A iba tak som preletel diskusiu a zdá sa mi to, alebo tu niekto napísal niečo ako slabé finále?
dobre 
dobre 
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagují:
rollman69
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagují:
Ne__Ty
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
Neviem, vždy je lepšie tieto veci radšej poriadne objasniť hlavne ak sa jedná o finále série a nenechať zbytočne divákov na vážkach dalšie dva roky. Kľudne by si mohli myslieť že ho len Baratheon zajal aby mali nejakú páku na vyjednávanie, prečo nie.|
reagují:
pytlik
|
reagovat
|
Nevrátil se domů, i když Rhaenyra jasně řekla, že je to kousek a 20 lidí vidělo, jak se mu chtěl Aemond pomstít. V podstatě ani nic nacházet nemuseli.|
reagují:
FallenMaia
|
reagovat
|
Ja som nevidel jedinú scénku že by niekoho našli. Ale ano chápem že človek si ľahko domyslí čo potrebuje, len sa to dalo spracovat aj lepšie aby to bolo jasné, minimálne nemuseli tú záverečnú scénku medzi Daemonom a Rhaenyrou natočiť spomalene za doprovodu hudby bez jediného slova, ale kľudne mohol Daemon prísť a povedat jej, našli sme telo draka, Lucerys je pravdepodobne mŕtvy a podľa zvedov je zrejmé že ho zabil Aemond. A dlhé spomalené smutné zabery si mohli nechať až na jej následnu reakciu na tieto slová 
|
reagují:
Papricek
|
reagovat
|
|
reagují:
FallenMaia
|
reagovat
|