Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55601 - 55620 Napsat příspěvek
jinak entourage zase super :+:+
550391
jinak entourage zase super *:+**:+*
0 0
reagovat
Eric byl změněnej jako viking a je mu 1070-80 (900 narozen , 930 změněn). Russellovi je 2810 (tj. měl by být možná starší než Godric, tomu bylo přes 2000, jiný údaj jsem nenašel. podle TB wiki
btw nevim jak se s ním Eric vypořádá, když s Magistrem, kterej je starší než Eric zamet jak s dítětem. Jo, líbila se mi hláška, chováš se jako stoleté děcko :-D
550390
Eric byl změněnej jako viking a je mu 1070-80 (900 narozen , 930 změněn). Russellovi je 2810 (tj. měl by být možná starší než Godric, tomu bylo přes 2000, jiný údaj jsem nenašel. podle TB wiki btw nevim jak se s ním Eric vypořádá, když s Magistrem, kterej je starší než Eric zamet jak s dítětem. Jo, líbila se mi hláška, chováš se jako stoleté děcko :-D
0 0
reagovat

Duro

Sem se špatně vyjádřil, s tím Russellem sem to samozřejmě myslel tak, jak to píšeš. U Erica mám takovej pocit byl nějakej flashback v první, nebo začátku druhý série, kde vystupovali Římani. Ale možná se pletu, nebo to zmrvili tvůrci. Bylo by to nelogický, kdyby ho změnili až jako Vikinga.
550386
Sem se špatně vyjádřil, s tím Russellem sem to samozřejmě myslel tak, jak to píšeš. U Erica mám takovej pocit byl nějakej flashback v první, nebo začátku druhý série, kde vystupovali Římani. Ale možná se pletu, nebo to zmrvili tvůrci. Bylo by to nelogický, kdyby ho změnili až jako Vikinga.
Duro
0 0
reagovat

true blood

Záverečný ass-toying nemal žiadnu chybu. :D:+

Mňa už bavia aj "vedľajšie" línie. Jediná postava, ktorá mi (znovu) strašne lezie na nervy, je Tara. Ak ešte raz uvidím to jej trasenie spodnou gambou, asi prekopnem obrazovku. :)

Ted: Russell nie je 3000 rokov kráľ. "You are 3000 years old AND a king." Eric bude mať tak 1200 - 1300, keďže sa narodil ako Viking. Nebol pri tých jeho spomienkach v druhej sérii nejaký letopočet?
550385
Záverečný ass-toying nemal žiadnu chybu. *:D**:+* Mňa už bavia aj "vedľajšie" línie. Jediná postava, ktorá mi (znovu) strašne lezie na nervy, je Tara. Ak ešte raz uvidím to jej trasenie spodnou gambou, asi prekopnem obrazovku. *:)* Ted: Russell nie je 3000 rokov kráľ. "You are 3000 years old AND a king." Eric bude mať tak 1200 - 1300, keďže sa narodil ako Viking. Nebol pri tých jeho spomienkach v druhej sérii nejaký letopočet?
true blood
0 0
reagovat
těch je hromada
550384
těch je hromada
0 0
reagovat

Jeffy

spíš "britský seriál zrácející kvalitu", ne? :))
550383
spíš "britský seriál zrácející kvalitu", ne? *:))*
Jeffy
0 0
reagovat
Britský seriál neztrácející postupem kvalitu je oxymoron :))
550361
Britský seriál neztrácející postupem kvalitu je oxymoron *:))*
0 0
reagovat
Tak mu ver, ty vole... :o)
550356
Tak mu ver, ty vole... :o)
0 0
reagovat
duro: Chci ti věřit.
550351
duro: Chci ti věřit.
0 0
reagovat
Disketa: Kecáš nezmysly. U seriálov, ktoré sú o samostatných častiach, je vždy vítaných viac dielov - keď to stratí kvalitu, prestaneš pozerať. Sherlock je ale takto v úvode taký vynikajúci, že to bude aj po dvadsiatich častiach výborné, aj keby kvalita strmo klesala.
550350
Disketa: Kecáš nezmysly. U seriálov, ktoré sú o samostatných častiach, je vždy vítaných viac dielov - keď to stratí kvalitu, prestaneš pozerať. Sherlock je ale takto v úvode taký vynikajúci, že to bude aj po dvadsiatich častiach výborné, aj keby kvalita strmo klesala.
0 0
reagovat

scroochy

U Sherlocka zatím nepochybuji, ale u jiných seriálů je to zcela běžné. Začínaly jako genialita, skončily přinejmenším v průměru. Příklad: IT Crowd.

