Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 57441 - 57460 Napsat příspěvek

verbst

A já si říkal, že mi je ten hlas povědomý:)) Jako Arthas byl výborný, ale tady se mi bohužel moc nezamlouvá.
528851
A já si říkal, že mi je ten hlas povědomý*:))* Jako Arthas byl výborný, ale tady se mi bohužel moc nezamlouvá.
verbst
0 0
reagovat

sohaj

Tak ho v tom pripade dabuje Martin Stransky aka House aka princ Arthas z Warcraftu III aka nejskvelejsi ceskej daber soucasnosti
528849
Tak ho v tom pripade dabuje Martin Stransky aka House aka princ Arthas z Warcraftu III aka nejskvelejsi ceskej daber soucasnosti
sohaj
0 0
reagovat

sohaj

Bender v originále ruluje a v češtině... vůbec. Houseovský hlas Stránského mi k němu moc nesedí.
528848
Bender v originále ruluje a v češtině... vůbec. Houseovský hlas Stránského mi k němu moc nesedí.
sohaj
0 0
reagovat

verbst

Bender je ten robot a doporučuji poslechnout si ho v originále;) Jinak ostatní postavy jsou celkem v poho.
528846
Bender je ten robot a doporučuji poslechnout si ho v originále*;)* Jinak ostatní postavy jsou celkem v poho.
verbst
0 0
reagovat

sohaj, Phil cze

Me se to docela libilo. Original jsem nevidel, takze dabing mi staci. Proste nekdy dobrej dil, nekdy trapas. Stejne jako Simpsoni
P.S.: Kterej je Bender?
Jo a toho poslicka nemluvi ho v cestine nahodou daber Martyho McFlye?
528845
Me se to docela libilo. Original jsem nevidel, takze dabing mi staci. Proste nekdy dobrej dil, nekdy trapas. Stejne jako Simpsoni P.S.: Kterej je Bender? Jo a toho poslicka nemluvi ho v cestine nahodou daber Martyho McFlye?
sohaj, Phil cze
0 0
reagovat

sohaj

Je to děs, ani jeden díl jsem nedokoukal celý.
528839
Je to děs, ani jeden díl jsem nedokoukal celý.
sohaj
0 0
reagovat

MINKA

Castle, Chuck, Lost, House, Life..a tak bych mohl pokračovat, tahle diskuze nikam nevede:)
528835
Castle, Chuck, Lost, House, Life..a tak bych mohl pokračovat, tahle diskuze nikam nevede:)
MINKA
0 0
reagovat
Tak jsem viděl Futuramu v dabingu. Dabing vypadal, že se povedl, ale pak promluvil dabér Bendera a já to musel vypnout:o:(:-
528833
Tak jsem viděl Futuramu v dabingu. Dabing vypadal, že se povedl, ale pak promluvil dabér Bendera a já to musel vypnout*:o**:(**:-*
0 0
reagovat

M-I-N-K-A

Dobrodruzi z vesmíru, Robin Hood of Sherwood, Stargate
528830
Dobrodruzi z vesmíru, Robin Hood of Sherwood, Stargate
M-I-N-K-A
0 0
reagovat

seriál

jakej seriál je váš nejoblíbenější?
528819
jakej seriál je váš nejoblíbenější?
seriál
0 0
reagovat

scroochy

to nebylo myšleno na tebe;)
528816
to nebylo myšleno na tebe*;)*
scroochy
0 0
reagovat

sohaj

Cože? Vždyť jsem k ději absolutně nic neřekl :o
528810
Cože? Vždyť jsem k ději absolutně nic neřekl *:o*
sohaj
0 0
reagovat

LOST

Hurley naprosto zabodoval, Vader bude řešit s Lukem věci u piva a vyhneme se Ewokům:D:D
A na konec zase překvápko:)
528787
Hurley naprosto zabodoval, Vader bude řešit s Lukem věci u piva a vyhneme se Ewokům*:D**:D* A na konec zase překvápko:)
LOST
0 0
reagovat
Wow, tak teď vím, co se v tom díle stane:o
528780
Wow, tak teď vím, co se v tom díle stane*:o*
0 0
reagovat

KarelR

Havajskej dvojdíl Scrubs? :D To byly Bahamy ;) Každopádně, ta druhá čast mi přišla o dost slabší než první. Byly hodně odlišný. Lawrence na blogu píše, že to měl bejt hodinovej celek, a že to samostatně moc nefungovala podle něj a bude se snažit, aby to na DVD bylo dohromady (a trochu upravený). Ale pořád paráda, Bill herec :D:+
528776
Havajskej dvojdíl Scrubs? *:D* To byly Bahamy *;)* Každopádně, ta druhá čast mi přišla o dost slabší než první. Byly hodně odlišný. Lawrence na blogu píše, že to měl bejt hodinovej celek, a že to samostatně moc nefungovala podle něj a bude se snažit, aby to na DVD bylo dohromady (a trochu upravený). Ale pořád paráda, Bill herec *:D**:+*
KarelR
0 0
reagovat
:(:(:-:-
528770
*:(**:(**:-**:-*
0 0
reagovat
Slovo spoiler vam nic nerika?
528769
Slovo spoiler vam nic nerika?
0 0
reagovat
Zas mě nasadili strašnýho brouka co znamená ta skupina, která unesla Milese. Původně jsem myslel, že pracujou pro Widmora, ale asi ne
528758
Zas mě nasadili strašnýho brouka co znamená ta skupina, která unesla Milese. Původně jsem myslel, že pracujou pro Widmora, ale asi ne
0 0
reagovat
Lost po dlouhé době slabota, snad je to opravdu jen ten klid před bouří. Hurley samozřejmě geniální. :)
528757
Lost po dlouhé době slabota, snad je to opravdu jen ten klid před bouří. Hurley samozřejmě geniální. *:)*
0 0
reagovat
LOST klid před bouří. Poslední dobou se mě zdá, že se tam tvůrci snaží narvat odkazy na co nejvíc svých milovaných filmů. Hurley jako scénárista :+ Finále se blíží a figurky na šachovnici se pomalu, ale jistě rozmísťují jen si tentokrát na rozdíl od ostatních sezón neumím představit jak to bude asi vypadat

528756
LOST klid před bouří. Poslední dobou se mě zdá, že se tam tvůrci snaží narvat odkazy na co nejvíc svých milovaných filmů. Hurley jako scénárista *:+* Finále se blíží a figurky na šachovnici se pomalu, ale jistě rozmísťují jen si tentokrát na rozdíl od ostatních sezón neumím představit jak to bude asi vypadat
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist