Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12041 - 12060 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Já slintal nad Juliette v Od soumraku do úsvitu, když měl pan Tarantino vlčí šum že mu Juliette říká “ Hej, Ritchie- uděláš mi laskavost a vylizeš mi kundu” :D aspoň takový měl překlad dabing z ČT1
848621
Já slintal nad Juliette v Od soumraku do úsvitu, když měl pan Tarantino vlčí šum že mu Juliette říká “ Hej, Ritchie- uděláš mi laskavost a vylizeš mi kundu” *:D* aspoň takový měl překlad dabing z ČT1
848620
8 0
reagovat
Jenna je ok.
Ale jestli někdo slintal u Juliette Lewis v Cape Fear, i když v té době měla 18, tak divný je.
848620
Jenna je ok. Ale jestli někdo slintal u Juliette Lewis v Cape Fear, i když v té době měla 18, tak divný je.
3 -2
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
comming out už máš za sebou, editace je už zbytečná. Skladatel celkem sympaťák :+
848619
comming out už máš za sebou, editace je už zbytečná. Skladatel celkem sympaťák *:+*
848612
9 0
reagovat
My to muzeme editovat taky, ale to by ty dalsi prispevky nedavaly smysl, takze ne.
848614
My to muzeme editovat taky, ale to by ty dalsi prispevky nedavaly smysl, takze ne.
848612
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Kde je Gonzi, když potřebuju edit svého příspěvku ? 
848612
Kde je Gonzi, když potřebuju edit svého příspěvku ? 
848606
2 0
reagují: Gonzi, TedGeorge
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Wednesday má být šestnáct a s přimhouřenýma očima na to vypadá.

Senioři na high school jsou 17-18 a všichni se snad shodneme, že na to v Pomádě úplně nevypadají.

Vidím tam trocho rozdíl i bez toho, že bych se přikláněl na jednu nebo druhou stranu.
848611
Wednesday má být šestnáct a s přimhouřenýma očima na to vypadá. Senioři na high school jsou 17-18 a všichni se snad shodneme, že na to v Pomádě úplně nevypadají. Vidím tam trocho rozdíl i bez toho, že bych se přikláněl na jednu nebo druhou stranu.
848598
3 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
*gerontofil. Na druhém místě má 62 letého skladatele a na prvním 80 letého Forda
848608
*gerontofil. Na druhém místě má 62 letého skladatele a na prvním 80 letého Forda
848605
14 0
reagovat
Antonia Desplat*, pokud teda opravdu nemáš erekci z 61letýho francouzskýho skladatele.

Sofia mě bavila do SAS, tam mi totiž přišla vyloženě ošklivá.
848606
Antonia Desplat*, pokud teda opravdu nemáš erekci z 61letýho francouzskýho skladatele. Sofia mě bavila do SAS, tam mi totiž přišla vyloženě ošklivá.
848597
7 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: connor
Jo, je to latentni pedofil
848605
Jo, je to latentni pedofil
848604
10 0
reagují: Papricek
reagovat
Na tvém boner chartu figuruje i Jenna? :o 
848604
Na tvém boner chartu figuruje i Jenna? *:o* 
848597
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: warlock_
Doporucuju Pomadu tam ty studenty hrali i uz hodne pokrocili tricatnici
848598
Doporucuju Pomadu tam ty studenty hrali i uz hodne pokrocili tricatnici
848593
2 0
reagují: Memphis
reagovat
Aktuální boner chart:

1) Trailer na 1923
2) Alexandra Desplat
3) Sofia Boutella
4) Jenna Ortega 
848597
Aktuální boner chart: 1) Trailer na 1923 2) Alexandra Desplat 3) Sofia Boutella 4) Jenna Ortega 
1 -5
reagují: do_Od, connor
reagovat
Tak je snad rozdíl mezi dospělou ženou a postavou Wednesday, která má být nezletilá školačka, ne? Mně nevadí, že starší herečky hrají malé děti, ale pokud vám v tom připadají sexy tak je to trochu divný :D
848593
Tak je snad rozdíl mezi dospělou ženou a postavou Wednesday, která má být nezletilá školačka, ne? Mně nevadí, že starší herečky hrají malé děti, ale pokud vám v tom připadají sexy tak je to trochu divný *:D*
848571
6 -2
reagují: MeaCulpa
reagovat
Já vím, to bylo spíš obecně do pléna.

Taky neříkám, že to musí platit absolutně. To jen pro případ, že by chtěl někdo rýpat. Jako takový univerzální pravidlo to ale myslím funguje velice dobře.
848591
Já vím, to bylo spíš obecně do pléna. Taky neříkám, že to musí platit absolutně. To jen pro případ, že by chtěl někdo rýpat. Jako takový univerzální pravidlo to ale myslím funguje velice dobře.
848588
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Jo, to pravidlo znám. To ale nebyla pointa toho příspěvku. ;)
848588
Jo, to pravidlo znám. To ale nebyla pointa toho příspěvku. *;)*
848586
2 0
reagují: Memphis
reagovat
/2+7

Learn it, know it, live it.
848586
/2+7 Learn it, know it, live it.
848571
2 0
reagují: connor
reagovat
Jsem sice konzerva, ale toto je už na hraně bigotního puritánského fanatizmu. Vždyť běžně dospělí (i třicetiletí) herci a herečky hrají teenagery. 8)
848578
Jsem sice konzerva, ale toto je už na hraně bigotního puritánského fanatizmu. Vždyť běžně dospělí (i třicetiletí) herci a herečky hrají teenagery. *8)*
848539
4 0
reagovat
Who you gonna call?
848574
Who you [url=https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/728895/matus-49-po-plastice-sve-sve-zeny-18-vypada-jako-desetileta-holcicka.html]gonna call?[/url]
7 0
reagovat
A tady v reálu vypadá na 20 nebo na 16? Může Jenna chodit s někým, kdo má třeba 25-30 nebo by to byla podle vás latentní pedofilie? A co by na tyhle kecy asi řekla ona (nebo podobně mladistvě vypadající ženy)? Otázky, otázky. ;) 
848571
A [url=https://magarila.com/wp-content/uploads/2022/06/Jenna-Ortega-2022-MTV-Movie-TV-Awards-1-scaled.jpg]tady v reálu[/url] vypadá na 20 nebo na 16? Může Jenna chodit s někým, kdo má třeba 25-30 nebo by to byla podle vás latentní pedofilie? A co by na tyhle kecy asi řekla ona (nebo podobně mladistvě vypadající ženy)? Otázky, otázky. *;)* 
848539
2 0
reagují: RainMakeR, warlock_, Memphis
reagovat
reaguje na: do_Od
Z Mayor hlavne tá scéna, ako sa s dievčaťom vrátil k tým gangstrom, čo ju mučili a začal strieľať už cez predné sklo.

Z Andora jednoznačne Stellanov monológ tuším na konci predposlednej časti. Že čo musel obetovať. To bolo na papieri i herecky dokonalé a jeden z vrcholov SW celkovo.
848554
Z Mayor hlavne tá scéna, ako sa s dievčaťom vrátil k tým gangstrom, čo ju mučili a začal strieľať už cez predné sklo. Z Andora jednoznačne Stellanov monológ tuším na konci predposlednej časti. Že čo musel obetovať. To bolo na papieri i herecky dokonalé a jeden z vrcholov SW celkovo.
848531
15 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se