Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55561 - 55580 Napsat příspěvek
14 zari
550610
14 zari
0 0
reagovat
Vyšel už soundtrack k šesté řadě LOSTů? Popřípadně, kdy má vyjít? dík :))
550607
Vyšel už soundtrack k šesté řadě LOSTů? Popřípadně, kdy má vyjít? dík *:))*
0 0
reagovat

Cat Shit One

Prostě zajíčci hrají CoDko, no. :D
550579
Prostě zajíčci hrají CoDko, no. *:D*
Cat Shit One
0 0
reagovat
:D

taktéž shlédnuto, akce fajná, ale jinak mi to řpišlo spíš jen jako demo k seriálu...
550572
*:D* taktéž shlédnuto, akce fajná, ale jinak mi to řpišlo spíš jen jako demo k seriálu...
0 0
reagovat
Kurník, ale s tým seriálom nie ej všetko s kostolným poriadkom -- dnes sa mi celú noc snívalo o zajacoch :D
550568
Kurník, ale s tým seriálom nie ej všetko s kostolným poriadkom -- dnes sa mi celú noc snívalo o zajacoch *:D*
0 0
reagovat
Práve dopozerané a je to... no, vlastne celkom štandardný vojenský kraťas s celkom neštandardným obsadením, na ktorom je najpodivnejšie to, že sa berie (vrámci možností) maximálne vážne. Dokonca to má aj takú tú pseudodokumentárnu kameru... Vážne neviem, ako by tí dvaja Rambo-zajačikovia pôsobili v nejakom dlhšom formáte, ale na ploche 20 minút je to celkom fajn.
550551
Práve dopozerané a je to... no, vlastne celkom štandardný vojenský kraťas s celkom neštandardným obsadením, na ktorom je najpodivnejšie to, že sa berie (vrámci možností) maximálne vážne. Dokonca to má aj takú tú pseudodokumentárnu kameru... Vážne neviem, ako by tí dvaja Rambo-zajačikovia pôsobili v nejakom dlhšom formáte, ale na ploche 20 minút je to celkom fajn.
0 0
reagovat

Cat Shit One

OMG to je hovadina, víc než ten jeden díl vidět teda nemusím :D
550548
OMG to je hovadina, víc než ten jeden díl vidět teda nemusím *:D*
Cat Shit One
0 0
reagovat

Hitman_47

U Lukiho jsem to viděl v hodnocení na CSFD, tak jsem si vzpomněl, že jsem na to byl celkem zvědavý. Jen trochu vadí totální absence krve, při všech těch headshotech.
550547
U Lukiho jsem to viděl v hodnocení na CSFD, tak jsem si vzpomněl, že jsem na to byl celkem zvědavý. Jen trochu vadí totální absence krve, při všech těch headshotech.
Hitman_47
0 0
reagovat

okkac

Už to koumám... kdes na to přišel... je to BOMBA xD
550546
Už to koumám... kdes na to přišel... je to BOMBA xD
okkac
0 0
reagovat
Tak první díl Cat Shit One je nehorázný akční 20 minutový náser plný skvěle natočené akce, kdy roztomilí chlupatí králičci likvidují teroristické velbloudy link . Zajímavé, že o 2 dílu jsem vůbec nic nenašel, tak se nechám překvapit, kdy se objeví.
550545
Tak první díl Cat Shit One je nehorázný akční 20 minutový náser plný skvěle natočené akce, kdy roztomilí chlupatí králičci likvidují teroristické velbloudy http://www.youtube.com/watch?v=YAB_13PMBUs . Zajímavé, že o 2 dílu jsem vůbec nic nenašel, tak se nechám překvapit, kdy se objeví.
0 0
reagovat
verbst
ja ho mám najradšj v Král Artušovi :)
550464
verbst ja ho mám najradšj v Král Artušovi *:)*
0 0
reagovat
Díky kluci :+ Kvůli tomu Rayovi to zkusím. Aspoň jeden díl. Páč toho chlapa od Departed miluju!
550462
Díky kluci *:+* Kvůli tomu Rayovi to zkusím. Aspoň jeden díl. Páč toho chlapa od Departed miluju!
0 0
reagovat
Neni to zlý, ale druhej Spartacus se rozhodně nekoná a na originál se to taky kouká hodně ze zdola 8)
550458
Neni to zlý, ale druhej Spartacus se rozhodně nekoná a na originál se to taky kouká hodně ze zdola *8)*
0 0
reagovat
verbst
je to nové má to tušim 2 diely a je to normalne klasika aspoň čo som preklikaval s mladým hrdinom a toho rímskeho generála hrá Ray Winstone tak koli nemu by som si to aj pozrel, ale záber na lode bol tušim digitálny tak neviem ako to skombinovali. Musím pozrieť a potom budem vedieť viac
550456
verbst je to nové má to tušim 2 diely a je to normalne klasika aspoň čo som preklikaval s mladým hrdinom a toho rímskeho generála hrá Ray Winstone tak koli nemu by som si to aj pozrel, ale záber na lode bol tušim digitálny tak neviem ako to skombinovali. Musím pozrieť a potom budem vedieť viac
0 0
reagovat

Ben Hur

To je něco novýho? Na způsob Spartaka?
550457
To je něco novýho? Na způsob Spartaka?
Ben Hur
0 0
reagovat

Ben Hur

Videl niekto aspoň prvú časť ? ja sa k tomu nemožem odvážiť
550455
Videl niekto aspoň prvú časť ? ja sa k tomu nemožem odvážiť
Ben Hur
0 0
reagovat

Deep e2

Nó, pekne sa to zamotáva. BBC toho roku u mňa valí -- najprv Sherlock a teraz toto :+
550445
Nó, pekne sa to zamotáva. BBC toho roku u mňa valí -- najprv Sherlock a teraz toto *:+*
Deep e2
0 0
reagovat

st39.6

The Deep - Trailer (BBC One)

link
550444
The Deep - Trailer (BBC One) http://www.youtube.com/watch?v=WUblxYn-agM
st39.6
0 0
reagovat
Celkovo 8. Zatiaľ boli 4.
550443
Celkovo 8. Zatiaľ boli 4.
0 0
reagovat

duro

A kolik to má mít dílů, prosím? Chtěl bych to dát zaráz, akorát mě začíná celkem ubíjet to čekaní... ;)
550442
A kolik to má mít dílů, prosím? Chtěl bych to dát zaráz, akorát mě začíná celkem ubíjet to čekaní... *;)*
duro
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se