Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 57301 - 57320 Napsat příspěvek
ja uz ani nevim, ze to jeste davaj :D ... ctvrta byla dobra jo?
546145
ja uz ani nevim, ze to jeste davaj :D ... ctvrta byla dobra jo?
0 0
reagovat
Po výborný 4. řadě bude zřejmě Heroes posláno pod kytičky: Link
546143
Po výborný 4. řadě bude zřejmě Heroes posláno pod kytičky: [link="http://splashpage.mtv.com/2010/05/13/heroes-canceled/#more-34730"]Link[/link]
0 0
reagovat
Tak ten FlashForward mě vzhledem k posledním dílům celkem mrzí...
546137
Tak ten FlashForward mě vzhledem k posledním dílům celkem mrzí...
0 0
reagovat
presne ...
ja byl vicemene spokojenej. paradni serial, k takovymu finale to proste vedlo, jinudy se nedalo. jinak to bylo naprosto skvelejch pet sezon, pro me jasne serial v top 5
546135
presne ... ja byl vicemene spokojenej. paradni serial, k takovymu finale to proste vedlo, jinudy se nedalo. jinak to bylo naprosto skvelejch pet sezon, pro me jasne serial v top 5
0 0
reagovat

Supernatural

Tak finále bylo jak se patří, pár překvapení na konci, jedno hodně nečekané. Takhle se má uzavírat seriál.
Vím, že to má ještě pokračovat, ale bez Kripkeho pro jistotu beru předběžně tohle jako úplný konec :)
546131
Tak finále bylo jak se patří, pár překvapení na konci, jedno hodně nečekané. Takhle se má uzavírat seriál. Vím, že to má ještě pokračovat, ale bez Kripkeho pro jistotu beru předběžně tohle jako úplný konec *:)*
Supernatural
0 0
reagovat
Phil cze:Nemali mat scenare, ktore vyzerali, ze ich spisuju obyvatelia zeleneho domu. Namet super, ale zbytocne preslapovanie na mieste a 100 twistov u kazdej postavy to dosrali, all in all tak im treba!
546132
Phil cze:Nemali mat scenare, ktore vyzerali, ze ich spisuju obyvatelia zeleneho domu. Namet super, ale zbytocne preslapovanie na mieste a 100 twistov u kazdej postavy to dosrali, all in all tak im treba!
0 0
reagovat
Tak Flashforward zrušen :-. Škoda, v poslední týdnech se to tak hezky rozjelo.
546130
Tak Flashforward zrušen *:-*. Škoda, v poslední týdnech se to tak hezky rozjelo.
0 0
reagovat
Koukam, ze to jeste nekoho bavi, ja zkusil LOST par dilu a bohuzel, nebyl to muj salek kavy... A vetsina lidi co koukala to uz vzdala, takze nejlepsi serial?! ;)
546129
Koukam, ze to jeste nekoho bavi, ja zkusil LOST par dilu a bohuzel, nebyl to muj salek kavy... A vetsina lidi co koukala to uz vzdala, takze nejlepsi serial?! *;)*
0 0
reagovat

LOST spoilery

Možná to bylo tím, že jsem se na ten díl špatně vyspal (tedy určitě pustím několikrát znovu a nakoukám, Lost je přece jen nejlepší seriál) , ALE:
Čekal jsem vymyšlenou, skvělou, originální, i osvětlující epizodu, která se týká Jacoba, co dělá, proč dělá, proč přivádí na ostrov lidi, atd. Vůbec. Zápletka o dvou bratřích aspirujících na hlídání světla. Navíc vždy tam někdo zkratuje a zabije někoho a pak najednou toho lituje (žena matku - motivace protože lidé jsou zlí, Týpek nevlastní matku, Jacob Týpka). Pro mě zatím Lost nejsilnější, když se zabývá klasickýma postavama (ostrov, paralelní linie), tam kde se ale Lost dostává do minulosti (Jacob, Richard), tam zatím dostanu nudu nudoucí.
546126
Možná to bylo tím, že jsem se na ten díl špatně vyspal (tedy určitě pustím několikrát znovu a nakoukám, Lost je přece jen nejlepší seriál) , ALE: Čekal jsem vymyšlenou, skvělou, originální, i osvětlující epizodu, která se týká Jacoba, co dělá, proč dělá, proč přivádí na ostrov lidi, atd. Vůbec. Zápletka o dvou bratřích aspirujících na hlídání světla. Navíc vždy tam někdo zkratuje a zabije někoho a pak najednou toho lituje (žena matku - motivace protože lidé jsou zlí, Týpek nevlastní matku, Jacob Týpka). Pro mě zatím Lost nejsilnější, když se zabývá klasickýma postavama (ostrov, paralelní linie), tam kde se ale Lost dostává do minulosti (Jacob, Richard), tam zatím dostanu nudu nudoucí.
LOST spoilery
0 0
reagovat

Pacific

musim souhlasit se vším, co napsal deiwi, poslední díly úroveň hodně zvedli. i akce je povedená, není to Ryan, ale upřímně, ani z BoB si toho už nepamatuju, tenkrát mi přišlo, že je ve většině dílů víc vaty, než by bylo zdrávo...
546086
musim souhlasit se vším, co napsal deiwi, poslední díly úroveň hodně zvedli. i akce je povedená, není to Ryan, ale upřímně, ani z BoB si toho už nepamatuju, tenkrát mi přišlo, že je ve většině dílů víc vaty, než by bylo zdrávo...
Pacific
0 0
reagovat
Tak poslední Chuck dost dobrej:+ po těch trochu slabších dvou dílech hezkej návrat. Hlavně Doc je skvělý cameo:D a Intersect dává zajímavý informace, obzvlášť ta poslední:o
546084
Tak poslední Chuck dost dobrej*:+* po těch trochu slabších dvou dílech hezkej návrat. Hlavně Doc je skvělý cameo*:D* a Intersect dává zajímavý informace, obzvlášť ta poslední*:o*
0 0
reagovat
Chvala bohu za True Blood? Něco tak nudnýho a sterilního jako byla 2. ssérie se jentak nevidí... Chvála bohu za Burn Notice, kterej začíná za 3 neděle...
546082
Chvala bohu za True Blood? Něco tak nudnýho a sterilního jako byla 2. ssérie se jentak nevidí... Chvála bohu za Burn Notice, kterej začíná za 3 neděle...
0 0
reagovat
Mě teda dnešní díl nevzal, představoval jsem si údernější historii. Adam a Eva, hry jsou ok, ale z tohodle se podle mě dalo vytřískat mnohem víc.
546079
Mě teda dnešní díl nevzal, představoval jsem si údernější historii. Adam a Eva, hry jsou ok, ale z tohodle se podle mě dalo vytřískat mnohem víc.
0 0
reagovat

Lost

No podle stylu oblečení a keramiky bych to viděl teda na mnohem mnohem dřív, než ten rozsah co píše Jeffy..
546077
No podle stylu oblečení a keramiky bych to viděl teda na mnohem mnohem dřív, než ten rozsah co píše Jeffy..
Lost
0 0
reagovat
HAL: to 13. -16. století odhaduju z toho, že ta ztroskotaná loď je asi z evropy a až v téhle době začali vyrábět lodě schopné plout na delší cesty.