Prostě mám strach, že by to klesla kvalita. Takže jsem radši pro malou minisérii.
550348
U Sherlocka zatím nepochybuji, ale u jiných seriálů je to zcela běžné. Začínaly jako genialita, skončily přinejmenším v průměru. Příklad: IT Crowd. Prostě mám strach, že by to klesla kvalita. Takže jsem radši pro malou minisérii.
scroochy
0 0
reagovat

Disketa

A na základě čeho usuzuješ, že by to mělo klesající tendenci?
550346
A na základě čeho usuzuješ, že by to mělo klesající tendenci?
Disketa
0 0
reagovat

scroochy

U mě je to naopak. Lepší jedna parádní minisérie, než seriál s klesající kvalitou.
550344
U mě je to naopak. Lepší jedna parádní minisérie, než seriál s klesající kvalitou.
scroochy
0 0
reagovat
Tak minisérie Sherlock od BBC je fakt parádní. Chci vííííc. Naštěstí prej má BBC zájem pokračovat. :+
550342
Tak minisérie Sherlock od BBC je fakt parádní. Chci vííííc. Naštěstí prej má BBC zájem pokračovat. *:+*
0 0
reagovat

jaLO

Spoiler:

Eric nabíječ o*:o:o No a závěrečná půlminutka asi osmnáctá soulož Sookie a Billa*: Jinak díl kterej se povětšinou věnoval nudnějším liniím, to nejzajímavější podle mně teprve přijde. Zaznělo tam, že Russel je 3000 let starej král, tak to Eric Northman zas o tolik mladší nebude, ne? Minimálně 2000 let musí mít taky, nebo se pletu? No takhle linie bude ještě hodně zajímavá...
550341
Spoiler: Eric nabíječ o**:o**:o* No a závěrečná půlminutka asi osmnáctá soulož Sookie a Billa*: Jinak díl kterej se povětšinou věnoval nudnějším liniím, to nejzajímavější podle mně teprve přijde. Zaznělo tam, že Russel je 3000 let starej král, tak to Eric Northman zas o tolik mladší nebude, ne? Minimálně 2000 let musí mít taky, nebo se pletu? No takhle linie bude ještě hodně zajímavá...
jaLO
0 0
reagovat

True blood

Je najviac gay show v telke a najviac hot show v telke zaroven:D
550337
Je najviac gay show v telke a najviac hot show v telke zaroven*:D*
True blood
0 0
reagovat
to video je naprosto o ničem a kdom dalšího supervysvětlení "you are special" je to očividně vztyčenej prostředníček všem lidem, co chtějí odpovědi.
550336
to video je naprosto o ničem a kdom dalšího supervysvětlení "you are special" je to očividně vztyčenej prostředníček všem lidem, co chtějí odpovědi.
0 0
reagovat

LOST

link Damn! (původní source je sice vymazán a je tam 2 min video, ale s linky dole si snad poradíte;))

Sice toho tam není hodně, ale to co je hezky natočeno - a zase po dlouhý době jsem po konci seriálu zakřičel : Fu*k! :D ....já chci spin-off damnit!

BTW pamatujete si někdo na Hurleyho ptáka (ehm :D) ? link Zrovna tohle jsi vůbec nepamatuju z toho dílu.
550334
http://digg.com/television/Lost_epilogue_leaked_online_And_it_explains_everything Damn! (původní source je sice vymazán a je tam 2 min video, ale s linky dole si snad poradíte*;)*) Sice toho tam není hodně, ale to co je hezky natočeno - a zase po dlouhý době jsem po konci seriálu zakřičel : Fu*k! *:D* ....já chci spin-off damnit! BTW pamatujete si někdo na Hurleyho ptáka (ehm *:D*) ? http://www.youtube.com/watch?v=WkmnxL31PeE Zrovna tohle jsi vůbec nepamatuju z toho dílu.
LOST
0 0
reagovat

Loki

No já včera v noci stáhl ten animák The Neighbors From Hell, tak snad mě to nezklame. Na HDD mám ještě Stargate Universe, ale k tomu se jaká je to ptákovina, ne a ne dokopat - i když mi zbývají dokoukat jen 4 díly.
550286
No já včera v noci stáhl ten animák The Neighbors From Hell, tak snad mě to nezklame. Na HDD mám ještě Stargate Universe, ale k tomu se jaká je to ptákovina, ne a ne dokopat - i když mi zbývají dokoukat jen 4 díly.
Loki
0 0
reagovat
vegas7771:No po 5. dieloch zatial celkom priemer, pokial nemas co pozerat a chces nieco, tak to skus inak sa bez toho urcite obides.
550284
vegas7771:No po 5. dieloch zatial celkom priemer, pokial nemas co pozerat a chces nieco, tak to skus inak sa bez toho urcite obides.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se