Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 57261 - 57280 Napsat příspěvek

dexter

tak si nejsem jisty co si o konci 4. serie mam myslet, toto jsem necekal a nevim jestli se me to libi(spoiler smrt rity spoiler). videl jsem to ted za tri dny a musim rict, ze kvalitou to vubec neklesa, jen me trosku vadi,ze se dexter tak odhaloval s rodinou trinitiho/arthura.
472418
tak si nejsem jisty co si o konci 4. serie mam myslet, toto jsem necekal a nevim jestli se me to libi(spoiler smrt rity spoiler). videl jsem to ted za tri dny a musim rict, ze kvalitou to vubec neklesa, jen me trosku vadi,ze se dexter tak odhaloval s rodinou trinitiho/arthura.
dexter
0 0
reagovat
ale zas to bude ukončené snad v nejlepším a nebude to aspoň natahované
472422
ale zas to bude ukončené snad v nejlepším a nebude to aspoň natahované
0 0
reagovat

Dollhouse 7-10

Aneb jak udělat ze zajímavýho seriálu s řadou slabin během čtyř dílů totální pecku. Whedon se ani s tak malejma prachama nebojí otírat o Dark Knighta a Matrix, sype kolem sebe temný vize, akci, hlášky, popkulturní odkazy... přesně to, co jsem doufal, že Dollhouse nabídne. Nakonec se z toho přeci jenom vyklubala geniální záležitost a najednou mě hrozně štve, že jsou do konce jenom tři díly ?)
472426
Aneb jak udělat ze zajímavýho seriálu s řadou slabin během čtyř dílů totální pecku. Whedon se ani s tak malejma prachama nebojí otírat o Dark Knighta a Matrix, sype kolem sebe temný vize, akci, hlášky, popkulturní odkazy... přesně to, co jsem doufal, že Dollhouse nabídne. Nakonec se z toho přeci jenom vyklubala geniální záležitost a najednou mě hrozně štve, že jsou do konce jenom tři díly *?)*
Dollhouse 7-10
0 0
reagovat

Dollhouse

Epizoda THe Attic je podla mna jedna z najlepsich tohtorocnych dielov ( akehokolvek serialu). A novy scooby gang ...ach _D
472428
Epizoda THe Attic je podla mna jedna z najlepsich tohtorocnych dielov ( akehokolvek serialu). A novy scooby gang ...ach _D
Dollhouse
0 0
reagovat

Dollhouse

Ty krávo ty krávo ty krávo ty krávo! :o Druhá série jede na plné obrátky a jestli se jim to povede na téhle úrovni plně uzavřít, tak umřu blahem. :))
472435
Ty krávo ty krávo ty krávo ty krávo! *:o* Druhá série jede na plné obrátky a jestli se jim to povede na téhle úrovni plně uzavřít, tak umřu blahem. *:))*
Dollhouse
0 0
reagovat
Gonzi : S odstupem, to byla nejlepší cesta jak posunout dextera dále.?)
472441
Gonzi : S odstupem, to byla nejlepší cesta jak posunout dextera dále.*?)*
0 0
reagovat
dollhouse totálně super šerednej nářez :+:+:+
472445
dollhouse totálně super šerednej nářez *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Dexter

Tak jsem ten seriál během posledních asi tří týdnů zkouknul a musím konstatovat, že je to užasný seriál, hodně se mi líbí ústřední motiv i zaměření na psychologii vraha v utajení. Závěr čtvrté řady mě ale zklamal :- né že by snižoval kvality seriálu, jen to není zakončení, jaké bych si přál...
472447
Tak jsem ten seriál během posledních asi tří týdnů zkouknul a musím konstatovat, že je to užasný seriál, hodně se mi líbí ústřední motiv i zaměření na psychologii vraha v utajení. Závěr čtvrté řady mě ale zklamal *:-* né že by snižoval kvality seriálu, jen to není zakončení, jaké bych si přál...
Dexter
0 0
reagovat

