Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12021 - 12040 Napsat příspěvek
Vetchy tam několik těch scén odehrál jak Bůh. Nejlepší porevoluční seriálový počin mi bude chybět.
848650
Vetchy tam několik těch scén odehrál jak Bůh. Nejlepší porevoluční seriálový počin mi bude chybět.
6 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Toto ma vždy udivuje, prečo s tým ľudia majú taký problém. Veď ona tam vôbec nepôsobí detsky, ešte je tam doslova v sexy polohe, tak čo je na tom, že mala pri natáčaní 17 či koľko. Ja ako divák som mal ako na to zareagovať? Pauznúť si to a povedať si: cítim jemné šimranie, ale toto sa mi nezdá! idem si nájsť jej životopis a pre kalkulačku? :D
848649
Toto ma vždy udivuje, prečo s tým ľudia majú taký problém. Veď ona tam vôbec nepôsobí detsky, ešte je tam doslova v sexy polohe, tak čo je na tom, že mala pri natáčaní 17 či koľko. Ja ako divák som mal ako na to zareagovať? Pauznúť si to a povedať si: cítim jemné šimranie, ale toto sa mi nezdá! idem si nájsť jej životopis a pre kalkulačku? *:D*
848646
8 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Případy 1. Oddělení - Finále

Vůbec si nevybavim, jestli u nás kdy byl nějaký seriál, který by finále takhle utáhl skrze emoce, jemnou nostalgii, práci s charaktery a režijně-tvůrčí zakončení skrze závěrečný díl. Vážně, tady se jelo úplně naplno s vidinou toho, že tohle je to definitivní finále. 
848648
Vůbec si nevybavim, jestli u nás kdy byl nějaký seriál, který by finále takhle utáhl skrze emoce, jemnou nostalgii, práci s charaktery a režijně-tvůrčí zakončení skrze závěrečný díl. Vážně, tady se jelo úplně naplno s vidinou toho, že tohle je to definitivní finále. 
5 0
reagovat

Kozák: Legacy
848647
Kozák: Legacy
7 0
reagovat
Jestli se ještě můžu v té debatě vrátit o kousek zpátky, tak já žiju v domnění, že u Pomády se o tom tak nějak ví - ten film je do značné míry "tongue-in-cheek" a tu zjevnou věkovou diskrepanci jsem vždycky bral jako toho součást...

Jinak za sebe bych k tématu možná ještě dodal, že bych se snad radši nebyl dozvěděl, kolik let bylo Scarlett při natáčení Lost in Translation. Ty úvodní titulky už nikdy nebudou, co bývaly...
848646
Jestli se ještě můžu v té debatě vrátit o kousek zpátky, tak já žiju v domnění, že u Pomády se o tom tak nějak ví - ten film je do značné míry "tongue-in-cheek" a tu zjevnou věkovou diskrepanci jsem vždycky bral jako toho součást... Jinak za sebe bych k tématu možná ještě dodal, že bych se snad radši nebyl dozvěděl, kolik let bylo [spoiler]Scarlett při natáčení Lost in Translation.[/spoiler] Ty [spoiler]úvodní titulky[/spoiler] už nikdy nebudou, co bývaly...
3 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: DarkSith
:+
848641
*:+*
848640
3 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nechal jsem se unést jen tím tématem. Ale mám rozum, takže se vrátíme k seriálům. :D 
848640
Nechal jsem se unést jen tím tématem. Ale mám rozum, takže se vrátíme k seriálům. *:D* 
848638
3 -3
reagovat
Já se přehlédl a myslel sem, že to napsal RainMakeR. Máte z dálky podobné ikonky. Ale nezajímá to nikoho, no :D
848638
Já se přehlédl a myslel sem, že to napsal RainMakeR. Máte z dálky podobné ikonky. Ale nezajímá to nikoho, no *:D*
848636
7 -1
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: RainMakeR
848637
https://www.moviezone.cz/forum/serialy#comment_848586
848622
2 -1
reagovat
Tak to se omlouvám. Raději to smažu.
848636
Tak to se omlouvám. Raději to smažu.
848632
2 -1
reagovat

1923 Trailer (2022)

848635
https://youtu.be/IYMeik_nmUA
1923 Trailer (2022)
1 0
reagovat
Gentleman o takových věcech nemluví 8)
848634
Gentleman o takových věcech nemluví *8)*
848630
2 0
reagovat
Budu teďka s dovolením mluvit za všechny a už tě potom raději nechám existovat.

Diskuze prarodičů o tom, jak tuhá zima byla v padesátém pátem.
Slevová akce v příhraničním polském obchodě s krmivem pro činčily.
Nový singl Bohuše Matuše
Tipy a triky jak obalamutit nádražní automaty na kafe
Nové plazmové televizory
Plány tvůrců Bridgertonů na seriál z prostředí bratislavské buržoazie na konci 19. století.

Přesně takhle moc nás zajímá, jaké holky se ti líbí.
848632
Budu teďka s dovolením mluvit za všechny a už tě potom raději nechám existovat. Diskuze prarodičů o tom, jak tuhá zima byla v padesátém pátem. Slevová akce v příhraničním polském obchodě s krmivem pro činčily. Nový singl Bohuše Matuše Tipy a triky jak obalamutit nádražní automaty na kafe Nové plazmové televizory Plány tvůrců Bridgertonů na seriál z prostředí bratislavské buržoazie na konci 19. století. Přesně takhle moc nás zajímá, jaké holky se ti líbí.
848630
10 0
reagují: DarkSith
reagovat
Mě se vždycky líbili holky ve věku kolem dvaceti. Více drobnější typy jako je Jenna Ortega, Kiernan Shipka nebo Alicia Vikander. Ale líbí se i mi holky, které v tomto věku působí starší. Taková MBB vypadá v osmnácti minimálně na dvacet pět někdy i na třicet. A taky se mi aktuálně hodně líbí Adria Arjona, která vypadá přesně na svůj věk.  Ale na rozdíl od tebe bych si nikoho nefotil v metru. 8)
848630
Mě se vždycky líbili holky ve věku kolem dvaceti. Více drobnější typy jako je Jenna Ortega, Kiernan Shipka nebo Alicia Vikander. Ale líbí se i mi holky, které v tomto věku působí starší. Taková MBB vypadá v osmnácti minimálně na dvacet pět někdy i na třicet. A taky se mi aktuálně hodně líbí Adria Arjona, která vypadá přesně na svůj věk.  Ale na rozdíl od tebe bych si nikoho nefotil v metru. *8)*
848622
1 -1
reagují: Gacy, TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
dealbreaker
848629
dealbreaker
848627
5 0
reagovat
:D:D:D

Věkový rozdíl je na prd. Chvilku jsem koketoval s o deset let mladší (30/20) a když jsem zmínil Pokemony, tak na mě hleděla, že za nich to nebylo :-
848627
*:D**:D**:D* Věkový rozdíl je na prd. Chvilku jsem koketoval s o deset let mladší (30/20) a když jsem zmínil Pokemony, tak na mě hleděla, že za nich to nebylo *:-*
848624
10 0
reagují: verbst
reagovat
U tebe bych tipoval vztah a la Bohuš Matuš a Lucie Matušová. :))

Velké věkové rozdíly jsou dnes poměrně běžné a nic na tom není, pokud to teda není výše uvedený pár. 

A za sebe k tomu dodám: Můj bývalý partner byl o sedm let mladší a žádný problém jsme v tom oba neviděli. Dnes se nebojím představy, že by můj příští partner mohl být ještě o pár let mladší než ten předchozí. Koneckonců v mých 37 letech to jako problém není, pokud by to nebyl opět už zmíněný pár v první větě tohoto příspěvku (což ale nehrozí, líbí se mi dvacátníci a třicátníci, což je úplně OK). Takže v posledním odstavci máš vlastně pravdu, že skutečně toužím po té "mladé krvi", nicméně nechávám na osudu, jak se to bude vyvíjet. 
848626
U tebe bych tipoval vztah a la Bohuš Matuš a Lucie Matušová. *:))* Velké věkové rozdíly jsou dnes poměrně běžné a nic na tom není, pokud to teda není výše uvedený pár.  A za sebe k tomu dodám: Můj bývalý partner byl o sedm let mladší a žádný problém jsme v tom oba neviděli. Dnes se nebojím představy, že by můj příští partner mohl být ještě o pár let mladší než ten předchozí. Koneckonců v mých 37 letech to jako problém není, pokud by to nebyl opět už zmíněný pár v první větě tohoto příspěvku (což ale nehrozí, líbí se mi dvacátníci a třicátníci, což je úplně OK). Takže v posledním odstavci máš vlastně pravdu, že skutečně toužím po té "mladé krvi", nicméně nechávám na osudu, jak se to bude vyvíjet. 
848622
3 -1
reagovat
Trochu k tématu link
848625
Trochu k tématu https://pbs.twimg.com/media/Fil7J5iWAAMCRZT?format=jpg&name=medium
6 -1
reagovat
U tebe je všechno špatně.
848624
U tebe je všechno špatně.
848622
17 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: connor

Věkové rozdily

Zajímalo by mě kde je ta hranice
Ona 18, On 30 je Špatně?
Ona 25-on 50 špatně? 
Ona 16 On 20 +-ok? 
Obrácené to nikdo neřeší (tzn Gerontofilie je ok? )

Viz třeba Americká krása, Oznamuje se láskám vašim.... Na další si zrovna nevzpomenu.

Mladí kluci mají rádi starší holky, a v pozdějším věku se to zase obrací... Chtějí mladou krev... Hmmm 8)
848622
Zajímalo by mě kde je ta hranice Ona 18, On 30 je Špatně? Ona 25-on 50 špatně?  Ona 16 On 20 +-ok?  Obrácené to nikdo neřeší (tzn Gerontofilie je ok? ) Viz třeba Americká krása, Oznamuje se láskám vašim.... Na další si zrovna nevzpomenu. Mladí kluci mají rádi starší holky, a v pozdějším věku se to zase obrací... Chtějí mladou krev... Hmmm *8)*
Věkové rozdily
848571
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se