Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12961 - 12980 Napsat příspěvek
Ani jeden z těch uživatelů tam nejsem.
Ale jo. Souhlasím s nima. To protlačování těhle menšin je poslední roky fakt hodně otravný.

Viz Sex Education kde je nejlepší kámoš hlavního "hrdiny" černej buzerant. 
Má tady někdo za nejlepšího kámoše gaye a k tomu černocha? Těžko...

Tohle dělá Amerika a cpe to všem okolo. 
Tahle země fakt není pro starý 8):D

Zlatý Sheridanovi seriály. Tam tohle nehrozi... 
857180
Ani jeden z těch uživatelů tam nejsem. Ale jo. Souhlasím s nima. To protlačování těhle menšin je poslední roky fakt hodně otravný. Viz Sex Education kde je nejlepší kámoš hlavního "hrdiny" černej buzerant.  Má tady někdo za nejlepšího kámoše gaye a k tomu černocha? Těžko... Tohle dělá Amerika a cpe to všem okolo.  Tahle země fakt není pro starý *8)**:D* Zlatý Sheridanovi seriály. Tam tohle nehrozi... 
5 -33
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Disketa1
Je to hrozný. :- Pomovi je to jedno. Ta taktika se mi hnusí, ale inzerentům by to být jedno nemuselo. :)
857176
Je to hrozný. *:-* Pomovi je to jedno. Ta taktika se mi hnusí, ale inzerentům by to být jedno nemuselo. *:)*
857173
4 -3
reagovat
Chci poděkovat redakci, že tady na Moviezone sledujete diskuse a jasně zasáhnete, když je potřeba. To, co se momentálně děje na ČSFD, je naprosto šílené. 
857173
Chci poděkovat redakci, že tady na Moviezone sledujete diskuse a jasně zasáhnete, když je potřeba. To, co se momentálně děje [url=https://pbs.twimg.com/media/Fn6UvEvXgAAvo8v?format=jpg&name=large]na ČSFD[/url], je naprosto šílené. 
13 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: MKMZ
Aardman:+
857172
Aardman*:+*
857170
1 0
reagovat

Star Wars: Visions 2

Už v květnu. První antologie byla libová, tak to snad dopadne stejně. :+
857170
[url=https://www.starwars.com/news/star-wars-visions-volume-2]Už v květnu[/url]. První antologie byla libová, tak to snad dopadne stejně. *:+*
Star Wars: Visions 2
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: hroubek
Desátá ne jedenáctá.
857138
Desátá ne jedenáctá.
857085
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Podívej se na UK Skins a US Shameless. Thank me later :)
857096
Podívej se na UK Skins a US Shameless. Thank me later *:)*
857080
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Roanoke byl super, osmá super. Jinak dno je sedmá a jedenáctá. 
857085
Roanoke byl super, osmá super. Jinak dno je sedmá a jedenáctá. 
857084
1 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: hroubek
No, poslední AHS, co mě bavil, byl Hotel. Roanoke jsem ještě dodival, ale za moc nestál a pak jsem po devítku zkoušel jen první díl, jestli mě to chytne. Nechytlo a bavily mě na tom vlastně jen znělky.
Za mě by to mělo dávno skončit. Ale mně přijde celkově, že Murphy u svých projektů uspěje jednou, dvěma řadami a pak to za moc nestojí. Podobný "sešup" čekám u další řady "Monster"
857084
No, poslední AHS, co mě bavil, byl Hotel. Roanoke jsem ještě dodival, ale za moc nestál a pak jsem po devítku zkoušel jen první díl, jestli mě to chytne. Nechytlo a bavily mě na tom vlastně jen znělky. Za mě by to mělo dávno skončit. Ale mně přijde celkově, že Murphy u svých projektů uspěje jednou, dvěma řadami a pak to za moc nestojí. Podobný "sešup" čekám u další řady "Monster"
857081
2 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: duro
Nechápu, ale to je fuk. Jdu se koukat na BBC.
857082
Nechápu, ale to je fuk. Jdu se koukat na BBC.
857077
2 0
reagovat
reaguje na: kyller
Viděl a napsal recenzi na TvZone. Je to v rámci AHS dost špatný. Jako seriál s gay tematikou + AIDS za 6/10. 
857081
Viděl a napsal recenzi na TvZone. Je to v rámci AHS dost špatný. Jako seriál s gay tematikou + AIDS za 6/10. 
857073
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Hroubek mi to nedávno doporučoval. Ale upřímně mě tahle kombinace už nebaví. Přijde mi to ohrané a klišovité. A už jsem fakt celkem otrávený, když někdo spojí gay people s virem HIV a nemocí AIDS, jako kdyby to byl automatický předpoklad. Tahle osmdesátková představa je trapná a dehonestující. Raději bych sledoval queer seriály ze současnosti. Současnost toho nabízí daleko více než otřepaná klišé o tom, že automaticky umřeme na AIDS.
857080
Hroubek mi to nedávno doporučoval. Ale upřímně mě tahle kombinace už nebaví. Přijde mi to ohrané a klišovité. A už jsem fakt celkem otrávený, když někdo spojí gay people s virem HIV a nemocí AIDS, jako kdyby to byl automatický předpoklad. Tahle osmdesátková představa je trapná a dehonestující. Raději bych sledoval queer seriály ze současnosti. Současnost toho nabízí daleko více než otřepaná klišé o tom, že automaticky umřeme na AIDS.
857073
3 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Milosh
Můj praděda byl zase Ital :)
link
857079
Můj praděda byl zase Ital *:)* https://media.tenor.com/AGYnvG9s5r4AAAAC/buongiorno-brad-pitt.gif
857076
1 0
reagovat
Videl som prvý diel, ale neodvážim sa to komentovať. :D
857078
Videl som prvý diel, ale neodvážim sa to komentovať. *:D*
857073
5 0
reagovat
Toto už bolo slabšie.
857077
Toto už bolo slabšie.
857076
2 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: duro
To by byl celkem dobrý uterák, kdybych nebyl syn černocha8):D
857076
To by byl celkem dobrý uterák, kdybych nebyl syn černocha*8)**:D*
857071
3 0
reagují: esmo, duro
reagovat

AHS

Videl tu niekto najnovšiu sériu? Hlavná téma... gayovia vs AIDS. Mohlo to byť zaujímavé, ale imho to kvalitatívne prerazilo dno a s hororom to nemá nič spoločné.
857073
Videl tu niekto najnovšiu sériu? Hlavná téma... gayovia vs AIDS. Mohlo to byť zaujímavé, ale imho to kvalitatívne prerazilo dno a s hororom to nemá nič spoločné.
AHS
4 0
reagují: hroubek, Disketa1, duro
reagovat
To bol celkom dobrý uterák :+, akurát že som v tom komentári myslel skôr černošky a Aziatky, čiže tvoja analýza skôr hovorí o tvojich vlastných preferenciách pri výbere péčka.
857071
To bol celkom dobrý uterák *:+*, akurát že som v tom komentári myslel skôr černošky a Aziatky, čiže tvoja analýza skôr hovorí o tvojich vlastných preferenciách pri výbere péčka.
856951
7 -3
reagují: Milosh
reagovat

The Bear

Tak to bola krasojazda, ten Glóbus pre hlavného predstaviteľa úplne zaslúžený.

Ešte s dcérou pozerám Lockwood & Co., veľmi príjemná hororová fantasy pre teenagerov, výrazne britská, vôbec sa to nepodobá na tie americké stredoškolské klišoviny.
857067
Tak to bola krasojazda, ten Glóbus pre hlavného predstaviteľa úplne zaslúžený. Ešte s dcérou pozerám Lockwood & Co., veľmi príjemná hororová fantasy pre teenagerov, výrazne britská, vôbec sa to nepodobá na tie americké stredoškolské klišoviny.
The Bear
6 -3
reagovat
reaguje na: fabec
To stále ještě běží? Vždyť Simír už musí být pomalu důchodce... 8)
857061
To stále ještě běží? Vždyť Simír už musí být pomalu důchodce... *8)*
857060
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se