Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58701 - 58720 Napsat příspěvek

Psema

Finále Smallvillu bylo tak špatný, až mi z toho šla hlava kolem.
531651
Finále Smallvillu bylo tak špatný, až mi z toho šla hlava kolem.
Psema
0 0
reagovat

Psema

Pořád je tady epický souboj za zavřenými dveřmi v Heroes:D (aneb utráceli utráceli, až neměli na finále)
531646
Pořád je tady epický souboj za zavřenými dveřmi v Heroes:D (aneb utráceli utráceli, až neměli na finále)
Psema
0 0
reagovat
Nejvíc mdlý finále má Smallville. Tam celej střet s Doomsdayem poslali k čertu během 2 minut. WHAT THE F_CK?:D:-
531645
Nejvíc mdlý finále má Smallville. Tam celej střet s Doomsdayem poslali k čertu během 2 minut. WHAT THE F_CK?*:D**:-*
0 0
reagovat

a4am

S P O I L E R Y
Tak mdly mi to nepripadalo. Jen jsem si malem cvrknul kdyz "to" Robin rekla Barneymu. The Leap byl skvelej, a navic jsme se konecne nekam pohnuli. Se vsema. Jeste bych snad dodal: Welcome back Lily, I missed you
531642
[b]S P O I L E R Y[/b] Tak mdly mi to nepripadalo. Jen jsem si malem cvrknul kdyz "to" Robin rekla Barneymu. The Leap byl skvelej, a navic jsme se konecne nekam pohnuli. Se vsema. Jeste bych snad dodal: Welcome back Lily, I missed you
a4am
0 0
reagovat
HIMYM naprosto normální finále, trochu mdlé. Propastný rozdíl vidím tehdy, když si vzpomenu na minulý díl s kozou a tento. Těšil jsem se, že se alespoň něco vyřeší, ale nakonec se zase přešlapovalo na místě.
531630
HIMYM naprosto normální finále, trochu mdlé. Propastný rozdíl vidím tehdy, když si vzpomenu na minulý díl s kozou a tento. Těšil jsem se, že se alespoň něco vyřeší, ale nakonec se zase přešlapovalo na místě.
0 0
reagovat

Spazz

Už to tu kdysi proběhlo...

On May 15, 2009, Variety reported that ABC has renewed Castle for a second season.
531605
Už to tu kdysi proběhlo... On May 15, 2009, Variety reported that ABC has renewed Castle for a second season.
Spazz
0 0
reagovat
Aaaaa, dop*dele... Co bude s Castlem?? Takhle to přece skončit nemůže!!! :o(
Vypadá to, že druhá sérka by mohla být, tak SNAD... takový konec, kurnik :-
531603
Aaaaa, dop*dele... Co bude s Castlem?? Takhle to přece skončit nemůže!!! :o( Vypadá to, že druhá sérka by mohla být, tak SNAD... takový konec, kurnik *:-*
0 0
reagovat
Jako House mel finale jako KRAVA!! To bylo naprosto ultimatni:+ Souhlasim se vsema;)
531549
Jako House mel finale jako KRAVA!! To bylo naprosto ultimatni*:+* Souhlasim se vsema*;)*
0 0
reagovat
Měli jste pravdu, finále House..no, nemálo sem čuměl. Neuvěřitelnej pokrok oproti začátkům tohodle seriálu:+
No a haluze..Houseland..děda z Dannyho parťáků:D
531514
Měli jste pravdu, finále House..no, nemálo sem čuměl. Neuvěřitelnej pokrok oproti začátkům tohodle seriálu*:+* No a haluze..Houseland..děda z Dannyho parťáků*:D*
0 0
reagovat
jop, finále House je paráda!:+
531507
jop, finále House je paráda!*:+*
0 0
reagovat

Fluke

nemáš tušení co tě čeká chlape 8)
531501
nemáš tušení co tě čeká chlape *8)*
Fluke
0 0
reagovat