Jo a já nejsem žádný hardcore fanoušek co si léta lepí plakáty na zeď. Na celej seriál jsem se znovu kouknul před pár měsíci a není to vůbec nudné (což jakýkoliv delší seriály jo), s každou věcí totiž člověk na to začne koukat z malinko jiného úhlu a občas žasne jak dopředu to měli promyšlené.
546073
HAL: to 13. -16. století odhaduju z toho, že ta ztroskotaná loď je asi z evropy a až v téhle době začali vyrábět lodě schopné plout na delší cesty. Jo a já nejsem žádný hardcore fanoušek co si léta lepí plakáty na zeď. Na celej seriál jsem se znovu kouknul před pár měsíci a není to vůbec nudné (což jakýkoliv delší seriály jo), s každou věcí totiž člověk na to začne koukat z malinko jiného úhlu a občas žasne jak dopředu to měli promyšlené.
0 0
reagovat
Tuto cast mohli kludne zhrnut v nejakych 10min :- Chvalabohu za mesiac zacina True Blood :+
546067
Tuto cast mohli kludne zhrnut v nejakych 10min *:-* Chvalabohu za mesiac zacina True Blood *:+*
0 0
reagovat
Nejsem si jistý, ale neříkali tvůrci už někdy hodně dávno, že záhada ostrovu jako takového nebude nikdy vysvětlena, že je to prostě "kouzelný ostrov" a to je prostě fakt? Čili zbývá vysvětlit už jen nějaké maličkosti a uzavřít příběhy postav.
546065
Nejsem si jistý, ale neříkali tvůrci už někdy hodně dávno, že záhada ostrovu jako takového nebude nikdy vysvětlena, že je to prostě "kouzelný ostrov" a to je prostě fakt? Čili zbývá vysvětlit už jen nějaké maličkosti a uzavřít příběhy postav.
0 0
reagovat
pěkně mě štvete, sem myslel, že si to pustim až zejtra... :D
546061
pěkně mě štvete, sem myslel, že si to pustim až zejtra... *:D*
0 0
reagovat

HAL

::::::::SPOILERY:::::::::

Já jsem teda viděl všechno jenom jednou a vždycky přijdu na to, že si nepamatuju asi milion věcí, ale zrovna dneska jsem se teda hodně chytal. Kostry v jeskyni a hra jsou imho tak výrazný věci, že jsem to vysvětlení v pohodě pobral a ocenil (stejne jako zabery z prvni serky, prislo mi celkem kouzelny, jak to do sebe cely zapadlo).

Vubec jsem vlastne hodne spokojenej s tim, co vsechno se v posledni serce vysvetlilo, a o moc vic toho ani necekam. Vetsina tech veci mi do toho serialu proste zanrove sedi (sci-fi, mno :) a bude mi stacit jednoduchy vysvetleni na konci, ktery z tech mantinelu neuhne. Proste je to magicky misto s mocnou energii, ktera zarizuje nesmrtelnost a cestovani v case a musi se hlidat. Simple, ted uz jde akorat o to, jak ten pribeh vyvrcholi.
546059
::::::::SPOILERY::::::::: Já jsem teda viděl všechno jenom jednou a vždycky přijdu na to, že si nepamatuju asi milion věcí, ale zrovna dneska jsem se teda hodně chytal. Kostry v jeskyni a hra jsou imho tak výrazný věci, že jsem to vysvětlení v pohodě pobral a ocenil (stejne jako zabery z prvni serky, prislo mi celkem kouzelny, jak to do sebe cely zapadlo). Vubec jsem vlastne hodne spokojenej s tim, co vsechno se v posledni serce vysvetlilo, a o moc vic toho ani necekam. Vetsina tech veci mi do toho serialu proste zanrove sedi (sci-fi, mno :) a bude mi stacit jednoduchy vysvetleni na konci, ktery z tech mantinelu neuhne. Proste je to magicky misto s mocnou energii, ktera zarizuje nesmrtelnost a cestovani v case a musi se hlidat. Simple, ted uz jde akorat o to, jak ten pribeh vyvrcholi.
HAL
0 0
reagovat

HAL

no vidis, me prave tech par zaberu z prvni serie neskutecne nastvalo, poprve co se k necemu takovemu uchylili, bylo to velmi lacine...
546058
no vidis, me prave tech par zaberu z prvni serie neskutecne nastvalo, poprve co se k necemu takovemu uchylili, bylo to velmi lacine...
HAL
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se