Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 57461 - 57480 Napsat příspěvek

Fluke

:D:D:D
Aneb, jak se vyhnout spoilerum... Bravo
:D:D:D
528749
*:D**:D**:D* Aneb, jak se vyhnout spoilerum... Bravo *:D**:D**:D*
Fluke
0 0
reagovat
Tak poslední Chuck byl naprosto nekompromisní nářez!:+ "Deploy the Morgan!" :D:D
Ale čím dál víc se bojím konce. Jsou tu dva možný scénáře, Chuck dostane vy víte co z hlavy, zachrání vy víte koho, zničí fulcrum a CIA ho pustí a vše skončí svatbou Elly anebo, co by se mi líbilo více, by bylo zachránění vy víte koho, CIA by za zradu zatkla vy víte koho, na Chuckovu stranu by se přidal vy víte kdo a s pomocí zachráněného vy víte koho, by pokračovali v zastavení fulcrumu, zachránění zatknuté vy víte kdo a vyhýbání se CIA a tedy další série:)
528748
Tak poslední Chuck byl naprosto nekompromisní nářez!*:+* "Deploy the Morgan!" *:D**:D* Ale čím dál víc se bojím konce. Jsou tu dva možný scénáře, Chuck dostane vy víte co z hlavy, zachrání vy víte koho, zničí fulcrum a CIA ho pustí a vše skončí svatbou Elly anebo, co by se mi líbilo více, by bylo zachránění vy víte koho, CIA by za zradu zatkla vy víte koho, na Chuckovu stranu by se přidal vy víte kdo a s pomocí zachráněného vy víte koho, by pokračovali v zastavení fulcrumu, zachránění zatknuté vy víte kdo a vyhýbání se CIA a tedy další série:)
0 0
reagovat
LOST: Tak, a teď všichni konečně víme, že je Hurley nejchytřejší postava seriálu. Dnešní deníčková vsuvka byla geniální :D:+

btw. havajskej dvojdíl Scrubs rulez. Kdo to neví, tak ten oddávající byl Bill Lawrence, tvůrce seriálu ;)
528714
LOST: Tak, a teď všichni konečně víme, že je Hurley nejchytřejší postava seriálu. Dnešní deníčková vsuvka byla geniální *:D**:+* btw. havajskej dvojdíl Scrubs rulez. Kdo to neví, tak ten oddávající byl Bill Lawrence, tvůrce seriálu ;)
0 0
reagovat
24 a Chuck tento týden neuvěřitelné nářezy.:) Dokonce i na Heroes se dalo bez problémů koukat.
528700
24 a Chuck tento týden neuvěřitelné nářezy.*:)* Dokonce i na Heroes se dalo bez problémů koukat.
0 0
reagovat
Yap bezi a je to stale zabava :+ ale Andi je neuveritelne otravna :-
528697
Yap bezi a je to stale zabava *:+* ale Andi je neuveritelne otravna *:-*
0 0
reagovat
Hmm, tak sem právě zjistil, že už běží druhá sezóna Reapera. Připadám si jak kdybych žil několik měsíců mimo Sluneční soustavu .. co udělá pár měsíců bez netu:)
528694
Hmm, tak sem právě zjistil, že už běží druhá sezóna Reapera. Připadám si jak kdybych žil několik měsíců mimo Sluneční soustavu .. co udělá pár měsíců bez netu*:)*
0 0
reagovat

24

SPOILERY Tak jak píše Hlad, čekat se to dalo, Tony furt hrál ten divnej kukuč, a bylo vidět, že ještě něco provede, ale ve finále to bylo trošku přiblblý... ?)
528692
SPOILERY Tak jak píše Hlad, čekat se to dalo, Tony furt hrál ten divnej kukuč, a bylo vidět, že ještě něco provede, ale ve finále to bylo trošku přiblblý... *?)*
24
0 0
reagovat