House S05E23

Jsem pozadu, vím:), ale 23 mě úplně odrovnala, uvidíme co finále, ale zatím řeknu o konci epky "No konečně!":D
A Cameronová "Sperm harvester", sem jako taky nechápal:))
531500
Jsem pozadu, vím:), ale 23 mě úplně odrovnala, uvidíme co finále, ale zatím řeknu o konci epky "No konečně!"*:D* A Cameronová "Sperm harvester", sem jako taky nechápal*:))*
House S05E23
0 0
reagovat

Castle

Tak druhý díl za mnou a narážka na Aleca Baldwina mě naprosto dostala do kolen:D Pomalu začínám litovat, že to má jenom deset dílů.
531444
Tak druhý díl za mnou a narážka na Aleca Baldwina mě naprosto dostala do kolen*:D* Pomalu začínám litovat, že to má jenom deset dílů.
Castle
0 0
reagovat

Castle

"No severed heads":D:+
jinak pěknej cliffhanger.
531443
"No severed heads"*:D**:+* jinak pěknej cliffhanger.
Castle
0 0
reagovat

Sigi

Až ti dojde Castle (má jenom 10 dílů), směle zamiř k Firefly. Tam Fillion ruluje nejvíc ;)
531439
Až ti dojde Castle (má jenom 10 dílů), směle zamiř k Firefly. Tam Fillion ruluje nejvíc ;)
Sigi
0 0
reagovat

Castle

Nechal jsem se opět ovlivnit zdejšími komentáři a mrkl na první díl .. a světe div se, je to fakt hodně velká pohodička.:) přiznám se že jsem Nathana ještě v ničem neviděl (až na jeden díl Lostu, kde myslím hrál) a ten chlapík má nehoráznej komediální timing .. nemluvě o charismatu ..8) Proč jsem ho ještě neviděl v nějaké pořádné komedii?? Castingoví agenti by to měli napravit.
531438
Nechal jsem se opět ovlivnit zdejšími komentáři a mrkl na první díl .. a světe div se, je to fakt hodně velká pohodička.*:)* přiznám se že jsem Nathana ještě v ničem neviděl (až na jeden díl Lostu, kde myslím hrál) a ten chlapík má nehoráznej komediální timing .. nemluvě o charismatu ..*8)* Proč jsem ho ještě neviděl v nějaké pořádné komedii?? Castingoví agenti by to měli napravit.
Castle
0 0
reagovat
Přesně.:)
531400
Přesně.*:)*
0 0
reagovat
Kazdy tu hovori len o Lost, ale napriklad Supernatural malo este lepsie finale a ten cliffhanger :+:+
531388
Kazdy tu hovori len o Lost, ale napriklad Supernatural malo este lepsie finale a ten cliffhanger *:+**:+*
0 0
reagovat

Disketa

Podle mě je to nejlepší epizoda ze zatím kompletního IT Crowd, tady se fakt vyřádili:+
531377
Podle mě je to nejlepší epizoda ze zatím kompletního IT Crowd, tady se fakt vyřádili*:+*
Disketa
0 0
reagovat

IT Crowd - SPOILERY!

Včera jsem konečně na ČT2 viděl díl s názvem, Sraz spolupracovníků, který mnozí z vás považují za nejlepší. Máte naprostou pravdu. Takhle dlouho jsem se pěkně nechlámal! Gay muzikál "Gay", hajzldědek, Roy předstírající postiženého, super Laura Knightley, Moss za barovým pultem...:D Nejvtipnější okamžik? Jen: "Dvojitou whisky." A teď se tam najednou objeví Moss v zaměstnanecké uniformě! Boží! Spadl jsem smíchy ze židle.:D
531376
Včera jsem konečně na ČT2 viděl díl s názvem, Sraz spolupracovníků, který mnozí z vás považují za nejlepší. Máte naprostou pravdu. Takhle dlouho jsem se pěkně nechlámal! Gay muzikál "Gay", hajzldědek, Roy předstírající postiženého, super Laura Knightley, Moss za barovým pultem...*:D* Nejvtipnější okamžik? Jen: "Dvojitou whisky." A teď se tam najednou objeví Moss v zaměstnanecké uniformě! Boží! Spadl jsem smíchy ze židle.*:D*
IT Crowd - SPOILERY!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se