Ale všechno se víceméně uzavřelo a prvni díl třetí řady je lepší, než celá druhá řada dohromady (čekal jsem, že mě už nic nepřekvapí a pak přijde "Ant-Man" na fetu) a je to rozjeté hodně zajímavým směrem. Plus je tam Dean a Bobby ze Supernatural*:+*
The Boys S02
8 -2
reagují: FallenMaia, speta.jr
reagovat
reaguje na: Vardant
Hele doufám, že to něco takového bude, protože jinak mě to baví vlastně dost. Zatím rozhodně víc, než třeba Hobit. A jinak je právě ta linka s Galadriel celkem parádní.
839476
Hele doufám, že to něco takového bude, protože jinak mě to baví vlastně dost. Zatím rozhodně víc, než třeba Hobit. A jinak je právě ta linka s Galadriel celkem parádní.
839474
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se