24

Tak jsem zkoukl 18tý díl, pže mě Karel "navnadil" závěrečným zvratem a je to neskutečné WTF:o .. na druhou stranu mě 24 po dlouhé době překvapila, že to bylo neuvěřitelnou scénáristickou berličkou je jiná věc;)
528691
Tak jsem zkoukl 18tý díl, pže mě Karel "navnadil" závěrečným zvratem a je to neskutečné WTF*:o* .. na druhou stranu mě 24 po dlouhé době překvapila, že to bylo neuvěřitelnou scénáristickou berličkou je jiná věc*;)*
24
0 0
reagovat

KarelR

neboli takoví pan a paní smithovy po chuckovsku:)
528690
neboli takoví pan a paní smithovy po chuckovsku:)
KarelR
0 0
reagovat
Mě by to děsně naštvalo. Z Chucka je totiž čím dál tím větší borec a za takový dvě série by z něj už teoreticky mohl bejt normální agent :)
528688
Mě by to děsně naštvalo. Z Chucka je totiž čím dál tím větší borec a za takový dvě série by z něj už teoreticky mohl bejt normální agent :)
0 0
reagovat
Ehm videli ste promo na dalsieho Chucka? Vyzera to tak, ze sa "to" konecne podari :))
528687
Ehm videli ste promo na dalsieho Chucka? Vyzera to tak, ze sa "to" konecne podari *:))*
0 0
reagovat

Hellblazer

JJ, toho jsem se bál už u minulé epizody.
528686
JJ, toho jsem se bál už u minulé epizody.
Hellblazer
0 0
reagovat
Mna potesil Chuck, len skoda, ze to vyzera tak, ze to speje do finale :-
528684
Mna potesil Chuck, len skoda, ze to vyzera tak, ze to speje do finale *:-*
0 0
reagovat
Aha, tak ten vtip není moc těžký najít. Teď budu čtyři týdny uražený na Google. :D
528682
Aha, tak ten vtip není moc těžký najít. Teď budu čtyři týdny uražený na Google. *:D*
0 0
reagovat
TBBT mě naprosto odrovnalo, Sheldon, sledujcí diskuzi o návštěvě baru, na konci doplní "Fascinating" je:+:D
528678
TBBT mě naprosto odrovnalo, Sheldon, sledujcí diskuzi o návštěvě baru, na konci doplní "Fascinating" je*:+**:D*
0 0
reagovat
Heroes asi nejslabší díl Volume 4. Fakt jsem tam mezi těma postavama nepostrádal žádnou bláznivou ženskou.

24 (spoilery) mě pořád nudí, ale aspoň je tam Kim. Konec byl těžce wtf a už vidím jak díky tomu vycucnou ještě další emocionální scény, kdy na sebe budou Jack a Tony křičet.

TBBT na druhou sérii nadprůměr.

HIMYM poslední týdny naprosto úžasný. Mimochodem, nedá se někde najít ten vtip celý?
528677
Heroes asi nejslabší díl Volume 4. Fakt jsem tam mezi těma postavama nepostrádal žádnou bláznivou ženskou. 24 (spoilery) mě pořád nudí, ale aspoň je tam Kim. Konec byl těžce wtf a už vidím jak díky tomu vycucnou ještě další emocionální scény, kdy na sebe budou Jack a Tony křičet. TBBT na druhou sérii nadprůměr. HIMYM poslední týdny naprosto úžasný. Mimochodem, nedá se někde najít ten vtip celý?
0 0
reagovat
To jste to sakra od druhýho dílu nečekali?
528676
To jste to sakra od druhýho dílu nečekali?
0 0
reagovat
mno. trochu moc
528675
mno. trochu moc
0 0
reagovat

24

je to sice nošení skřetů do Mordoru, ale ten konec? WTF? OMG :o :o :o
528674
je to sice nošení skřetů do Mordoru, ale ten konec? WTF? OMG *:o* *:o* *:o*
24
0 0
reagovat
Mna TBBT potesilo....teda predovsetkym "hellblazer" :)
"A morally ambiguous confidence man who smokes, Has lung cancer and is tormented by the spirits of the undead".
528670
Mna TBBT potesilo....teda predovsetkym "hellblazer" *:)* "A morally ambiguous confidence man who smokes, Has lung cancer and is tormented by the spirits of the undead".
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist