Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 60021 - 60040 Napsat příspěvek
flashforward konecne trochu zajimavej:+
527106
flashforward konecne trochu zajimavej*:+*
0 0
reagovat

duro

souhlas...ale jinak 3 serie dobra
527105
souhlas...ale jinak 3 serie dobra
duro
0 0
reagovat

TBBT...

Podľa mňa zatiaľ najslabšia časť 3. série. Chvíľu to išlo prudko hore, teraz zase pád. Škoda, že nenechali Wolowitzovi tú kočku z minulej časti...
527965
Podľa mňa zatiaľ najslabšia časť 3. série. Chvíľu to išlo prudko hore, teraz zase pád. Škoda, že nenechali Wolowitzovi tú kočku z minulej časti...
TBBT...
0 0
reagovat
Dexter je nej, nej. Jak se nebál šlápnout do vosího hnízda a vyhnal Mitchellova temného pasažéra z ulity. Výborné, potlesk. :+
528471
Dexter je nej, nej. Jak se nebál šlápnout do vosího hnízda a vyhnal Mitchellova temného pasažéra z ulity. Výborné, potlesk. *:+*
0 0
reagovat
BTW na imdb V foru - pulka vlaken je o tematu " I can't help to see the similarites of "V" and the "Obama administration" " a naslednych flame republikani vs demokrate :D
528594
BTW na imdb V foru - pulka vlaken je o tematu " I can't help to see the similarites of "V" and the "Obama administration" " a naslednych flame republikani vs demokrate *:D*
0 0
reagovat

V pilot

Not bad at all... zvlaste ke konci dilu :+
528689
Not bad at all... zvlaste ke konci dilu *:+*
V pilot
0 0
reagovat

TBBT

Tak poslední TBBT opět výborný (cylonské tousty apod neměly chybu):D To mě zvedlo náladu v tuhle mizernou dobu.
528826
Tak poslední TBBT opět výborný (cylonské tousty apod neměly chybu)*:D* To mě zvedlo náladu v tuhle mizernou dobu.
TBBT
0 0
reagovat

Jeffy

Písnička na konci se jmenuje Epilogue a je překvapivě ze soundtracku k Dexterovi od Daniela Lichta. Jako ostatně veškerá hudba v Dexovi.
529388
Písnička na konci se jmenuje Epilogue a je překvapivě ze soundtracku k Dexterovi od Daniela Lichta. Jako ostatně veškerá hudba v Dexovi.
Jeffy
0 0
reagovat
Dexter 10/10 HIMYM 9/10 (ta bitka barney/robin byla awesome :D) TBBT 9/10 (Sheldon ruluje a ten toustovač chci taky :D)

p.s.Líbí se mi hodně ta poklidná kytarová hudba co je někdy v dexterovi - neví někdo co je to písničku?
529394
Dexter 10/10 HIMYM 9/10 (ta bitka barney/robin byla awesome *:D*) TBBT 9/10 (Sheldon ruluje a ten toustovač chci taky *:D*) p.s.Líbí se mi hodně ta poklidná kytarová hudba co je někdy v dexterovi - neví někdo co je to písničku?
0 0
reagovat

Dexter

Neuvěřitelné jak je ten seriál pořád dobrý po takové době.
530923
Neuvěřitelné jak je ten seriál pořád dobrý po takové době.
Dexter
0 0
reagovat

Gonzi

Ježis sorry, já spletl nick:) mělo být verbstovi;)
530954
Ježis sorry, já spletl nick:) mělo být verbstovi;)
Gonzi
0 0
reagovat

SGUniverse

čím dál tím lepší, jsem čekal poklesnutí úrovně ale ono furt nic a seriál se snaží jak umí :+

PS: Fluke: já proti ní nic nemám :D
530968
čím dál tím lepší, jsem čekal poklesnutí úrovně ale ono furt nic a seriál se snaží jak umí *:+* [b]PS: Fluke[/b]: já proti ní nic nemám *:D*
SGUniverse
0 0
reagovat

Gonzi

V tomhle možná budeš sám, Eli je podle mě hodně fajn, už v pilotu mě překvapilo, že to není otravná postava. Greer se hodně zlepšil, mám ho radši a radši.

No a Rush, o tom žádná8)
531062
V tomhle možná budeš sám, Eli je podle mě hodně fajn, už v pilotu mě překvapilo, že to není otravná postava. Greer se hodně zlepšil, mám ho radši a radši. No a Rush, o tom žádná*8)*
Gonzi
0 0
reagovat

Sp!der-bite

ja sjem myslel tu kombinaci cernoch a cerna dira... :D:D
531065
ja sjem myslel tu kombinaci cernoch a cerna dira... *:D**:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Já vim, tolerance ?);) Mám řešení, ať s nim zemře ještě ta nesympatická korejská ženská :D
531068
Já vim, tolerance *?)**;)* Mám řešení, ať s nim zemře ještě ta nesympatická korejská ženská *:D*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

to by bylo rasisticke... :D
531073
to by bylo rasisticke... *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Snaží se snaží. Ale stejně musím říct, že by ho měli obětovat při záchraně Destiny třeba před černou dírou :))
531077
Snaží se snaží. Ale stejně musím říct, že by ho měli obětovat při záchraně Destiny třeba před černou dírou *:))*
0 0
reagovat
Greer byl v prvnich epizodach divny a otravny, ale v tech psolednich mel tolik dobrych scen, ze si svuj obraz vylepsil... navic uz nepouziva jen jeden ksicht :-D
531079
Greer byl v prvnich epizodach divny a otravny, ale v tech psolednich mel tolik dobrych scen, ze si svuj obraz vylepsil... navic uz nepouziva jen jeden ksicht :-D
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Same here
531078
Same here
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Já to mám obráceně. Eli je cool a Greer mi lezl na nervy (už míň, ale pořád)...
531110
Já to mám obráceně. Eli je cool a Greer mi lezl na nervy (už míň, ale pořád)...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se