Dollhouse S02E9-E10

Naprostá paráda! Vlastně jsem rád, že to bude úplný konec, protože o to větší bude finále nářez. :+
SPOILER
A zvrat na konci 10. dílu velmi potěšil a překvpil, už jsem si fakt myslel, že DeWitt je mrcha.
472468
Naprostá paráda! Vlastně jsem rád, že to bude úplný konec, protože o to větší bude finále nářez. *:+* SPOILER A zvrat na konci 10. dílu velmi potěšil a překvpil, už jsem si fakt myslel, že DeWitt je mrcha.
Dollhouse S02E9-E10
0 0
reagovat

HIMYM

Tak poslední díl HIMYM byl pro mě velký wtf? Spoilery: zničeho nic všichni kouří x let. Docela zklamání před Vánocemi. Nemůžu se zbavit dojmu, že je matka za zenitem.
472474
Tak poslední díl HIMYM byl pro mě velký wtf? Spoilery: zničeho nic všichni kouří x let. Docela zklamání před Vánocemi. Nemůžu se zbavit dojmu, že je matka za zenitem.
HIMYM
0 0
reagovat

scrubs

zatim me 9.serie nejak neuchvatila. delaji tam z jd-ho a turka moc velke podiviny. a nektere nove postavy me taky vubec nesedi. :-
472477
zatim me 9.serie nejak neuchvatila. delaji tam z jd-ho a turka moc velke podiviny. a nektere nove postavy me taky vubec nesedi. *:-*
scrubs
0 0
reagovat
Monk je prostě klasik :+
472509
Monk je prostě klasik *:+*
0 0
reagovat

popik

Teda normalne se na serial Muj pritel Monk nedivam, ale dnesni dil co sel na Nove byl vopravdu neskutecnej ...rezal jsem se od zacatku do konce a detektivni zapletka byla taky skvela. Ikdyz tenhle serial nesledujete, tak dnesni dil fakt doporucuju:+
472531
Teda normalne se na serial Muj pritel Monk nedivam, ale dnesni dil co sel na Nove byl vopravdu neskutecnej ...rezal jsem se od zacatku do konce a detektivni zapletka byla taky skvela. Ikdyz tenhle serial nesledujete, tak dnesni dil fakt doporucuju*:+*
popik
0 0
reagovat

Scrubs

Teda musím říct, že mně Scrubs chyběl:+
472561
Teda musím říct, že mně Scrubs chyběl*:+*
Scrubs
0 0
reagovat
imao, nejzajímavější byla první, i druhá se po pár dílech rozjela, což bylo díky Lew Ashbymu, třetí se nějak závratně nerozjela vůbec, i když pár dílů bylo nadstandartních, ten poslední ale dost nuda...
472613
imao, nejzajímavější byla první, i druhá se po pár dílech rozjela, což bylo díky Lew Ashbymu, třetí se nějak závratně nerozjela vůbec, i když pár dílů bylo nadstandartních, ten poslední ale dost nuda...
0 0
reagovat
Hlavně si nikdo nedávejte poslední epizodu Dextera o Vánoce ;)
472623
Hlavně si nikdo nedávejte poslední epizodu Dextera o Vánoce *;)*
0 0
reagovat
treti serie californication slaba? ja mam zato, ze posledni serie byla jak hlaskama, tak dejem zatim nejlepsi ze vsech tri sezon...
472626
treti serie californication slaba? ja mam zato, ze posledni serie byla jak hlaskama, tak dejem zatim nejlepsi ze vsech tri sezon...
0 0
reagovat
Tonight's the night. And it's going to happen again, and again. Has to happen. 3 série namakaná, čtvrtá nachystaná k vánočnímu pozorování... ten seriál je megahustý a ulítávám na pasážích Dexter si něco myslí a něco jiného říká :+
472650
Tonight's the night. And it's going to happen again, and again. Has to happen. 3 série namakaná, čtvrtá nachystaná k vánočnímu pozorování... ten seriál je megahustý a ulítávám na pasážích Dexter si něco myslí a něco jiného říká *:+*
0 0
reagovat
Děkuju :o)
472673
Děkuju :o)
0 0
reagovat

Spazz

Máš to tam ;)
472675
Máš to tam *;)*
Spazz
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se